|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Cytat:
uwielbiam oglądać takie suknie
|
|
|
|
|
#3062 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() piękna a to moje marzenie ![]()
|
|
#3063 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
no już kiedyś te filmiki widziałam
![]() Cytat:
też kiedyś byłam antyślubna
|
|
|
|
|
#3064 |
|
Zadomowienie
|
a ja nie uzywam podkladow
http://www.youtube.com/watch?v=Mxdtu...eature=related ten filmik jest dobry
|
|
#3065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
mama od Tż naciska na nasz ślub, chciałaby, żeby był jeszcze w tym roku
|
|
|
|
#3067 |
|
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=-nT1G...eature=related
laska sie pyta ludzi czy sie czasem nie rozmazala
|
|
#3068 |
|
Zakorzenienie
|
do jutra
|
|
|
|
#3069 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a Wy co na to ?
|
|
|
#3071 |
|
Zadomowienie
|
dobranoc
mam w planach Spa ale jakas spiaca jestem i nie wiem czy znajde sily
|
|
#3072 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
i ostatnie
jesli sie jakies powtarza to przepraszamjest w czym wybierać...
|
|
|
|
#3073 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Dawno mnie nie bylo ale w sumie tylko Loluska o mnie pamietala wiec przynajmniej wiem ze raczej potrzebna tu nie jestem.No to w skrocie: Loluska - ciesze sie ze jestes taka szczesliwa z TZ i bardzo ladne prezenty ![]() Kitka - spoznione ale bardzo szczere zyczenia, wszystkiego najlepszego dla Ciebie, spelnienia kazdego Twojego marzenia Kalpana - ale glupoty gadasz, ja nie wiem o co chodzi z tymi markowymi kosmetykami, markowe tz jakie, od ilu zl w gore? Ja znam naprawde super kosmetyki za mini mini pieniadze ![]() Caate - widze ze przydaly sie moje PW, fajnie ![]() Co do makijazu - ja zaczelam uzywac podkladu na 5 roku studiow. Od tak jakos wyszlo i mi sie to spodobalo, takie kobiece zajecie rano Tuszu do rzes uzywalam wczesniej ale nie pamietam dokladnie kiedy zaczelam. Cieni mam mnostwo, mam paletke ale rzadko uzywam mimo ze mam komplet pedzli.Moj makijaz jest bardzo minimalistyczny - cos lekkiego na twarzy, w sensie ze maaala ilosc, odrobina rozu badz nie i tusz na rzesach. Egzamin z angielskiego zdalam, prof stwierdzil ze gdyby wstawial oceny (bo to zdanie lub nie bylo) to bylaby piatka. Przy okazji uslyszalam ze jestem piekna kobieta W nagrode kupilam troche kosmetykow a dzis bylam u fryzjera pocieniowac wlosy ![]() Aaaa, mam ostatnio ciezki okres w pracy ale pacjenci poprawiaja mi humor - ostatnio uslyszalam ze mam idelnie gladka twarz, bez zadnej zmarszczki, ze mam piekne oczy, ze mam twarz aniola I ostatnio mi sie jeden pan prawie poplakal ze widzi. A ja prawie ze z nim ze szczescia i takie momenty mi osladzaja ten ciezki okres. Co tam jeszcze ![]() Aaaa hormony - ale tu sie nie bede rozpisywac, bylo o tym juz w klubie to co sie bede powtarzac. W kazdym razie ktos napisal ze to zabawa w Boga (przepraszam, nie pamietam kto ).A czy leczenie nadczynnosci/niedoczynnosci tarczycy to tez zabawa w boga? Bo to tez sie leczy hormonami stale przymowanymi. Moze zostawmy tych pacjentow w spokoju, niech maja uporczywe dolegliwosci i fatalny komfort zycia, niech umra wczesniej np z powodu migotania przedsionkow tak czesto wystepujacego w nadczynnosci? No bo po co bawic sie w boga, skoro chcial zeby byli chorzy to niech sa. Albo dzieci z niedoborem wzrostu - po co im leczenie hormonalne? Niech sa jakie sa. Cukrzyca - po co podawac im insuline? Przeciez to tez powazny hormon, wplywa na cala gospodarke glikemiczna. Niech maja poziomy cukru powyzej 200, niech slepna (retinopatia cukrzycowa), niech maja amputacje konczyn. Po co leczyc cukrzyce? Przeciez hormony sa takie zle i nie bawmy sie w boga. To takie najprostsze przyklady, najbardziej znane. Dlaczego tylko jeden rodzaj hormonow jest uwazany za zly, to ja tego nie rozumiem. |
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
nasze życie i weźmiemy wtedy kiedy będziemy chcieli, chociaż Tż zaczął przebąkiwać, że trzeba się w końcu "chajtać" i pomyśleć o dziecku
|
|
|
|
#3075 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Ja się boję, że jestem taka anty, a pewnego dnia dołączę do wątku: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom
|
|
#3076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() buahot rewelacyjne.... http://www.youtube.com/watch?v=Rm9-V...eature=related
|
|
|
#3077 | |||
|
Raczkowanie
|
nie świruj, uda się na pewno
Cytat:
![]() może przynajmniej nie będę miała problemu z rodzeniem w przyszłości Cytat:
![]() Cytat:
a ile takie cudo kosztuje? ![]() do jutra eeh, i znowu ten parszywy okres, a tak myślałam że zaraz dostanę bo apetyt mam dzisiaj taki że łohoho ![]() tak w ogóle to zauważyłam że już od jakiegoś roku zawsze dostaję w piątek (bywa czasem czwartek, jak dzisiaj na przykład) w sumie to wygodne, bo weekend mogę przecierpieć w domu
freedom.[/COLOR] Edytowane przez Ariadna_ Czas edycji: 2011-02-24 o 21:48 |
|||
|
|
|
#3078 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Ja lubię Twoje posty, bo można się czegoś dowiedzieć o składach suplementów itp
|
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
ok ja zmykam do łazienki
|
|
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
nooo
![]() Buahhot pokazałaś taki misz masz różne style choć kilka podobnych mi się podoba ta ostatnia z tego postu![]() dużo za dużo ale co tam jak już się bierze ślub ![]()
|
#3081 |
|
Raczkowanie
|
Tallulah - brawo, dobrze powiedziane
Domyślam się że jesteś lekarzem? Kurcze, marzy mi się ten zawód, ale nie wiem czy podołam na maturze z chemią , tym bardziej że nie jestem w klasie bio-chem i poziom z obu tych przedmiotów mamy naprawdę bardzo podstawowy. Jak myślisz czy jeśli naprawdę się przyłożę do chemii i biologii (jestem w II klasie) to mam jeszcze jakieś szanse? Dodam że jestem dobra z tych przedmiotów, ale tak jak już wspomniałam - na poziomie podstawowym, nie wiem jak by mi poszło z rozszerzeniem .. przepraszam za off-topa i mam nadzieję że nie robię problemu zadając Ci takie pytanie..
|
#3082 |
|
Zakorzenienie
|
Talullah
jesteś bardzo potrzebna i się nie wygłupiaj z twarza anioła się zgadzam, zwłaszcza przy ty loczkach
|
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Talullah
|
#3084 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3085 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3086 |
|
Raczkowanie
|
Hehe, fakt, w końcu to raz w życiu (no, chociaż w sumie bywa różnie..
|
#3087 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() mi będzie trudno sie zdecydowac Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-02-24 o 21:54 |
|
|
|
|
#3088 |
|
Zadomowienie
|
Co do sukien ślubnych, to mnie się podoba ta:
|
#3089 | ||
|
Wtajemniczenie
|
A no i oczywiscie witam nowe dziewczyny bardzo serdecznie, super ze jest coraz wiecej chetnych na watek
![]() Cytat:
No musialam to napisac bo tak naprawde lekow hormonalnych jest mnostwo tylko ludzie sobie z tego nie zdaja sprawy a ja nie lubie gadania w stylu - to jest zle bo ktos tam mi tak powiedzial wiec podaje dalej - bez wlasnego stosowania czy chociaz glebszego zainteresowania sie tematem ![]() Mi nie robisz problemu, pytaj o co chcesz, ja chetnie odpowiem. Pewnie ze masz szanse, ja jestem zdania ze nalezy walczyc o to co sie chce robic w zyciu. Powiem Ci ze ja to sie za duzo nie uczylam w liceum ale ciiiii Jak Ci te przedmioty podchodza to swietnie, a jak stoisz z fizyka? Bo w zaleznosci od uczelni jest wymagana badz nie, roznie to jest teraz, jak ja jeszcze zdawalam to wszystkie 3 byly obowiazkowe.Bede trzymac kciuki ![]() Cytat:
![]() Czesc
|
||
|
|
|
#3090 |
|
Raczkowanie
|
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

) sukienek. Ja nie wiem- ze mna bedzie ciezko, jesli chodzi o wybor sukni, bo jest ich tyle ze glowa mala! 

też kiedyś byłam antyślubna 

, tym bardziej że nie jestem w klasie bio-chem i poziom z obu tych przedmiotów mamy naprawdę bardzo podstawowy. Jak myślisz czy jeśli naprawdę się przyłożę do chemii i biologii (jestem w II klasie) to mam jeszcze jakieś szanse? Dodam że jestem dobra z tych przedmiotów, ale tak jak już wspomniałam - na poziomie podstawowym, nie wiem jak by mi poszło z rozszerzeniem .. przepraszam za off-topa i mam nadzieję że nie robię problemu zadając Ci takie pytanie..