Offtopowe Zapuszczanie cz. XXVIII - Piękne włosy mamy, dlatego tyle o nich gadamy :) - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-24, 21:32   #4561
patu323
Wtajemniczenie

Dot.: Offtopowe Zapuszczanie cz. XXVIII - Piękne włosy mamy, dlatego tyle o nich gada

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
Ja zawsze zapraszam do dyskusji o muzyce o książkach ze mną Tylko że z muzyki- interesuje się głownie szeroko pojętym rockiem (od balck sabbath do tego co teraz się tworzy) a książki.. no.. stety albo nie stety, klasyka z racji profesji

Ja bardzo lubię jak ktoś mnie nazywa "metalówą". Aż mi ciśnienie skacze. Dla mnie "metalówa" to określenie na 13 letnie dziewczyny podkradające czarną kredkę do oczu mamie, w męskiej bluzie metalliki. Też to kiedyś przerabiałam. Teraz uważam się za osobę z ukształtowanym własnym stylem i gustem
zapamietam to jak ja- rock szeroko pojęty od spokojnych ballad do ostrego hard rocka. ale nie cierpie jak ktoś próbuję mnie jakkolwiek sklasyfikować. i to jeszcze tak nieudolnie...
Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Ja od kiku dni slucham tego w kolko
http://www.youtube.com/watch?v=sO_QntXc-c4

znam idealnie ale w spisie wolałam dać coś spokojnego. ale takie utwory uwielbiam. i słucham bardzo często
Stary 2011-02-24, 21:33   #4562
Chatul
ma zielone pojęcie

Dot.: Offtopowe Zapuszczanie cz. XXVIII - Piękne włosy mamy, dlatego tyle o nich gada

Cytat:
Napisane przez Mitonic Pokaż wiadomość
Hehe, 3 z tych 30
Nie z 30 tylko z 25

Cytat:
ale fajnie, że masz swojego Tzeta, od razu czuć, że jesteś szczęśliwsza
nawet z twoich postów ta radość bucha
Też się cieszę, że mam mojego ukochanego. Jest naprawdę wspaniałym facetem No i bardzo do siebie pasujemy

Chociaż jak byłam sama to też sobie radziłam. Docelowo oczywiście chciałam być w związku, ale wolałam poczekać na naprawdę wartościowego mężczyznę niż brać, co się nawinie

A znam dziewczyny, które naprawdę biorą, co się napatoczy, bo nie potrafią być same Strasznie przykre :C
Stary 2011-02-24, 21:34   #4563
Jennifer85
Zakorzenienie

Sluchalyscie kiedys Shade?

Jennifer85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 21:34   #4564
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jennifer85 Pokaż wiadomość
Jest mi przykro
ojj, a stało się coś?
Stary 2011-02-24, 21:35   #4565
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
Robione przez okulistkę. Każe Ci czytać z bliska, z daleka, przystawia jakieś dziwne sprzęty wyglądające jak linijka, każe koncentrować się na długopisie i nim jeździ, świeci latareczką oglądając dno oka.. Takie tam. I kropienie oczu atropiną i badanie po atropinie.
Owlasnie nie odpowiedzialam na pytanie.
I jeszcze zmieniaja skielka i karza patrzec, probuja rozne culindry itd.

Jak TZ chcial sobie zrobic tylko komputerowe badanie to wlasnie okulista powiedzial nam ze jesli nie mial wczesniej badania szczegolowego to na podstawie komputerowego nie da mu racepty na okulary, bo komputerowe jest tylko do sprawdzania czy znana juz wada sie nie poglebia itd. I nie wykrywa bardziej skomplikowanych wad.

Cytat:
Ja bylam ze 2 lata temu jak był koncert Deep Purple w moim mieście i tez kretyńsko się czułam pośród tych starszych ode mnie blisko 40 lat ludzi
To w PL tez sami starzy chodza???
Co sie dziwie,sama juz jestem stara

Cytat:
Ja bardzo lubię jak ktoś mnie nazywa "metalówą". Aż mi ciśnienie skacze. Dla mnie "metalówa" to określenie na 13 letnie dziewczyny podkradające czarną kredkę do oczu mamie, w męskiej bluzie metalliki. Też to kiedyś przerabiałam. Teraz uważam się za osobę z ukształtowanym własnym stylem i gustem, i naprawdę wkurza mnie nazywanie mnie "metalem" albo "gotem".
Mi sie podobalo co mi mala powiedziala. Gustuje ostatnio w czarnych ciuchach i w rockowym stylu (nie wiem czy ja nie mialam na to wplywuprzypadkiem, chetnie ja w takie ciuchy zaopatruje). To pytam ja , ciekawa co odpowie: to kim jestes, gotka, emo? A ona na to : ''Nie wiem. Lubie czarne ciuchy''. Madra dziewczyna

Cytat:
Nigdy w życiu nie spotykałam się z krótkowłosym facetem. Prywatne zboczenie takie moje
Moj TZ jest pierwszy. Ale wszyscy moi ex juz maja krotkie.
Na dpierwszym to plakalam, bo sama obcinalam mu wlosy bo szedl do wojska
Takie piekne loki mial.
Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ja jestem ciekawa ile w Anglii kosztuje ta kawa, którą ja dzisiaj za 80 zł/kg kupiłam. Bo ceny kaw są naprawdę różne. I powiedzmy 80 zł/kg naprawdę dobrej kawy to nie jest dużo, a za taką średnią jakościowo to już tak.
Nie mam pojecia. Nie widzialam jej nigdzie.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 21:36   #4566
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patu323 Pokaż wiadomość
a jaką wolisz muzykę? bardziej spokojną, czy jakaś gitara elektryczna też moze być? a moze typowe ballady? bo nie wiem co Ci podpasować może, to spróbuję coś spokoniejszego wybrać na początek.

Metallica- Nothing else matters- to typowa ballada rockowa, chyba jedna z najsłynniejszych. mam wiele wspomnieć z nią związanych, z tąd jest jedna z moich ulubionych takze przez sentyment do tego utworu.

także ze spokojniejszych piosenek (tu już głos kobiecy) ale tym razem zaliczana do gothic rock - Evanescence- Bring Me To Life

to teraz pora na Nirvane- tutaj zaliczana już pod grunge. o, cieżko wybrać mi jakiś jeden utwór. może in bloom. i tutaj już słychać i gitarę i perkusję (rok 1991)

to teraz czas na AC/DC- tutaj też uwielbiam każda ich piosenkę, więc daję pierwszą, która na myśl mi przyszła (typowy rock-hard rock) -Stiff Upper Lip.

teraz znów jedna spokojniejsza piosenka, takze bardzo znana, rok 1991. słucham jej jak mam doła i chcę się najzwyczajniej wypłakać. zespół Guns N' Roses- Don't Cry (polecam Original Version). inna ich spokojna nutka to Knockin' on Heaven's Door. jednak nie myśl, ze ten zespół taki spokojny powybierałam takie delikatniejsze nuty.

kolejny ukochany zespół- Pearl Jam. i znów uwielbiam wszystkie utwory i który tu dać?i znów sentyment mam do spokojnej- Immortality.

i Korn koniecznie- moze Falling Away From Me. taka w innym stylu nieco niż reszta

gdy zaczynałam słuchać rocka, to jednym z pierwszych zespołów był Linkin Park. to coś podrzucę choć teraz rzadko tego słucham. breaking the habit albo in the end. ale to już dawna przeszłość raczej, choć dzięki nim przekonałam się do innych zespołów potem

teraz trochę alternatywnego rocka 30 secunds to mars- Edge Of The Earth.

a może coś polskiego do tego? i teraz dlemat co...

wybieram zespół Coma (biorąc pod uwagę tylko polskie jeden z ulubionych) i teraz to już wogóle dziesiątki tytułów... może spadam, Leszek żukowski, czas globalnej niepogody( i uwielbiam w tej piosence tą gitarę elektryczną na początku...), ostrość na nieskończoność i wiele wiele innych.

mogłabym tak wymieniać dłuuuugo wybierałam specjalnie delikatniejsze, spokojne utwory. czasem lubię jak najbardziej mocniejsze brzmienie, ale tego już nie każdy lubi słuchać, więc wybierałam takie, o których myślę, ze mogą się łatwiej spodobać.

Mam nadzieję, ze choć jedna piosenka Ci się spodoba
Większość znam, a może i wszystkie tylko po tytułach nie kojarzę
LP słucham do tej pory, ale raczej z pierwszej i drugiej płyty. Jak jeżdżę do pracy to lubie posłuchać: Hit the floor, Lying from you, dont stay... i takie tam, z pierwszej to też kilka ogólnie mam taki mix na ipodzie.. z wielu gatunków muzycznych

A Papa Roach coś słuchasz?? Ja od jakiegoś czasu uwielbiam - forever i what do you do znasz może?

A 30ctm to wiadomo... the kill ...pierwsze co mi do głowy przychodzi
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 21:37   #4567
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Chociaż jak byłam sama to też sobie radziłam. Docelowo oczywiście chciałam być w związku, ale wolałam poczekać na naprawdę wartościowego mężczyznę niż brać, co się nawinie

A znam dziewczyny, które naprawdę biorą, co się napatoczy, bo nie potrafią być same Strasznie przykre :C
i bardzo mądrze, lepiej poczekać niż być z kimś tylko po to, by nie być samemu... też szkoda mi dziewczyn co są z pierwszym, który się nimi zainteresuje, bo co jak nie będzie potem następnego? i wcale nie są szczęśliwe w takim związku i same kłopoty... są niby z kimś, a i tak są samotne tak na prawdę...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-24, 21:38   #4568
Jennifer85
Zakorzenienie

Cytat:
ojj, a stało się coś?

Pisalam kiedys, ze mam paru braci itd z jednymi zyje dobrze z innymi nie. I z tym z ktorym teraz jestem najblizej (on ma corke - ja sie na czesto zajmuje,przychodzi na noc itd) nio on teraz, jutro robi parapetowe ale... ja nie jestem zaproszona bo zaprosil mojego brata i jego dziewczyne a ja z nimi nie gadam. I jest mi przykro bo myslalam, ze jestesmy blisko atu znow dupa... Na poprzedniej parapetowie tez nie bylam bo oni byli

Stary 2011-02-24, 21:39   #4569
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Owlasnie nie odpowiedzialam na pytanie.
I jeszcze zmieniaja skielka i każa patrzec, probuja rozne culindry itd.
Miałam takie badania robione

Cytat:
Mi sie podobalo co mi mala powiedziala. Gustuje ostatnio w czarnych ciuchach i w rockowym stylu (nie wiem czy ja nie mialam na to wplywuprzypadkiem, chetnie ja w takie ciuchy zaopatruje). To pytam ja , ciekawa co odpowie: to kim jestes, gotka, emo? A ona na to : ''Nie wiem. Lubie czarne ciuchy''. Madra dziewczyna
Urocza jest

Cytat:
Nie mam pojecia. Nie widzialam jej nigdzie.
Bo ona stosunkowo droga jest. Inne tego typu kawy były tańsze. Biło kilka droższych, ale to już były jakieś wypasione kawy
Stary 2011-02-24, 21:43   #4570
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
a jaką wolisz muzykę? bardziej spokojną, czy jakaś gitara elektryczna też moze być? a moze typowe ballady? bo nie wiem co Ci podpasować może, to spróbuję coś spokoniejszego wybrać na początek.

Metallica- Nothing else matters- to typowa ballada rockowa, chyba jedna z najsłynniejszych. mam wiele wspomnieć z nią związanych, z tąd jest jedna z moich ulubionych takze przez sentyment do tego utworu.

także ze spokojniejszych piosenek (tu już głos kobiecy) ale tym razem zaliczana do gothic rock - Evanescence- Bring Me To Life

to teraz pora na Nirvane- tutaj zaliczana już pod grunge. o, cieżko wybrać mi jakiś jeden utwór. może in bloom. i tutaj już słychać i gitarę i perkusję (rok 1991)

to teraz czas na AC/DC- tutaj też uwielbiam każda ich piosenkę, więc daję pierwszą, która na myśl mi przyszła (typowy rock-hard rock) -Stiff Upper Lip.

teraz znów jedna spokojniejsza piosenka, takze bardzo znana, rok 1991. słucham jej jak mam doła i chcę się najzwyczajniej wypłakać. zespół Guns N' Roses- Don't Cry (polecam Original Version). inna ich spokojna nutka to Knockin' on Heaven's Door. jednak nie myśl, ze ten zespół taki spokojny powybierałam takie delikatniejsze nuty.

kolejny ukochany zespół- Pearl Jam. i znów uwielbiam wszystkie utwory i który tu dać?i znów sentyment mam do spokojnej- Immortality.

i Korn koniecznie- moze Falling Away From Me. taka w innym stylu nieco niż reszta

gdy zaczynałam słuchać rocka, to jednym z pierwszych zespołów był Linkin Park. to coś podrzucę choć teraz rzadko tego słucham. breaking the habit albo in the end. ale to już dawna przeszłość raczej, choć dzięki nim przekonałam się do innych zespołów potem

teraz trochę alternatywnego rocka 30 secunds to mars- Edge Of The Earth.

a może coś polskiego do tego? i teraz dlemat co...

wybieram zespół Coma (biorąc pod uwagę tylko polskie jeden z ulubionych) i teraz to już wogóle dziesiątki tytułów... może spadam, Leszek żukowski, czas globalnej niepogody( i uwielbiam w tej piosence tą gitarę elektryczną na początku...), ostrość na nieskończoność i wiele wiele innych.

mogłabym tak wymieniać dłuuuugo wybierałam specjalnie delikatniejsze, spokojne utwory. czasem lubię jak najbardziej mocniejsze brzmienie, ale tego już nie każdy lubi słuchać, więc wybierałam takie, o których myślę, ze mogą się łatwiej spodobać.

Mam nadzieję, ze choć jedna piosenka Ci się spodoba
Do wszystkiego mi sie geba cieszy. Ze wszystkim jakies wspomnienia

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 21:44   #4571
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Pisalam kiedys, ze mam paru braci itd z jednymi zyje dobrze z innymi nie. I z tym z ktorym teraz jestem najblizej (on ma corke - ja sie na czesto zajmuje,przychodzi na noc itd) nio on teraz, jutro robi parapetowe ale... ja nie jestem zaproszona bo zaprosil mojego brata i jego dziewczyne a ja z nimi nie gadam. I jest mi przykro bo myslalam, ze jestesmy blisko atu znow dupa... Na poprzedniej parapetowie tez nie bylam bo oni byli
Co za brat Mógł Cię spokojnie zaprosić i powiedzieć, że będzie ten drugi brat. Wtedy byś sama zadecydowała czy przychodzisz (i nie robisz scen z bratem) czy nie przychodzisz. A tak, ten "dobry" brat zdecydował za Ciebie

Powiedz mu, że poczułaś się dotknięta jego zachowaniem.

Cytat:
i bardzo mądrze, lepiej poczekać niż być z kimś tylko po to, by nie być samemu... też szkoda mi dziewczyn co są z pierwszym, który się nimi zainteresuje, bo co jak nie będzie potem następnego? i wcale nie są szczęśliwe w takim związku i same kłopoty... są niby z kimś, a i tak są samotne tak na prawdę...
Ja to naprawdę dłuuugo na swój pierwszy związek czekałam. I wymagania co do potencjalnego partnera miałam ogromne. Mój TŻ spełnia je wszystkie
Stary 2011-02-24, 21:44   #4572
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
Większość znam, a może i wszystkie tylko po tytułach nie kojarzę
LP słucham do tej pory, ale raczej z pierwszej i drugiej płyty. Jak jeżdżę do pracy to lubie posłuchać: Hit the floor, Lying from you, dont stay... i takie tam, z pierwszej to też kilka ogólnie mam taki mix na ipodzie.. z wielu gatunków muzycznych

A Papa Roach coś słuchasz?? Ja od jakiegoś czasu uwielbiam - forever i what do you do znasz może?

A 30ctm to wiadomo... the kill ...pierwsze co mi do głowy przychodzi
to ja tu specjalnie jak najspokojniejsze wybierałam, by nie przestraszyć, a widzę, ze wcale niepotrzebnie Hit the floor, Lying from you, dont stay znam na pamięć. Papa Roach kojarzę, what do you do lubię, forever zresztą też

the kill też oczywiście na pamięć

a z polskich które lubisz? ja od siebie mogę polecić Akurat, Farben Lehre, Strachy na Lachy i oczywiście Come o której już pisałam.
Stary 2011-02-24, 21:47   #4573
Mitonic
Wtajemniczenie

Cytat:
to jest zwyczajne świństwo
tym bardziej że jesteś wartościową dziewczyną i to to z tobą powinien trzymać a nie że solidarność męska
Mitonic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 21:48   #4574
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja od kiku dni slucham tego w kolko
http://www.youtube.com/watch?v=sO_QntXc-c4

Super piosenka, to jedna z tych co potrafi się wryć w głowę

Będę miała czego słuchać w drodze do pracy. Ilez można na tym wątku ciekawych spraw poznać

Patu.. a jeszcze bym zapomniała że mi jeszcze sentyment do Limp Bizkit pozostał
Na ipodzie mam kilka nutek, lubię tę pisoenke z mission imposible i co tam jeszcze mam a wiem, uwielbiam Eat you alive
Stary 2011-02-24, 21:48   #4575
Jennifer85
Zakorzenienie

Chatul no wlasnie mu powiedzialam A on do mnie, ze wiemy dlaczego nie jestesmy zaproszeni. I, ze znowu to samo... wiec sie juz nie odezwalam ale swoje pomyslalam. Jak trzeba mala przypilnowac czy papiery wypelnic to ja ale jak imprezy to inni

Stary 2011-02-24, 21:50   #4576
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Chatul no wlasnie mu powiedzialam A on do mnie, ze wiemy dlaczego nie jestesmy zaproszeni. I, ze znowu to samo... wiec sie juz nie odezwalam ale swoje pomyslalam. Jak trzeba mala przypilnowac czy papiery wypelnic to ja ale jak imprezy to inni
To następnym razem go w niczym nie wyręczaj I powiedz mu wprost, że nie pomożesz mu więcej, bo czujesz się przez niego oszukana i wykorzystana, a Tobie to nie pasuje.

Stary 2011-02-24, 21:50   #4577
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
to nie zachował się w porządku... powinien zaprosić Was oboje, tylko nawzajem poinformować o obecności drugiego, żebyście sami mogli zadecydować, czy przyjść czy nie. Mam nadzieję, ze przemyśli to i zrozumie jak teraz Tobie przykro...
Cytat:
a ile ma lat? Bardzo rozsądna
na pewno jakis wpływ miałaś

Cytat:
Do wszystkiego mi sie geba cieszy. Ze wszystkim jakies wspomnienia
czemu w realu w moim otoczeniu ludzie nie reaguja podobnie? Na prawdę z mojego bliskiego otoczenia nikt nie słucha takiej muzyki a tutaj no proszę jakie miłe zaskoczenie
Stary 2011-02-24, 21:54   #4578
Mitonic
Wtajemniczenie

idę się trochę odgruzować bo jutro do gina,jak wróce to żeby mnie nowy wątek nie zastał
Mitonic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 21:54   #4579
Jennifer85
Zakorzenienie

No wlasnie nie wiem co mam teraz zrobic... bo przyznam, ze on mi czasem pomaga finansowo - a ja jemu. Ja sie mu zajmuje mala - nawet zaoferowalam, ze jak jego kobitka pojdzie do pracy to moge mala sie zajmowac po szkole poki jej nie odbiora, wypelniam papiery itd...
Co mam zrobic? Udawac, ze jest ok czy powiedziec co czuje?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-24, 21:55   #4580
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Ale mi sie net muli

Cytat:
to ja tu specjalnie jak najspokojniejsze wybierałam, by nie przestraszyć, a widzę, ze wcale niepotrzebnie Hit the floor, Lying from you, dont stay znam na pamięć. Papa Roach kojarzę, what do you do lubię, forever zresztą też

the kill też oczywiście na pamięć

a z polskich które lubisz? ja od siebie mogę polecić Akurat, Farben Lehre, Strachy na Lachy i oczywiście Come o której już pisałam.
Comy znam jedną lub dwie, ale nie na pamieć

Farben Lehre... hm coś mi to mówi.. czy oni nie śpiewali przypadkiem takiej nutki o najipękniejszych kwiatkach, ze to na pogrzebie??

A tak to zazwyczaj słucham tego co mi wpadnie przypadkiem w ręce i mi w ucho wpadnie

Z polskich mniej znam
Stary 2011-02-24, 21:59   #4581
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
No wlasnie nie wiem co mam teraz zrobic... bo przyznam, ze on mi czasem pomaga finansowo - a ja jemu. Ja sie mu zajmuje mala - nawet zaoferowalam, ze jak jego kobitka pojdzie do pracy to moge mala sie zajmowac po szkole poki jej nie odbiora, wypelniam papiery itd...
MÓW! Tylko nie w formie awantury, krzyków itp. tylko spokojnie powiedz, że boli Cię jego zachowanie, że liczyłaś na jakąś wdzięczność, kulturalne załatwienie sprawy, a nie na olanie Twoich potrzeb i niemalże z wyrzutem rzucone: "sama wiesz dlaczego Ciebie nie zaprosiłem".
Powiedz bratu, że jest dla Ciebie bardzo ważny i dlatego tak zabolało Cię jego zachowanie. Jednocześnie wprost mu powiedz, że nie możesz takiego postępowania wobec siebie tolerować, i że jeżeli jeszcze raz się ono powtórzy to będziesz zmuszona oziębić stosunki z nim, bo wcale nie masz ochoty być poniżana i wykorzystywana.
Stary 2011-02-24, 22:01   #4582
Jennifer85
Zakorzenienie

Cytat:
MÓW! Tylko nie w formie awantury, krzyków itp. tylko spokojnie powiedz, że boli Cię jego zachowanie, że liczyłaś na jakąś wdzięczność, kulturalne załatwienie sprawy, a nie na olanie Twoich potrzeb i niemalże z wyrzutem rzucone: "sama wiesz dlaczego Ciebie nie zaprosiłem".
Powiedz bratu, że jest dla Ciebie bardzo ważny i dlatego tak zabolało Cię jego zachowanie. Jednocześnie wprost mu powiedz, że nie możesz takiego postępowania wobec siebie tolerować, i że jeżeli jeszcze raz się ono powtórzy to będziesz zmuszona oziębić stosunki z nim, bo wcale nie masz ochoty być poniżana i wykorzystywana.

Ja to taka jestem i nie wiem czy dam rade

Stary 2011-02-24, 22:01   #4583
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Patu.. a jeszcze bym zapomniała że mi jeszcze sentyment do Limp Bizkit pozostał
Na ipodzie mam kilka nutek, lubię tę pisoenke z mission imposible i co tam jeszcze mam a wiem, uwielbiam Eat you alive
ta gitara na początku Eat you alive... o tak, lubie
Stary 2011-02-24, 22:02   #4584
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Ja to taka jestem i nie wiem czy dam rade
Dasz, dasz Dla pewności poćwicz trochę przed lustrem. Tylko nie ucz się kwestii na pamięć.
Możesz też powymyślać najbardziej prawdopodobne odpowiedzi brata i przygotować się na nie
Stary 2011-02-24, 22:04   #4585
Jennifer85
Zakorzenienie

Cytat:
Dasz, dasz Dla pewności poćwicz trochę przed lustrem. Tylko nie ucz się kwestii na pamięć.
Możesz też powymyślać najbardziej prawdopodobne odpowiedzi brata i przygotować się na nie

Ehhh stara baba i problem... Boje sie, ze jak sie postawie to strace kolejnego brata

Stary 2011-02-24, 22:05   #4586
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
ta gitara na początku Eat you alive... o tak, lubie
Też lubię...a jeszcze ten głos. Zawsze marzyłam o takim... żeby móc się tak wydrzeć, wykrzyczeć wszystko co w człowieku siedzi.. jaka byłaby to ulga
Stary 2011-02-24, 22:05   #4587
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Ehhh stara baba i problem... Boje sie, ze jak sie postawie to strace kolejnego brata
Lepiej stracić brata niż stracić szacunek do siebie. Tylko jak się postawisz to coś możesz zyskać. Sama widzisz, że bycie dobrą i kochaną siostrą na niewiele się zdało
Stary 2011-02-24, 22:09   #4588
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
powiedzieć. lepiej porozmawiać o tym, ale na spokojnie. nie mozesz tak stale udawać, ze jest ok, bo takie zachowanie nie jest w porządku wobec Ciebie.

Cytat:
Ale mi sie net muli

Comy znam jedną lub dwie, ale nie na pamieć

Farben Lehre... hm coś mi to mówi.. czy oni nie śpiewali przypadkiem takiej nutki o najipękniejszych kwiatkach, ze to na pogrzebie??

A tak to zazwyczaj słucham tego co mi wpadnie przypadkiem w ręce i mi w ucho wpadnie

Z polskich mniej znam
tak, to ten zespół właśnie. ale jakie skojarzenie ciekawe musiałam pomyśleć chwilkę, ale rzeczywiście. ta piosenka to kwiaty.

fajna piosenka to Akurat- do prostego człowieka. na podstawie wiersza o tymże tytule. życiowe przesłanie...

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Cytat:
jeśli to będzie spokojna rozmowa i tylko powiesz o tym, jak się źle poczułaś i jak Ci strasznie było przykro, to na pewno przez to nie stracisz kolejnego brata. byleby to nie była jakaś awantura wielka.
Stary 2011-02-24, 22:12   #4589
Jennifer85
Zakorzenienie

Ja sie caly czas zastanawiam czy nie wyolbrzymiam tego, w koncu mial prawo zaprosic kogo chce... ehhh sama nie wiem. Czy teraz z powodu konfrontacji boje sie przyznaz, ze uwazam iz zle zrobil...

Stary 2011-02-24, 22:12   #4590
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Też lubię...a jeszcze ten głos. Zawsze marzyłam o takim... żeby móc się tak wydrzeć, wykrzyczeć wszystko co w człowieku siedzi.. jaka byłaby to ulga
o tak...
ja uwielbiam właśnie Roguckiego głos. on też wydzierac sie może a i tak jest czysto i nie traci głosu
choć ja głos mam donośny i wrzeszczeć to ja mogę, ale nie korzystam z tego "daru"
ale fakt, wykrzyczeć całą złość i frustrację i byłoby o wiele łatwiej...

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości