|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cytat:
ooooo brawo ![]() ja to tez muszę się za to zabrać ale jako czasu brak. Chociaż chęci mam a to juz na prawdę dużo ![]() ![]() jak dobrze ze juz jutro piątek znowu będę mogla odespać cały tydzień uwielbiam spać
|
|
#3002 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
Asiulek!!! ![]() U nas z nowosci: kupilismy bilety na Wielkanoc lecimy do Polski we Florencji bylo super,piekne miasto,przepiekne zabytki,widzielismy "Narodziny Wenus" i "wiosne"Botticellego,nies amowitego "Davida"Michelangelo i wiele innych dziel sztuki,poza tym zjechalismy tez do Pisy zobaczyc "Krzywa Wieze" ![]() wrzucam kilka foteczek
|
#3003 |
|
Zadomowienie
|
hej!
postanawiam się poprawić i na przyszłość więcej nie grzeszyć znaczy się i nie opuszczę was aż do...![]() ![]() silyetta piękne zdjęcia ![]() a mnie dziś straszliwie głowa boli, w sumie to już od wczoraj, ehh zarzućcie jakimś pomysłem na szybki obiad, bo nie mam weny ![]()
|
|
#3004 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
śliczne zdjęcia ![]()
|
|
|
|
|
#3005 |
|
Wtajemniczenie
|
szybki obiad hmmm
może spaghetti o jak ja bym zjadła takie od mojego TZ robi pyszne ![]() ja to zawsze jak nie mam weny na obiad albo chce coś szybko zrobić to zamawiam pizze do domu
|
#3006 |
|
Wtajemniczenie
|
mariassia no właśnie jakiś makaron możesz zrobić z sosem pomidorowym i suszonymi pomidorkami i posypać parmezanem, albo dodać mięsko mielone, na szybko zrobisz też kotleciki: mielone, schabowe lub z piersi kurczaka, zależy co masz w domu, ja mam w domu zawsze też gnochi z supermarketu i sos serowy, dodaję do tego cały kawałek gorgonzoli i jest pyszny obiadek
![]() my dzisiaj mamy na obiad gołąbki, kochana babcia przywiozła, więc nie muszę się fatygować
|
|
|
|
#3007 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() silvyetta: bardzo ładne zdjecia ja dzisiaj na obiad sobie ala hotdoga zrobilam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3008 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i oczywiscie te zabytki - az milo powspominac. A w Pizie do niedawna byly jeszcze nieladne ogrodzenia wokol wiezy i takie bloki zeby sie nie przewrocila (Ona biedna tak sie stara a oni jej nie pozwalaja Tylko jaz widze pogoda niezbyt wam dopisala. Cytat:
Piersi z kurczaka na szybki obiad albo super szybki - pasta - czyli makaron z czymkolwiek. ![]() Mozna zrobic sos wloski do makaronu prawie z niczego. Oliwa, czosnek, cebula (albo i nie) pare pomidorkow (najlepiej o tej porze roku z puszki) albo jak nie masz przecier lub koncentrat i np troszke jakiejs wedliny podsmazonej. I tyle. Ser nie jest konieczny ale zawsze dodaje smaku. Oliwki mozna dac. Albo moj ulubiony. Troszke sosu pomidorowego i puszka tunczyka. ![]() Sos ma oblepiac makaron a nie zeby kluchy w nim plywaly.
Przykładna żonka od 15 i 24 VII 2010 “Your dresses should be tight enough to show you're a woman Edith Headand loose enough to show you're a LADY.” Edytowane przez sjoanna Czas edycji: 2011-02-24 o 14:42 Powód: milo a nie molo ;) |
||
|
|
|
#3009 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj ja się naprodukowałam posta i przez przypadek zamknęłam przeglądarkę
![]() ultra i jak gardło?? certi cieszę się że lepiej się czujesz i oby tak dalej acelinko cieszę się że jesteś zadowolona z rozmowy no i gratki za wysłanie zdjęć do wywołania. Ja od grudnia się za to zabieram i jakoś się zebrać nie mogę silvyetta zdjęcia cud malina ładna z Was parka fajnie że na święta przylatujeciemariiasia nie podpowiem Ci bo ja nie gotuję - mam w domku mamę dziewczyneczka też bym poszła na weselicho pobawić się i pojeść jakiś pyszności ![]() sjoanna tuńczyk+pomidorki+parmeza n ![]() A ja właśnie objadłam się mamusinym bigosem |
|
|
|
#3010 | ||
|
Zakorzenienie
|
Certi,
Koszmarnie Uwierzycie, że to oko dalej mnie boli? To chyba jednak nie uczulenie, bo końskie dawki wapna nie pomogły. Jutro rano przed wyjazdem na studia pójdę do lekarza (o ile się zerejestruję ![]() I do tego wszystkiego jeszcze mnie pokręciło - boli mnie krzyż tak, jak juz mnie dawno nie bolał Rano bylo wszystko ok, a potem w pracy trach A jutro mam egzamin i musze jechac do szkoły Uff, ponarzekałam sobie ![]() Cytat:
Zazdraszczam urlopu Cytat:
O ile dam radę, bo jak na razie siedzenie i stanie sprawiaja mi trudność ...
Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-02-24 o 15:08 |
||
|
|
|
#3011 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siedzę grzecznie w łóżku już drugi dzień. Dobrze, że od razu poszłam do lekarza i biorę antybiotyk bo po 3 dawkach już mi trochę lepiej. Wczoraj nawet śliny nie mogłam przełknąć, bolało okropnie...Ale źle bardzo, że to akurat teraz, jak tyle miałam zrobić. Mam nadzieję, że jutro już nie będę taka osłabiona i porządnie popracuję Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też trochę wywołałam. Dostaliśmy od fotografa taki ogromny album z ok. 200zdj, ale wybrałam jeszcze trochę takich, które mi się podobały a nie było ich w albumie. I zrobiliśmy fotoksiążki dla rodzicówCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A co lubicie? Ja zrobiłam wczoraj żurek (pierwszy małżeński ) i dzisiaj też zjemyCytat:
![]() Wiecie co? Siedzimy razem z K. w domu bo on też ma antybiotyki Wczoraj też był u lekarza ale nie chciał zwolnienia, antybiotyku dla niego nie kupiliśmy bo sie upierał, że nie będzie brał. Dzisiaj rano poszedł do pracy ale zwolnił się i poszedł po to zwolnienie i do apteki po antybiotyk. I siedzimy razem tacy chorzy![]() Agawoo najlepiej idź do tego lekarza
|
|
#3012 |
|
Zakorzenienie
|
Gorgonzola to śmierdzący ser.
sylviu,świetne zdjęcia
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-02-24 o 16:00 |
|
|
|
#3013 |
|
Zakorzenienie
|
silvyetta fotki super
![]() apropo obiadu to ja właśnie zaraz rozmroże bigosik teściowej ![]() zaraz mam korepetycje, nie chce mi się ale co zrobić
|
|
|
|
#3014 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to oby do soboty było lepiej ![]() Cytat:
Cytat:
180x200 ale pościel dobrze napisałam ![]() gnocchi to takie kluseczki włoskie z ziemniaków, kupuję je gotowe w almie: o takie http://alma24.pl/produkt/122353/Gnoc...87BCBFC.node01 a gorgonzola to włoski ser pleśniowy o charakterystycznym smaku, ja osobiście jadam tylko w sosie serowym i w pizzy, bo dla mnie sam w sobie jest za mocny nieźle się z Tż doprawiliście, a faceci są tacy uparci, nie dadzą sobie pomóc i do końca twierdzą, że nic im nie jest dopóki nie jęczą z bólu.. chociaż kobitki też tak mają ![]() w ogole nabrałam taką ochotę na pizzę serową
|
|||
|
|
|
#3015 | |
|
Zakorzenienie
|
Acelinka zapomniałam odpisać jeszcze co do rodzenia w rocznicę - w sumie masz rację
![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
My mamy taką dużą małżeńską ale mniejszą niż 220/240 - jakie to musi być!![]() Nie jadłam tego nigdy, muszę spróbować jak mówisz, że dobre i szybkie Co do K. - no właśnie Od razu wczoraj mówiłam, żeby coś brał albo wziął to L4 na dwa dni chociaż to nie Bo on antybiotyków nie brał dawno i nie będzie... Do pracy pójdzie 2 dni bo potem i tak weekend, a premia... No i był w pracy 5 godzin i już nie wytrzymywał to go namówiłam, żeby poszedł po to zwolnienie i po leki...
Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Edytowane przez mmmmmm Czas edycji: 2011-02-24 o 16:30 |
|
|
|
|
#3016 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobrze, że go namówiłaś ![]() w ogóle to kołdrę nam mama przywiozła ze Szkocji i od razu dwa komplety pościeli, bo szczerze mówiąc w Polsce nie dostałam jeszcze pościeli na taki wymiar
|
|
|
|
|
#3017 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo jak bylismy w tym miejscu na andrzejkach to sie najadłam same dobroci byly. Cytat:
![]() ja tez mam ochote na pizze, bo moja siostra miala dzis robic ale niestety nie mieszkam z nimi, wiec moge sobie pomarzyc
|
|
#3018 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do tej najważniejszej wiadomości,napisałam prawdopodobnie, ponieważ muszę zrobić drugi test (pierwszy wyszedł taki blady ale nawet na ulotce pisze że oznacza ciążę), no i wybrać się do lekarza. szczerze mówiąc troche jestesmy oszołomieni mimo wszystko i zaskoczeni chyba też. TŻ bardzo bardzo się cieszy, ja również, ale powiem Wam, że zaczynam mieć dziwne stany strachu, jak to będzie, czy podołam, czy dam radę itp. Nachodzą mnie płaczliwe chwile...
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
asiulku, też bym była wściekła na ten nabór
Remmi
|
|
|
|
#3020 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że mi to przejdzie, bo zaczynam sie martwić...Sama sobie nie potrafię wytłumaczyć z kąd u mnie takie dziwne mysli
|
|
#3021 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3023 |
|
Wtajemniczenie
|
asiulku dasz radę, myślę że każdą kobietę "przy nadziei" jak to się mówi z czasem dopadają wątpliwości, ale z czasem na pewno Ci to przejdzie
|
|
|
|
#3024 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3025 |
|
Wtajemniczenie
|
juz bylam przed poludniem u nich , bo mieszkaja z moimi rodzicami i nie oplacalo mi sie znow jechac
ale nastepnym razem na pewno skorzystam
|
#3026 |
|
Zakorzenienie
|
cześć.
silvyetta świetne zdjęcia ![]() wiecie co? ja to potrafię. poszłam rano do sklepu, znaczy przed południem, no i przytrzasnęłam sobie palce drzwiami ![]() a potem byłam u mamy. pogadałyśmy sobie trochę. muszę częściej jeździć, bo mi tego brakuje i był temat na temacie. kochane, trzymajcie jutro kciuki po pierwsze muszę wstać o piątej a po drugie za TŻta, bo w pracy nieciekawie. moze to się da odwrócić jeszcze, zmienić trochę... ![]()
|
|
|
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
bezaczku
|
|
|
|
#3028 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam przy piątku
matko jak mi się strasznie nie chciało dzisiaj wstawać Asiulku dasz rade zobaczysz to normalne ze teraz masz obawy ale takie niespodzianki są najlepsze dobrze ze weekend się zaczyna bo z moim gardłem coraz gorzej teraz cały weekend wyleżę w łóżku i nigdzie się nawet nie będę ruszała.
|
#3029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem skąd to zmęczenie, już chyba ma dość tej zimy Chciałam pójść dziś do lekarza, ale przyjmuje dopiero od 11:00 Do tego jeszcze mojego Tzta też coś bierze Ale nie marudze już Miłego dnia i weekendu Wam życzę Zajrzę w poniedziałek, chyba że w akademiku będzie internet |
|
|
|
|
#3030 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć,ja już się praktycznie dobrze czuję, został mi jeszcze trochę kaszel, ale uaktywnia się jak dużo mówię, więc staram się ograniczać
bezaczku trzymam kciuki ![]() ultra to zaraz po pracy wskakuj do łóżka pod kołderkę agawoo, szkoda, że nie udało Ci się odwiedzić lekarza, zrób to zaraz po weekendzie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.

jestem z siebie dumna 
ale jako czasu brak. Chociaż chęci mam a to juz na prawdę dużo 

znaczy się i nie opuszczę was aż do...

może spaghetti
o jak ja bym zjadła takie od mojego TZ robi pyszne

nikt nie ma czasu na chorowowanie, a mnie też chyba coś bierze dzisiaj obudziłam sie z katarem i bólem gardła
Siedzę grzecznie w łóżku już drugi dzień. Dobrze, że od razu poszłam do lekarza i biorę antybiotyk bo po 3 dawkach już mi trochę lepiej. Wczoraj nawet śliny nie mogłam przełknąć, bolało okropnie...

o mało co nie przegapiłabym tego ostatniego, chyba najważniejszego zdania, gratulację kochana tylko dlaczego prawdopodobnie?
.
teraz cały weekend wyleżę w łóżku i nigdzie się nawet nie będę ruszała.