|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Cytat:
hehe mewka jest zaje**sta ![]() hahaha powiedzcie mi dlaczego ludzie są czasem tacy głupi http://www.youtube.com/watch?v=ZJqySmccruc hahaha
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-02-24 o 23:11 |
|
|
|
|
#3122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no w tamtym poprzednim mewka, stol od ping-ponga, magazyn, dziewczyna z pilka, wymiataja
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
hehhee przestańcie
![]() Lecę kochane wypić piwko z Tż na zgodę Kolorowych
|
#3124 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
jeszcze ten filmik jest fajny, dobrej jakosci, i pamietaj Caate, sama nie grzeb w silniku
![]() http://www.youtube.com/watch?v=QttaG...eature=related |
|
|
|
#3125 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Normalnie mialam isc a jeszcze jestem, to prawda ze wizaz uzaleznia
![]() Cytat:
A za miesiac zaczynam 24 godzinne dyzury, z nocka ![]() Ratujcie mnie bo ostatnio kolezanka miala faceta z pila tarczowa wbita w glowe a druga faceta tak pobitego ze jak mrugal to mu gorna powieka zwisala do polowy policzka. Ciekawe co mi sie przytrafi ![]() Cytat:
Szkoda ze moja pielegnacja ostatnio taka marna i sie nie mam czym pochwalic Ale za to staram sie codziennie na orbitreku smigac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciesze sie ze sie cieszysz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Swoja droga ciekawa metoda, odwazna jestes, ja bym sie nie zdecydowala na takie zmniejszanie objetosci, ja to robie poprzes ostre cieniowanie
|
||||||
|
|
|
#3126 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() dobranoc
|
|
|
|
|
#3127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super loluska gratuluję rocznicy Tak około 20 roku życia ![]() Cytat:
Talulaah cześć ![]() I mogę mieć swoje zdanie odnośnie hormonów , prawda? tym bardziej, ze przykłady które podałaś dotyczą jakiś chorób a przeważnie tabletki anty się bierze nie dlatego że coś szwankuje i nie mówię tu o tym, kiedy ma się np. problem z okresem ale dlatego, że po prostu chce brać tak mówiąc ogólnie Proszę nie baw się tak jak taka jedną z którą na innym wątku się nie dało wytrzymać - nie miej tak agresywnej postawy w sytuacji gdy rozszerzasz sobie dowolnie czyjejś zdanie. Poza tym uszanuj, ze ktoś może mieć poglądy związane z wiarą np. ![]() Cate strasznie było z tym krwawieniem współczuję bardzo Tż dziś oglądał mecz z tatą i to na necie ![]() To tak na szybko, lece bo trzeba iść spać, dobrej nocy Laseczki
|
|
|
#3128 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() edit. to znaczy "w końcu" że się pogodziliście, a nie że od nas uciekasz
zapuszczam włosy ♥ Edytowane przez Czekoladowa1 Czas edycji: 2011-02-24 o 23:24 |
|
|
|
|
#3129 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
udusze sie ze smiechu ok, ok juz zapamietam ![]() Cytat:
ale nie mow wiecej, ze jestes tu niepotrzebna, to nas tez obraza, szczegolnie, ze kazda chetnie Cie czyta, rozmawialysmy wiele, juz zdazylysmy zzyc sie ze soba, jestes nasz pomocna Pania doktor i kazda z nas ma zawirowania w swoim zyciu, gdzie ma miej czasu na to i owo, ale to nie oznacza, ze nikt tu za Toba nie tesknil![]() co dotych przypadkowych ostrego dyzuru, podziwiam! ja bym w zyciu nie dala rady zajac sie takimi pacjentami... swoja droga ciekawe gdzie ich tak zalatwiono
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
Tyle już miałam napisane i...wyłączył mi się laptop, no by go !!!!!!
Trudno, nadrabiałam od nowa..Przede wszystkim witam serdecznie wszystkie nowe dziewczyny ! I jeszcze jedno: Kitko wszystkiego naj, naj, najlepszego Słoneczko !!! Przede wszystkim ogromu cudownej, szczerej miłości z Tż'em, ludzi na których możesz zawsze liczyć, uśmiechu na co dzień, zadowolenia z każdego przeżytego dnia, spełnienia wszystkich marzeń i aby Twoje życie układało się tak jak sobie tego zapragniesz!! I oczywiście dalszych sił do SPAmowania ! party_girl7 - ależ oczywiście, że nie znajdzie się w niepowołanych rękach, a w życiu! Możesz być spokojna, 2 hasła na laptopie i nikt nie ma wglądu do moich dokumentów. I bardzo, ale to bardzo bardzo dziękuję za tak obszerną wypowiedź !!!!!!! Czekoladowa1 - no właśnie, ciekawe jak z trwałością tych cieni L.A? snowhitee - bardzo dziękuję za linka! Jeanne22 - ja też byłam całkiem zielona w sprawach kosmetyków, w sprawach urodowych, włosowych, itd itp. ale odkąd tu jestem zostałam totalną maniaczką kosmetoholiczką Także nie masz się co martwić, że się nie nauczysz, ja bym się bardziej martwiła o swój portfel, bo tak już ten Wizaż działa...![]() E.J - to ja w tym tygodniu zrobiłam Tż'owi pokazówkę z kwiatkiem, bo miałam taki nie za bardzo humor itd. i postanowiłam mu pokazać, że głupi kwiatek a cieszy i poszłam do kwiaciarni po różę, ale pani miała takie piękne kolory tulipanów, że nie mogłam się oprzeć i kupiłam taki w odcieniu fuksji I Tż przyszedł i taka mina i że od kogo to itd. a ja że nieważne a ten jeszcze bardziej zdziwiony i widać, że zazdrosny a ja mówię no przecież żartuję, sama sobie kupiłam a ten oczy jak 5zł i że coo a ja no, bo..a on dokończył "bo ja ci nie kupuję kwiatków, więc sama sobie kupiłaś" a ja no dokładnie, spostrzegawczy jesteś I on coś tam pogadał, pogadał i mówię, że to majątek nie kosztuje, a on że nie ma kasy, a ja z taką ironią "dałam za to CAŁE 2,50" to mu tak głupio się zrobiło, ale czasami trzeba takie coś zrobić, może mi w końcu da jakiegoś kwiatuszka ![]() loluska - o, jak super ze strony Tż'a, że ci kupił sukieneczkę i marynarkę bomba!! I to jakie pięęękne miczka21 - jeśli chodzi o płyn do zmywania oczu, to może wypróbuj 2-fazowy z Avokado z Bielendy? Ja mam okropnie wybredne oczy jeśli chodzi o ich zmywanie i to jest jedyny produkt na który świetnie reagują. catt - i jak walczysz z trądzikiem oprócz tego mydełka i żelu Tołpy? Bo jeśli chodzi o poprawianie stanu cery to mam hopla na tym punkcie i chcę wiedzieć wszystko od wszystkich Bo dziewczyny już wiedzą, ale Tobie napiszę, bo jesteś nowa - również mam trądzik, do tego blizny, ranki, rozszerzone pory, zaskórniki no wszystko co tylko się da... angelinmyheart - i ja również jestem zakochana w Pur Blance, właśnie mi się skończyła i muszę kupić nową. caate - ja mam to samo - nie lubię piwa, no po prostu nie mogę go pić, męczę jedną butelkę, albo puszkę taaaak długo, że zazwyczaj Tż się litował i dopijał za mnie Nawet takie zwykłe wódka+cola. Znajomi i Tż się śmieją, że jak idziemy na piwo to mi będą ćwiarteczkę kupować i colę samaraNW - oo, super, w końcu wiem, czym się różni maść od pasty cynkowej, może też się skuszę na tą pastę? A używałaś już? Daje jakieś efekty? Elvii - Kochana, nie martw się, ja się dołuję tym, że nie było mnie 1,5 miesiąca w szkole - 2tyg. ferii i miesiąc praktyk, a tak się zaniedbałam i też zaczynam od poniedziałku kurczę ćwiczyć, chcę tylko te 3kg schudnąć i się balsamować regularnie i bardziej dbać o te włosy, jak wcześniej, bo teraz to tylko mycie co 2 dzień, odżywka, jakiś spray termoochronny, jedwab i wsio, codziennie w kucyku, bo muszę mieć włosy na gładko związane do pracy a potem przychodzę to się z Tż'em lenimy albo coś a jak wychodzi to jest za późno na spamowanie, bo rano o 6 trzeba wstać i tak to właśnie wygląda tillavanilla - STO LAT STO LAT dla Synusia !!! agusiownik - ja jak na razie używam dermacolu w roli korektora i ten podkład https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ka.html&next=1 i jestem baaardzo zadowolona, bo naprawdę moja twarz cała tak naprawdę jest do ukrycia.... Ale chyba teraz pomyślę nad powrotem do Astora z pędzelkiem, bo pamiętam, że byłam z niego bardzo zadowolona i kolor 001 mi świetnie pasował. Ale chciałabym z drugiej strony coś lżejszego już na wiosnę..Kalpana - co Ty wygadujesz?! Jak ja bym chciała, żeby było mnie stać na drogie kosmetyki... Wszystkie zakupy kosmetyczne są tak naprawdę bardzo dokładnie zaplanowane i każdą złotówkę mam dokładnie przejrzaną, bo nie zarabiam, moja mama jest sama i jeszcze jest moja siostra i babcia, która też nie ma dużej emerytury i mój brat, który nie mieszka z nami tylko już z dziewczyną i pracuje, ale i tak mama im pomaga, jak to mama. I jak ja dostanę jakiekolwiek pieniądze, albo sobie dorobię, to cieszę się jak dziecko A co do piękności - ja jak widzę cery innych dziewczyn, to mnie zżera po prostu, bo ja się wstydzę swojej cery sama przed sobą w lustrze, ja MUSZĘ mieć na sobie korektor i podkład i puder, bo inaczej czuję się tak totalnie brzydka - nawet jak inne rzeczy - włosy, ciuchy wyglądają super, to jak patrzę na twarz, to mi się chce płakać i nie raz płakałam z tego powodu, jak mi się cera pogarsza, to nawet włosów nie wiążę, żeby nie odsłaniać twarzy za bardzo. Ale co mam się zamknąć sama ze sobą i się użalać? Nie. Nie będę, bo każda jest piękna na swój sposób, trzeba wynaleźć swoje zalety ukrywając przy tym wady!! Kitka - ja używam Alantanu i jestem bardzo, bardzo zadowolona, to już moje któreś opakowanie z rzędu, tu jest moja recenzja:https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.p...ecenzja=444352 ![]() kobietasukcesu - ja zaczęłam jakoś w gimnazjum. Coś koło tego, ale po prostu jakbyś zobaczyła moją buzię bez makijażu totalnie byś się przeraziła..Aczkolwiek jak przypomnę sobie jak to wyglądało, to cieszę się, że już się umiem malować jak człowiek Dobra, Kochane, ja kończę, te parę stron postaram się nadrobić jak najszybciej się da ![]() O, właśnie mam do Was prośbę ! Bo zdecydowałam się, że zakupię może nawet kilka paletek z L.A tylko totalnie nie wiem, które Pomogłybyście wybrać? Mam niebieskie oczy, jasną karnację i włosy koloru ciemny blond wpadający w jasny brąz http://prozakupy.pl/Cienie-k9-0-3-default.html Dzisiejsze SPAmowanie (jeju jak ja dawno tego nie pisałam.. )- 2x Merz Spezial Włosy: - zero prostowania i suszenia Twarz: - micel Bourjois x2 - krem Alantan Plus - żel uniwersalny, Babydream - żel aloesowy, Gorvita + Tormentiol punktowo na noc - żel pod oczy i na powieki, Flos-Lek na noc - gruba warstwa kremu Bambino na usta na noc Ciało: - masaż Syrenką - krem Nivea Soft - praca fizyczna na praktykach (tak, tak to w formie ćwiczeń )- krem do stóp, Avon - krem do rąk Isana, co jakiś czas - parę razy użyty Cetaphil do rąk na praktykach Także, jak widzicie nie ma się czym chwalić .... Ciekawe czy mi wyjdzie Dobra, nie zanudzam już DOBRANOC KOCHANE RAZ JESZCZE!!!
|
|
#3131 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No nieźle, piła tarczowa w głowie ? Może będziesz miała szczęście i nie trafi Ci się żaden "taki" przypadek, no a jeśli nie - przynajmniej będziesz tam miała ciekawie ![]() Ook, idę już spać bo nigdy się stąd nie uwolnię ![]() Dobranoc kochane i dzięki za poprawę humoru
freedom.[/COLOR] Edytowane przez Ariadna_ Czas edycji: 2011-02-24 o 23:40 |
||
|
|
|
#3132 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pewnie ze mozesz.Nie mam tak agresywnej postawy jak piszesz, w sumie teraz Twoja tak odbieram jak czytam ze mam tak nie pisac bo sie nie bedzie dalo ze mna wytrzymac. Ok, nie musisz mnie przeciez czytac a pisac bede tak jak do tej pory pisalam ![]() Poza tym hormony to hormony, jak juz piszesz ze nie bawmy sie w boga to ja moge napisac ok - zostawy wszystko bogu, niech on zdecyduje i juz. Nie chcesz brac - nie bierz ale tez nie krytykuj skoro sama skutkow ubocznych nie doswiadczylas bo potem takie dziwne rzeczy sie roznosza wsrod spoleczenstwa. Cytat:
Co do ostrych - to u nas jest tak ze na oddzial trafiaja glownie pacjenci planowi ze skierowaniami glownie na zabiegi a na izbe ludzie z wypadkow, pobici, ludzie z praca gdzie latwo o urazy oka, jakies wpadniecia opilkow i innych tworzyw. Ale tez np byla 17 latka ktora przypalila sobie oko papierosem na imprezie, bo sie tak niechcacy nadziala A towarzyszlo jej 4 pijanych przyjaciol, ale jacy dobrzy kumple ze od razu z nia przyjechali
|
||
|
|
|
#3133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
omg ![]() to ja Ci zycze mnie takich przypadkow... swoje poglady masz, ja je popieram, ale zawsze ludzie beda mieli odmienne, to normalne, codziennie sie z tym spotykamy, nie ma co uciekac, sa kompromisy po to ![]() Alessandra, Ty to zawsze mi lekturke strzelisz jak mam isc spac az nie wiem co napisac, oprocz tego, ze z alko mamy podobnie i link z fryzurka swietny![]() lece do lazienki i spac, dobranoc
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-02-24 o 23:50 |
|
|
|
|
#3134 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Kitka- sto lat i spełnienia marzeń, późno, bo późno, ale zawsze ![]() Luzia- witaj Kalpana- jak to się mówi: uszy do góry co prawda dziewczyny Cię już pocieszały, ale ja też dodam kilka słów od siebie, że cena kosmetyków nie jest najważniejsza Ramoncia- mam ten sam tusz, używam go od października i bardzo go lubię ![]() Cattt- też bym chciała rajstopy w kropki, ale ostatnio nigdzie nie widziałam. W tym roku jakoś w ogóle polubiłam wzorzyste rajstopy ![]() Ariadna- ucz się dzielnie na medycynę ciężko się dostać (przynajmniej z tego co ja wiem, bo mam sporo znajomych, którzy startowali na medycynę, a tam jak wiadomo, ograniczona liczba miejsc), ale nie ma rzeczy niemożliwych, więc dlaczego miałabyś nie spróbować ![]() Ogólnie mowa była też o kwiatach od TŻ- mój kiedyś bardziej mnie obdarowywał, teraz się leniuszek z niego zrobił ![]() Co do dzieci na YT się nie wypowiadam. Moim zdaniem do korzystania z niektórych rzeczy trzeba dorosnąć Hmm... podkład. Od 2, 3 klasy gimnazjum, chyba. Ja w ogóle lubię się malować, w sumie bez delikatnego makijażu nie wyjdę (ale to moja obsesja, że bez niego wyglądam jeszcze młodziej Donka- podziwiam za takie wycięcie włosów, ja bym się chyba nie zdecydowała Alessandra- aż tak zielona nie jestem, aczkolwiek wiem mniej niż dziewczyny A na kosmetyki nie mam szans wydawać za dużo- utrzymanie na studiach kosztuje, a jeszcze mam sporo podręczników do wykupienia... niestety posłowie za często nowelizują ustawy przez co ja najnowsze książki muszę kupować I gdzieś na początku była mowa o dużych pupach... mi też się nie podobają, choć ja ze swoim płaskim tyłkiem nie powinnam się wypowiadać (marne 88 ostatnimi czasy A ja dziś ogólnie mam dobry humor, wzbogaciłam się o parę rzeczy w ramach prezentów: - dwa lakiery z bell: metaliczny fiolet i delikatny róż (dawno nie uzupełniałam kolekcji lakierów, więc super) - błyszczyk- nie używałam chyba od 2 lat, bo TŻ narzeka, ale od czasu do czasu nie zaszkodzi ![]() - balsam do ciała i żel do mycia. I jeszcze niebieskie korale... Jestem ich maniaczką, tzn. maaam sporo korali A zaraz spadam do łazienki na małe spamowanko. W ogóle mi głupio, że piszę głównie wieczorem, ale ostatnio nie ma mnie całymi dniami w domu. Jutro też będę wieczorem, ale sb mam wolną, więc postaram się bardziej poudzielac. ![]() Aaa... i jeszcze suknie ślubne... Ja bym chciała długą prostą, dopasowaną. Ale ja ogólnie lubię proste rzeczy ![]() No nic, dobranoc dziewczynki
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
ja już po spa, było wszystko co zaplanowałam, a teraz zmykam do Tż
dobranoc
|
|
|
|
#3137 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc wszystkim
|
|
|
|
#3138 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja się zaczytałam na wizażu o różnych olejach do włosów i nie wiem który teraz wybrać
![]() edt. naczytałam się też o żelu lnianym, chyba go sobie wypróbuję a teraz idę spać, bo widzę że wszystkie już śpicie dobranoc
zapuszczam włosy ♥ Edytowane przez Czekoladowa1 Czas edycji: 2011-02-25 o 00:51 |
|
|
|
#3139 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, można się przyłączyć?
|
|
|
|
#3140 |
|
Zadomowienie
|
jasne
Witaj, powiedz coś o sobie
|
|
#3141 |
|
Raczkowanie
|
KITKA - spóźnione życzenia urodzinowe, wszystkiego najlepszego !!!
|
|
|
|
#3142 | |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Zwlekaliśmy z tym, bo nie byliśmy pewni jak nam się ułoży, ale jest super Dzisiaj chyba porobię fotki na watek lumpkowy i pospamuję się, bo do pracy na 19 i będzie mi się nudzić.Cytat:
alantan plus kupiłam pod wpływem recenzji na wizażu ale ma w składzie parafinę, więc zapycha mnie i nie używam. A sudocrem po depilacji tylko, bo na twarzy też mi się nie sprawdził. Ale ja mam strasznie tłustą cerę.
|
|
#3143 |
|
Zadomowienie
|
_Alessandra chodzi o to , że jak zmywam demakijaż oczu to wyglądają na czyste , a jak rano wstaje to jest panda , czasem większa czasem mniejsza
Ale długiego posta strzeliłaś
|
#3144 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Witamy ![]() Jakie plany macie na dziś?
|
#3145 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju.. godzine Was nadrabiałam od wczoraaj! prędkość macie niezłą
![]() Już nawet nie pamiętam co chciałam zacytować ![]() W każdym bądź razie zainteresował mnie wklejany tu rozświetlacz z sleek, fajny jest? bo cene ma kuszącą ![]() Caate, bardzo Ci współczuje całej sytuacji. Wczoraj byłam w inglocie i macałam pudry paseczkowe, ale nie miałam pojęcia który kolor powinnam wybrać i sobie podarowałam
|
|
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Allesandra mi derma sama zaproponowala leczenie ale zapytac nie zaszkodzi jesli Ciekawa jestes jej zdania ja mialam na noc Amle na wlosach, dzis ranek mam wolny jak dobrze troche polezec, masakra z czasem u mnie ostatnio.. ale mam zajecia w sob i niedz tylko do 13 ale sie ciesze, cos jeszcze bede miala z weekendu moze ...bylam wczoraj w dwoch biedronkach bo chcialam kupic szczoteczke elektryczna do zebow za 9,90 i zestaw rexony za 13zl i nie bylo ale bylam zla! na szczescie poprosilam tz zeby u siebie sprawdzil i ma super ze sie udalo te szczoteczke kupic, a rexona +zel pod prysznic+zestaw do manicure byl za 13zl a sama rexona przeciez z 10 kosztuje, wiec konczy mi sie antyperspirant i byla swietna okazja, tym bardziej ze mialam roze firmy ale jednak rexona jest najlepszaprobuje pisac prace ale tak mi sie nie chce, troche wolnego a jeszcze trzeba sie uczyc no.. co do tej zelatynowej maseczki na wagry to mi wyszla ale zadnych wagrow sie nie pozbylam dzieki temu...moze cos zle zrobilam. ide do pracy na popoludnie, takie moje plany na dzis a jutro i pojutrze z samego rana szkola![]() macie jakies doswiadczenia z kosmetykami lub perfumami Yves Rocher? bo w miescie otwarli ich sklep, troche daleko bo na skraju ale zawsze moge pojechac, a slyszalam ze maja bardzo dobre kosmetyki i nawet nie takie drogie.
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2011-02-25 o 09:59 |
|
|
|
#3147 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
tez tak mam, jak jest za duzo wszystkiego, tak ogladam i ogladam, az nie wiem ktory wybrac, to wychodze bez niczego, bo boje sie, ze kupie bubel, wracam do domu i sprawdzam kwc ![]() uczyc sie, uczyc sie, uczyc sie....
|
|
#3148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jaki krem używasz nawilżający? Też mam dużą tendencję do zapychania, ale alantan jakoś mnie nie zapycha, a że się kończy to bym wypróbowała coś nowego może Wróciłam z zajęć , ale nuuuudy zaraz idę się przespać, a potem sprzątać Miłego dnia
|
|
#3149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
cześć
|
|
#3150 |
|
Wtajemniczenie
|
Też powinnam a wymyślam sobie tysiąc innych obowiązków
snowhitee wieczór udany?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.

Kolorowych 

dobranoc
super 

Nawet takie zwykłe wódka+cola. Znajomi i Tż się śmieją, że jak idziemy na piwo to mi będą ćwiarteczkę kupować i colę
Ale chyba teraz pomyślę nad powrotem do Astora z pędzelkiem, bo pamiętam, że byłam z niego bardzo zadowolona i kolor 001 mi świetnie pasował. Ale chciałabym z drugiej strony coś lżejszego już na wiosnę..
)
Dobra, nie zanudzam już DOBRANOC KOCHANE RAZ JESZCZE!!!
? Może będziesz miała szczęście i nie trafi Ci się żaden "taki" przypadek, no a jeśli nie - przynajmniej będziesz tam miała ciekawie 

A na kosmetyki nie mam szans wydawać za dużo- utrzymanie na studiach kosztuje, a jeszcze mam sporo podręczników do wykupienia... niestety posłowie za często nowelizują ustawy przez co ja najnowsze książki muszę kupować