Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-24, 23:07   #3121
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Cytat:
Napisane przez Ariadna_ Pokaż wiadomość

no nie wiem, nie wiem..

haha, mewa-złodziejka jest dobra

http://www.youtube.com/watch?v=7ky7rbs8BBc - ała

http://www.youtube.com/watch?v=-FM13rhIwVA
hahah

hehe mewka jest zaje**sta

hahaha powiedzcie mi dlaczego ludzie są czasem tacy głupi http://www.youtube.com/watch?v=ZJqySmccruc
w 6:08 pilkarz potknął sie o wlasna noge hahaha

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-02-24 o 23:11
buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 23:12   #3122
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
hahah

hehe mewka jest zaje**sta

hahaha powiedzcie mi dlaczego ludzie są czasem tacy głupi http://www.youtube.com/watch?v=ZJqySmccruc
w 6:08 pilkarz potknął sie o wlasna noge hahaha
hahahhaa

no w tamtym poprzednim mewka, stol od ping-ponga, magazyn, dziewczyna z pilka, wymiataja
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 23:17   #3123
snowhitee
Zakorzenienie

hehhee przestańcie

Lecę kochane wypić piwko z Tż na zgodę Kolorowych

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 23:17   #3124
buahhot
Marcelover ♥♥♥

jeszcze ten filmik jest fajny, dobrej jakosci, i pamietaj Caate, sama nie grzeb w silniku

http://www.youtube.com/watch?v=QttaG...eature=related

Stary 2011-02-24, 23:18   #3125
Talullah
Wtajemniczenie

Normalnie mialam isc a jeszcze jestem, to prawda ze wizaz uzaleznia

Cytat:
Napisane przez Ariadna_ Pokaż wiadomość
Hehe, u mnie w domu wszyscy się dziwią bo mówią że nic się nie uczę a mam dobre oceny . Cieszę się że mogę pytać bo nie mam w rodzinie żadnego lekarza i nie mam z kim o tym pogadać . No niestety fizyka mi za bardzo nie idzie, ale z tego co się orientowałam to teraz większość uczelni wymaga biologii + chemii/fizyki do wyboru..
Dziękuję za odpowiedzieć, za kciuki też, skoro już wiem że mam szanse to będę się starać, myślę też żeby znaleźć jakiegoś dobrego korepetytora z chemii bo w przyszłym roku chemia nam odejdzie i nie wiem czy sama nadrobię ten materiał

Ok, ostatnie pytanie bo dziewczyny będą krzyczeć że offtopuję .
A jesteś jeszcze na stażu czy już po ?
Tez nie mam w rodzinie, jestem pierwsza. Ja juz po, od 2 miesiecy sie specjalizuje A za miesiac zaczynam 24 godzinne dyzury, z nocka

Ratujcie mnie bo ostatnio kolezanka miala faceta z pila tarczowa wbita w glowe a druga faceta tak pobitego ze jak mrugal to mu gorna powieka zwisala do polowy policzka. Ciekawe co mi sie przytrafi

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Talullah pamiętamy o Tobie cały czas i ja uwielbiam Twoje posty, zawsze czegoś mądrego można się dowiedzieć
Dziekuje, bardzo mi milo

Szkoda ze moja pielegnacja ostatnio taka marna i sie nie mam czym pochwalic
Ale za to staram sie codziennie na orbitreku smigac

Cytat:
Napisane przez Patka1881 Pokaż wiadomość
dobry wieczór kochane nie mam czasu się udzielać, ale czytam was na bieżąco w miare ucze się na jutro na zaliczenie dla mnie baaardzo ważne, także jutro prosze trzymajcie za mnie kciuki bo jak nie zdam to masakra
Bede trzymac

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
eeeej, jak Tylko Loluska? ja chyba z 3-4x wspominalam o Tobie... cos srednio nas nadrobilas, ze to przeoczylas

ogromnie sie ciesze, ze zaliczylas ten ang, dlatego uwazalam tez, ze nie ma Cie na forum, bo sie uczyszm, pisalas o tym wiele razy wczesniej

komplementow nigdy za duzo, wszystkie Ci tu mowilysmy jaka piekna jestes i jakie loki masz cudne
O kurcze pieczone, to przepraszam, przyjmiesz? Nie wiem co mnie zamroczylo ze nie widzialam a czytac staralam sie uwaznie chociaz raz prawie przytrzymywalam powieke palcem ale chcialam nadrobic
Ciesze sie ze sie cieszysz

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
ale ja mam wzrok jak najbardziej ok i dla mnie jesteś też takim aniołkiem w kędziorkach zaglądaj do nas częściej jak będziesz mieć chwilkę

ja wybieram się spać dobranoc
Dziekuje, bede na bank zagladac, jestem juz uzalezniona chyba

Cytat:
Napisane przez Donka94 Pokaż wiadomość
jak się postaram to nie widać Bo jak mialam dłuzsze boczki to dosyc często nosiłam odslonięte,a teraz jak jakiś subkulturowiec wygladam

Bardzo podobały mi sie kiedys wygolone boki, etraz juz średnio, i w moim wypadku to własnie dobre rozwiązanie, bo mimo, ze mam bardzo cienkie włosy to ich dużo
Jesli chcesz mogę Ci troszke oddac kłaków!
Nie martw sie, chwila moment i odrosna do tych 8 - 10 mm Swoja droga ciekawa metoda, odwazna jestes, ja bym sie nie zdecydowala na takie zmniejszanie objetosci, ja to robie poprzes ostre cieniowanie
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 23:18   #3126
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
hehhee przestańcie

oo no to super
dobranoc

Stary 2011-02-24, 23:22   #3127
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
tak teraz patrzę na swoje włosy i widzę ze to że zaczęłam o nie inaczej dbać jednak chyba cos daje....
super

loluska gratuluję rocznicy

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
W jakim wieku zaczęłyście stosować podkład?
Tak około 20 roku życia

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam bardzo za pocieszenie i w ogóle jesteście kochane

Chyba ta pogoda tak na mnie działa No i stres, bo w szkole codziennie po kilka sprawdzianów, w środę kolejna próbna matura z matematyki, a z tego przedmiotu jestem straszna noga No i odpuściłam sobie ten tydzień, bo bym nie wyrobiła, ale w przyszłym będę musiała to wszystko napisać :/ A poza tym nauczyciele są strasznie wkurzający i mnie cała ta szkoła dobija Byle przetrwać do końca kwietnia i nareszcie koniec.

Postawiłam sobie wysoko poprzeczkę, bo chciałabym ładnie wyglądać na ślubie, żebym po latach, patrząc na zdjęcia była z siebie dumna, że tak wyglądałam... Ale nie wiem czy dam radę wyglądać tak, jakbym chciała....
Duużo sił

Talulaah
cześć gratuluję zdania
I mogę mieć swoje zdanie odnośnie hormonów , prawda? tym bardziej, ze przykłady które podałaś dotyczą jakiś chorób a przeważnie tabletki anty się bierze nie dlatego że coś szwankuje i nie mówię tu o tym, kiedy ma się np. problem z okresem ale dlatego, że po prostu chce brać tak mówiąc ogólnie Proszę nie baw się tak jak taka jedną z którą na innym wątku się nie dało wytrzymać - nie miej tak agresywnej postawy w sytuacji gdy rozszerzasz sobie dowolnie czyjejś zdanie. Poza tym uszanuj, ze ktoś może mieć poglądy związane z wiarą np.

Cate
strasznie było z tym krwawieniem współczuję bardzo

Tż dziś oglądał mecz z tatą i to na necie
To tak na szybko, lece bo trzeba iść spać, dobrej nocy Laseczki

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 23:22   #3128
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
hehhee przestańcie

no w końcu

edit. to znaczy "w końcu" że się pogodziliście, a nie że od nas uciekasz

Edytowane przez Czekoladowa1
Czas edycji: 2011-02-24 o 23:24
Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 23:24   #3129
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
hehhee przestańcie

nareszcie, super

Cytat:
jeszcze ten filmik jest fajny, dobrej jakosci, i pamietaj Caate, sama nie grzeb w silniku

udusze sie ze smiechu

ok, ok juz zapamietam
Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Normalnie mialam isc a jeszcze jestem, to prawda ze wizaz uzaleznia

Tez nie mam w rodzinie, jestem pierwsza. Ja juz po, od 2 miesiecy sie specjalizuje A za miesiac zaczynam 24 godzinne dyzury, z nocka

Ratujcie mnie bo ostatnio kolezanka miala faceta z pila tarczowa wbita w glowe a druga faceta tak pobitego ze jak mrugal to mu gorna powieka zwisala do polowy policzka. Ciekawe co mi sie przytrafi

Dziekuje, bardzo mi milo

Szkoda ze moja pielegnacja ostatnio taka marna i sie nie mam czym pochwalic
Ale za to staram sie codziennie na orbitreku smigac

Bede trzymac

O kurcze pieczone, to przepraszam, przyjmiesz? Nie wiem co mnie zamroczylo ze nie widzialam a czytac staralam sie uwaznie chociaz raz prawie przytrzymywalam powieke palcem ale chcialam nadrobic
Ciesze sie ze sie cieszysz

Dziekuje, bede na bank zagladac, jestem juz uzalezniona chyba

Nie martw sie, chwila moment i odrosna do tych 8 - 10 mm Swoja droga ciekawa metoda, odwazna jestes, ja bym sie nie zdecydowala na takie zmniejszanie objetosci, ja to robie poprzes ostre cieniowanie
smieje sie, jasne ze sie nie gniewam
ale nie mow wiecej, ze jestes tu niepotrzebna, to nas tez obraza, szczegolnie, ze kazda chetnie Cie czyta, rozmawialysmy wiele, juz zdazylysmy zzyc sie ze soba, jestes nasz pomocna Pania doktor i kazda z nas ma zawirowania w swoim zyciu, gdzie ma miej czasu na to i owo, ale to nie oznacza, ze nikt tu za Toba nie tesknil

co dotych przypadkowych ostrego dyzuru, podziwiam! ja bym w zyciu nie dala rady zajac sie takimi pacjentami...
swoja droga ciekawe gdzie ich tak zalatwiono
Stary 2011-02-24, 23:27   #3130
_Alessandra
Zakorzenienie

Tyle już miałam napisane i...wyłączył mi się laptop, no by go !!!!!! Trudno, nadrabiałam od nowa..

Przede wszystkim witam serdecznie wszystkie nowe dziewczyny !

I jeszcze jedno:
Kitko wszystkiego naj, naj, najlepszego Słoneczko !!! Przede wszystkim ogromu cudownej, szczerej miłości z Tż'em, ludzi na których możesz zawsze liczyć, uśmiechu na co dzień, zadowolenia z każdego przeżytego dnia, spełnienia wszystkich marzeń i aby Twoje życie układało się tak jak sobie tego zapragniesz!! I oczywiście dalszych sił do SPAmowania ! : roza:

party_girl7 - ależ oczywiście, że nie znajdzie się w niepowołanych rękach, a w życiu! Możesz być spokojna, 2 hasła na laptopie i nikt nie ma wglądu do moich dokumentów. I bardzo, ale to bardzo bardzo dziękuję za tak obszerną wypowiedź !!!!!!! No to faktycznie, skutków ubocznych jest masa, ale najważniejsze, że pomaga! A i właśnie - to lekarz decyduje o tym, czy to przepisze, czy mogę mu wspomnieć, że chciałabym coś takiego itd.??

Czekoladowa1 - no właśnie, ciekawe jak z trwałością tych cieni L.A?

snowhitee
- bardzo dziękuję za linka! I cuudne masz te włoski, jestem ciągle pod wrażeniem, bo blond jest ciężki, pod względem utrzymania takiej kondycji włosów, takiego blasku, "zdrowia" itd. a ten kolor

Jeanne22 - ja też byłam całkiem zielona w sprawach kosmetyków, w sprawach urodowych, włosowych, itd itp. ale odkąd tu jestem zostałam totalną maniaczką kosmetoholiczką Także nie masz się co martwić, że się nie nauczysz, ja bym się bardziej martwiła o swój portfel, bo tak już ten Wizaż działa...

E.J - to ja w tym tygodniu zrobiłam Tż'owi pokazówkę z kwiatkiem, bo miałam taki nie za bardzo humor itd. i postanowiłam mu pokazać, że głupi kwiatek a cieszy i poszłam do kwiaciarni po różę, ale pani miała takie piękne kolory tulipanów, że nie mogłam się oprzeć i kupiłam taki w odcieniu fuksji I Tż przyszedł i taka mina i że od kogo to itd. a ja że nieważne a ten jeszcze bardziej zdziwiony i widać, że zazdrosny a ja mówię no przecież żartuję, sama sobie kupiłam a ten oczy jak 5zł i że coo a ja no, bo..a on dokończył "bo ja ci nie kupuję kwiatków, więc sama sobie kupiłaś" a ja no dokładnie, spostrzegawczy jesteś I on coś tam pogadał, pogadał i mówię, że to majątek nie kosztuje, a on że nie ma kasy, a ja z taką ironią "dałam za to CAŁE 2,50" to mu tak głupio się zrobiło, ale czasami trzeba takie coś zrobić, może mi w końcu da jakiegoś kwiatuszka

loluska - o, jak super ze strony Tż'a, że ci kupił sukieneczkę i marynarkę bomba!! I to jakie pięęękne Brawo za zaliczenie! I widzę, że Twoim włosom przypasowało mycie co 2 dzień, świetnie. A i bardzo się cieszę, że Alantan Ci pomógł!

miczka21 - jeśli chodzi o płyn do zmywania oczu, to może wypróbuj 2-fazowy z Avokado z Bielendy? Ja mam okropnie wybredne oczy jeśli chodzi o ich zmywanie i to jest jedyny produkt na który świetnie reagują.

catt - i jak walczysz z trądzikiem oprócz tego mydełka i żelu Tołpy? Bo jeśli chodzi o poprawianie stanu cery to mam hopla na tym punkcie i chcę wiedzieć wszystko od wszystkich Bo dziewczyny już wiedzą, ale Tobie napiszę, bo jesteś nowa - również mam trądzik, do tego blizny, ranki, rozszerzone pory, zaskórniki no wszystko co tylko się da... Ale za to włosy, masz PRZEPIĘKNE !! Nie mogę się napatrzeć A i w jakim celu będziesz piła olej lniany? I jak działa galaretka do jedzenia na włosy?

angelinmyheart - i ja również jestem zakochana w Pur Blance, właśnie mi się skończyła i muszę kupić nową.

caate
- ja mam to samo - nie lubię piwa, no po prostu nie mogę go pić, męczę jedną butelkę, albo puszkę taaaak długo, że zazwyczaj Tż się litował i dopijał za mnie Ale za to drinki to mogę pić i pić Nawet takie zwykłe wódka+cola. Znajomi i Tż się śmieją, że jak idziemy na piwo to mi będą ćwiarteczkę kupować i colę I świetny pomysł z tą pierwszą stroną z linkami BOMBA!!

samaraNW - oo, super, w końcu wiem, czym się różni maść od pasty cynkowej, może też się skuszę na tą pastę? A używałaś już? Daje jakieś efekty?

Elvii
- Kochana, nie martw się, ja się dołuję tym, że nie było mnie 1,5 miesiąca w szkole - 2tyg. ferii i miesiąc praktyk, a tak się zaniedbałam i też zaczynam od poniedziałku kurczę ćwiczyć, chcę tylko te 3kg schudnąć i się balsamować regularnie i bardziej dbać o te włosy, jak wcześniej, bo teraz to tylko mycie co 2 dzień, odżywka, jakiś spray termoochronny, jedwab i wsio, codziennie w kucyku, bo muszę mieć włosy na gładko związane do pracy a potem przychodzę to się z Tż'em lenimy albo coś a jak wychodzi to jest za późno na spamowanie, bo rano o 6 trzeba wstać i tak to właśnie wygląda Także zaczynamy wiosenną zmianę !!

tillavanilla - STO LAT STO LAT dla Synusia !!! Niech rośnie zdrowo i szczęśliwie !

agusiownik - ja jak na razie używam dermacolu w roli korektora i ten podkład https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ka.html&next=1 i jestem baaardzo zadowolona, bo naprawdę moja twarz cała tak naprawdę jest do ukrycia.... Ale chyba teraz pomyślę nad powrotem do Astora z pędzelkiem, bo pamiętam, że byłam z niego bardzo zadowolona i kolor 001 mi świetnie pasował. Ale chciałabym z drugiej strony coś lżejszego już na wiosnę..

Kalpana - co Ty wygadujesz?! Jak ja bym chciała, żeby było mnie stać na drogie kosmetyki... Wszystkie zakupy kosmetyczne są tak naprawdę bardzo dokładnie zaplanowane i każdą złotówkę mam dokładnie przejrzaną, bo nie zarabiam, moja mama jest sama i jeszcze jest moja siostra i babcia, która też nie ma dużej emerytury i mój brat, który nie mieszka z nami tylko już z dziewczyną i pracuje, ale i tak mama im pomaga, jak to mama. I jak ja dostanę jakiekolwiek pieniądze, albo sobie dorobię, to cieszę się jak dziecko A co do piękności - ja jak widzę cery innych dziewczyn, to mnie zżera po prostu, bo ja się wstydzę swojej cery sama przed sobą w lustrze, ja MUSZĘ mieć na sobie korektor i podkład i puder, bo inaczej czuję się tak totalnie brzydka - nawet jak inne rzeczy - włosy, ciuchy wyglądają super, to jak patrzę na twarz, to mi się chce płakać i nie raz płakałam z tego powodu, jak mi się cera pogarsza, to nawet włosów nie wiążę, żeby nie odsłaniać twarzy za bardzo. Ale co mam się zamknąć sama ze sobą i się użalać? Nie. Nie będę, bo każda jest piękna na swój sposób, trzeba wynaleźć swoje zalety ukrywając przy tym wady!!

Kitka
- ja używam Alantanu i jestem bardzo, bardzo zadowolona, to już moje któreś opakowanie z rzędu, tu jest moja recenzja:https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.p...ecenzja=444352

kobietasukcesu - ja zaczęłam jakoś w gimnazjum. Coś koło tego, ale po prostu jakbyś zobaczyła moją buzię bez makijażu totalnie byś się przeraziła..Aczkolwiek jak przypomnę sobie jak to wyglądało, to cieszę się, że już się umiem malować jak człowiek Za ciemny podkład, na pewno źle rozprowadzony itd. A teraz jest już świetnie - wszystko po kolei, pędzelkami, rozcieranie, kolor dobrany do karnacji

Dobra, Kochane, ja kończę, te parę stron postaram się nadrobić jak najszybciej się da BUZIAKI PIĘKNOŚCI!!

O, właśnie mam do Was prośbę ! Bo zdecydowałam się, że zakupię może nawet kilka paletek z L.A tylko totalnie nie wiem, które Pomogłybyście wybrać? Mam niebieskie oczy, jasną karnację i włosy koloru ciemny blond wpadający w jasny brąz
http://prozakupy.pl/Cienie-k9-0-3-default.html

Dzisiejsze SPAmowanie (jeju jak ja dawno tego nie pisałam..)
- 2x Merz Spezial

Włosy:
- zero prostowania i suszenia

Twarz:
- micel Bourjois x2
- krem Alantan Plus
- żel uniwersalny, Babydream
- żel aloesowy, Gorvita + Tormentiol punktowo na noc
- żel pod oczy i na powieki, Flos-Lek na noc
- gruba warstwa kremu Bambino na usta na noc

Ciało:
- masaż Syrenką
- krem Nivea Soft
- praca fizyczna na praktykach (tak, tak to w formie ćwiczeń )
- krem do stóp, Avon
- krem do rąk Isana, co jakiś czas
- parę razy użyty Cetaphil do rąk na praktykach

Także, jak widzicie nie ma się czym chwalić .... Ale jutro zrobię sobie taką fryzurkę : http://www.youtube.com/watch?v=B-J4L...eature=channel - zawsze to lepsze niż codzienny nudny kucyk od miesiąca Ciekawe czy mi wyjdzie Dobra, nie zanudzam już DOBRANOC KOCHANE RAZ JESZCZE!!!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 23:30   #3131
Ariadna_
Raczkowanie

Cytat:

Hahaha, już na samym początku rozwalili mnie ci Chińczycy

Cytat:

O, to gratulacje
No nieźle, piła tarczowa w głowie ? Może będziesz miała szczęście i nie trafi Ci się żaden "taki" przypadek, no a jeśli nie - przynajmniej będziesz tam miała ciekawie

Ook, idę już spać bo nigdy się stąd nie uwolnię
Dobranoc kochane i dzięki za poprawę humoru

Edytowane przez Ariadna_
Czas edycji: 2011-02-24 o 23:40
Ariadna_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 23:40   #3132
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Talulaah cześć gratuluję zdania
I mogę mieć swoje zdanie odnośnie hormonów , prawda? tym bardziej, ze przykłady które podałaś dotyczą jakiś chorób a przeważnie tabletki anty się bierze nie dlatego że coś szwankuje i nie mówię tu o tym, kiedy ma się np. problem z okresem ale dlatego, że po prostu chce brać tak mówiąc ogólnie Proszę nie baw się tak jak taka jedną z którą na innym wątku się nie dało wytrzymać - nie miej tak agresywnej postawy w sytuacji gdy rozszerzasz sobie dowolnie czyjejś zdanie. Poza tym uszanuj, ze ktoś może mieć poglądy związane z wiarą np.
Dziekuje Pewnie ze mozesz.
Nie mam tak agresywnej postawy jak piszesz, w sumie teraz Twoja tak odbieram jak czytam ze mam tak nie pisac bo sie nie bedzie dalo ze mna wytrzymac. Ok, nie musisz mnie przeciez czytac a pisac bede tak jak do tej pory pisalam
Poza tym hormony to hormony, jak juz piszesz ze nie bawmy sie w boga to ja moge napisac ok - zostawy wszystko bogu, niech on zdecyduje i juz. Nie chcesz brac - nie bierz ale tez nie krytykuj skoro sama skutkow ubocznych nie doswiadczylas bo potem takie dziwne rzeczy sie roznosza wsrod spoleczenstwa.

Cytat:
nareszcie, super

udusze sie ze smiechu

ok, ok juz zapamietam

smieje sie, jasne ze sie nie gniewam
ale nie mow wiecej, ze jestes tu niepotrzebna, to nas tez obraza, szczegolnie, ze kazda chetnie Cie czyta, rozmawialysmy wiele, juz zdazylysmy zzyc sie ze soba, jestes nasz pomocna Pania doktor i kazda z nas ma zawirowania w swoim zyciu, gdzie ma miej czasu na to i owo, ale to nie oznacza, ze nikt tu za Toba nie tesknil

co dotych przypadkowych ostrego dyzuru, podziwiam! ja bym w zyciu nie dala rady zajac sie takimi pacjentami...
swoja droga ciekawe gdzie ich tak zalatwiono
No nie bede, chyba ze jak wyzej napisla EJ - nie bedzie sie dalo ze mna wytrzymac

Co do ostrych - to u nas jest tak ze na oddzial trafiaja glownie pacjenci planowi ze skierowaniami glownie na zabiegi a na izbe ludzie z wypadkow, pobici, ludzie z praca gdzie latwo o urazy oka, jakies wpadniecia opilkow i innych tworzyw. Ale tez np byla 17 latka ktora przypalila sobie oko papierosem na imprezie, bo sie tak niechcacy nadziala A towarzyszlo jej 4 pijanych przyjaciol, ale jacy dobrzy kumple ze od razu z nia przyjechali
Stary 2011-02-24, 23:47   #3133
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Dziekuje Pewnie ze mozesz.
Nie mam tak agresywnej postawy jak piszesz, w sumie teraz Twoja tak odbieram jak czytam ze mam tak nie pisac bo sie nie bedzie dalo ze mna wytrzymac. Ok, nie musisz mnie przeciez czytac a pisac bede tak jak do tej pory pisalam
Poza tym hormony to hormony, jak juz piszesz ze nie bawmy sie w boga to ja moge napisac ok - zostawy wszystko bogu, niech on zdecyduje i juz. Nie chcesz brac - nie bierz ale tez nie krytykuj skoro sama skutkow ubocznych nie doswiadczylas bo potem takie dziwne rzeczy sie roznosza wsrod spoleczenstwa.

No nie bede, chyba ze jak wyzej napisla EJ - nie bedzie sie dalo ze mna wytrzymac

Co do ostrych - to u nas jest tak ze na oddzial trafiaja glownie pacjenci planowi ze skierowaniami glownie na zabiegi a na izbe ludzie z wypadkow, pobici, ludzie z praca gdzie latwo o urazy oka, jakies wpadniecia opilkow i innych tworzyw. Ale tez np byla 17 latka ktora przypalila sobie oko papierosem na imprezie, bo sie tak niechcacy nadziala A towarzyszlo jej 4 pijanych przyjaciol, ale jacy dobrzy kumple ze od razu z nia przyjechali
pogrubienie, wlasnie o to mi chodzi i o tym samym mowilam wczoraj

omg oko przypalic fajka?! jezus maria

to ja Ci zycze mnie takich przypadkow...

swoje poglady masz, ja je popieram, ale zawsze ludzie beda mieli odmienne, to normalne, codziennie sie z tym spotykamy, nie ma co uciekac, sa kompromisy po to

Alessandra, Ty to zawsze mi lekturke strzelisz jak mam isc spac az nie wiem co napisac, oprocz tego, ze z alko mamy podobnie i link z fryzurka swietny sama sobie taka sprawie na zajecia w week, ogolnie musze posuzkac o warkoczach bo teraz jakas manie na nie mam

lece do lazienki i spac, dobranoc

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-02-24 o 23:50
Stary 2011-02-24, 23:51   #3134
Jeanne22
Raczkowanie

Hej!
Kitka- sto lat i spełnienia marzeń, późno, bo późno, ale zawsze w sumie jeśli jesteś z '89 to jesteśmy idealnie w tym samym wieku
Luzia- witaj
Kalpana- jak to się mówi: uszy do góry co prawda dziewczyny Cię już pocieszały, ale ja też dodam kilka słów od siebie, że cena kosmetyków nie jest najważniejsza ważna jest systematyczność a może waga nie chce spaść, bo za dużo o niej myślisz? Ja kiedyś ważyłam 51- 52 kg, może ciut więcej i nie mogłam dotrzeć do magicznej dla mnie 50, a w tym roku same kg mi spadły nawet nie wiem kiedy, a jem... jem więcej niż wcześniej
Ramoncia- mam ten sam tusz, używam go od października i bardzo go lubię
Cattt- też bym chciała rajstopy w kropki, ale ostatnio nigdzie nie widziałam. W tym roku jakoś w ogóle polubiłam wzorzyste rajstopy
Ariadna- ucz się dzielnie na medycynę ciężko się dostać (przynajmniej z tego co ja wiem, bo mam sporo znajomych, którzy startowali na medycynę, a tam jak wiadomo, ograniczona liczba miejsc), ale nie ma rzeczy niemożliwych, więc dlaczego miałabyś nie spróbować
Ogólnie mowa była też o kwiatach od TŻ- mój kiedyś bardziej mnie obdarowywał, teraz się leniuszek z niego zrobił
Co do dzieci na YT się nie wypowiadam. Moim zdaniem do korzystania z niektórych rzeczy trzeba dorosnąć
Hmm... podkład. Od 2, 3 klasy gimnazjum, chyba. Ja w ogóle lubię się malować, w sumie bez delikatnego makijażu nie wyjdę (ale to moja obsesja, że bez niego wyglądam jeszcze młodziej )
Donka- podziwiam za takie wycięcie włosów, ja bym się chyba nie zdecydowała
Alessandra- aż tak zielona nie jestem, aczkolwiek wiem mniej niż dziewczyny A na kosmetyki nie mam szans wydawać za dużo- utrzymanie na studiach kosztuje, a jeszcze mam sporo podręczników do wykupienia... niestety posłowie za często nowelizują ustawy przez co ja najnowsze książki muszę kupować
I gdzieś na początku była mowa o dużych pupach... mi też się nie podobają, choć ja ze swoim płaskim tyłkiem nie powinnam się wypowiadać (marne 88 ostatnimi czasy )
A ja dziś ogólnie mam dobry humor, wzbogaciłam się o parę rzeczy w ramach prezentów:
- dwa lakiery z bell: metaliczny fiolet i delikatny róż (dawno nie uzupełniałam kolekcji lakierów, więc super)
- błyszczyk- nie używałam chyba od 2 lat, bo TŻ narzeka, ale od czasu do czasu nie zaszkodzi
- balsam do ciała i żel do mycia.
I jeszcze niebieskie korale... Jestem ich maniaczką, tzn. maaam sporo korali mój ulubiony dodatek
A zaraz spadam do łazienki na małe spamowanko.
W ogóle mi głupio, że piszę głównie wieczorem, ale ostatnio nie ma mnie całymi dniami w domu. Jutro też będę wieczorem, ale sb mam wolną, więc postaram się bardziej poudzielac.
Aaa... i jeszcze suknie ślubne... Ja bym chciała długą prostą, dopasowaną. Ale ja ogólnie lubię proste rzeczy
No nic, dobranoc dziewczynki
Stary 2011-02-25, 00:03   #3135
agusiownik
Zakorzenienie

ja już po spa, było wszystko co zaplanowałam, a teraz zmykam do Tż dobranoc

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 00:08   #3136
buahhot
Marcelover ♥♥♥

ja też idę spac, dobranoc

Stary 2011-02-25, 00:15   #3137
Talullah
Wtajemniczenie

Dobranoc wszystkim
Stary 2011-02-25, 00:19   #3138
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

a ja się zaczytałam na wizażu o różnych olejach do włosów i nie wiem który teraz wybrać

edt. naczytałam się też o żelu lnianym, chyba go sobie wypróbuję a teraz idę spać, bo widzę że wszystkie już śpicie dobranoc

Edytowane przez Czekoladowa1
Czas edycji: 2011-02-25 o 00:51
Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 00:49   #3139
Frambooos
Przyczajenie

Hej dziewczyny, można się przyłączyć?
Frambooos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 08:33   #3140
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Frambooos Pokaż wiadomość
jasne Witaj, powiedz coś o sobie
Stary 2011-02-25, 08:35   #3141
blondi1985
Raczkowanie

KITKA - spóźnione życzenia urodzinowe, wszystkiego najlepszego !!!
blondi1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 08:51   #3142
kakus20
Raczkowanie

Hej dziewczyny Miałam dzisiaj dłużej pospać ale wstałam jak tż się szykował do pracy i już mi się nie chce kłaść. Zadowolona jestem bo porozmawialiśmy rano i po 1,5 miesiąca mieszkania razem tż stwierdził, że już teraz nie wyobraża sobie inaczej. Także w marcu kupimy meble i pralke Zwlekaliśmy z tym, bo nie byliśmy pewni jak nam się ułoży, ale jest super Dzisiaj chyba porobię fotki na watek lumpkowy i pospamuję się, bo do pracy na 19 i będzie mi się nudzić.
Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Miesza się mleko z żelatyną i podgrzewa na 10 sekund w mikrofalówce. Niestety moje proporcje są złe, bo nie dało się jej zerwać, tylko musiałam ją zmyć. Także jak ktoś ją robi to prosilabym o dokładny przepis
Ja robiłam na oko. Chyba 2 łyżeczki żelatyny a mleka tak wlałam, żeby łatwo było wymieszać. Oczywiście za dużo mi tego wyszło. W tym filmiku jest o tej metodzie: http://www.youtube.com/watch?v=scoqyrBqxkM
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość

a - mam pytanie do tych które stosują alantan i sudocrem- co one wam dają?? do czego je stosujecie?? myślicie że pomagają na podraznioną skóre???
alantan plus kupiłam pod wpływem recenzji na wizażu ale ma w składzie parafinę, więc zapycha mnie i nie używam. A sudocrem po depilacji tylko, bo na twarzy też mi się nie sprawdził. Ale ja mam strasznie tłustą cerę.
-walczę o piękną cerę
-TYJĘ!!!

kakus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 08:52   #3143
miczka21
Zadomowienie

_Alessandra chodzi o to , że jak zmywam demakijaż oczu to wyglądają na czyste , a jak rano wstaje to jest panda , czasem większa czasem mniejsza

Ale długiego posta strzeliłaś
Stary 2011-02-25, 09:06   #3144
marta 85
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Cytat:
Witamy

Jakie plany macie na dziś?

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 09:38   #3145
Luzia
Zakorzenienie

Jeju.. godzine Was nadrabiałam od wczoraaj! prędkość macie niezłą

Już nawet nie pamiętam co chciałam zacytować

W każdym bądź razie zainteresował mnie wklejany tu rozświetlacz z sleek, fajny jest? bo cene ma kuszącą

Caate, bardzo Ci współczuje całej sytuacji.

Wczoraj byłam w inglocie i macałam pudry paseczkowe, ale nie miałam pojęcia który kolor powinnam wybrać i sobie podarowałam

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 09:55   #3146
party_girl7
Zakorzenienie

hej
Allesandra mi derma sama zaproponowala leczenie ale zapytac nie zaszkodzi jesli Ciekawa jestes jej zdania

ja mialam na noc Amle na wlosach, dzis ranek mam wolny zmylam olej, umylam buzie, przjechalam tonikiem i no-scar wmasowalam.
jak dobrze troche polezec, masakra z czasem u mnie ostatnio.. ale mam zajecia w sob i niedz tylko do 13 ale sie ciesze, cos jeszcze bede miala z weekendu moze...
bylam wczoraj w dwoch biedronkach bo chcialam kupic szczoteczke elektryczna do zebow za 9,90 i zestaw rexony za 13zl i nie bylo ale bylam zla! na szczescie poprosilam tz zeby u siebie sprawdzil i ma super ze sie udalo te szczoteczke kupic, a rexona +zel pod prysznic+zestaw do manicure byl za 13zl a sama rexona przeciez z 10 kosztuje, wiec konczy mi sie antyperspirant i byla swietna okazja, tym bardziej ze mialam roze firmy ale jednak rexona jest najlepsza
probuje pisac prace ale tak mi sie nie chce, troche wolnego a jeszcze trzeba sie uczyc no..

co do tej zelatynowej maseczki na wagry to mi wyszla ale zadnych wagrow sie nie pozbylam dzieki temu...moze cos zle zrobilam.

ide do pracy na popoludnie, takie moje plany na dzis a jutro i pojutrze z samego rana szkola

macie jakies doswiadczenia z kosmetykami lub perfumami Yves Rocher
? bo w miescie otwarli ich sklep, troche daleko bo na skraju ale zawsze moge pojechac, a slyszalam ze maja bardzo dobre kosmetyki i nawet nie takie drogie.

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2011-02-25 o 09:59
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 10:10   #3147
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
hej
Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Jeju.. godzine Was nadrabiałam od wczoraaj! prędkość macie niezłą

Już nawet nie pamiętam co chciałam zacytować

W każdym bądź razie zainteresował mnie wklejany tu rozświetlacz z sleek, fajny jest? bo cene ma kuszącą

Caate, bardzo Ci współczuje całej sytuacji.

Wczoraj byłam w inglocie i macałam pudry paseczkowe, ale nie miałam pojęcia który kolor powinnam wybrać i sobie podarowałam
takie zycie...

tez tak mam, jak jest za duzo wszystkiego, tak ogladam i ogladam, az nie wiem ktory wybrac, to wychodze bez niczego, bo boje sie, ze kupie bubel, wracam do domu i sprawdzam kwc

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Witamy

Jakie plany macie na dziś?
uczyc sie, uczyc sie, uczyc sie....
Stary 2011-02-25, 10:26   #3148
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kakus20 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Miałam dzisiaj dłużej pospać ale wstałam jak tż się szykował do pracy i już mi się nie chce kłaść. Zadowolona jestem bo porozmawialiśmy rano i po 1,5 miesiąca mieszkania razem tż stwierdził, że już teraz nie wyobraża sobie inaczej. Także w marcu kupimy meble i pralke Zwlekaliśmy z tym, bo nie byliśmy pewni jak nam się ułoży, ale jest super Dzisiaj chyba porobię fotki na watek lumpkowy i pospamuję się, bo do pracy na 19 i będzie mi się nudzić.

Ja robiłam na oko. Chyba 2 łyżeczki żelatyny a mleka tak wlałam, żeby łatwo było wymieszać. Oczywiście za dużo mi tego wyszło. W tym filmiku jest o tej metodzie: http://www.youtube.com/watch?v=scoqyrBqxkM

alantan plus kupiłam pod wpływem recenzji na wizażu ale ma w składzie parafinę, więc zapycha mnie i nie używam. A sudocrem po depilacji tylko, bo na twarzy też mi się nie sprawdził. Ale ja mam strasznie tłustą cerę.
Też robię na oko i zauważyłam, że ta żelatyna z cykorii wymieszana z mlekiem okropnie śmierdzi, natomiast ta z gellwe nie

A jaki krem używasz nawilżający? Też mam dużą tendencję do zapychania, ale alantan jakoś mnie nie zapycha, a że się kończy to bym wypróbowała coś nowego może

Wróciłam z zajęć , ale nuuuudy zaraz idę się przespać, a potem sprzątać

Miłego dnia
Stary 2011-02-25, 10:28   #3149
snowhitee
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
no w końcu

edit. to znaczy "w końcu" że się pogodziliście, a nie że od nas uciekasz
heheh rozumiem rozumiem

Cytat:
nareszcie, super

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość

snowhitee
- bardzo dziękuję za linka! I cuudne masz te włoski, jestem ciągle pod wrażeniem, bo blond jest ciężki, pod względem utrzymania takiej kondycji włosów, takiego blasku, "zdrowia" itd. a ten kolor

dziękuje kochana za komplement

Cytat:
cześć

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 10:34   #3150
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:

uczyc sie, uczyc sie, uczyc sie....
Też powinnam a wymyślam sobie tysiąc innych obowiązków teraz wyrzucam niepotrzebne ciuchy

snowhitee wieczór udany?

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości