|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
Cytat:
|
|
|
|
|
#452 |
|
Zadomowienie
|
witam,
zaczęłam odwyk od poniedziałku i porażka wczorajsze zakupy: dwa peelingi, żel do zmywania twarzy i krem do rąk (trzeci w tym miesiącu)
|
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana Gani: wszystkiego najlepszego!!!
|
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
Gani wszystkiego naj naj naj najlepszego.
Ja znowu nie mogłam spokojnie przejść obok rossmana, nie powinno być go na mojej trasie, tym razem zakupiłam żel z bielendy z ogórkiem
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
gani wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia.
od razu złożę życzenia też porzeczce bo jutro ide do pracy,potem do tesciów i do znajomych wiec raczej nie odpale kompa,chyba że w pracy nie bede miała co robić. porzeczko życzę ci spełnienia marzeń,zdrówka,jakiegoś sensownego tżta i ogolnie wszystkiego naj naj
|
#457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem dziś nie dość że chora a jutro idziemy z TŻem na bal karnawałowy, to jeszcze do tego zła
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
Gani, wszystkiego najlepszego!
![]() Ja dziś bylam na regulacji brwi, w solarium i kupiłam w Naturze nablyszczający lakier z Essence- ten w białej buteleczce, chyba hosenka mówila, że świetny jest! Oprócz tego jeszcze eyeliner w pisaku też z Essence. no i mamie farbę do wlosów. Zrobię też TZtowi smakowitą kolację- mix sałat z papryczkami nadziewanymi serkiem w oliwie ![]() podcięłam też grzywkę i załatwiłam już wszystko z praktykami w szkole. Uff, cały dzień biegania!
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2011-02-25 o 15:49 |
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
nynka a co się dzieje że taka zła chodzisz??
ja dziś ide na urodziny do kumpla, pewnie popijemy a rano na 9 do pracy.niestety L4 juz mi się skończyło bo miałam z pt.włącznie. za godzinę przychodzi do mnie moja nowa nauczycielka niemieckiego.mam nadzieje ze bedzie ok.i sie dogadamy.do tego jeszcze w nastepnym tyg.zaczynam angielski, jak się uda to 2h dwa razy w tyg.mam nadzieje że dam rade.w kazdym razie chcę zrobić wszystko żeby łatwiej mi było zdobyć lepszą pracę.
|
#461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
a co napisała?że używana to już nie to samo??
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nie. Napisała że jej koleżanka ma sprzedaje za 1400 więc jej napisałam że dzięki za info ale szukam na razie w okolicy bo chciałabym ją zobaczyć na żywo przed kupnem bo już jedną oglądałam i okazało się że w kilku miejscach miała odprutą koronkę czy brakowało koralika. Ona na to że suknia koleżanki jest w idealnym stanie to jej napisałam że ta którą widziałam też miała być
no i że widziałam tańsze oferty już za 1000-1100 właśnie bliżej mnie bo zależy mi na tym żeby zobaczyć ją na żywo a ona na to że to głupia oszczędność bo ta za 1400 jest jak nowa bo raz zakładana (jak prawie każda zresztą tak mi się wydaje ). Napisałam więc po raz kolejny że chcę zobaczyć osobiście bo nie uwierzę na słowo komuś kogo nie znam więc ona napisała żebym przyjechała zobaczyła to jej mówię że do krakowa to ja muszę przejechać prawi całą polskę co ni mało mnie będzie kosztowało poza tym następnym kosztem będzie dla mnie jej skrócenie i przerobienie zamka na wiązanie tak bym chciała więc kupno tej sukienki, podróż po nią oraz przeróbka kosztowałaby mnie tyle co nowa - widziałam w salonie już za 2400 i wtedy przeróbki byłyby w cenie a ona do mnie z chamskim teksem że bez sensu jest przerabianie za wiązanie nie pytałam jej przecież o zdanie...---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- w sumie nie ma czego się denerwować więc nie śmiejcie się ze mnie ale ja dziś jakaś widać drażliwa jestem...
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
gani, porzeczka - sto lat, sto lat! Spełnienia marzeń, uśmiechu, radości z każdego dnia i wiele miłości.
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
nynka ja też bylam ,,przewrażliwiona" na punkcie sukienki.ja cie rozumiem że chcesz ją zobaczyć itd.bo to suknia na jeden z najważniejszych dni w życiu.zresztą wolno ci
a tamtą laskę zignoruj.nie masz obowiązku kupowania od niej czegokolwiek.najlepiej skończ z nią dyskusję.
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech spada... a w temacie to zużyłam mydełko milk&honey z ori
|
|
#467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkiego naj, szczęścia, miłości i rozsądnych zakupów Mi przybył kilka kosmetyków z pracy: pomarańczowe mydło pod prysznic Ziai, żel do higieny intymnej Ziai, żel do twarzy Vichy Normaderm, miniaturka kremu SVR, błyszczyk Eveline, błyszczyk Pierre Rene i kilka próbek. Wprawdzie za free, no ale zbiór się powiększa... |
|
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Gani i Porzeczko: 100 lat!!
Luskap: jestem bardzo zadowolona z tego top coata Najbardziej lubię go na lakierach GR Paris - jeszcze bardziej błyszczą i trzymają się pobad tydzień!! ![]() Nynka: ja bym się w ogóle nie wdawała w dalsze dyskusje. 28.02 kończy mi się umowa zlecenie i mam wiadomośc, że chcą mnie tam nadal Warunki kierownik musi ustalić z prezesem. Zlecone są wizytówki dla mnie i chyba już od marcowego numeru będę podana jako osoba do kontaktu w sprawie reklamy i prenumeraty
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozmowa już zakończona na szczęście co ją obchodzi że chcę przerobić suknię na wiązaną bo tak mi będzie i wygodniej i lepiej będzie wyglądać... nie pytałam o zdanie więc nie powinna komentować sory dziewczyny al musiałam się tutaj wyżalić Hosenko gratulacje
|
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję ogromnie! Aj, za 2,5 h mam półmetek. Wypadałoby się zacząć szykować, ale tak strasznie mi się nie chce. Mam nadzieję, że się fajnie pobawię.
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
gani sto lat!!!
Hosenko super ze tak ci sie uklada w pracy
|
|
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
wyrzuciłam rozświetlacz-bronzer z eveline - upadł pokruszył się i teraz ani nie rozświetla ani nie brązuje
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, kochane, za życzenia
Cytat:
, skutecznie byśmy wybiły Ci to z głowy Hosenko - gratulacje . Super wiadomość
|
|
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko świetna wiadomość!
Ja mam jutro egzamin ... Kiepsko to widzę |
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
Księżniczko -
dasz radę
|
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
hosenko gratuluję.w końcu masz jakieś zajęcie jakie lubisz (chyba).
ja jestem już umalowana i za pół godziny idę na imprezę.miałam przed 2h lekcje z tą dziewczyną od niemieckiego.nie wiem czy wam pisałam ale ona pracuje w tej firmie do której ja bym chciała się dostać.powiedziała mi że z moim niemieckim jest naprawde dobrze i że mi podeśle linka do ofert pracy,bo akurat będą szukać 6 osób do działu na Niemcy, no i mnie zarekomenduje od razu mi lepiej po takiej informacji
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Zet: poprzednią pracę też lubiłam, ale ta obecna jest chyba ciekawsza, w pełni samodzielna już nie mówiąc, ze o wiele lepiej płatna + prowizja ![]() Trzymam kciuki, żeby Ci się udało w tej firmie, choć ja nie chciałabym się posługiwać obcym jezykiem w pracy. Wiem, trochę to dziwne, ale skoro pracuję w Polsce, to chcę mówić po polsku ![]() Odłożyłam maseczkę z Avonu i krem do ciala Marizy. Myslałam, że luity będzie bez zakupów lakierów ale się nie udało ... Przytaszczyłam 3 lakiery Catrice i ich matowacz do lakieru
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wlasnie pomalowalam pazurki Essence Walk of fame. Tak troche jeszcze zimowo u mnie na pazurkach choc dzisiaj bylo slonko
Tz poszedl na proby zespolu wiec mam czas na drobne spa dalej chwale sobie ten krem marchewkowy yes to carrots
|
|
|
|
#479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na pewno świetnie sobie poradzisz!Cytat:
![]() Nie żebyś kusiła, hm? W niedzielę mam imprezę pracowniczą i w sumie chętnie bym poszła, ale w poniedziałek mam na 8:00 do pracy Właściwie to nie wypada mi nie iść, bo w niedzielę kończę o 20:00, czyli poszłabym prosto z pracy z kilkoma innymi osobami, no ale w poniedziałek byłabym nieprzytomna... Eh i teraz mam dylemat. No ale ewentualnie pójdę na godzinę, żeby nie było...Kliknęłam dziś na All nową Nokię 7020 |
||
|
|
|
#480 | |||
|
Zadomowienie
|
Gani wszystkiego najlepszego na urodzinki!! Szczęścia z TŻ i spełnienia wszystkich marzeń.
Dziękuję Oj przykro mi, no ale dobrze że patrzysz na to teraz bardziej pozytywnie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na pewno sobie poradzisz. ![]() Cytat:
I baw się dobrze też. ![]() Kupiłam dziś mydło pod prysznic pomarańczowe Ziaji (niepotrzebne) i dwie maseczki saszetkowe Daxa słodkie migdały (w sumie potrzebne, bo mam przesusz na twarzy okrutny, a jest nadzieja, że pomogą ).
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

). Napisałam więc po raz kolejny że chcę zobaczyć osobiście bo nie uwierzę na słowo komuś kogo nie znam więc ona napisała żebym przyjechała zobaczyła to jej mówię że do krakowa to ja muszę przejechać prawi całą polskę co ni mało mnie będzie kosztowało
nie pytałam jej przecież o zdanie...

sory dziewczyny al musiałam się tutaj wyżalić
dasz radę
Właściwie to nie wypada mi nie iść, bo w niedzielę kończę o 20:00, czyli poszłabym prosto z pracy z kilkoma innymi osobami, no ale w poniedziałek byłabym nieprzytomna... Eh i teraz mam dylemat. No ale ewentualnie pójdę na godzinę, żeby nie było...