![]() |
#1261 |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Maja-dorosnąć (czy tez dojrzec) trzeba po to by móc podejmowac samodzielne i niezależne decyzje. Niezależne -tzn ze nie wpływa na nie emocjonalna reakcja Twoich rodziców, rozważasz ich argumenty,ale na decyzję nie wpływa to ze mam krzyczy, płaczy,albo mówi ze Twoja decyzja jest głupia. Niestety to, że oni tak cie traktuja wynika z tego ze wyczuwają Twoją niedojrzałośc, i zależnośc emocjonalną od nich. A Twoja zaleznosc i niedojrzałość moze wynikać z DDA.
W pewnym sensie ta cała sytuacja to wina Twoich rodziców, ale tylko w pewnym..oni są jacy są i sie nie zmienią, wychowali Cie tak a nie inaczej, popełnili jakies tam błędy...ale Ty masz już tyle lat, że powinnas zacząc wychowywac sama siebie i starać sie zniwelowac ten zły wpływ-w tym wieku to juz niestety jest Twoj interes by zadbac o siebie. Narzekasz na to jak traktują Cie rodzice..uwierz że gdybyś była silną, dojrzałą kobietą to oni by zmienili stosunek do Ciebie..niestety musisz sama popracować nad swoją siłą wewnętrzną i niezależnością. Sama albo z pomocą specjalisty.
#1262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja już nawet w kg podałam, a nie tylko w % ![]() ![]() Ju jak Ty robisz te kawy? Dodajesz miętę i trufle? ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-02-25 o 09:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Zakorzenienie
|
He, he, koparka opadła, co?
![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Polly ![]()
#1264 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mnie sie nie podoba mdf foliowany ![]() Jeśłi kuchnia ma byc do używania a nie tylko do wyglądania to nie robic z czarnego szkła ![]() Robic na pewno z drewna naturalnego i z mdfu fornirowanego. Robic z mdf lakierowanego-chyba półmat najbardziej uniwersalny. nad blat roboczy dawac-jasne szkło,ew z fototapetą, płyte meblową, ew blache..ale bron boze nie perforowaną ![]() a jak ma byc tanio to robic całe z płyty wiórowej. generalnie zależy jaki styl na byc i za ile kasy
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-02-25 o 09:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1265 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Wtajemniczenie
|
Styl nowoczesny myślałam nad jasnymi frontami na połysk i nie-wiem-jakimi blatami a'la drewno. Nie chcę uchwytów więc będą podcinane czy jak to sie nazywa bo te na dotyk są fajne ale sie naczytałam że potem to byle tyłkiem dotkniesz i się wszystko otwiera.
Polly ty moja skarbnico wiedzy ja sobie zaraz to wszystko wynotuje ![]() Za ile kasy nie wiem nie stać mnie na bóg wie ile ale z drugiej strony robi się to na naście-dziesiąt lat więc lepiej dać lepszy materiał żeby się potem nie wściekać nie?
![]() |
#1267 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Bułeczka z mikrofali z chudą wędlinką i serek wiejski light
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1268 |
Zakorzenienie
|
Mam miętowe trufle w płynie- u mnie muszą być takie wynalazki
#1269 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no i mysle ze bedzie bardzo fajnie ![]() generalnie z blatami jest problem bo kazdy rodzaj blatu ma wady i zalety ![]() ![]() a z tym materiałem na meble kuchenne to taki kit troche jest, korpusy sie robi z płyty wiórowej, fronty z mdf i tyle. Lepszy materiał to drewno-ale to determinuje zupełnie inny styl. Jedyne co ma znaczenie to okucia-do kuchennych mebli lepiej wziąć lepsze...ale i tak wszyscy dają bluma do kuchennych wiec nie ma sie nad czym rozwodzic w sumie
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-02-25 o 10:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za odp ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1271 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
A to dużo
![]() ![]() ![]() Poza tym obiadu dzisiaj nie będzie,bo w robocie do wieczora siedzę ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1273 | ||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Zbok! ![]() Cytat:
![]() ![]() A skąd to? ![]() Propagowanie pro-ana jest tutaj nielegalne ![]() ![]() --- Nie pamiętam już, kiedy ostatni raz kładłem się spać przed drugą, jak wczoraj ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1274 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Zakorzenienie
|
Gdzie wszyscy
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1276 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaki wychodek ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1278 | |
Nindżopesz
|
No, mój TŻ unika i piekny i gładki a ja codziennie prysznic i mi skóra schodzi
![]() Oh, może pozwoli częściej ![]() Co do win to przy którymś zrywie dietowym się nie cackałam - był kubeczek/albo dwa grzańca wieczorem a i tak chudłam. Jak mało kalorii to chyba nie ma szans nie schudnąć... Inna sprawa co jest zdrowe a co nie ale miałam inne priorytety ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1279 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1280 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1281 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Najpierw się zaczęłam śmiać, bo mi tak dużo do ana brakuje, jak, jak ...długa jest droga ode mnie do Ciebie ![]() A po drugie dobrze, że Ci się "l" jeszcze tam nie napisało ![]() Wychodek świetny ![]() Ale gryxiu ja nie wiedziałam, że Ty potrafisz tak ... hm... ruszać swym...znaczy tańczyć i skąd masz takie zaj*biste niebieskie bryle? ![]() ![]() No fiesz co ![]() <foch> ![]() ![]() Cytat:
Ale wino przecież jest zdrowe ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-02-25 o 11:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1283 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dzie? ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzięki za rady ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1284 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ad. 2 no ba, na serce i w ogóle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#1286 | |||
BAN stały
|
To się lepiej dowiedz, w przeciwnym razie czeka Cię srrroga kara
![]() Cytat:
![]() W piątki propagujemy pro-oral tylko ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A bryle mam z jarmarku ![]() Uciekł w bok ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
Zakorzenienie
|
Klątfa?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1288 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Aaa sorki, zapomniałam ![]() Głodnemu chleb.. ![]() No nie wiem, na żywo nie widziałam ![]() Jak tańczysz ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Nindżopesz
|
Anetuniu, a jeszcze: nie rób sobie w szafkach narożnych skomplikowanych metalowych urządzeń pomagawczych do wyciągania garów bo nie dość, że są drogie to tylko miejsce zabierają i mieści się o 1/3 mniej niż normalnie. Jeśli szkło w szybkach to nie gładkie a jakieś "mrożone" bo na gładkim strasznie syf osiada.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1290 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() edit: a wieczorem przychodfzi do mnie koleżanka z podstawówki ![]() już z 3 tyg. się umawiałyśmy i ciągle cuś nie pasiło. Aż flaszkę tokaju kupiłam na wieczór, mniam ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-02-25 o 11:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.