|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
allegro raz jeszcze...:/
miałam juz kilka udanych transkacjina allegro,ale teraz mam mnóstwo wątpliwości...kupiłam u pewniej pani w "kup teraz"buciki,miała mnóstwo pozytywnych komentarzy,ale..na poczatku wysłałam jej maila i czekałam,czekałam...po 3 dniach dostałam nr konta..do banku millenium,byłam na poczcie,ale okazało się,że nr jest niepoprawny:/gdzy zadzwoniłam na nr tel kom.podanego na allegro okazało się,że takiego nie ma :/ prosiłam ja na gadu gadu o wsyłanie mi prawidłowego nr konta,pisałam maile i po 3,4 dniach raczyła odpisać...poprosiłam znajoma o sprawdzenie nr,jest prawidłowy,ale nie jest w banku millenium tylko BRE..i co teraz mam zrobić?! zaufanie straciłam całkowicie...:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: allegro raz jeszcze...:/
hmmm. napisz od allegro i popros o sprawdzenie danych lub cos w tym rodzaju lub ewentualnie napisz do tej pani ze masz jakies problemy moze ma kilka kont
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
hej Paula
![]() ja tam nie ufam nikomu kogo nie znam ,myślę że najlepiej jest płacić po dostaniu rzeczy.Mojego kolege tez naciągnął oszust :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Z allegro jest zawsze problem, ale ja akurat mam farta-na 50 transakcji , chyba 2 nieudane i to za jakieś grosze, w tym jedna ewidentnie u faceta, kóry miał coś z głową
![]() proponuję, wysłaś meile do ludzi, którzy już u niej coś kupili wczesniej (patrz:komentarze) i popytac, jak się sprawy mają. Oni nie mają zadnego interesu, aby cię okłamać, bo mają już komentarze wystawione, itp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hej
a mogłabys podać nicka tej osoby?? miałam ostatnio podobną sytuację może chodzi o tą samą osobę.
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
jednak kupowałam u kogoś innego, ale też pojawił się problem z uzyskaniem odpowiedzi. Przesyłkę dostałam ale nie ten rozmair butów o który prosiłam. Wysłałam mase maili i nie dostałam odpowiedzi.
![]() czesem tak bywa niestety pozdrawiam ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Ta Twoja Vanessa cholernie dziwne rzeczy kupuje...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=42957363 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
brrrr.......ale to straszne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() a w sumie mam wszystkie komentarze pozytywne..uff..jak dobrze,że nie zapłaciłam w końcu tych pieniążków.Czy moge jakoś dowiedzieć się,dlaczego aukcja została wycofana? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
To ze ktos ma duzo gwiazdek naprawde nie znacy ze jest na 100% pewnym sprzedawca..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.