|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe |
|
31 | 44,29% |
| Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 |
|
0 | 0% |
| Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer |
|
5 | 7,14% |
| Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 |
|
12 | 17,14% |
| Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI |
|
0 | 0% |
| Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI |
|
2 | 2,86% |
| Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI |
|
7 | 10,00% |
| Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 18,57% |
| Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
aha, zapomnialam sie przywitac
![]() czesc mamuski
|
|
|
|
#4382 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
Beatka, witamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
matall to naprawde tanio, kurcze ja do reala mam 120 w wawie najblizej...
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4384 |
|
Raczkowanie
|
A to jakieś zabobony są odnośnie kształtu brzucha a płci ?
|
#4385 | |
|
Zakorzenienie
|
zlosnica slicznie i pomysł męża genialny !!!!!!!!!!!
chudzinka jestes !! ma sie czym chwalić Cytat:
oczywiscie ze kciukasy są !! monika minus 19 !! ?? OMG hmm Listopadowa... musze pomyslec Jednak to jeszcze nie dziescia Moze juz nie wskoczysz w magiczną "20" chyba, ze nam to obiecasz ze przekroczysz magiczną cyferkę ![]() Ale jeszcze Paulizia i Mango muszą zabrac głos Ostatecznie.... ja jestem na TAK !! Przekonałaś mnie ![]() a tak na powaznie, ja też myslalam ze z 12 kg to bedzie max ! Zwłaszcza przy moim kaczym wzroście i uwarunkowaniach genetycznych (moja mami przytyła ze mną 7 kg !!) Cóż marzenia scietej głowy... bede martwiła sie potem ![]() cześć Mamusiu violisiu no wiesz.. cóz za faux pas.. zapomniec sie przywitac Wstyd hihihi Żartuje oczywiscię to przez zbudynienie przeciez
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-02-25 o 12:37 |
|
|
|
|
#4386 |
|
Wtajemniczenie
|
Siasiek
wspolczuje Czarusiowi, ale to juz duzy chlopczyk, na pewno da rade amarcia ale masz slodka ta coreczke moze bys tak zdjatko jej wrzucila, chetnie popatrzemary poziomkowa jezeli juz mowisz o rekorcie wysmarkanych chusteczek, to chyba ze mna nie mialas do czynienia hehczuje sie podobnie jak ty, MASAKRA ![]() zosiaaa no nie ma kto, mezul w pracy. Wczoraj robil zakupy ale nic mu nie powiedzialam o czosnku itp bo jeszcze w miare sie czulam, ale dzisiaj juz masakra ![]() agus87 ale przeciez miesiac szybko zleci wystarczy ze na wizazu tygodnie mi leca jak z bicza strzelil ![]() ddaaiissyy nic sie nie stalo slonce, no stres napisalam, ze nie wierze w twoje 19kg juz![]() matallewar wiesz ze moja perwspektywa jak patrze w dol wyglada podobnie no a brzuszek twoj rzeczywiscie chlopiecy swoja droga jak to jest ze na dziewczynke sie rozlewa a na chlopca wystaje i wiecie co? tylko sie nie smiejcie... ![]() moja znajoma jak byla w ciazy z synem, na usg bylo ewidentnie widac ze maly "bawi sie" swoim siusiakiem moze zgina sie w pileczke i stad mamy synkow maja szpiczasty brzuszek![]() fajne zakupy!!! moj Tż ma wyplate 1ego, oby cos zostalo w tym realu listopadowa80 ale fajnie, ze ty tez zaczynasz 32tc. Trzeba to oblac Kwiatecek ja mialam jechac na morfologie, ale tak wlasnie myslalam ze zmarzne i nie pojechalam moze powinnam, byloby z glowy![]() zdrowka bylam w tym sklepie i za miod dalam 13zl ![]() no coz ale slicznie sloneczko swieci jezeli byloby na plusie to po prostu rewelka, wiosna na calego...podobno w niedziele ma byc cieplo. Tzn. 2-3 stopnie
|
|
#4387 |
|
Raczkowanie
|
ddaaiissyy serduszko to dopiero początek był :P potem mi pół brzuszka pomazał :P
|
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, jesli chcesz, stanę na wadze i zrobię zdjecie !!
wprawdzie nie mam zdjecia mojej wagi sprzed ciazy.... ale jak lukniesz na zdjęcia sprzed roku np... to nie wygladam na nich mam nadzieje, na 70 kg a w ogóle Kasia mamy takie same smaki, ja tez wciagam ciagle miod z herbatką albo z woda bo mi mąż słodkie wydziela do tego juz doszło Za jaki słoiczek ? Ceny sa masakryczne, ja osatnio za 250 ml miodu spadziowego zapłaciłam 16 zł Ale miodzik jest zdrowy Złosnica i taki cały pomazany brzucholek sobie na tapetę zrobił? Ale pomysłowy małż Tylko pozazdroscic !
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-02-25 o 12:41 |
|
|
|
#4389 |
|
Zadomowienie
|
daisy, kasia dzieki
![]() ja miod dzis kupilam za 11 ale malutki sloiczek
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
Haj
![]() KOlejny tydzien swietuje !!! Ciag dalszy wiosny u mnie (15 stopni) Za 26 godzin mam 3d Wpadne wieczorkiem jak moj zbuntowany 2-latek prawie pojdzie spac ... |
|
|
|
#4391 |
|
Rozeznanie
|
ddaaiissyy aaaaaaaaale
![]() po obejrzeniu Twoich brzuszkowych fotecek wieczorem chyba poprosze męza zeby mi tez coś cyknął to tez cos wrzuce (pierwsze)
|
|
#4392 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
cześć Beatko ! Dobra ja pospałąm z 1,5 godzinki i jestem totalnie nieprzytomna, dziś idę do nowego fryzjera pod samym domem go mam. Nie chce mi sie jechać do mojego ulubionego bo nie dość że drogo - 170 to jeszcze daleko ![]() Ciekawe czy ta fryzjerka da radę, jutro impra urodzinowa męża, muszę wyglądać CUDOWNIEEEE. Ciężki weekend mnie czeka w sobotę do knajpy a w niedziele szykuje obiad dla rodzinki. Zaglądnę wieczorem, ściskam !
|
|
#4393 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dominika? slicznie![]() Cytat:
Cytat:
![]() a babka w urzedzie sie nie przejmuj masz dobre wyniki usg i to najwazniejsze slyszysz![]() Cytat:
ma ode mnie baty![]() moj wczoraj kupil ciasto i z oczkami maslanymi do mnie "kochanie to dla ciebie, widzisz jak o tobie mysle" a ja do niego, zeby nie przesadzal bo mi du*pa urosnie...to sie obrazil-chcial dobrze![]() w ogole jak ja narzekam "ale gruba jestem, jaki celulit co za uda" to on zawsze "przeciez w ciazy jestes wcale zle nie wygladasz"...ale co on moze powiedziec hehe Mojej kolezance chlopak, na jej narzekania (w ciazy nie byla, chuda jak patyk) powiedzial, ze takie kosciotrupy nie sa fajne chlop chcial dobrze to dostal po mor*dziechcialabym cie zobaczyc z ta waga 70kg przy 158cm, nie bede sie smiac, bo kto wie czy ja juz tyle nie waze dowiem sie 3ego marca
04.05.2011r. godz.21.42 Nikosia Edytowane przez 24kasia86 Czas edycji: 2011-02-25 o 12:54 |
||||
|
|
|
#4394 |
|
Raczkowanie
|
A ja za miodek taki prawdziwy płacę 20 złotych za słoik litrowy to chyba troszkę mniejsze ceny niż w sklepach, a tam są zabójcze...
|
#4395 |
|
Zadomowienie
|
Zdrówka życzę wszystkim chorowitkom
mnie póki co omijają wszelakie wirusy. Dziewczyny piękne brzucholki już takie pokaźne ,widać że powolutku zbliżamy sie ku rozsypaniu .Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za te,które bedą dziś. Mój tż jak kładzie rękę na brzuchu,to mała też ostro do niego się odzywa,chyba go lubi .Jak byłam w ciąży z chłopcami to było wręcz odwrotnie.Wklejam obiecane fotki bębenka z 25 tc
|
#4396 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4397 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zaraz idę luknąć na Twoje fotki. Sprawiedliwe, bo w poprzednią noc deptałam co godzinę
|
|
|
|
|
#4398 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sliczne mieszkanko sobie urzadzila twoja ksiezniczka
|
|
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś okrutna U mnie -11 ![]() Marzę, żeby przyszła wiosna!
|
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, pan dr mi zabronił slodkiego, a mąz to słyszał i jeszcze sobie dorobił ideologie, ze to szkodzi gabrysi
Ze słodkiego własnie wolno mi miod. Ale Ty niunia nie przytyłas jeszcze 20 kg więc moze Ci mąż nie wydzielac Możesz sobie moją "piorkowa" wage w albumie zobaczyc bo dziś z okazji studniowki, zafundowałam sobie pierwsze w zyciu zdjęcie w ciąży ![]() Przekochanego masz męża !!!!!! Chyba nie doczekam sie takich słów z ust mojego - w sensie ze mi coś kupuje bo tak o mnie mysli Eve razem z nami swietujesz Kwiatecek tez, amarcia, lolka, dorka...
|
#4401 |
|
Wtajemniczenie
|
a mi druga broda rosnie
![]() anulinka ja dzisiaj sikalam 4 razy w nocy i oczywiscie za kazdym razem meczylam sie zeby usnac
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
Anulinko 5 x ??????? to normalnie spac sie nie opłaca chodzic
Albo nocnik sobie postaw ! Szok no to faktycznie ciesze sie razem z Toba, że TYLKO 2 x ! monika21121984, bęben niezły cio oby tylko dzidzia po urodzeniu nie przypominała także takiego hipopotama jak jej mama ![]() a Ty masz już zdjęcie brzusia jakies ? kasia1361 dziękuje w imieniu swoim i wszystkich pozostałych chorowitek. Tylko Ty nie idz w nasze slady ![]() Brzuszątko pikne baardzo przyzwoite jak na Twoj tydzień ! Tak trzymac
|
#4403 |
|
Wtajemniczenie
|
Świętujmy laseczki
![]() 24kasia wrzuciłam fotki Wiki do albumu...
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja "male" nie pokaze kim jest to sie pochlastam
![]() O Ty "szczelac" do ciezarowki ??? Za kare wiosna do Ciebie nie przyjdzie Cytat:
|
|
|
|
|
#4405 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja go dobrze znam, zawsze patrzy pod siebie hehe jak jestesmy w sklepie pyta:"masz ochote na..." a ja ze nie mam(czasem mam ale NIE MOGE), to i tak sobie wezmie i przewaznie sa to slodycze, cipsy, cola, piwko itp kusi los po prostu![]() a miod tez slodki przeciez zjecia wlasnie ogladam, ale ty masz CYCE kurde pamela ci powinna zazdroscic
|
|
|
#4406 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Po śniadanku poszłam trochę poleniuchować a tu już kilka kolejnych stron
A mój mąż oczywiście jeszcze śpi, siedzi nie wiadomo do której przy tym X-boxie a później śpi i śpi. A wczoraj powiedział, że pożyczy drugiego pada i nauczy mnie w fife graćCytat:
'Ale to nie dla Ciebie, to dla dzidzi' A jak moja mama pytała przez skype czy mnie maluszek kopie, to zmartwiony pytał, czy mocno i czy mi dziury nie zrobi jak tak kopie ![]() Cytat:
super ciuszki i brzusio rewelacyjny ![]() Cytat:
a gdzie je mogę zobaczyć? Cytat:
Witaj Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4407 |
|
Wtajemniczenie
|
zaraz oblukam
![]() eve1603 nie tylko ty sie pochlastasz, JA TEZ
|
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ja ładnie przepraszam i ślicznie proszę o odrobinę ciepła i słoneczka amarcia Przyjmij mnie do znajomych
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15) Killer abs lvl 3 (9/10) Biegam (419,5 km) Rower (43 km) Zumba (13) Joga (2) Gluten, Sugar & Meat Free ![]() More water&vegetables 13/100 sugarfree days Edytowane przez matallewar Czas edycji: 2011-02-25 o 13:14 |
|
|
|
|
#4409 | ||
|
Zadomowienie
|
podobno jak okragly to na corcie, a jak spiczasty to na synka. hehehe
ja sie pocieszam ze to i slodycze to moze mnie dotyczy hehehe... bo wyobrazcie sobie jak to czlowieka wkurza jak wie ze corka,a kazdy mowi to na 100% syneczek..bo nic nie zmienilas sie po twarzy, nieeee, a te pyzy na twarzy to zawsze mialam hęęęe??! Cytat:
zbudynienie to ja mialam w nocy zaraz wam cos wkleje.. takie moje przemyslenia..Cytat:
|
||
|
|
|
#4410 | |
|
Zakorzenienie
|
jak bedziemy dwie pochlastane to bedzie nam razniej
![]() Cytat:
a widzisz, sprawa zimna sie wyjasnila Przeprosiny przyjete, sloneczko w drodze ![]() Dobra, zjezdzam chate ogarniac, czas do jutra mi szybciej zleci no i musze cos z pazurami zrobic bo kazdy jest innej dlugosci |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

no a brzuszek twoj rzeczywiscie chlopiecy
moze powinnam, byloby z glowy

do tego juz doszło 

masz dobre wyniki usg i to najwazniejsze slyszysz
U mnie -11
kurde pamela ci powinna zazdroscic