|
|
#3241 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
Cytat:
|
|
#3242 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny kiepski dzień mam
ammmm czy u Ciebie ta górma warga i uśmiech juz wróciły do normy??
|
#3243 |
|
Zadomowienie
|
hmm wolałabym nie umieszczać zdjęć całej twarzy na forum.. mi wyłącznie ten garbek przeszkadza, czubek nosa nie opada, nie jest ani zadarty ani opadający, chodziło mi o to, że z profilu podobają mi się nosy takie ładnie wyprofilowane "zjeżdżalnie"
a ja niestety mogę o tym pomarzyć Jednak nie wiem, czy chcę ryzykować.. czasem mi się marzy usunięcie tego garbka, ale wydaje mi się, że tylko ja go widzę, nie wiem czy po nie będzie gorzej. Zazdroszczę Wam odwagi! ![]() a poza tym strasznie się wkurzam, bo z natury miałam prosty nosek, tylko raz zderzyłam się z kolegą w podstawówce i oto powstał garbek :/ Edytowane przez Milky_quartz Czas edycji: 2011-02-25 o 13:15 |
|
|
|
#3244 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale nie dokonca....Nadal górna warga zaslania mi troche zęby ![]() a w nosku nadal mam strupki...szwy itp. lekarz mi kazal wodą psikać i tyle...takie uroki ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
|
|
#3245 |
|
Zadomowienie
|
w sumie być może nie ma to związku ze zderzeniem, ale potem parę razy jeszcze coś mi spadło na nos
a to raczej nie pomogło jego urodzie
|
|
|
|
#3246 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3247 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i podziwiam Cie ze masz dwie operacje jednoczesnie
|
|
#3248 |
|
Raczkowanie
|
Bunny mnie ten usmiech trzymał z 3 tygodnie, pozniej czułam "nieruchomośc" górnej wargi tylko przy wybuchu smiechu
to pewnie zalezy tez od zakresu operacji ja nie mam ogromnej zmiany wiec moze krócej u mnie to było...
Edytowane przez gabi188 Czas edycji: 2011-02-25 o 15:48 |
|
|
|
#3249 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny jak ksztaltuja sie ceny. czy w czechach naprawde jest fachowo i sie oplaca? interesuje mnie spilowanie garbka.Odpiszcie prosze, chcialabym umowic sie gdziues na wizyte ale na operacje powyzej 4,5 tys mnie nie stac.
|
|
|
|
#3250 |
|
Wtajemniczenie
|
Za ta kwote to chyba tylko czechy...Polka Polka ma niedlugo tam operacje, napisz do niej...napewno wie duzo
|
#3251 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny czy orientuje sie któraś kiedy można zacząć nosić okulary po operacji?
|
|
|
|
#3252 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3253 |
|
Raczkowanie
|
ammm dzięki,własnie takie mam okulary z gumowymi noskami ;( ahh rok temu robione, teraz trzeba bedzie myslec nad nowymi.
|
|
|
|
#3254 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moj nos ostatnio bardzo sie zmienil...opuchlizna mniejsza coraz bardziej widoczne sa kosci...i nie jest idealny ale wcale mi na tym nie zalezlo jakos strsznie
|
|
#3255 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny zła jestem w miarę jak schodzi mi opuchlizna to wydaje mi się,że mam zbyt szeroki noc ,tzn skrzydełka.Prosiłam dr. o podcięcie,nie zrobił tego.Boje się,że jak nos się całkiem wygoi .I będzie taki smukły to...ta dysproporcja będzie jeszcze bardziej widoczna.
Nie wiem czy za jakis czas nie zdecyduje sie na taka korektę.
|
#3256 |
|
Raczkowanie
|
ammm opuchlizna i takie mini garbki ponoc wychodza i schodza przez kilka m-cy po operacji dlatego trzeba tak dlugo czekac na poprawki w razie czego, takze nie masz jeszcze sie czym martwić.
![]() moje okulary sa niby porządne, u optyka robione w zeszłym roku, kurcze dałam 500zł i narazie nie bede ich nosic, dmucham na zimne, ale jeszcze zapytam mojego Dr-a. Bunny Zukino, ja tez nie miałam resejcji dziurek a byłam pewna ze u mnie jest niezbędna. Lekarze niechętnie to robia, z tego co widze, w sumie to blizny zostaja, co prawda malutkie i widoczne jak sie przyjrzysz ale kto wie czy akurat nie bedziesz miec skłonności do blizn i np beda beee to juz wtedy te wieksze dziurki lepsze.. jak mowiłam mojemu Dr-owi to on twierdzi ze mam dobra szerokośc bo powinna być tak mniej wiecej jak kąciki oczu, broń boże węższe bo wtedy jest to typowy "plastyczny robiony" nos i wyglada to nienaturalnie- to są słowa mojego Dr-a. Ja w sumie bede nacikać nie tyle na zwężenie a zmiane kształtu, bo mam taki "strzałkowaty" i Dr tego niestety nie zmienił. Czy moglabys wkleić fotki z przodu i tak jak prsilam przed i po z profilu? mozesz na maila gabi2004@o2.pl podeślę Ci tez mojego kinolka jak bedziesz chciała
|
|
|
|
#3257 |
|
Raczkowanie
|
Bunny pisalam nq facebooku ale cie niema. No to dziewczyny ja juz mam termin mojej drugiej korekty dokladnie za 2 miesiace. Lekarz powiedzial ze moj nos z jeenej dtrony sie zapadl.no i poprawo cos po pierwszym zabiegu..
|
|
|
|
#3258 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No to moj nos jest ewidentnie zbyt szeroki ( jejku smuci mnie to,myślałam,że te skrzydełka też sa opuchnięte i jeszcze się zmniejszą.Teraz widze,że nie bardzo.Sa jakie są i...Obiecuję,że jutro wkleje zdjęcia. ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
"Nie rezygnuj z celu tylko dlatego,że jego osiągniecie wymaga czasu,czas i tak upłynie" Edytowane przez BunnyZukino333 Czas edycji: 2011-02-28 o 19:22 |
||
|
|
|
#3259 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3260 |
|
Przyczajenie
|
ja jestem po kontroli nosa i doktor mowi ze bede miec ladny nos ale jeszcze PARE MIESIECY bede miec ta paskudna opuchlizne ;/
ale zastanowilyscie mnie z ta SZEROKOSCIA nosa... bo niby jka tez mialam miec podcinane zeby nos nie byl taki szeroki....ale jakos nie widze zeby nos mi sie zwezyl...... wiece w ogole co to jest OSEOTOMIA POCZWORNA? bo mialam to robione, tak wynika z mojej karty ale nie wiem co to jest ...hm |
|
|
|
#3261 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja martwie sie tą szerokością i wkrecam sobie coś.Nie chcialam miec poprawek ani nic w tym temacie:/
|
|
#3262 |
|
Wtajemniczenie
|
poczworna osteotomia to lamanie kosci w czterech miejscach
mialam to samo a ze jestem dociekliwa to wiem kochana pytaj lekarza swojego o wszystko smiało
|
#3263 |
|
Raczkowanie
|
ja juz osteotomi miec na szczescie nie bede. ciekawe czym tylko wypelni te moje zapadniecie w nosie i wiecie co lekarz mi mowil ze 6 godzin po obudzeniu z narkozy moge isc do domku
|
|
|
|
#3264 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ,w którym miejscu jest blizna przy tym podcinaniu skrzydełek.jak to w ogóle wygląda??
|
#3265 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
mi po narkozie lekarz kazał żebym nocowała u mamy, żebym sama w domu nie została |
|
|
|
|
#3266 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak niektorzy wymiotuja caly czas po narkozie???? tez maja wracac.?..masakra...szcze rze mowic ja na drugi dzien najchetniej jeszcze zostalabym w szpitalnym lozku, nie milam sily na ubiernie sie i transport..czlowiek jest oslabiony, stan jakby podgoraczkowy...w nocy po operacji co chwile potrzeban byla mi pielegniarka
|
|
#3267 |
|
Raczkowanie
|
bunny blizny sa w miejscu gdzie skrzydełka lacza sie z hmnn twarzą. Nie wiem jak to słownie zobrazowac :P tam gdzie czesto dziewczynom np naczynka pekają.
|
|
|
|
#3268 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3269 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki.Wczoraj była u mnie moja najlepsza przyjaciółka,szczera do bólu.Powiedziała,że nos jest ok,że nie jest szeroki.Trochę mnie to uspokoiło,poczekam jeszcze trochę i jak będzie faktycznie tak jak ja to widzę,to pojadę do dr. na konsultację.
|
#3270 |
|
Wtajemniczenie
|
bunny daj jakas nowa fote , ja niebawem tez cos dam
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.

profilu swego też nie lubię, bo mój nos jest taki strasznie prosty, jakby "idący w dół". Nie jestem jednak przekonana co do operacji bo z przodu mój nos wygląda fajnie i boję się, że po operacji mogłoby być gorzej.

a ja niestety mogę o tym pomarzyć
Jednak nie wiem, czy chcę ryzykować.. czasem mi się marzy usunięcie tego garbka, ale wydaje mi się, że tylko ja go widzę, nie wiem czy po nie będzie gorzej. Zazdroszczę Wam odwagi!