Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III - IV - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł następnego wątku??
Nasz autobus na porodówkę gna, wypatrujemy go każdego dnia, mamy III-IV 4 7,02%
Autobus na przystanku staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV 5 8,77%
Autobus na porodówce staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV 3 5,26%
Autobus do porodu gna, przybywają dzieciaczki każdego dnia, mamy III-IV 0 0%
Autobus do porodu gna, dzieciaczki rodzą się każdego dnia, mamy III-IV 13 22,81%
Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV 32 56,14%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-25, 14:02   #2011
traicionera
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
Kiedy tlusty czwartek????? mamuska dzwoni wczoraj i mowi ze tlusty czwartek jest nawpierniczalam sie paczkow a ona dzisiaj do mnie ze sie pomylila i ze to za tydzien .....................padl am..........to jak to jest ?
tez się wczoraj zastanawiałam,ale sprawdziłam w sieci i się uspokoiłam, ze to za tydzień zresztą coś za małe kolejki z cukierniach były.
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 14:04   #2012
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985
Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

właśnie dzwoniła mamuśka i nas na obiadek zaprosiła

a przy okazji powiedziała, że ona nas wszystkich (czyli 5 dzieci) po terminie urodziła i tata powiedział, że w takim razie ja na pewno też się przeterminuje
chyba jajko zniosę ....
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 14:05   #2013
Montii
Zakorzenienie

Ja to mam ostatnio tłusty czwartek codziennie

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
właśnie dzwoniła mamuśka i nas na obiadek zaprosiła

a przy okazji powiedziała, że ona nas wszystkich (czyli 5 dzieci) po terminie urodziła i tata powiedział, że w takim razie ja na pewno też się przeterminuje
chyba jajko zniosę ....
po terminie..to może być 1 dzień dasz radę, kwestia dni

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 14:06   #2014
prunelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Kiedy tlusty czwartek????? mamuska dzwoni wczoraj i mowi ze tlusty czwartek jest nawpierniczalam sie paczkow a ona dzisiaj do mnie ze sie pomylila i ze to za tydzien .....................padl am..........to jak to jest ?
hihihi, nie szkodzi, za tydzień zjesz znowu ja to aż sprawdziłam wcześniej, bo wolałam właśnie nie wpierniczać teraz, tylko sobie miejsce zostawić na później nic mi się w tym gupim żołądku ostatnio nie mieści, dopiero teraz zaczynam przygodę z panią zgagą

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
o zobaczcie... specjalne zdjęcie dla tatusia bo nie mógł być wtedy ze mną... ze to syn
no pięknie

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 14:09   #2015
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
wiecie co a jak możecie mi powiedzieć jak to ze mną jest... bo dzis to ja mam 33 tydzień.. tak jak zawsze sobie licze.. a ost.@ miałą9 lipca to zaczynam 34 czy 33.. bo różnie liczycie .. a lekarz tez dziwnie pisze.. np.. 32 -4d albo 25+ 2d .. to jak mam liczyć
dziś masz 33tc 0dz czyli jutro zaczynasz 34tc, bo będzie 33tc 1dz
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 14:09   #2016
traicionera
Zakorzenienie

Ja tez byłam przeterminowanym dzieckiem. Jeśli moja córcia się przeterminuje, to będzie naprawdę wielka.
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 14:10   #2017
ada32
Wtajemniczenie

wow ale fajne legginsy... ja takie muszę miec.. wszystkie mi się podobają... i dylemat bym miała które ewentualnie kupić he he... ale na wiosne napewno muszę takie sobie sprawic
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 14:11   #2018
megi2015
Zadomowienie

hey dziewczyny!
rano odwiedziłam mamę więc trochę czasu mi zleciało. a potem jak zwykle musiałam was nadrobić.

Cytat:
Napisane przez deneb3 Pokaż wiadomość
coś nie tak, byś wyglądała jak sterowiec z takim AFI
może w jakiś innych jednostkach Ci podała?
jakie masz podane przy tych wymierach? (zwykle to suma 4: Q1+Q2+Q3+Q4)
wydaje mi się że podnane wymiary sa w jakimś innym przeliczniku. bo ja np. mam 9 cm AFI i to jest wynik poniżej normy. może masz w mm.

Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość
Olsza30, a kupiłaś moze też wózek Delti Emu, bo ja sie nad nim poważnie zastanawiam

Dziewczyny który kolor ładniejszy zielony , czy biały?

http://allegro.pl/wozek-spacerowka-g...460732615.html
zielony

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość

hej ja już po wizycie
lekarka powiedziała że wyniki nie są złe ale dała mi skierowanie do szpitala na konsultację ( jak powiedziała co dwóch lekarzy to nie jeden ) powiedziała że zbadają mnie tam i pewnie zrobią usg. jak spytałam czy torbę spakować to powiedziała że raczej mnie nie zostawią tylko zbadają i mają mi dać koniecznie opis badania .
bo ciśnienie mam niskie, ale mam śladowe ilości białka i w jednym badaniu teraz i w tym co miałam w grudniu no i ta opuchlizna i ona wolała mi dać.
tz teraz pojechał do szefa po pieniądze i jak tylko wróci pewnie za jakieś 2 h to jedziemy do szpitala .
troszkę się denerwuję- mam nadzieję że mnie nie zostawią.
jasne warto sprawdzić - ale z wyników nie wychodzi tak źle więc wszystko powinno być ok. czekamy na wieści po wizycie w szpitalu.

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
Mam 26 lat, trzy koty, męża, zawsze wszystko robię na ostatnia chwile, wiec dopiero kompletuje wyprawkę. Lubie gotować, ale w ciąży rzadko to robię, szczególnie, ze dotychczas się żywiłam na stołówce Kocham wszystko, co ma związek z j. hiszpańskim i Ameryka Południowa.

a tp mam na 23.03, jest na liście

castia, a gdzie ja napisałam, ze się zbliżać nie będę, tylko, ze nigdy bym tak córki własnej nie nazwalam, to chyba jest w miarę logiczne w moim przypadku
Witaj w takim razie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
No dobrze,a więc prezentuje po raz kolejny swoje brzuszysko
czarna super brzusio

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
hehe dobre mi się śniło kiedyś że urodziłam dziecko i się okazało że to była pięciozłotówka z nogami i rękami taka mała

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
ooooo łaaaaaaaaaał a ja myślałam , że mam duży

to mój:
1,2 z soboty 33tc
3 z dzisiaj 34tc
2 zdjęcie wymiata

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
a to mój bebzon
wydaje mi się malutki w porównaniu z innymi ale śliczny

Cytat:
bo mi się tylko przytyło ja nie ciężarna, ja bilety sprawdzam
Monti Kanar

Cytat:
dziewczyny zawsze jak siadam do kompa to mam wrazenie jakbym małemu na głowie siedziała i on się wtedy tak bardzo wierci... a od wczoraj to normalnie tak mocno nóżki wystawia jak nigdy... normalnie jak "obcy" co z brzucha wyłazi... tak się napręza i pcha na siłe... ciekawe czy takim siedzeniem długim nie robi sie krzywdy maleństwu.. jak myślicie.. może i mam jakieś głupie obawy ale tak mi się wydaje że on wtedy wygięty jakiś..
podobno jak się za długo siedzi nie jest to zdrowe dla dziecka. jak siedzisz np. przy kompie powinnaś co 15 min chociaż na 1 - 2 min. wstać żeby się rozprostować. tak nam mówił ginekolog na szkole rodzenia. jak prowadził swój wykład to właśnie co chwilę wstawałyśmy i siadałyśmy
Stary 2011-02-25, 14:14   #2019
ada32
Wtajemniczenie

Cytat:
dziś masz 33tc 0dz czyli jutro zaczynasz 34tc, bo będzie 33tc 1dz

ooo.. dzięki za odp..
tzn że jutro już 34 tydzień zaczynam
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 14:17   #2020
blackrose4u
Wtajemniczenie

dziewczyny macie słodkie brzuszki a Montii wydaje mi się że Ty tak narzekasz a masz najmniejszy

byłam dzisiaj już na SR. Odebrałam wyniki z morfologii i poprawiło się o 1,5 hemoglobina porażka. No ale dobre i to.

Eirene a były u Ciebie w realu proszek ten z płynem gratis? Bo pojechaliśmy z mężem specialnie po niego wczoraj i dostawa nie dojechala nie wiem kiedy znowu go wyciągne. A to się opłacało jednak

a co do imienia to znowu będę siedzieć przed kompem i czegoś szukać. Ale już to kiepsko widze. Tym bardziej że mąż ma cieprlowość krótką do takiego szukania. Chyba ze też zastosujemy metode jak się urodzi to będzie się "czuło" jak dzidzia ma mieć na imie

oczekujemy

Edytowane przez blackrose4u
Czas edycji: 2011-02-25 o 14:20
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 14:21   #2021
tajka88
Zakorzenienie

Hej
wszystkie brzuchole sliczne

kurcze brzuch mi dziwnie pulsuje, takie jakby przeskoki czuje;p, ale mala sie nie rusza za duzo. Czy to mozliwe ze to czkawka?? bo kurde nigdy nie wiem keidy ma czkawke, ale teraz to chyba tak bo skacze i nie przestaje ale tak delikatnie;p
te puslowania to prawie ze w tylku mam, bo mala glowka w dol....

Edytowane przez tajka88
Czas edycji: 2011-02-25 o 14:23
tajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 14:23   #2022
iweczka
Zakorzenienie

ale od rana natrzaskałyście.....:brzy dal:
byłam na spacerku, bo piękne słoneczko dziś u mnie

co do bóli, ja takie jak na @ odczuwam od kilku dni bardzo często

izunia, ja też dziś robie tortille
a jutro będą kotleciki mielone i piernicze więcej nic nie robie.....

trzyrazi, Ty mnie nie załamuj.....ma byc córa i już

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj zrobić HBS,
i zapłaciłam 13zł,
a ktoś tu pisał, że 25zł płacił,
ciekawe skąd te róznice

wg mnie 13 to już dużo
wszystkie badania powinny byc za darmo
izabela, zgadzam się z Tobą, ostatnio podliczałam ile kasy wydałam na badania to....

Cytat:
.. to sobie pojadłas.. w sumie my mamy cały czas teraz tłuste czwartki ......tłusty czwartek w tym roku jest 3 marca...
jak dotrwam w 2-paku to objem się na maxa, chociaż dzis zjadłam już 2 precle (takie paczki pozakrecane)
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 14:27   #2023
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie a ja bym chciała coś delikatniejszego, widziałam kiedyś całe szare + kilka różyczek
i nie kupiłam
eh tez bym takei wlasnie chciala

Cytat:
wow ale fajne legginsy... ja takie muszę miec.. wszystkie mi się podobają... i dylemat bym miała które ewentualnie kupić he he... ale na wiosne napewno muszę takie sobie sprawic
a w maksimusie moze bylas nie widzilas takich???

blackrose jest jeszce metoda na usmiech dizecka: jak sie urdozi bedizesz mowic do niego rozne imiona i na ktoreym sie usmiechnie to tak nazwiesz
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 14:30   #2024
gosikk_s
Zakorzenienie

Hej

Wanilia, no to super że zastrzyki jednak bezbolesne, albo trafiłaś na dobrę rękę Dobrze że kazałaś wymienić wózek, ostatecznie to nie bluzka, będziecie z nim codziennie jeździć. Ludzie to są przytomni

Nuna, też bym nie kupiła białego wózka, choć ładny. Szlag by Cię potem trafił z czyszczeniem.

Izunia, gratuluję 31 tygodnia

Laseczka, to trzymam kciuki żeby Cię nie zostawili Ale na pewno jest ok a w sumie lepiej skonsultować

Kinga, to dawaj znać

Olsza, hoho, może to już się zbliża?

Czarna, śliczny, duży brzuszek

Ego, a Twój duuuży

Monti, Twój brzuszek wcale nie taki duży, nie wiem gdzie masz te kilogramy ale na pewno nie w nim

Eirene, super że Patrycja już będzie wychodzić

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 14:32   #2025
tajka88
Zakorzenienie

dzisiaj mam 36 tydzien + 1 dzien czyli zaczynam 37 tydzien

tajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 14:35   #2026
trzyrazyi
Zadomowienie

Mamusie paczusie :d zna ktoras z was dobry i prosty przepois na paczki????albo oponki????
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 14:49   #2027
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
To ja nie wiem, mój kosmita nie szykuje się w ogóle do wyjścia tak jak czułam, on coraz wyżej i wyżej hah nie wiem którędy on chce wyjść drogi pomylił...
o matko górą będzie wychodził

Cytat:
dziewczyny 330 gram mąki to ile będzie szklanek?
kiedyś ważyłam i mi wyszło 170g ale teraz znalazłam coś takiego http://www.ilewazy.pl/szklanka-maki-pszennej-typ-500 więz zgłupiałam :P
zważyłabym ci ale wagi w tych cholernych kartonach nie umiem znaleźć

Cytat:
hahaha Dziewczyny zalamka...sluchajcie moja znajoma miala miec coreczke,jeszcze 2 tyg.przed porodem czy jakos tak byla na usg i do konca cora....a w zeszlym tyg.urodzila syna rozumiecie????szo k!!!Ja ost.usg mialam w 23 czy jakos tak i pow.ze dziolcha ale teraz to jzu zglupialam co to sie dzieje wiadomo ze zdrowie najwazniejsze to na 1 moejscu ale ja juz do niej mowi malutka ...no to ladnie dzieciaka skrzywdze jak syn bedzie jedyny plus ze pokoj zolto pomaranczowy takze do chlopca tez pasuje

Maluje drzewka na scianach ....ale tak mnie bebol rozpolala jak na @ tragedia jakas juz dawno zapomnialam co to za bol :P

ło nawet nie myślę o czymś takim bo biedok miałby traumę, w różowym musiałby spać i chodzić

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 15:04   #2028
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
a wiecie jaki ja miałam okropny sen, sniło mi sie że u rodziłam martwego koguta!!! mam przed oczami jego grzebień i całe ciało
coś okropnego brrr
Masakra, jak to przeczytałam to nie wiedziałam czy uciekać czy się śmiać czegoś się chyba najadłaś na noc, że takie koszmary?

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
dziewczyny byla ktoras w Realu na tych dzieciecych promocjach? warto jechac?
Ja byłam dziś przypadkiem i kupiłam chyba ze 3 pary bodziaków większych bo były po 3,99 a tak to pieluchy itp. wcale nie wychodziły jakoś bardzo tanio

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
No dobrze,a więc prezentuje po raz kolejny swoje brzuszysko
Cacy brzuszek

Cytat:
ooooo łaaaaaaaaaał a ja myślałam , że mam duży

to mój:
1,2 z soboty 33tc
3 z dzisiaj 34tc
Ego powtórzę się, ale to zdjęcie z naprzeciwka jest bombowe

Cytat:
a to mój bebzon
Rooośnie, rośnie ...

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
Kochane dostałam smska od Patrycji_22 że czują się dobrze i chyba jutro wychodzą Patrycja walczy o pokarm bo ma trochę mało. Buziaki nam przesyła i myślała że tu już kolejne rozpakowane mamy napisałam jej że tylko szymelka
To dobrze, że tak szybko, w takim razie niecierpliwie czekamy na mamusię z synkiem

Cytat:
i zapłaciłam 13zł,
ciekawe skąd te róznice

wg mnie 13 to już dużo
Min. ja pisałam, ja akurat zawsze robię badania w jednym laboratorium bo nie chce mi się szukać nigdzie gdzie taniej albo lepiej, ale faktycznie tanio Ci wyszedł hbs moja szwagierka z tego co wiem w innym punkcie płaciła też ok.25 zł

Cytat:
kasiu ja też chciałam leginsy w kwiatki ale bardziej delikatny wzór i nie umiem znaleźć
Ja kupiłam takie, ale w zeszłym sezonie w h&m fajne, bo nie mają takiego wzoru jak wszystko teraz tylko takie duże kwiatki i czarne tło

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
a co do imienia to znowu będę siedzieć przed kompem i czegoś szukać. Ale już to kiepsko widze. Tym bardziej że mąż ma cieprlowość krótką do takiego szukania. Chyba ze też zastosujemy metode jak się urodzi to będzie się "czuło" jak dzidzia ma mieć na imie
Takie szukanie raczej nic nie da, chociaż życzę powodzenia... Ile razy my zaczynaliśmy szukać a kończyło się na kłótni jakieś 2 tygodnie temu zostawiłam w zakładkach specjalnie stronę z imionami męskimi, ale widzę, że nie ruszał do tej pory - chyba pozostanie Wam czekać na rozwiązanie

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 15:08   #2029
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
ja już chyba też mam pewnośc co do płci... mam też klejnoty na zdjęciu co prawda usg to zwykłe ale widac dokładnie jajeczka...
ja też jaja giganty jak stwierdził mój małżonek
mam nadzieję że to były jajka już 3 razy na usg lekarz widział i my też więc chyba będzie no chyba bym go do sądu pozwała hehe nie no zartuję ale skoro mówi mi na 100% co wizytę że chłopak, bo są jąderka i siusiak no to wierzę

Cytat:
za tydzień ale co to szkodzi że się najadłaś? za tydzień powtórka

Cytat:
i zapłaciłam 13zł,
ciekawe skąd te róznice

wg mnie 13 to już dużo
no sa spore różnice ja np u siebie w przychodni robiłam grupę krwi za 35zł około a w innym mieście z ciekawości patrzyłam 60! nie wiem też skąd to się bierze to chyba indywidualnie sobie ustalają

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość

Eirene a były u Ciebie w realu proszek ten z płynem gratis? Bo pojechaliśmy z mężem specialnie po niego wczoraj i dostawa nie dojechala nie wiem kiedy znowu go wyciągne. A to się opłacało jednak
ja nie wiem o co ci chodzi kochana bo ja proszek już mam

Cytat:
Napisane przez tajka88 Pokaż wiadomość
kurcze brzuch mi dziwnie pulsuje, takie jakby przeskoki czuje;p, ale mala sie nie rusza za duzo. Czy to mozliwe ze to czkawka?? bo kurde nigdy nie wiem keidy ma czkawke, ale teraz to chyba tak bo skacze i nie przestaje ale tak delikatnie;p
te puslowania to prawie ze w tylku mam, bo mala glowka w dol....
to pewnie czkawka ja to czuję tak jak montii pisała jakbym zegarek połknęła

Cytat:
Napisane przez tajka88 Pokaż wiadomość
dzisiaj mam 36 tydzien + 1 dzien czyli zaczynam 37 tydzien
gratulacje więc

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość

kiedyś ważyłam i mi wyszło 170g ale teraz znalazłam coś takiego http://www.ilewazy.pl/szklanka-maki-pszennej-typ-500 więz zgłupiałam :P
zważyłabym ci ale wagi w tych cholernych kartonach nie umiem znaleźć
a może te 20g to waga szklanki? bo ktoś tu pisał że jednak 150 i na ileważy.pl też tak podane

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 15:11   #2030
diatoma
Zadomowienie

Eirine teściowa dotarła w końcu z obiadkiem, ale się najadłam...ziemniaczki marchewka i kotlecik. do tego przyniosła babeczkę z kremem i kawałek ciasta o nazwie krówka, i ja oczywiscie to zjadlam

egoego ja mam w obwodzie w największym miejscu 103, dziś rano się akurat zmierzyłam, a zdjęcie wstawiam sprzed 2 dni, czyli koncowka 34 tc.
for.jpg

12. 09. 2015 Tosia
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 15:16   #2031
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

ego ja mam 38TC i 102 w obwodzie brzuszka.
diatoma Ładny
weżcie nie piszcie o takich rzeczach jak pączkija obiadu ledwo co zjem,ale na słodkie to mam parcie,że ho ho

Edytowane przez kampasiula
Czas edycji: 2011-02-25 o 15:18
kampasiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 15:20   #2032
Montii
Zakorzenienie

Dziewczyny..zamówiłam pewną rzecz przez Allegro, koszt niewielki bo to 30 zł z przesyłką,no ale to moje pieniądze..czekam czekam nic... patrze gościu nagle dostał mnóstwo negatywów i ma zawieszone konto...:/
no i co ja mam zrobić w takiej sytuacji?

[LEFT]
Stary 2011-02-25, 15:20   #2033
n.ik.a
Zadomowienie

dziewczynki piękne macie te brzuszki

uffff...nadrobiłam:mdleje :

dziś mam zły dzień...tzn. nerwowy - moja kochana córcia od rana prawie w ogóle się nie rusza już zaczynam panikować, choć wczoraj byłam na wizycie i wszystko było dobrze...nie wiem czy sie nie obruciła w stronę kręgosłupa, bo bardzo słabo czuje kopniaki...żeby poczuć pod ręka muszę mocniej ją przycisnąć...jeszcze kopniaczki, czy przeciąganie się czuję bardzo nisko...nie wiem co jest tego powodem - może to łożysko na przedniej ściance

a wczoraj przyszły mi biustonosze do karmienia- fajnie milutkie ale jak zwykle nie trafiłam w rozmiar...zamówiłam 80 C i pod biustem jest troszkę duże i w cycach też, ale co mi tam do szpitala będą

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 15:21   #2034
87czarna
Zakorzenienie

diatoma śliczny

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 15:22   #2035
Montii
Zakorzenienie

diatoma, super

[LEFT]
Stary 2011-02-25, 15:22   #2036
87czarna
Zakorzenienie

Montii ojej,jeszcze mi się coś podobnego nie zdarzyło... :/

Stary 2011-02-25, 15:24   #2037
kinga2710
Raczkowanie

GG do kinga2710

buuuuuuu wróciłam i nie chcą mnie jeszcze w szpitalu szyjka 1,5 cm rozwarcie centymetr a mały nie chce wyjść tylko się nade mną znęca mam kolejne ktg i kontrola w poniedziałek ale gin powiedzial ze mogę zacząć rodzic w weekend a na temat moich skurczy w nocy powiedzial jak jedna nospa nie pomaga to proszę wziasc dwie i robić cieple okłady na brzuszek tak wiec męcze sie dalej.
KASIA oczywiście napisze jak tylko tam wyląduje i urodzę, no ktoś będzie musiał mi wodę do picia dostarczyć a ty masz prawie rzut beretem
kinga2710 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 15:24   #2038
Montii
Zakorzenienie

maila napisałam ale nie wiem czy mogę liczyć w ogóle na odpowiedź
zgłoszę Allegro ale czy to coś da, wrr.dobrze że to nie jest większa suma :/

[LEFT]
Stary 2011-02-25, 15:26   #2039
diatoma
Zadomowienie

dzięki dziewczynki za komplemenciki

n.ik.a a mój mały wariat myślałam ze mi wczoraj wyjdzie przez brzuch , a dzisiaj ledwie do 10 licze. no ale w porównaniu do wczoraj to jakas przepasc, ja tez mam lozysko na przedniej scianie, jednak mysle ze dzisiaj nasze dzieci sa anemiczne po prostu i trzeba dac im szanse na wieczor

12. 09. 2015 Tosia
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 15:30   #2040
87czarna
Zakorzenienie

Montiinapisz,napisz..może akurat! Dobrze,że to tylko 30 zl...chociaż pewnie i tak bym rozpaczała...

co zamówiłaś?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości