|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII
Hej,
no to teraz moja lista top Wypiszę część artykułów najważniejszych, bo nie da rady całości ![]() - wkładki higieniczne Secret - płyn do naczyń Kraft - sól do kąpieli (zielona lub niebieska koniecznie )- mleczko do czyszczenia - Tim - odplamiacz do tkanin OXY color w płynie - REWELACJA!!! - serki delikate - mieszanka sałat - trufle Magnetic - nasze ulubione - pistacje - babka piaskowa - marmurkowa - szczoteczki do zębów Uff... to chyba te najważniejsze, jak coś mi się przypomni, dopiszę
|
#4472 |
|
Zadomowienie
|
przyznam że chodzenie do Biedry przestaje mi służyć, bo co tam jestem to najmniej zostawiam 50 zł, a jestem praktycznie codziennie
a najgorsze jak jakiś produkt jest z limitowanki, to wtedy robie duże zapasy, typu jak był kisiel 3+1gratis to nakupiłam ich 12, a tyle rodzajów herbat jeszcze nigdy nie miałam, co przeczytam tu o jakiejś pysznej herbatce to następnego dnia po nią lecę, a co najlepsze spro osób u mnie w pracy rozsmakowała się też w biedronkowych herbatach ![]() a dziś idę po szczoteczkę elektryczną i zestaw tych trzech słoików za 21zł i chyba się skuszę na te torby próżniowe, nie miałam jeszcze takich;
|
|
#4473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak dla mnie bardzo dobry... nie jest mdły tylko taki, jak byc powinien.... lekko pikantny ![]() to teraz moja lista ![]() - podpaski bella (niebieskie) - pasta do zębów wybielająca - pieluchy dada - chusteczki dada - chusteczki higieniczne - chusteczki springo niebieskie i czerwone - świeczki zapachowe pomarańczowe - FIST do kamienia i do tłuszczu - kawa FUEGO - płatki kosmetyczne - patyczki do uszu - chalwa i krówki - kukurydza, groszek, czerwona fasola w puszce - makarony - filt z kurczaka wędzonego - szynka babci (czy babuni, taka po 3,99) - mleko w kartonie żółte - płatki kukurydziane - cola orginal light (bez niej nie funkcjonuję) ![]() - pop corn maslany - serek wiejski z Piątnicy - activia naturalna - dżem rapsodia - masło roślinne i wiele innych rzeczy ![]() szczerze mówiąc to jak na zakupy mam iść gdzies do osiedlowego sklepu to wolę biedronkę....
"kadłub przywiędły ale dusza młoda... " Edytowane przez johambina Czas edycji: 2011-02-25 o 12:53 |
|
|
|
|
#4474 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, jak tak czytam, to polecimy innym CAŁY ASORTYMENT Biedronki
|
#4475 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4476 |
|
Raczkowanie
|
Moje najnowsze odkrycie - wybielająca pasta do zębów, działa u mnie tak samo jak Denivit czy Pearl drops, a jest jej więcej i ta cena....
|
|
#4477 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4478 |
|
Rozeznanie
|
Inspiracje 28.02
http://gazetka.biedronka.pl/g21,insp...1_02_2011.html |
|
|
|
#4479 |
|
Raczkowanie
|
White Expertiv, w fioletowo-srebrnej tubie (bez kartonika)
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
To jeszcze moja, rodzinna
lista:- płatki kosmetyczne - patyczki do uszu - szczoteczki do zębów - maszynki do golenia (wiem, że mają swoich zwolenników jak i wrogów , ale ja je lubię)- beautiful body balsam antycellulitowy (aktualnie u mnie go nie ma nie wiem czemu )- chusteczki higieniczne (te "do wyciągania" i te po kilka pakowane) - cola zero - jogurt bananowy z orzechami laskowymi - serki z mlecznej doliny te duze, waniliowe i brzoskwiniowe - orzechy z pieprzem - chipsy te zielone, ser cebula, nie pamietam nazwy bo juz dawno nie kupowałam - truskawki mrożone - łosoś norweski - filet wędzony drobiowy (najlepszy do leczo i jajecznicy - w smaku jak kiełbasa śląska, ale i na kanapki dobry) - polędwica wędzona z kurczaka - szynka konserwowa mielona drobiowa - paluszki drobiowe i wieprzowe - kabanosy z kurczaka (100%miesa) - feel green zielona herbata, zielona herbata z grejpfrutem - zielona herbata z maliną (cos tam w nazwie z ogrodem ![]() )- czekolady bąbolady, te tanie, biala i mleczna - batoniki vital duo - mieszanka wedlowska co prawda nie ma jej na stałe, ale ostatnio była i bardzo tania w porównaniu z innymi sklepami- ryż - mleko 0,5% i 3,2% - bagietka z masłem czosnkowym - deser bonti - just fit płatki jogurtowe (uzalezniacze )- galaretka cytrynowa - sernik na zimno w proszku - kwasek cytrynowy - zapiekanki z pieczarkami - pizza z pieczarkami, nie pamietam już nazwy bo dawno nie kupowałam, ale to chyba biedronkowy odpowiednik riggi - żel micelarny - te soczki podobne do kubusia/pysia i to raczej nie wszystko, ale na chwilę obecną nie jestem sobie w stanie więcej przypomnieć
|
|
|
|
#4481 |
|
Rozeznanie
|
Oferta przemysłowa od 07.03
Edytowane przez aanka0308 Czas edycji: 2011-02-25 o 14:04 |
|
|
|
#4482 |
|
Rozeznanie
|
Oferta przemysłowa od 10.03
|
|
|
|
#4483 |
|
Rozeznanie
|
Oferta spożywcza od 28.02
|
|
|
|
#4484 |
|
Rozeznanie
|
Oferta spożywcza od 03.03
|
|
|
|
#4485 |
|
Raczkowanie
|
Ja polecam :
- soki oraz nektary z biedronki zarówno te w 2l jak i w 1l opakowaniach -mieszankę studencką, orzeszki ziemne, pistacje, migdały -krakersy sezamowe i paluszki serowe -płatki Just fit, kuleczki czekoladowe i dingusie no i oczywiście musli, które ubóstwiam ![]() -drożdżówki pakowane i makowiec - dżem nisko słodzony Rapsodia i marmolady -mleko sojowe a także zwykłe mleko -krem czekoladowy do smarowania ale ten czarno biały tylko -biedronkowy chlebek typu Wasa -naleśniki Swojska chata -szynka babuni pakowanai szynka gotowana tez pakowana oraz taka szynka w kostce zapomniałąm jakiej firmy ale zawsze używam ją do sałatek tania i pyszna - ser żołtyPaturages - serek delikate -pasta jajeczna - jogurty do picia, maślanki do picia - różne jogurty uwielbiam wszystkie chyba te owocowe, biszkoptowe,sernikowe, fru vita, z galaretką - paluszki rybne ![]() ![]() -kawa 3 in 1 -chałwa, czekoladka ryżowa, czekolada bąbolada, czekolada magnetic z nadzieniem likierowo truflowym, estella,biedonkowa mleczna kanapka, -chusteczki, zapałki , wkładki, żel pod prysznic, żel do mycia twarzy micelek, perfumy, podgrzewacze, żel do Wc, odświeżacz powietrza w żelu i sparyu, odżywka do włosów, chusteczki do demkaijażu - chipsy top chips Więcej nie pamiętam
|
|
|
|
#4486 |
|
Raczkowanie
|
to teraz ja dodam kilka rzeczy od siebie:
- płyny do prania Kłębuszek, - płatki kosmetyczne - patyczki do uszu - jednorazowe maszynki do golenia - żele pod prysznic - płyn do mycia naczyń Tymek - świeczki LaRissa - worki na śmieci - bardzo trwałe! - chusteczki do demakijażu - zielone - żel micelarny do twarzy - papier toaletowy Queen i ręczniki kuchenne - chusteczki do mebli (chyba Springo) - chusteczki higieniczne - żele do czyszczenia WC - chipsy top chips solone, paprykowe, zielona cebulka i nowe w tubach - snaki bekonowe, prażynki - orzeszki w paprykowej skorupce Arkado - Płatki JustFit jogurtowe i tropikalne - dżemy szczególnie z czarnej porzeczki i wiśniowy - drożdżówki pakowane z budyniem - pastella jajeczna - bagietka czosnkowa - biały serek Zielona Łąka - nuggestsy z kurczka - gotowe kotlety mielone - jogurty Bon Creme i FruVita - mleko - biedronkowy odpowiednik actimela - Bonitki zwykłe i pełnoziarniste - Estelle - biszkopty - rożki orzechowe (nie mogę się doczekać lata - naleśniki z serem i jabłkami - mrożone ruskie pierogi - cola original - sok pomarańczowy Riviva - zielona herbata z grejfrutem więcej grzechów na razie nie pamiętam ale podejrzewam, że jeszcze mi coś do głowy przyjdzie, jak tylko znów przekroczę próg Biedronki ![]()
|
|
|
|
#4487 |
|
Rozeznanie
|
Świetny pomysł z tymi listami
![]() Zepnę się i niebawem stworzę swoją
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
A co sądzicie, żeby np. powstawiać do tych produktów zdjęcia?
|
#4489 |
|
Raczkowanie
|
Natomiast nie polecam:
- kremusia za słodki w ogóle jak dla mnie nie smakuje jak krem czekoladowy raczej jak jak cukier do smarowania -mydła w ogóle się nie pienią - płyn do mycia naczyń Tymek - dezodoranty w sparyu - maszynki do golenia - ciasta typu pieguski mi nie smakują - capucinno |
|
|
|
#4490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie troszkę soli i pieprzu i pycha![]() Cytat:
|
|
|
#4491 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
Nie kuś Kochana
Bo dziś wydam majątek w tej biedronce![]() Może jeszcze pare innych opini o tej paście?
|
|
#4493 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Popieram w 100 %http://gazetka.biedronka.pl/g19,piekno_na_obcasach.html str. 25 Cytat:
Cytat:
Ja kupiłam w środę. Nie wiem czy jeszcze jest, bo jedna klientka przy mnie wzięła 10 op., więc jak każdy tak brał, to pewnie śladu już nie ma. Ładne kawałki po 1,5 do ponad 2 kg. Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki za gazetkę |
|||||
|
|
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4495 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki za wklejenie nowych promocji.
Z tą listą jest dobry pomysł, ale rzeczywiście może się ona ciągnąć i ciągnąć. Poza tym ile nas jest tak każda ma swój gust czy to smakowy czy zapachowy. Edytowane przez anula3333 Czas edycji: 2011-02-25 o 15:22 |
|
|
|
#4496 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4497 |
|
Wtajemniczenie
|
Nowa gazetka - Wiosna w Twojej szafie
http://gazetka.biedronka.pl/g22,insp...1_02_2011.html |
|
|
|
#4498 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Otwiera się obrazek z bieżącej oferty klikając na jego cenę. Gdy się otworzy wtedy zmienia się datę w linku na pasku i sprawdza. Jeśli administrator umieścił taką ofertę na serwerze to wtedy po zmianie daty ona się pojawi. Warunek taki, że trzeba wpisać dobrą datę i oferta musi być na serwerze Biedronki. |
|
|
|
|
#4499 |
|
Zadomowienie
|
Ja kupilam wczoraj dyfuzer o zapachu pomaranczy i przyznam ze to porazka
, pachnie WC-towo i tam tez wyladowal.A to moja krótka lista top ![]() Edit. Top 5 - Frankfurterki - Chleb tostowy z ziarnami - ser biały - ciasto francuskie - Eden biały i niebieski NOT: - podróbki kubusiów Edytowane przez Aniap23 Czas edycji: 2011-02-25 o 19:43 |
|
|
|
#4500 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jednakże myślę iż zbyt surowo oceniacie ludzi poszukujących odpowiedzi. Mnie samą wkurzało setne pytanie o żel, jednak tak było do momentu kiedy ja czegoś potrzebowałam. Zmieniło się to kiedy musiałam przejrzeć 152 strony. Wiem wiem zaraz powiecie od czego jest wyszukiwarka, ok przypuśćmy że chcę znaleźć coś na temat Zestawu Eveline bądź cieni, myślicie że wszystkie wizażanki wpisywały Eveline lub kosmetyki, nie Trzeba by było wpisać:tusz, błyszczyk, zestaw, Eveline, cień, eyliner, kosmetyk itp. nie licząc już iż każdy wyraz może być liczby mnogiej tj. tusze, cienie itp. lub wizażanka nie korzysta z polskich końcówek i tak oto powstał by, np. blyszczyk. Oczywiście dalej sądze iż setne pytanie na temat produktu który był parokrotnie wałkowany jest denerwujące. Jednak proszę postawcie się w sytuacji nowych wizażanek, jak Wy musiałybyście czegoś w tym wątku poszukać ![]() A tak mi się jeszcze przypomniało, kupiła może któraś z Was ostatnio skarpety Kappa? W B. chyba za 12zł - 3pak. Odrazu bronię się iż szukałam i nie znalazłam info o tym aby któraś z Was o tym pisała. Edytowane przez mgielkaCORP Czas edycji: 2011-02-25 o 15:41 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:07.

Wypiszę część artykułów najważniejszych, bo nie da rady całości

bo jak dla mnie bardzo dobry... nie jest mdły tylko taki, jak byc powinien.... lekko pikantny 

)

Popieram w 100 %
Zawsze jak kupiłam coś do mycia twarzy, dawało ten sam efekt, teraz kupiłam mając nadzieję, że będzie inaczej, skoro takie zachwalane... Zobaczymy...