|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: obóz 2011 - Hiszpania <3
W kij was jedzie 4.08 :O
ale jakby komuś ten termin nie pasował to niech jedzie od 27.07 ;d ja z kimś już tam mamy rezerwkę, także dawac znać
|
|
|
|
#2432 |
|
Zadomowienie
|
kuhrwa pigsny to mi sie cos pomyulilo , ja juz nie wiem nic ;d
|
|
|
|
#2433 |
|
Raczkowanie
|
ej a my w autobusie będziemy siedziec tylko ci co w tym terminie do Copacabany czy np z Masa też ?? bo nie kminie
|
#2434 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część IV
Hej, ja w tym roku też wybieram się ze znajomymi do Hiszpanii z FC. Jesteśmy zdecydowani na hotel Florida, bo jest w samym centrum. Czy wybiera się tam ktoś w terminie 1-12.08? Bo nie mogę się doszukać w tej stercie postów.
|
|
|
|
#2435 |
|
Raczkowanie
|
Wybiera się ktoś do Floridy z Funclubu w terminie 1-12.08?
|
|
|
|
#2436 |
|
Przyczajenie
|
A jedzie ktoś z Radomia do Copacabany z fc obojętnie w którym turnusie? :P
|
|
|
|
#2437 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: hiszpania 2011 kolonia :P z Disneylandem ;ps
Cytat:
|
|
|
|
|
#2438 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i ona o Fan Clube pisała xd to ja już nie wiem... ;p |
|
|
|
|
#2439 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich. Czy mógł by mi ktoś powiedzieć coś na temat hotelu Copacabana? Chciał bym w nim w tym roku zagościć. Słyszałem ,że ochrona przetrzepuje z alkoholi? Jak to jest ;-) Ogółem mogli byście mi napisać ile kaski zabrać ,żeby trochę się wyszaleć ;-) Jakie są tam ceny i w ogóle...
Bym jechał z Fub Clubu coś na temat tego biura też można prosić? Edytowane przez Soft92 Czas edycji: 2011-02-25 o 20:15 |
|
|
|
#2440 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cen to nie pamiętam tak samo ile kasy ze sobą brałam, ale jakieś 200 e. a co do biura to na prawdę wszystko fajnie załatwione i dlatego w tym roku też się z nimi do Lloret wybieramy
|
|
#2441 |
|
Raczkowanie
|
Ja jade, nie wydaje mi się że przetrzepują z alkoholi ale jeśli masz racje to kiepsko ;P Jakoś sie przemyci
Na drogę w autobusie bierzemy z koleżankami 2l finki Hotel jak hotel tylko się śpi rano prze kilka godzin bo w nocy dyskoteki Co do kasy to moim zdaniem 100 euro to minimum (nie wliczając wycieczek fakultatywnych). Ja już zbieram kase bo na sam tytoń pójdzie troche hajsu, wódeczka nie tania :P Biuro wydaje się spoko
|
#2442 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2443 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez Rose Madder Czas edycji: 2011-02-26 o 10:23 |
|
|
|
|
#2444 |
|
Przyczajenie
|
Hej, chciałam bym się was coś zapytać. Rocznikowo mam 15 lat, niestety do czasu obozu nie skończę. W tym pytanie czy opłaca się jechać na obóz nie mając tych 16 lat? widzę że wy jesteście bardziej obcykani niż niejedna pani siedząca za biurkiem w biurze podróży, jak jest ze spłatą obozów w FC albo biurze Olimp?
jak mogę to proszę o wyczerpującą odpowiedź
|
|
|
|
#2445 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2446 |
|
Raczkowanie
|
joasix widze, że byłaś w Rimini, mogłabyś mi powiedzieć czy jest faajnie i wgl? jak miejscowość, imprezy itd? i z jakiego biura byłas? bo z fc chyba tam nie ma ;/
|
|
|
|
#2447 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
miasto w pobliżu Zamościa, jechalibyśmy prawdopodobnie z Warszawy.
Edytowane przez Rose Madder Czas edycji: 2011-02-26 o 13:59 |
|
|
|
|
#2448 |
|
Przyczajenie
|
Qew a sama jedziesz? Może się spotkamy tylko nie mogę się zdecydować czy wybrać ten obóz z paryżem czy nie. Podobno jak będzie więcej chętnych z Radomia to załatwią nam busa czy coś
|
|
|
|
#2449 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Hiszpania 2011
Myślę, że chętni się znajdą, ale czy nie bardziej zabawne i zaskakujące są wyjazdy na własną rękę tak zwane backbapacking travel
?
|
|
|
|
#2450 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hotel jest w fajnym miejscu i blisko plaży, w środku jest bardzo ładnie, stołówka i jedzenie też niczego sobie - jeśli ktoś lubi makarony i ryby. Rimini jest świetną miejscowością. Dużo sklepików, przesympatyczni Włosi, włoskie lodziarnie (mniam!) i śliczny Adriatyk, chociaż szczerze fal za wielkich tam nie ma, kojarzy się bardziej z gigantycznym jeziorem. Woda cholernie słona, plaże piaszczyste i szerokie. Rozumiem, że pewnie zależy Ci na fajnych dyskotekach. Ja z OK-toursem miałam możliwość pójścia do Carnaby - wielka, piętrowa dyskoteka. W piwnicy leci hip-hop, na piętrze muzyka klubowa, a na samej górze lata 80-te + karaoke (to tylko tak brzmi ale na samej górze też się można świetnie wybawić!). Byłam także w dyskotece Blow-up - to było dla mnie wielkie zaskoczenie. Dyskoteka super w środku. Przyjechaliśmy tam po 22 jakoś i przez jakieś 3 godziny totalnie nic się nie działo. Byłam wściekła, że zapłaciłam i niepotrzebnie tam poszłam. Nagle jakoś po północy zaczęli przychodzić ludzie i impreza tak się rozkręciła, że nikt z nas nie chciał wychodzić (podobało mi się nawet bardziej niż w Carnaby). Także zdecydowanie polecam obydwie te dyskoteki. Wpuszczają od lat 16, w Blow-upie nie ma opcji się dogadać, natomiast do Carnaby opiekunowie zgadzali się zabierać 15-latków. Na dyskotekach raczej wcale nas nie pilnowali, były tylko zbiórki co kilka godzin na które trzeba było się stawić. Co do biura: byłam z OK-tours dwa razy, luz jest w miarę, ale to wszystko zależy na jakich opiekunów trafisz. Alkohol i używki oczywiście zabronione - ale wiadomo, wszyscy zakazy omijają. Słyszałam tylko jeden przypadek, że kogoś wyrzucili z obozu. Raczej tylko grożą Tak czy siak - Rimini zdecydowanie polecam. Wieczne słońce i włoski klimat - mniam I jeśli chcesz jechać do Włoch to pamiętaj, nie odpuszczaj wycieczki do Rzymu i Watykanu - jest strasznie męcząca (bieganie w upale), ale warto to wszystko zobaczyć jeśli jeszcze nie byłaś. *_*Rose Madder ja właśnie dzisiaj sobie zarezerwowałam miejsce. Moi znajomi mają 16 lat, ja 17 (jakoś tak wyszło w tym roku, że kumpele w moim wieku nie zdecydowały się jechać). W każdym razie zachęcam do was na ten termin, im większa ekipa tym lepiej ;D A moi znajomi z Siedlec też będą pewnie wsiadać w Wawie.
2010 - Włochy, Rimini 2011 - Hiszpania, Lloret de Mar - hotel Florida Park 01.08-12.08 Edytowane przez joasix Czas edycji: 2011-02-26 o 14:30 |
|
|
|
|
#2451 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanie ile dni od rezerwacji trzeba zapłacić w FC zaliczkę? w jakieś wysokości się ona mieści? A właśnie i jak to jest z płatnością w tym biurze całej sumy za obóz ? ;D
|
|
|
|
#2452 |
|
Przyczajenie
|
Może i tak ale nie każdego rodzice puszczą prawda?
Byłby ktoś chętny na obóz w Blanes (Hiszpania)? z biura Olimp? http://www.wakacje.net.pl/oferty/?re...otel=roca_oboz |
|
|
|
#2453 |
|
Raczkowanie
|
Zaliczkę płacisz od razu przy rezerwacji i to jest 30 % całej kwoty za obóz. Resztę płacisz na 30 dni przed obozem.
|
|
#2454 |
|
Przyczajenie
|
heh Jestem chłopakiem xD
Jadę sam.Spotkać się oczywiście mogę, a ja jadę sobie na ten obóz bez Paryża-już zarezerwowałem ... Jak coś to mój e-mail : qew11@interia.pl Edytowane przez qew Czas edycji: 2011-02-26 o 15:13 |
|
|
|
#2455 |
|
Raczkowanie
|
. Kuuuuuuuuźwa ludzie! .
Nie zadawajcie tych samych pytań co chwilę ! tak trudno cofnąć się o kilka wątków wstecz ? Jeśli poczytałbyś po przedniejsze posty wyczytałbyś ,że mając nieskończone 16 lat NIE WEJDZIESZ DO ŻADNEJ Z DYSKOTEK !. ,a Lloret to miasto imprezowe . w sumie jeśli nie chcesz szaleć lub nie możesz to bez sensu tam jechać już lepsza Rimini lub Chorwacja .
|
#2456 |
|
Przyczajenie
|
Ojj sory
|
|
|
|
#2457 |
|
Raczkowanie
|
to kto konkretnie jedzie 4.08 do Lloret , albo będzie tam wtedy ??
Gromadźmy nicki ;D |
|
|
|
#2458 |
|
Przyczajenie
|
Nie bulwersuj się tak, grzecznie zapytałam akurat nie ciebie więc o co kaman?
Nie każdy musi być tutaj bywalcem, ja jestem akurat nowa na tym forum, nie wiedziałam czy jest się o co denerwować?! o.O A tak po za tym to co sądzicie o ofercie w FC do hotelu Mas/Juan Ramon 13.08.2011 - 24.08.2011 za 1425 zł ???? |
|
|
|
#2459 |
|
Raczkowanie
|
nom, ja
|
#2460 |
|
Przyczajenie
|
Ja może . GG : 34143097
Zgadamy sie moze na GG |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

Na drogę w autobusie bierzemy z koleżankami 2l finki
Co do kasy to moim zdaniem 100 euro to minimum (nie wliczając wycieczek fakultatywnych). Ja już zbieram kase bo na sam tytoń pójdzie troche hajsu, wódeczka nie tania :P Biuro wydaje się spoko