|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Pomocy :((
Czy jeśli ktoś dzwoni na przypadkowy numer i ta osoba odbierze, to czy osoba dzwoniąca ma możliwosć sprawdzenia w jakim mieście tamta mieszka ? Dzisiaj ktoś do mnie zadzwonił, odebrałam. Ta babska ciekawość, niech mnie szlag trafi !
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomocy :((
Z tego co wiem-nie ma takiej możliwości ,chyba,że jest pracownikiem operatora Twojej sieci.
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
"esemesa takiego, że ci szczeka opadła" czyli to jakiś, taki obrazliwy tekst jako dla kobiety, tak?
mysle ,że ktoś ci głupi żart zrobił...i Cie nie zna nawet ale moze byc to coś innego, ale co to nie wiem
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
o ja no nie wiem.. jak pracuje w sieci to tak... chociaz teraz to juz takie numery robia z telefonami ze nie wiadomo... tez jestem ciekawa co bylo sprawca opodniecia Twojej szczeki
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Skąd wiedział gdzie mieszkam w takim razie skoro mnie nie zna ? Najlepsze jest to, ze koles pomysli ze ja przez niego wylaczylam telefon,a ja go wczorj sprzedalam i moze dzisiaj sprawdze czy cos do mnie przyszlo jak oczywicie skombinuje jakiś inny aparat.
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Operator może namierzyć włączony tel.komórkowy z dokładnością do kilku metrów.Jeśli ma dostęp do takich danych-stąd wiedział
.
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
wiele razy zdarzalo mi sie ze ktos pomyłkowo do mnie pisal czy dzwonil, ale piszesz ze ten ktos wie gdzie mieszkasz hmm wiesz czasem wydaje nam sie ze tylko male grono osob ma nasz numer pozniej jednak okazuje sie inaczej, a nie sadze by to byl pracownik jakiejs sieci. moze ktos ktos z tych 4 osob przypadkiem podal badz tez ta osoba bawila sie czyjims telefonem i tak poprostu spisala numer a taki przypadek tez mialam. pozdrawiam
aa i zdradzisz nam co takiego napisal ten koles?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
tak zdradź nam , zdradź
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.

.