|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków - część 9. Pędzimy dalej!
Nie wiem , chociaż mało prawdopodobne. Ostatnio zamawiałam za ponad 350zł i nic nie było. Czasem ponoć jakiś kod rabatowy dorzucają na następne zamówienia.
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2403 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Może ktoś bierze Yasminelle, i mnie poratuje jedną paczką, a ja oddam jak dostanę receptę?
|
|
|
|
|
#2404 |
|
moderatorka też wizażanka
|
SdC,
Jak zamawiałam to też nie było żadnych gratisów, ani rabatów ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Ma któraś numer od gg? |
|
|
|
#2405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kwestię odżywek/szamponów omówimy u mnie na kawie, oki? Bo strasznie dużo pisania jest jakby analizować wszystko ![]() Cytat:
Ale i tak będzie ała dla portfela ![]() Czegoś mi się chce, nie wiem czego, brak mi papierosa w rece, i nawet na ptasie mleczko nie mam ochoty Do tego się na spotkanie nie wyrobię Nic tylko krzyknąć gromkie kuuuuuuuuuuur.....aaaaaaa aaaaaa!!!
|
|
#2406 |
|
Copyraptor
|
Blair, lizaki się sprawdzają świetnie
![]() A, chyba mogę Ci też pożyczyć e-papierosa, jeżeli sobie kupisz do niego beznikotynowe wkłady. Tylko chyba Kudłacz wywiózł do Opoczna, a nie wiem, kiedy następnym razem przyjedzie... |
|
|
|
#2407 |
|
Zakorzenienie
|
Mam 2 lizaki (ha!), draże i ptasie mleczko - i ochotę na słone
Zobaczę jak będę za 2 dni mieć, w razie czego będę Cię molestować o e-fajka
|
#2408 |
|
|
To ja idę na siłownię zrzucić te moje +milion kilogarmów, którzych przybyło
![]() Blair, Widziałaś moje kudły. Tak gadacie, ja się nakręcam i chciałabym jakiś szampon, odżywkę i maskę, który mnie nie zrujnuje. Najchętniej coś co kupię w drogerii/ktpi, bo helfy drogie A może Ty myszko byś coś poleciła do włosów nijakich, niegdyś kręconych.
|
|
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2410 |
|
Pani Buka
|
Cholerko, niestety nie pomogę. udało mi się dziś dostać receptę u swojego, ale ja mam Sylvie 20.
zjadłam dziś kotlety sojowe w panierce otrębowej i były pycha
|
#2411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja używam samych tanich i bardzo dobrych masek i odżywek ![]() Z tym że ja głównie bezsilikonowa jestem ![]() W rossmanie jest np. odżywka isana z olejkiem babassu, garnier z karite i awokado, w auchanie jest maska gloria, w naturze odżywki i maski NaturVital i Artiste lub rzeczy z Mypy. Szamponu nie polecę, bo myję odżywką (może się skusisz ), szamponem zmywam tylko olej rycynowy, resztę olei zmywam odżywką, bo są lekkie. A może też olejowanie, chyba że już olejujesz
Edytowane przez myszka2020 Czas edycji: 2011-02-25 o 17:41 |
|
|
|
|
#2412 | |
|
|
Cytat:
Więc chyba się nie nadaję na Wasze forum ![]() Maskę gloria mam ! Isanę kupię dzisiaj albo jutro Mam olej rycynowy i olej kokosowy, ale żadnego do włosów nie używałam, jak zastosować? Co ile? Na jak długo? Zmywać normalnym szamponem, czy specjalnym-super-mega. |
|
|
|
|
#2413 |
|
Nie depcze krokusów
|
Przerażasz mnie.
|
|
#2414 |
|
Wtajemniczenie
|
Poparzylam sobie stope wrzatkiem
Oby bo bede skazana na ciagle chodzenie w adidaskach
|
|
|
|
#2415 |
|
Konto usunięte
|
myszko, przez Twoje powiedzonko "lizaka do buzi bez skojarzeń" poplułam się gorącą herbatą
auć!!
|
|
|
|
#2416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W załączniku daję moje włosy, 1 zdjęcie z okresu, jak okrutnie je męczyłam prostowaniem, CODZIENNIE, były suche jak siano. Kolejne to moje fale po zmianie pielęgnacji, z tym że przed tym to suche sianko ścięłam,w sumie jakie 15 cm włosów poszło, ale szybko odrosy, bo zdrowe włoski rosną szybciej ja oleje nakładam przed każdym myciem, czyli co dwa dni przeważnie kokosa zmywam odżywką (balsam mrs. potters) a rycyna jest ciężka i szamponem z SLS, czasem nawet 2 razy, więc rzadko jej używam. Z lżejszych olei to fajna jest jeszcze jojoba, ze słodkich migdałów, z orzechów laskowych i konopny ![]() Cytat:
Edytowane przez myszka2020 Czas edycji: 2011-02-25 o 18:03 |
||
|
|
|
#2417 | ||||
|
Zakorzenienie
|
A nie chcesz spróbować innych? Na pewno jest dużo klubów w których nie byłaś
Cytat:
![]() A co daje mycie odżywką, że tak chwalicie? Cytat:
Gdybyś niekog z tymi tabletkami nie znalazła to zostaje prywatny? Bo jak tak to w Twoich oklicach mniej więcej (chyba) jest tani i bardzo polecany http://www.znanylekarz.pl/rafal-ufna...nekolog/krakow Cytat:
pewno dlatego, że jestem chora![]() Cytat:
![]() Proponuję spotkania doszkalające, jakiś uniwersytet 4 wieku Mógłby to byc cykl wykładów z różnych tematów: "Tajemnice BU i tym podobnych" - Ineso, Malla "Co masz w głowie o tym co na głowie" - Blair, Myszka, Ineso " Robienie cukru - Cholerka ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Myszka jaka zmiana! piękne masz teraz te włosy
|
|
#2418 |
|
Nie depcze krokusów
|
mmmmmm - niestety, rocka grają w paru knajpach w Krk, a na techniawkę i dance nie chodzę
|
|
#2419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W największym skrócie co daje mycie odżywką: szampon z SLS wysusza włosy i skórę głowy, przez to że wysusza skórę głowy, ta się broni przed wysuszeniem i wydziela więcej sebum=tłuszczu. I włosy szybciej się przetłuszczają. Odżywka o odpowiednim składzie nie ma SLS, ale dobrze myje włosy, nie wysusza ani włosów ani skóry głowy, więc włosy nie przetłuszczają się tak szybko, ja kiedyś myłam szamponami z SLS i musiałam myć codziennie, a teraz mogę myć co 2-3 dni. Poza tym jak myję odżywką, to moja skóra głowy już nie cierpi i nie jest podrażniona, po szamponach często miałam podrażnioną skórę głowy. A oleje to rewelacyjna sprawa
|
|
|
|
|
#2420 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#2421 |
|
Copyraptor
|
6^m, super, dzięki! Miałam się umawiać do Opławskiego, ale u niego wizyta 80zł, i mniej dogodna lokalizacja
|
|
|
|
#2422 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ej to może ja bym mogła mieć takie łądne włoski jak mysza bo w sumie to mam takie falowane w cały świat
|
||
|
|
|
#2423 |
|
Zakorzenienie
|
To chodźcie dziewczyny na zakręcone forum
Poczytajcie pigułkę, FAQ, podwieszone wątki i pytajcie w razie czego w aktualnym temacie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=501928&p age=61
|
|
|
|
#2424 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myszka dzięki za wyjaśnienie Podziwiam za cierpliwość w pielęgnacji, ja jestem za leniwa chyba na takie rzeczy 2 maski stoją bo przed nałożeniem trzeba powycierać włosy... Odżywkę nauczyłam się nakladać po każdym myciu, ale nakładam, spłukuje i mam spokój... Cytat:
![]() Cytat:
Może i są bardziej naturalne i lepsze dla włosów, ale ja przyzwyczaiłam się chyba do zwykłych... Lubię mieć przyjemne w dotyku, gładkie, lśniące, świeże i nieplączące się włosy. A po nich czegoś takiego nie mam
|
|
#2425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jak zaczełam myć włosy Radicalem to było tak jak własnie mówisz... masakra z rozczesywaniem, brak połysku itd. ale pózniej włosy się przestawiły na ten szampon i włosy po myciu nawet bez nałożenia odżywki były fajne ![]() ja chyba zaryzykuje i sobie 2 szapmoniki z pudeleczkiem sprawie
|
|
|
|
|
#2426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja odciskam tylko rękami z wody delikatnie i nakładam maskę, czasem trzymam tylko 5 minut jak nie mam czasu, lepsze to niż nic
|
|
|
|
|
#2428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz czasem myję nimi włosy, ale raczej jak na drugi dzień nigdzie nie wychodzę ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
To jak już się "maskuję" to właśnie w ten sposób ale to nawet 5 minut nie jest ![]() Nie mogę czegoś zrozumieć... Miałam próbkę zapachu Calvina Kleina, taką małą, 1,5ml. Wystawiałam kiedyś trochę rzeczy na all i wystawiłam ją, za 1zł w licytacji. Nie podaobał mi się zapach i tylko się plątała. Chyba z 8 osób licytowało i poszła za ponad 15zł Z K. chyba z 10 razy sprawdzaliśmy czy dobrze wszystko napisałam na aukcji, myśleliśmy, że ktoś się będzie o coś czepiał. A tu facet mi pisze zachwycony komentarz, że wszystko pięknie, cudnie, sialalala...
|
|
#2429 | |||
|
Konto usunięte
|
Właśnie wróciłam z Bielska
![]() Nie, nie byłam bo w tym tyg nie było mnie w mieście. Podjadę jutro i kupię. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To tyle z aktualności, teraz idę pod prysznic, potem na trening (umówiłam sie z kolegą na rosyjskie sztuki walki). Miłego wieczorku, jeszcze tu wrócę
|
|||
|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
Mistrzyni tak tylko pytałam, nie spieszy się
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

U mnie w pracy jedna koleżanka na pewno i jedna może jest zainteresowana
.
nie mam w ogóle głowy. rozmawiałyśmy kiedyś o tym i mogłabyś mi polecić jakąś odżywkę albo szampon na moje przetłuszczające się włosy? na pewno nie będzie mi się chciało myć metodą OMO (jak przeczytałam skalp to brrrr wyobraziłam sobie stado indian

pewno dlatego, że jestem chora