Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III - IV - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł następnego wątku??
Nasz autobus na porodówkę gna, wypatrujemy go każdego dnia, mamy III-IV 4 7,02%
Autobus na przystanku staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV 5 8,77%
Autobus na porodówce staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV 3 5,26%
Autobus do porodu gna, przybywają dzieciaczki każdego dnia, mamy III-IV 0 0%
Autobus do porodu gna, dzieciaczki rodzą się każdego dnia, mamy III-IV 13 22,81%
Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV 32 56,14%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-25, 17:51   #2071
Harrods
Zadomowienie

Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

Cytat:
Napisane przez kampasiula Pokaż wiadomość
harrods Ty się nie dziw,że Ciebie rwa kulszowa dokucza jak Ty takie maratony robiszoblatana jesteś.
moje wychodne to po córkę do przedszkola i jakieś zakupy w spożywczaku..
Ja wiem, chyba trochę już przesadzam. Szczególnie, że już nie sprawia mi to przyjemności, bo ledwo się toczę i siadam na każdej ławeczce w centrum handlowym. A jak mam coś do załatwienia, to idę prosto tam, bo o łażeniu już nie ma mowy. Ale i tak mam tylko kilka ulubionych sklepów. Ale najgorsze jest to, że po takim maratonie, to już ruszyć się nie mogę. Tak mnie wszystko boli. Teraz, jak wstaję, to aż mi się płakać chce, taki to ból. Nie mogę się wyprostować. A jak wracałam do domu, to brzuch zaczął mnie boleć i jak zaparkowałam pod blokiem, to musiałam chwilę w aucie posiedzieć. To już chyba znak, że powinnam odpuścić. Ale trudno mi to zrozumieć i zastosować. Ja nigdy nie odpuszczam, zawsze ciągnę aż padnę. Ale teraz chyba tak nie można .

Edytowane przez Harrods
Czas edycji: 2011-02-25 o 17:53
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 18:02   #2072
Mirabilka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

Kobietki !!! Wy to macie motorki w dupencjach!!! wczoraj byłam ostatni raz a tu tyle nadrabiania

wróciłam właśnie ze sklepów - takie fajne wiosenne rzeczy a ja mam dupsko jak szafę - i spodnie 44 mi tylko wchodziły: mur: idę zbierac na liposukcję i nadrabiac wątek

a krzyż mnie dziś boli i w ogóle plecy od tego łażenia, że się ruszyc nie umiem - chyba najpierw ciepły prysznic dla rozluźnienia

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 18:16   #2073
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
Eirine teściowa dotarła w końcu z obiadkiem, ale się najadłam...ziemniaczki marchewka i kotlecik. do tego przyniosła babeczkę z kremem i kawałek ciasta o nazwie krówka, i ja oczywiscie to zjadlam

śliczny masz brzuszek
o mniam marchewka

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
maila napisałam ale nie wiem czy mogę liczyć w ogóle na odpowiedź
zgłoszę Allegro ale czy to coś da, wrr.dobrze że to nie jest większa suma :/
mój tż kiedyś został oszukany na allegro zapłacił a facet mu przedmiotu nie przesłał. napisał do allegro i oni mogą tylko upominać gościa i ewentualnie go zawiesić. można też zgłosić na policję ale przy takiej sumie to raczej bez sensu... mój tż w końcu znalazł gościa na.... naszej klasie i facet się przestraszył i wysłał

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
aaa najlepsze z tego wszystkiego to jest to ze ja tego koguta urodziłam w szafie!!!!! Boże przez tą ciąże juz mam tak zbudyniały mózg ze boje sie wlasnych mysli

rozwaliłaś mnie

Cytat:
Napisane przez becherovka 3 Pokaż wiadomość
wiecie co - ale mam koszmarnie glupi problem
od 2 dni w lasku zaraz za moim plotem siedzi sobie na drzewie wielkie ptaszysko - slepa jestem wiec nie widze czy to myszolow czy jastrzab ale obstawiam jastrzebia bo taki bardziej czarny niz brazowy
ale pal szesc ornitologie
koty mi piszcza przy drzwiach balkonowych ze chca wyjsc na zewnatz a przeciez ich nie wypuszcze bo mi jeszcze to ptaszysko zezre!!!
strzelac do ptaszka tez nie bede - mam wiatrowke na szpaki i w lecie dzielnie bronie czeresni - bo przeciez oba gatunki po ochrona a poza tym nie potrafilabym strzelic do czegos tak pieknego
tylko co ja mam zrobic z ta kocia muzyka w domu???
właśnie ja bym gdzies zadzwoniła nie wiem do straży miejskiej albo coś takiego. u nas jak pies chodził po wiosce parę dni dzwoniłam do straży oni to załatwili i go schronisko zabrało....

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
Dziewczyny no dawac przepisy na paczunie

Jestem w szoku mama mi mowi ze cukier od dzis u niej w lewiatanie po 5zeta szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11
nom mąka ziemniaczana też dziś kupowałam 3,70 a babka mi powiedziała że ma 5zł kosztować

Cytat:
Napisane przez prunelle Pokaż wiadomość
laseczkaa napisała sms-a:
Zostałam w szpitalu na obserwacji. Miałam już ktg. Pozdrawiam was

o czyli jednak została... no nic poleży i wróci w poniedziałek lub wtorek

a ja padam od 15 zrobiłam bananowca (w końcu wyszedł ), sałatkę z selera, narobiłam naleśników na krokiety padnięta jestem

a tż baluje ma imprezę w pracy i wyobraźcie sobie jestem w szoku zadzwonił do mnie hehe co słychać aż mi się miło zrobiło i powiedział że za jakieś 2 godzinki się odezwie żeby po niego przyjechać szok

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 18:20   #2074
ada32
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosiawolna Pokaż wiadomość
ada ja tez mialam ostatnia @ 9 lipca czyli obie jednak jutro zaczynamy 34 mi lekarz mowil zawsze i by wychodzilo na 1 ze jest 34 a tu mi licza wlasnie na piatek koniec 33 czyli jutro 34 z tymi lekarzami to naprawde dziwnie jest
o proszę to idziemy razem przez ta droge do mety ... fajnie

a ja to się po chałupce tocze i tylko podczytuję was co jakiś czas bo sprzatania mi sporo się zrobio... ale prawie już skończyłam to i owo...

byłam też na szybcika w warzywniaku po chlebek i pieczarki.. bo sobie na kolację wymyśliłam.. i normalnie nie mogłam dotrzec do domku... nie wiem.. to ostre powietrze mi chyba szkodzi bo wczoraj tak samo zrobiło mi się słabo i potwornie niedobrze...jak wyszłam na mróz.. też tak macie??
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 18:22   #2075
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez miamore999 Pokaż wiadomość
dziewczyny przepraszam, że nie na temat, ale napaliłam się na wypiekanie chleba w domu ( dośc już tej sztuczności ze sklepów...) ma może któraś z was taką maszynę do wypieku chleba? warto to to zakupić? smakuje ten wypiek jak chleb w ogóle?

napaliłam się jak na parowar, który teraz stoi tylko... :/
Ja miałam, bardzo fajna, tylko trzeba miec przepisy dobre, miałam, ale juz nie mam bo sie popsuła, chyba z 10 lat była uzywana ( bo kupiłam od kogoś po 5 latach używania) . Taka maszyna jest o tyle fajna, ze mozna w niej np ciasto drożdżowe zagnieśc itd... a przy dzieciach każda czynnośc która może zrobic za ciebie jakies urządzenie jest cenna

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
hellołłł która urodziła?

ja to jestem czubek, wybrałam sie wczoraj do Reala tak sie nałaziłam, ze nawet nie miałam siły dojść do auta juz myslalam ze urodze na parkingu tam
no nie mogłam dać kroku. TZ musiał iść po auto i po mnie podjechac i mnie jeszcze do auta wsadzic
no i cała noc bóle jak na @, ale znowu wziełam apap i zasnelam.

wy mówicie ze nie macie takich bóli a mnie non stop juz brzuch boli, czy to w dzień czy w nocy cały czas...

blackrose u nas na tapecie też Malwinka na początku mi nie podchodziło a teraz sie z nim oswajam
no ale jeszcze nie zdecydowalismy.TZ mówi ze jak ujrzy małą to odrazu bedzie wiedział jak bedzie miała na imie. wiec czekamy na królewne

izunia gratuluje 31tc

a wiecie jaki ja miałam okropny sen, sniło mi sie że u rodziłam martwego koguta!!! mam przed oczami jego grzebień i całe ciało
coś okropnego brrr

ja nie mam codziennie, ale tak co drugi dzień, głównie w nocy czuje przez sen

Cytat:
Niutka a jak się golisz co 2gi dzień to nie masz czerwonych krostek? jak sobie z tym radzisz? bo ja mogę tak co 3-4 dni bo jakbym chciała co 2 to skórę mam zbyt podrażnioną a próbowałam wszystkiego i nic mi nie pomaga, chodzi najbardziej o okolice bikini.

ja też nie wyobrażam sobie nie ogolić się, choćbym miała 2 h spędzić w łazience to będzie tak gładko
ja za radą którejś dziewczyny własnie z tego forum po goleniu smaruje golone miejsca antyperspirantem ( w kulce) albo psikam dezodorantem, troszkę szczypie, fakt, ale tylko chwile na początku, ale krostek potem nie mam, ani kropek, to samo stosuje na nogi po uzyciu depilatora i jest super

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
ale Ci zazdroszcze... ja uwodze i uwodze i nic... tylko pogłaszcze i mówi "no już już spij.. bo ja do pracy musze wstac".. chyba nie mam już co liczyc na chwile relaksu do porodu
mój mi powiedział, że nie może jak dziecko jest juz takie duże i już i mam go nie zmuszać a ja tak bym chciała, juz nawet nie ze względu na libido, tylko chodzi mi że może wywołac poród na tym etapie...

Cytat:
Wiesz w moim otoczeniu było kilka przypadków '' nie dotrwasz do terminu ! '' a się kobitka przeterminowała... '' nic nie zapowiada wcześniejszego porodu '' a na drugi dzień na porodówce była
także aż tak do serca nie biorę sobie słów lekarza
wiadomo może mieć sporo racji jak w przypadku Pati, faktycznie urodziła na drugi dzień
nie wiadomo, czy urodziła całkowicie sn, czy może jej podali oxy ?

Cytat:
Izunia tak bo chcę żeby było gładkoo bo jak z włosem to wiadomo są małe kujaczki słyszałam żeby psiknąć dezodorantem w okolice bikini i nie będzie krostek ale zawsze zapominam i troche się boję
nie ma czego się bac, szczypie i zimno tylko 3 sekundy

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
Jak psikniesz desodorantem w tamto miejce to przezyjesz szok i bol jak kevin ktory zostal sam w domu i uzyl ojca wody po goleniu hahhahaah

eee, bez przesady

Cytat:
Napisane przez izunia233 Pokaż wiadomość
Ja to przed ciążą jechałam depilatorem, ale jakoś teraz się boję

depilatorem te miejsca, łomatko noie, no to az tak zdeterminowana to nie jestem, kiedyś raz próbowałam, ale nie, dziekuje za takie przyjemności

Cytat:
Napisane przez *kaalinaa* Pokaż wiadomość
dzień dobry

Ja piekę swój chleb na zakwasie w zwykłym piekarniku jak dla mnie szkoda kasy na te maszyny. Wychodzi pyszny i wiem, że zdrowy a nie jakiś przemiał. Jego robienie zajmuje dosłownie 15 min. albo i mniej, nie jest to wcale uciążliwe. Jak chcesz to służę zakwasem i przepisem

ja poprosze przepisik na zakwas i chleb z zakwasem

Cytat:
Napisane przez gosiawolna Pokaż wiadomość
mam do was pytanie. czy skurcze porodowe to liczy sie ten bol jak na @ co ile sie ma czy napinanie macicy??
skurcze to będzie ból jak na @ połączony z napinaniem macicy

Ja dzis jestem jakas totalnie wypruta, widziałyście, że w nocy spac nie mogłam, na szczęście miałam mozliwośc odespania i spałam wyobrażcie sobie praktycznie od 5.00- 15.00 z małymi przerwami, a teraz znowu chce mi sie spać i w ogóle bez sił na nic jestem
Malutka jest cichutko cały dzień, ( tzn rusza się od czasu do czasu, ale tak leciutko) chyba tez opadła z sił, jak ja.

Jutro może pojadę na ktg... tak dla kontroli, bo mam taką możliwość.
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 18:23   #2076
ada32
Wtajemniczenie

ooo. biedna laseczka a tak nie chciała zostac w tym szpitalu.. ale przynajmniej jest pod opieką...
Stary 2011-02-25, 18:25   #2077
becherovka 3
Raczkowanie

TZ wyslal mi maila z pracy z linkiem - pewnie mu ktoras kolezanka podeslala
http://www.przebojowydzieciak.pl/
Stary 2011-02-25, 18:27   #2078
niutka1
Wtajemniczenie

aha, no chciałam napisac jeszcze, ze gratuluje kolejnych rozpoczeych tygodni i że piekne te brzuszki dzisiejsze, co powstawiałyście

nie mam siły z osobna każdej pisać, w ogóle ledwo nadrobiłam te strony
Stary 2011-02-25, 18:31   #2079
Montii
Zakorzenienie

Mój brzdąc też mało się rusza dzisiaj :/

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 18:34   #2080
traicionera
Zakorzenienie

Ja to bym w ogóle kotów nie wypuszczała, no ale jestem z tych, co to koty dwór widza tylko przez okna i z transporterka, jak do weta się je niesie.
Zrobiłam sobie w sypialni lodówkę- otwarte okno, wiatrak, brak kołdry i tak sobie smacznie pospałam. mój to by chyba sczezł z zimna w takich warunkach, a ja wreszcie obudziłam się sucha .
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 18:39   #2081
Olusiaa_
Zakorzenienie

Cytat:
bo chcę żeby było gładkoo bo jak z włosem to wiadomo są małe kujaczki słyszałam żeby psiknąć dezodorantem w okolice bikini i nie będzie krostek ale zawsze zapominam i troche się boję
nie psiknąć, tylko POSMAROWAĆ. Zawsze po goleniu i wytarciu do sucha smaruję się dezodorantem w kulce (z alkoholem), działa Najlepiej powtórzyć parę razy- tuż po goleniu i po kilku h

czarna
piekny brzuchol

ego_ego
wow, jaki duży już! śłiczny, okrąglutki

Montii
a Twój jakoś do przodu poszedł super

a mój taki mały nie wiem gdzie to 9 kg

Dostałam wczoraj już prezent urodzinowy od męża wielofunkcyjne urządzenie do kuchni T hermomix mamy to cudo w domu rodzinnym, marzyłam o własnym hehe Ale będę sobie cudawianki, pyszności pichcić.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1050521.jpg (115,5 KB, 76 załadowań)

Edytowane przez Olusiaa_
Czas edycji: 2011-02-25 o 18:42
Olusiaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 18:43   #2082
87czarna
Zakorzenienie

Olusia jeju,jakie maleństwo!

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 18:44   #2083
traicionera
Zakorzenienie

Ale brzusio malutki masz
Stary 2011-02-25, 18:44   #2084
becherovka 3
Raczkowanie

olusia az mi szczeka opadla jak zobaczylam Twoj brzuszek - to aktualne zdjecie???
ja mam termin tydzien wczesniej a w pasie mam 112 !!!
i tez 9 kg na +
a brzuchol mam taki ogromny ze... no stop to sobie juz od dawna nie widze
Stary 2011-02-25, 18:46   #2085
traicionera
Zakorzenienie

Ja to taki miałam może an początku grudnia, czyli tydzień 22
Stary 2011-02-25, 18:47   #2086
ada32
Wtajemniczenie

olusia te zdjęcie to tak jak pisze 32 tydzień ... ale malusi...
Stary 2011-02-25, 18:49   #2087
Montii
Zakorzenienie

Olusia boże jakie maleństwo

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 18:51   #2088
Olusiaa_
Zakorzenienie

Zdjęcie dokładnie z poniedziałku może za bardzo ręce podniosłam i "wyciągnęło" brzuch. Na tym bardziej widać.

no, ale dziecko w normie (chociaż raczej drobniejsze), ilość wód płodowych ok- więc widać taka moja uroda
a te 9 kg to nie wiem naprawde gdzie mam- cycki mi w ogóle nie urosły,jedynie dupsko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1050531.jpg (91,3 KB, 78 załadowań)
Stary 2011-02-25, 18:51   #2089
becherovka 3
Raczkowanie

ja w ogole nie ukrywalam za dlugo ciązy bo sie nie dalo - brzuszek zaczal mi rosnac juz w 8 tygodniu - a w 6 tygodniu juz przestawalam sie miescic w swoje spodnie, dobrze ze bylo lato i moglam chodzic w szortach... mojego TZ
w 3 miesiacu ludzie z pracy z innych oddzialow - mielismy coroczna impreze integracyjna - mysleli ze ja conajmniej w 7 miesiacu jestem!!!
Stary 2011-02-25, 18:52   #2090
niutka1
Wtajemniczenie

Olusia, widac, że chyba trzymasz ręce w górze podczas cykania fotki, stąd Twój brzuch ma nienaturalny kszytałt i wydaje sie malutki, bo jest podciagnięty do góry, zrób normalna fotkę
Stary 2011-02-25, 18:53   #2091
87czarna
Zakorzenienie

Olusia na tym drugim zdjęciu rzeczywiście większy

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 18:54   #2092
niutka1
Wtajemniczenie

ooo na tym drugim juz widać, że jest bardziej okrąglekjszy, no przy naszych brzuchach z 39 TC to taki z 32 TC sie wydaje mikro

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

musze sie polozyc, pa
Stary 2011-02-25, 18:57   #2093
traicionera
Zakorzenienie

U mnie to w grudniu (6 miesiąc) zaczęło być widać, ale za to jak zaczął rosnąć, to masakra jakaś, wszyscy mówili, ze z dnia na dzień jest coraz większy, teraz mam 107 w obwodzie, a z natury jestem drobna i niska, z tylu wręcz talie mam zachowana, wiec bęben jest duży
ale u każdego to się inaczej rozkłada, zależy od budowy ciała, ilości wód płodowych i od macicy pewnie tez. a znowu kiedy brzuch wywali to ma trochę wspólnego z mięśniami brzucha.
Stary 2011-02-25, 19:00   #2094
Olusiaa_
Zakorzenienie

U mnie do 22 tc to w ogóle nie było widać. Ok. 25 tc dopiero zaczęłam wyglądać jak w ciąży, a nie jak po dobrym obiedzie

A najśmieszniejsze jest to, że golić się też muszę z lusterkiem
Stary 2011-02-25, 19:05   #2095
traicionera
Zakorzenienie

Tak właśnie pomyślałam, ze pewnie długo ci miejsca nikt nie ustępował w komunikacji miejskiej.
Mi to tak zaczęli gdzieś w połowie grudnia, a teraz to wystarczy, ze się wtoczę gdziekolwiek, nie sposób nie zauważyć, kasjerzy tez mnie zawsze wołają, żebym weszła bez kolejki. I ludzie na ulicy zaczepiają masowo, myśląc, ze już zaraz rodzę.
Stary 2011-02-25, 19:16   #2096
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
Eirine teściowa dotarła w końcu z obiadkiem, ale się najadłam...ziemniaczki marchewka i kotlecik. do tego przyniosła babeczkę z kremem i kawałek ciasta o nazwie krówka, i ja oczywiscie to zjadlam

egoego ja mam w obwodzie w największym miejscu 103, dziś rano się akurat zmierzyłam, a zdjęcie wstawiam sprzed 2 dni, czyli koncowka 34 tc.
Załącznik 3776632
śliczny

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość

a mój taki mały nie wiem gdzie to 9 kg

Dostałam wczoraj już prezent urodzinowy od męża wielofunkcyjne urządzenie do kuchni T hermomix mamy to cudo w domu rodzinnym, marzyłam o własnym hehe Ale będę sobie cudawianki, pyszności pichcić.
Olusia faktycznie na pierwszym zdjęciu brzuszek mikroskopijny na drugim już coś widać - ślicznie
Stary 2011-02-25, 19:16   #2097
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Ja byłam dziś przypadkiem i kupiłam chyba ze 3 pary bodziaków większych bo były po 3,99 a tak to pieluchy itp. wcale nie wychodziły jakoś bardzo tanio
a jak ich jakosc??

Cytat:
Dziewczyny..zamówiłam pewną rzecz przez Allegro, koszt niewielki bo to 30 zł z przesyłką,no ale to moje pieniądze..czekam czekam nic... patrze gościu nagle dostał mnóstwo negatywów i ma zawieszone konto...:/
no i co ja mam zrobić w takiej sytuacji?
pisz do alll nie mozna przepusic tkaim jelopom

Cytat:
Napisane przez kinga2710 Pokaż wiadomość
KASIA oczywiście napisze jak tylko tam wyląduje i urodzę, no ktoś będzie musiał mi wodę do picia dostarczyć a ty masz prawie rzut beretem
Kiniu jakos sie przemeczysz no i czkema na eske jak jzu urodizs to cie odwiedze

Cytat:
Napisane przez kampasiula Pokaż wiadomość
ja kupuję na necie od paru lat,nawet dość intensywnie.Nie mam czasu po prostu na sklepy.U nas na wiochach 17 i pozamykane.W Trójmieście jak mieskzałam do 21 można było szaleć.
No więc zawsze dotarł do mnie towar.Jeszcze nikt mnie nie kiwnął.Także Montii może i Twoja transakcja zakończy się pomyślnie
kurcze a ja uwielbialam lazic po sklepach i polowac a teraz nie moge ze nie wspomne ze po porodzie tez nie skocze od razu w wir zakupow

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
malusi zgrabniusi ten twoj brzuszek
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 19:16   #2098
megi2015
Zadomowienie

laseczka trzymaj się poobserwują cię przez weekend i będzie ok.
Stary 2011-02-25, 19:27   #2099
Olusiaa_
Zakorzenienie

traicionera
pokaż swój

mnie nikt po dziś miejsca nie ustąpił, w kolejce do kas uprzywilejowanych jeszcze nikt nie zauważył ciąży
Stary 2011-02-25, 19:32   #2100
Castia
Wtajemniczenie

olusiaa jaki maleńki faktycznie twój brzusio ale śliczny
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości