|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VI
zdazylam przeczytac tylko ostatni post i juz musze wam napisac a raczej sie pochwalic ze u mnie jest nascie stopni na plusie i w zwyklym plaszczyku smigam
|
|
|
|
#2882 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
aktualny kolor mam w swoim albumie
|
|
|
|
|
#2883 |
|
Zakorzenienie
|
wasienka
jak Twoje włoski? Ty masz na keratyne chyba? Ja też chcę przedluzac, boje sie ale chyba sie zdecyduje
|
|
|
|
#2884 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2886 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2887 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2888 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
już oceniam
|
|
|
|
|
#2889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz Agatko są takie pary co całe życie bez słow sie rozumieją i w zgodzie żyją. Moj związek jest lekko inny- to miala byc tylko jednorazowa przygoda i wiesz, cieżko jest na tym cos zbudowac... ![]() Myśle że w innych okolicznościach np. jakbyśmy byli najpierw kolegami to nigdy byśmy razem nie byli Mimo to chcieliśmy spróbowac i dac sobie szanse bo chemia aż kipiala... no i tak dajemy sobie szanse te 7,5 roku ![]() My nigdy nie będziemy idealnie zgrani, znajomi nasi myślą, że jesteśmy pier*olnięci- my sie potrafimy na imprezie pobić a za chwile znikniemy na godzinke i wracamy i zgoda ![]() Ja jestem dość porywcza i wybuchowa, a on lubi mnie podpuścić, a potem przerażony kapituluje... Ja jestem przyzwyczajona, że jakieś numery wykręca, bo i ja mu wczesniej wykrecalam, tylko ja próbuje powoli wić gniazdko i wydoroślalam a on dalej jest wariatem 16 letnim w duchu... Także dla mnie ważne są momenty gdy on sie przede mna ukorzy i blaga o przebaczenie bo wiem że już taki jest, że najpierw cos zrobi a potem pomyśli i żaluje... Jeszcze duzo przed nami zeby sie dotrzec... Co do twoich wloskow- masz cienkie ale masz ich dużo i to na plus. Jak zejdziesz z tego cieniowania bedzie nieźle, nie beda wygladac na takie polamane. Najgorsze wloski miala kotka poki nie przedluzyla, bo u niej to cienko i dosc rzadko. U ciebie jest przyzwoicie
|
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już widziałam fotki
![]() TŻ mnie przegania, referat pisze ![]() Także bede za jakąś godzinkę, półtorej, na wszystko poodpisuje blond bunny dziękuje kochana Powoli zejdę z cieniowania, choć całkiem prostych też nie chcę mieć, ale nie też takie jak mam że mam duzo roznice miedzy warstwami.A z TZ wazne zebyscie sie dogadali ale więcej napiszę Ci potem w klubie, jak TŻ puści mnie znowu na kompa ![]() wasienka a nic Ci się nie kołtuni? Ile masz pasemek, ile ona waża? Wybacz ze tak sie dopytuje ale sama sie czaje
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-02-25 o 21:14 |
|
|
|
#2891 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2892 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawa jestem jak Twoje włoski po ściągnięciu tych, napisz mi koniecznie ![]() Yatamanka ja to Ci nasmarowałam w tym klubie że hej
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-02-25 o 21:45 |
|
|
|
|
#2894 |
|
Raczkowanie
|
Moja lekarka i wszelakie kalkulatory w internecie wyliczyły mi termin porodu na 18 luty,
a tu nagle pielęgniarki w szpitalu stwierdziły ze to jest źle i ze miałam na 22 , wiec jestem przeterminowana dopiero 3 dni... Z USG niby tez mialam na 22 ale podobno ważniejszy jest termin obliczany z pierwszego dnia ostatniej miesiączki (jesli sie mialo wszystko regularnie a ja miałam) Juz mi jest wszystko jedno ... wyjdzie jak sama będzie chciała.. Badanie KTG, aktywność bobaska i ogólnie zdrówko jest w porządku wiec sie juz nie przejmuje . Co do koloru włosów na fotkach czy awatarach to ja mam na każdym zdjęciu inny odcień ..na tym co teraz to jakieś takie żółtawe .. rzeczywisty kolor to wychodzi chyba tylko w swietle dziennym przy oknie lub na dworze ale nie słońcu. pozdrawiam i życzę miłego wieczorku
|
|
|
|
#2895 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciężkie klimaty dużo prawa ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
sorry ale zdenerwowana jestem bo zamiast odpoczywać oblewać sesję to ja ciągle ją mam ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-02-25 o 22:04 |
|||
|
|
|
#2896 | |
|
Zakorzenienie
|
Kochaneczka włoski zapuszczaj ale w takiej fryzurce i kolorku ślicznie Ci
Bunny wisiorka zazdroszczę ja tu na kolejny prezent to do 8 marca czekam ![]() łee.. już tylko tydzień bo pewnie w weekend przyszły będzie coś organizował bo mam wolny od uczelni ![]() no my też się czasami bijemy tzn ja Go torebką gazetą albo wysiadam i drałuję na pieszo a on jedzie za mną i prosi : "wsiadaj,nie wygłupiaj się" ![]() ![]() mamy też bicia takie ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
też używam ich od czasu do czasu zwłaszcza do nóżek
Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-02-25 o 22:16 |
|
|
|
|
#2897 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Tobie ladnie zlapalo odrost Jutro skusze sie na ten szampon Gliss Kur i slynny gel do wlosow z Nivey ja u siebie mam jeszcze z waxem ten gel...
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 5 468 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
||
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
Ten czerwony Gliss Kur?
Czy z 7 olejkami? |
|
|
|
#2899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#2900 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
|
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
asia
ja robiłam Stockholmem nie raz i nigdy mnie nie zawiodl
|
|
|
|
#2902 |
|
Moderator
|
Ten czerwony
Ale z fluidu jestem zadowolona dobra jest do rozczesywania wlosow na mokro.
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 5 468 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
#2903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A odzywke 7 olejków tez mam i b/s i d/s i obie są super, ale d/s trzeba uważac mozna łatwo przedobrzyć szczególnie przy skórze głowy. A zapytam Cię o coś-masz w podpisie Vitapil i Merz-bierzesz oba specyfiki naraz? Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-02-25 o 23:34 |
|
|
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
myłam włoski dzisiaj tym czerwonym Gliss Kurem, niedawno i jestem zachwycona mięciutki i błyszczące
Tata dzisiaj mi go kupił w Rossmanie bo ja się tak wybierałam od wczoraj i nie wybrałam wziął mi jeszcze dwie odżywki isany z bubassu bo ostatanie były, inne rodzaje były jeszcze a te już wykupione a ja ją lubię tą połysk jedwabiu też obowiązkowo herbalek niebieski i farbkę mi kupił tego Garniera co ostatnio nim robiłam,bo on odrost mi łapie w 10 minut i zrobiłam nim już i nie ma odrościka Wszystkie zrobiły to co solidarność ja też ![]() zdjęć nie robiłam ale oczywiście znowu białko ![]() Tego matrixa co Snow robiła to na razie nie zamawiałam ale jutro przejdę się do hurtowni fryzjerskiej może mają ![]() Caskada jak wynajdziesz jeszcze jakiś fajny szamponik,odżywkę byle co to od razu pisz ten jest super ![]() i pokazuj włoski nam
Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-02-25 o 23:58 |
|
|
|
#2905 |
|
Moderator
|
Agatau88 Dzieki,jutro kupie ten szampon,bo widze same pochwaly
![]() A odzywke to uzywam od czasu do czasu,teraz praktycznie wcale odkad kupilam sobie szczotke tangle teezer- polecam Tak to przewaznie zmora byla z rozczesywaniem wlosow. Co do witamin,tak biore razem,3 tygodnie temu dolaczyl Vitapil to wlosy i paznokcie zaczely szybciej rosnäc,po Merz tylko sie wzmocnily. Wczesniej bralam jeszcze Merz aktiv ale nie bylo zadnych rezultatow. W polowie Marca robie przerwe miesieczna i wroce do Vitapil.
mikroREKLAMA
|
|
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
kaska
a wiesz czy można naraz brac oba te suplementy? Zorientuj się koniecznie. A ta szczotka to do kupienia na All? Ja to muszę się odżywkować inaczej mam siano ![]() Lady ja tej z jedwabiem niezbyt lubię, ostatnio zmiękczałam nią stopy i paznokcie ![]() Ale z babassu i herbala niebieskiego uwielbiam |
|
|
|
#2907 | |
|
Moderator
|
Cytat:
ale nie zauwazylam u siebie zadnych niepokojacych skutkow,za tydzien Merz mi sie skonczy to zostanie tylko Vitapil i przerwa Szczotke mozesz kupic na Allegro lub ebay.pl (maja taniej niz all) ja kupowalam na Amazon.de za 12,99 €
mikroREKLAMA
|
|
|
|
#2908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale u mnie bez odżywki by się nie obyło, nie wyobrażam sobie tego ![]() snowhitee jak było w kinie? Jak tam ciuchy, kupiłaś coś, widziałaś coś fajnego? Mi się wydaje że nic w tych sklepach nie ma, dlatego pytam bo może ja jestem jakaś dziwna. Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-02-26 o 00:40 |
|
|
|
|
#2909 |
|
Przyczajenie
|
Blond jak marzenie
Witajcie. Otóż przestudiowałam sporo postów na wizażu i nie znalazłam odpowiedzi na nurtujace mnie pytanie. Zastanawiam się jak uzyskać blond jak na załączonym zdjęciu bardzo bym chciała żeby były mniej ciepłe i żółtawe i nieco ciemniejsze niż te które mam aktualnie właśnie coś takiego jak na tych 2 pierwszych zdjęciach . Ostatnie zdjęcie to mój aktualny kolor włosów
Patrzyłam na paletę majirel jak myślicie, może testowałyście który numer odpowiada kolorowi ze zdjęcia, który może mi zbliżenie złapać na włoskach Pozdrawiam i z góry dz;* Edytowane przez Natalyy Czas edycji: 2011-02-26 o 01:59 |
|
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blond jak marzenie
Wydaje mi się że najlepiej iśc do fryzjerki, pokazać jej zdjęcie i spytać czy może na twoich włosach 'stworzyć' taki kolor
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.

aktualny kolor mam w swoim albumie 

życze udanego wieczorku
Powoli zejdę z cieniowania, choć całkiem prostych też nie chcę mieć, ale nie też takie jak mam że mam duzo roznice miedzy warstwami.

od Gdańska do Warszawy i pewnie jeszcze dalej leci