Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe 31 44,29%
Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 0 0%
Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer 5 7,14%
Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 12 17,14%
Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI 0 0%
Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI 2 2,86%
Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI 7 10,00%
Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 13 18,57%
Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-26, 10:13   #4741
migotka03
Zadomowienie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

Witajcie dziewczyny!

Ja też dzisiaj miałam problemy ze spaniem. O godzinie 4 zadzwonił telefon, jakiś nieznajomy mi numer, dzwonił 4 razy upierdliwy jakiś, aż w końcu wyłączyłam telefon. I przez to potem nie mogłam zasnąć chyba przez 2 godziny
Eve trzymam kciuki za wizytę

mama
17 maja 2011
Paulinka

19 luty 2015
Krzyś

"Życie to tylko wieczna walka z czasem i pieniędzmi.." ~ Ł. Wejman
migotka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 10:15   #4742
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

ale makijaz Eweska !!
Miazga
Wszystko na MACu ?

agnieszka_pe25 no za mną tez lodowy chodzi ! Z bita smietanka najlepiej mmmmmm miodzio

Grazin, Ty 12 ?? Chyba pod językiem

migotka, ale suma sumarum wyspana ?

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

Edytowane przez ddaaiissyy
Czas edycji: 2011-02-26 o 10:17
ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 10:20   #4743
Paulizia
Wtajemniczenie

Dzien dobry
Ja tez juz sie obudzilam, ale jeszcze z pieleszy sie nie wygrzebalam... niestety juz musze, bo mam wizytacje dzisiaj w domku i musze doprowadzic dom do stanu ''na blysk'' nie chce mi sie...
potem sniadanko. pizza jajeczna

ania26 mi juz wybili z glowy ten wozek na szczescie. w zasadzie jest jeszcze buzz4 z czterema kolkami, ale wracam do swojego wczesniejszego wyboru
Stary 2011-02-26, 10:23   #4744
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
przypomniało mi sie, bo mi wlasnie maila przysłali, ze o nich zapomniałam i dodatkowe 7% upustu dali - grzech nie skorzystac mając rabat 17%.. no i zgrzeszyłam.. ale sobie nic dawno nie kupowałam
Polecam, bo teraz urzad celny nie łapie juz paczuszek z truskawki
Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Niestety nie robię bo mój angielski nie jest na tyle dobry, aby sie tam poruszać :/
Eweska ale Truskawka jest juz dawno po polsku!
http://pl.strawberrynet.com/main.asp...FcomfAodpSMFAw
Ja Wam powiem tak - rzeczywiscie ceny sa kuszace, ale ja lubie sobie wszystko podotykach i pomacac, a jak juz ide do sklepu i pomacam, to potem wydaje mi sie bez sensu nie kupic tego w sklepie. Tym bardziej, ze czytalam gdzies na Wizazu, ze baby z poczty bardzo lubia sobie przygarniac kosmetyki z truskawkowych paczek, a o popsutych opakowaniach to juz w ogole nie wspominam, wiadomo jak poczta traktuje paczki.
Inna sprawa, ze ja kolorowke uzupelniam na biezaco - dla kogos kto chcialby zrobic duuuze zakupy, to na pewno zaoszczedzi sporo kasy no i sa tam marki u nas niedostepne.

A poza tym witam z krainy anginy, od wczoraj nic sie nie zmienilo. Ani gorzej ani lepiej, a 3 tabletki juz za mna
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 10:34   #4745
Lolka1212
Zadomowienie

I ja się witam w sobotni poranek

Eweska!!
Ale zdolności nic dziwnego, że konkurs wygrany

Eve ale my tu ciekawe wszystkie!! Dawaj szybko znać po wizycie
Stary 2011-02-26, 10:38   #4746
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Paulizia; a kogo masz na wizytacji ???

mimbi; mam juz za soba 32 zamówienie i powiem Ci, ze nigdy przenigdy nikt mi nic nie ukradł ani nie zniszczył.. na poczatku gdy łapał urząd celny to faktycznie widac było, ze pudełko w ktore zapakowane były zakupy, było otwierane ale same kosmetyki zawsze w stanie nienaruszonym. No a w chwili obecnej juz w ogole nie ma problemu, bo UC nie dotyka paczuszek z fioletową wstążeczką

no i dla tych dziewczyn co nie wiedza- przesyłka jest gratis

Lolka
dobry dobry

Dziewczynki wpadła mi w łapki "majowa: gazetka z reala... duuuzo fajnych rzeczy m.in spod znaku Disneya (mam do nich słabość ) i chciałabym sie dowiedziec, czy nasze dzidziusie będą potrzebowały kubków niekapków ?? Juz od początku czy dopiero później? Tzn chodzi mi o to czy kupować czy nie

Twój pierwszy krzyk...

Edytowane przez ddaaiissyy
Czas edycji: 2011-02-26 o 10:41
Stary 2011-02-26, 10:39   #4747
andziot
Zakorzenienie

ddaaiissyy naprawdę nie łapią już paczek z truskawki ????????? swego czasu bardzo się napaliłam bo ceny są tam cool tylko jak czytałam o tych problemach z przesyłami to mi się odechciewało, to muszę popatrzeć co tam maja ciekawego teraz
Martulka000 będzie dobrze zobaczysz, każda z nas da radę urodzić zdrowego dzidziusia a o wszelkich trudnościach szybko zapomnimy bo dzidzia nam nie pozwoli pamiętać
eweska jakiego ty masz kochanego tego mężula, taaaki obowiązkowy i rozsądny, pozazdrościć
MoniaK na zajady witamina B2 tylko nie wiem czy w ciąży się nie przasadzi jak będziesz dodatkowo brać

ktoś mi pokaże która to eweska, bo przejrzałam i nie mogłam odnaleźć

witam się z rana
ja już od 7 na nogach,
sprzątamy, bo goście
mężul pojechał z Zosią na końcowe zakupy
spałam nawet dobrze

też kupuje orzechy !!!! a co

Eve wielkie kciuki za zdrowego maluszka i ZIARENKO KAWY

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 10:41   #4748
Zytus
Rozeznanie

Witam z rana.
Juz po sniadanku,dzisiaj jajecznice z rzodkiewka sobie zjadlam, w ogole ostatnio mam faze na jaja,wczoraj kanapeczki z jajkiem jadlam.
A tweraz jak nadrobilam wczorajszy wieczor to polecialam szukac mojej ksiazeczki zdrowia starej i powiem Wam ze nieszly kloc bylam jak sie urodzilam.Mialam tylko 52cm, ale wazylam az 4250kg,a po dwóch dobach jak mnie wypisywali 4650!!
Mam nadzieje ze Igor nie pojdzie moje slady i sie mniejszy urodzi.
Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 10:43   #4749
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
Paulizia; a kogo masz na wizytacji ???

mimbi; mam juz za soba 32 zamówienie i powiem Ci, ze nigdy przenigdy nikt mi nic nie ukradł ani nie zniszczył.. na poczatku gdy łapał urząd celny to faktycznie widac było, ze pudełko w ktore zapakowane były zakupy, było otwierane ale same kosmetyki zawsze w stanie nienaruszonym. No a w chwili obecnej juz w ogole nie ma problemu, bo UC nie dotyka paczuszek z fioletową wstążeczką

Lolka
dobry dobry
Ddaaiissyy

A ja nawet nie wiedziałam co to truskawka
W ogóle to ja mam zdecyodwanie większego bzika na punkcie ciuchów niz kosmetyków.. Jasne, że lubię mieć różnorodne i firmowe, ale z tego co widzę, przy was to straaaszny laik ze mnie..
Za to na pewnie z ilością szmatek i fatałaszków wygrywam

.. chociaż tak szczerze, nie wiem co gorsze
Stary 2011-02-26, 10:44   #4750
zosiaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zytus Pokaż wiadomość
Witam z rana.
Juz po sniadanku,dzisiaj jajecznice z rzodkiewka sobie zjadlam, w ogole ostatnio mam faze na jaja,wczoraj kanapeczki z jajkiem jadlam.
A tweraz jak nadrobilam wczorajszy wieczor to polecialam szukac mojej ksiazeczki zdrowia starej i powiem Wam ze nieszly kloc bylam jak sie urodzilam.Mialam tylko 52cm, ale wazylam az 4250kg,a po dwóch dobach jak mnie wypisywali 4650!!
to ty okrąglutka byłaś
ja miałam 56 cm i ważyłam 3650 ale jak wychodziłam to 3450

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 10:46   #4751
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

andziotko naprawde Jak bum cyk cyk dobre pół roku temu się to zmieniło, jak nie wiecej - na bank.
Ale nawet jak złapali czasem (tzn przed zmianą przepisów truskawkowych) i była to niewielka suma to nigdy nie płaciłam, jedynie wysyłałam im faxem czy scan albo mailem potwierdzenia przelewu i tyle.

wiem, tez od dziewczyn z wizazowego forum strawberry, ze kiedy im złapano paczke i dowalono VAT, to truskawa zwracała. Jednakże w tej chwili andziot, z pełną odpowiedzialnością mówie - nie łapią.
Cena zawiera należny podatek VAT Śmiało mozesz kupowac

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-02-26, 10:46   #4752
principessina
Zakorzenienie

Hej Dziewczynki, ja jak zwykle o 6tej na nogach, normalnie cierpie na bezsennosc pozatym sie zmeczylam i zasapalam od sprzatania, juz energia nie ta sama....jak agnieszka_pec25 i eweska sprzataja po tym remoncie:rolley es: no i umylam wloski pod prysznicem, jeszcze musze wysuszyc i zabieram sie za obiad, a jak wroci mezyk to poprosze zeby ciesnienie mi zmierzyl, bo cos nie moge pelnego oddechu wziac...

Paulizia a jaki Twoj wczesniejszy wybor wozeczka, bo nie pamietam...
My dzisiaj chyba pojedziemy do ikei po jakies *******ki i do kina, maz chcial jechac zamowic wozek, ale nie chce mi sie tak dalego jechac, zadzwonie do tego outletu i zapytam czy jutro sa otwarci

Zytus Ty to bylas wielkim bobasem modl sie zeby to dziedziczne nie bylo
Stary 2011-02-26, 10:53   #4753
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Spałam do 10:00, ale noc ciężka, bo niewygodnie, bo siusiu, bo Hanka chyba próbowała się przekopać przez powłoki brzuszne na drugą stronę.

Jestem obolała, chora i marudna!

Jedyna radość tego poranka to śniadanie: jajecznica+ świeży chleb + świeży sok pomarańczowy

Anula, pokoik super! Kolorystyka mi bardzo odpowiada czekamy na akcesoria dzidziusiowe

Moniquac, super wiadomość z Syneczkiem! Bardzo się cieszę, że jesteś uspokojona, a Szymek silny i zdrowy

Mimbi, chorowitku! Lepiej, że bierzesz antybiotyk, niż miałabyś to przechodzić ja mam cichą nadzieję, że mi się nie przerodzi w nic poważniejszego. Grypa to nie jest, wygląda na zaziębienie, ale jak zacznie złazić na oskrzela, to kaplica i przejdę się do lekarza

Misiaczki! Dzięki za poprawę humoru i przemiłe komentarz

A pamiętacie, kiedyś miałam w albumie zdjęcie z koleżanką-ciężarówką. Termin miała na za miesiąc, a przedwczoraj urodziła syneczka, mają się dobrze

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

A wiecie co? Śniły mi się dziś koleżanki z podstawówki i ze studiów, w sumie z 7 ich było i każda w ciąży. Śmiałyśmy się, że i my i nasze dzieci ten sam rocznik

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 11:00   #4754
agus87
Zakorzenienie

dzien dobry ciezaroweczki

Cytat:
hej Mamusie nie wiem jak u Was ale u mnie mróz zelżał i tylko -2
za to za oknem szaro, buro i ponuro

Grazin, mniami orzeszkowe lodziki !!
ide dzis na spotkanie z kolezankami ze starej pracy to wciagne jakiś deser, a cio (małż nie widzi hihi)
Ty możesz jesc i jesć szczuplaczku..........
Daj linka do makijażu Eweski, nie wiem gdzie on, nie widziałam

gusiagatko
hahahahahaha uzaleznienie !!!!!!!!!!

Ewesko Kochana, w tej chwili truskawka działa juz po polsku !!! Inaczej ja też byłam ograniczona i zdana na małza tylko cóz on moze wiedziec o liftingach i zmarszczkach

http://pl.strawberrynet.com/main.asp...=PL&CurrId=PLN
cos tam po angielsku jest ale wiekszość po polsku wiec dasz rade

anulinka, my Cie zaraz rozruszamy Uszy do góry i uśmiech na twarz prosze Dzis weekend !!

eve, to szybko dawaj znac jak wrócisz !! mocno sciskam kciuki za córunię

agus87, truskawka to sklep internetowy, z roznymi rózniastymi kosmetykami, takze te z najwyzszej półki, które nieraz mozna kupić w promocji za 50-70% ceny, perfumy takze a do tego do kazdego zamówienia doliczany jest dodatkowy rabat do cen, podanych na stronie
Podałam Ewesce linka powyżej.

dzien doberek MoniaK Hmm na zajady... kurcze nie pamietam Nie wiem czy nie pasta do zębów ? i na pewno smarowanie witaminka A+E (takie to są kuleczki z płynem i trza je dziubnąć, by to tłuste ze srodka wyleciało)
kochana dziekuje za wyjasnienie
Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Spałam do 10:00, ale noc ciężka, bo niewygodnie, bo siusiu, bo Hanka chyba próbowała się przekopać przez powłoki brzuszne na drugą stronę.

Jestem obolała, chora i marudna!

Jedyna radość tego poranka to śniadanie: jajecznica+ świeży chleb + świeży sok pomarańczowy

Anula, pokoik super! Kolorystyka mi bardzo odpowiada czekamy na akcesoria dzidziusiowe

Moniquac, super wiadomość z Syneczkiem! Bardzo się cieszę, że jesteś uspokojona, a Szymek silny i zdrowy

Mimbi, chorowitku! Lepiej, że bierzesz antybiotyk, niż miałabyś to przechodzić ja mam cichą nadzieję, że mi się nie przerodzi w nic poważniejszego. Grypa to nie jest, wygląda na zaziębienie, ale jak zacznie złazić na oskrzela, to kaplica i przejdę się do lekarza

Misiaczki! Dzięki za poprawę humoru i przemiłe komentarz

A pamiętacie, kiedyś miałam w albumie zdjęcie z koleżanką-ciężarówką. Termin miała na za miesiąc, a przedwczoraj urodziła syneczka, mają się dobrze

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

A wiecie co? Śniły mi się dziś koleżanki z podstawówki i ze studiów, w sumie z 7 ich było i każda w ciąży. Śmiałyśmy się, że i my i nasze dzieci ten sam rocznik
kochana ja tez jestem obolala, co chwile na siusiu
w sumie dopoki maz sie nie polozyl ( bo wczoraj z kuzynem sobie walczyli )
to do 4.30 nie spalam w ogole
a pozniej to co 15 minut tez sie budzilam
i do tego ten bollll kroczaaa

aha i jezeli liczyc tak jak niektore z was
koncze dzisiaj 31 i zaczynam 32 tydzien

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2011-02-26 o 11:01
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 11:01   #4755
Zytus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Zytus Ty to bylas wielkim bobasem modl sie zeby to dziedziczne nie bylo
Oj tak chyba zaczne sie modlic,bo tż tez ponad 4 wazyl,ale nie wiem dokladnie ile.
Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 11:01   #4756
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry!
(...)
(...)
Bardzo dobry

Mary ja ne lubię taki opowieści o przedwczesnych porodach słychać Na samą myśl, że ja miałabym urodzić w 35 tygodniu to Przecież ja jeszcze święta mam zamiar w rodzinką spędzić noooo
Ale bobas koleżanki zdrowy, co?
Stary 2011-02-26, 11:02   #4757
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Aguś, masakra! A ja jeszcze bardzo lubię spać na brzuchu i taką miałam dziś ochotę pospać na brzuchu

vege!
Stary 2011-02-26, 11:03   #4758
migotka03
Zadomowienie

Dzisiaj też nie mam głowy do pisania.
Pewnie dziś zaczniemy nowy wątek, ale ja raczej nie doczekam, jak mąż wróci z pracy to opuszczam was
A teraz lecę trochę posprzątać i zrobię pieguski.

mama
17 maja 2011
Paulinka

19 luty 2015
Krzyś

"Życie to tylko wieczna walka z czasem i pieniędzmi.." ~ Ł. Wejman
migotka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 11:08   #4759
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Lolko, Ona też się nie spodziewała, pojechała na kontrolę do szpitala, bo czuła dziwny ból/napieranie i brzuch Jej jakoś opadł. No-spa nie pomogła, a kiedy pojechała do szpitala, to już Jej nie wypuścili OBOJE MAJĄ SIĘ DOBRZE

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Aaaa! A przed chwilą dostałam smsa od koleżanki z fitnessu dla ciężarówek! Urodziła syneczka, miał się urodzić w najbliższy wtorek, ale już jest! Widać, Jej akcja z myciem schodów zadziałała

vege!
Stary 2011-02-26, 11:09   #4760
principessina
Zakorzenienie

zytus no ja juz mam obawy, bo tez wazylam cos ok4,5 kg i moj maz tez
Stary 2011-02-26, 11:10   #4761
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
andziotko naprawde Jak bum cyk cyk dobre pół roku temu się to zmieniło, jak nie wiecej - na bank.
Ale nawet jak złapali czasem (tzn przed zmianą przepisów truskawkowych) i była to niewielka suma to nigdy nie płaciłam, jedynie wysyłałam im faxem czy scan albo mailem potwierdzenia przelewu i tyle.

wiem, tez od dziewczyn z wizazowego forum strawberry, ze kiedy im złapano paczke i dowalono VAT, to truskawa zwracała. Jednakże w tej chwili andziot, z pełną odpowiedzialnością mówie - nie łapią.
Cena zawiera należny podatek VAT Śmiało mozesz kupowac

ale mężulowi to się chyba nie spodoba
(czytałam właśnie wtedy że trzeba jakieś skany, cuda wianki wysyłać im i jeszcze płacić, później czekać na zwrot więc mi się odechciewało)
przesyłka za darmo ???
ale jak się kupi za jakąś kwotę odpowiednią ??

Cytat:
Napisane przez Zytus Pokaż wiadomość
Witam z rana.
ja ważyłam 2900 a moja Zosia 3750, więc to różnie bywa

Cytat:
Dzień dobry!

A pamiętacie, kiedyś miałam w albumie zdjęcie z koleżanką-ciężarówką. Termin miała na za miesiąc, a przedwczoraj urodziła syneczka, mają się dobrze[COLOR="Silver"]
gratulacje dla koleżanki
a co się działo że szybciej urodziła ??

mężul wrócił
kupił mi kwiatka słoneczenika
za łososia dał 54 zl
myślałam że ciut mniej będzie

Stary 2011-02-26, 11:11   #4762
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Matko, co to się dzieje...

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Andziotku, no właśnie nic nadzwyczajnego

Cytat:
, Ona też się nie spodziewała, pojechała na kontrolę do szpitala, bo czuła dziwny ból/napieranie i brzuch Jej jakoś opadł. No-spa nie pomogła, a kiedy pojechała do szpitala, to już Jej nie wypuścili OBOJE MAJĄ SIĘ DOBRZE

vege!
Stary 2011-02-26, 11:17   #4763
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

Witajcie dziewczyny pamiętacie mnie jeszcze???

nie pisałam bo nie miałam dostępu do komputera. wybaczcie ale nie będę nadrabiać wątku bo w ciągu tygodnia skoczyło 50 stron

we wtorek idę na usg i mam nadzieję że wszystko będzie w porządku.
ale piszę tu bo mam pytanie:
a mianowicie zaczęło mi wyciekać mleko i to dość spore ilości tak że przecieka przez stanik nawet push up i leje się aż do pępka.
Co mam o tym myśleć??

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 11:20   #4764
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczynki wpadła mi w łapki "majowa: gazetka z reala... duuuzo fajnych rzeczy m.in spod znaku Disneya (mam do nich słabość ) i chciałabym sie dowiedziec, czy nasze dzidziusie będą potrzebowały kubków niekapków ?? Juz od początku czy dopiero później? Tzn chodzi mi o to czy kupować czy nie
Oooo tak mowisz wyglada teraz z Truskawka? To ja sobie zaraz poogladam, co tam maja na rozstepy ciekawego. Pamietam, ze dziewczyny sie kiedys skarzyly, ze im baby grzebia w kosmetykach, ale skoro mowisz, ze to juz przeszlosc, to wierze Ci na slowo.

A niekapek to chyba od pol roku dopiero???
Cytat:
Coz pocieszam sie tylko tym, ze skoro dwoje niezaleznych lekarzy stwierdzilo, ze Duomox w ciazy mozna, to pewnie i mozna i lepiej ze biore leki, niz by to swinstwo mialo zaatakowac moje malenstwo.
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 11:21   #4765
andziot
Zakorzenienie

Zosia spadła z krzesełka swojego i rozcięła sobie wargę dolną ociupinkę
no i jej spuchła
i mężul : "Angelinka" do niej teraz mówi

Stary 2011-02-26, 11:22   #4766
matallewar
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Ja też nie wyspana, ale przez tż. Nie dość, że mi nie przeszło po przedwczoraj, to wczoraj jak wrócił, wsunął obiad i usiadł do kompa i tyle go widziałam Tak się stara być dobrym mężem Nie ma go po 12 godzin, a potem komp

A rano pozwolił mi łóżko pościelić. No jasne, ciężarnej się łatwiej schylić... Więc niech się buja, sam sobie łazienkę sprzątnie, mimo że to moja kolej. Ja się schylać nie będę

I śniadanie też zjadłam sama. Niech sobie sam robi, służącą dla niego nie jestem.

I jeszcze muszę rybę zrobić a ja nie cierpię ryb Może mama mi pomoże...

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 11:27   #4767
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

mimbi duomox w ciąży jak najbardziej mozna stosowac, kiedy bylam w szpitalu to sporo dziewczyn mialo podawany.

andziot biedna ta twoja Zosia

matal och ci faceci potrafią doprowadzić nas do białej goraczki

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55

Edytowane przez vanes
Czas edycji: 2011-02-26 o 11:28
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 11:31   #4768
andziot
Zakorzenienie

ddaaiissyy niekapki to później .... choć one w ogóle nie są za zdrowe bo jakoś tam na zgryz wpływają

Stary 2011-02-26, 11:33   #4769
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Andziot, biedna Zosia

Mimbi, spoko, antybiotyki to mniejsze zło w przypadku infekcji, nie martw się, naprawdę wiele kobit musi brać i nic złego się nie dzieje

Vanes, no witaj! Pamiętamy! Nawet ostatnio myślałam o Tobie, bo zastanawiałam się, czy Ty mówiłaś o problemach z łożyskiem, czy z szyjką macicy? Wybacz, ale nie chciało mi się szukać. No i jak mąż?

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Matall, nie daj się tam! Pokaż TŻ, kto jest głową rodziny

vege!
Stary 2011-02-26, 11:33   #4770
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

andziotku, nawet za przysłowiowe 10zeta przesyłka tez jest za friko
i zawsze są tak cuuudnie opakowane w taki mieniacy papier z fioletową gwstążeczka - ja wymiękam widząc paczuszki od nich.

aha a jak sie kupi 2 sztuki to też jest jeszcze dodatkowy upust 5%

Biedna Zochna Bardzo płakała ??
To małż pewnie kupił filet z "łosia" ? chyba ze wiele kawałków dzwonków... no niestety... ze wzgl na rybkę to danie kosztuje ale mam szczerą nadzieje, ze wyglad, smak i zachwyt gości zrekompensują uszczerbek w budżecie

mary poziomkowa, zmówiły sie te Twoje koleżanki cycuś ?
Ja sama tez sie w 8msc ciazy urodziłam i żyje.. tyle że kurczak byłam, wazyłam 1900 g. Teraz wcześniactwo nie takie straszne jak dawniej

Loluś, ja też na punkcie ciuszków mam fisia ale kremików także - chyba ciut ciut mniej kolorówka, choc nie raz kupuje na zasadzie "miecia"
I własnie jak sobie pomyśle, ze po porodzie juz nie wcisnę się w moją garderobę to mam ochotę strzelić sobie w łeb ! A ja 500 gram schudłam
ale naprawde mam mniejszy apetyt.. na snaidanie zjadłam 1 bułkę z twarożkiem i byłam full.

mimbi, no tak jest... mało tego, cżęść paczuszek wysyłają teraz też ze Szwecji, wiec pocztą lotniczą przychodzą migiem, zresztą z HKG tysh... czasem rzecz kupowana na allegro idzie dłuzej niz paczka z truskawy.
I kiedys zaznaczyłam, ze paczka ma byc prezentem (dla małża) to dołączyli śliczną kartkę z życzeniami, które sama stworzyłam

Twój pierwszy krzyk...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości