|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne... cz. III
No w sumie to zmywacze nawilżające zwykle natłuszczają płytkę, zatem aby je pomalować trzeba odtłuścić więc sensu to nie ma
a stres i choroba osłabiają organizm, zatem jakiś tam wpływ to może mieć To taka moja diagnoza
|
|
|
|
#4082 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dobrze wiedzieć |
|
|
|
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
witaminki biorę...ale to co zniszczone już takie zostanie pewnie...a kremy ciągle w użyciu
![]() ściąć całkiem?
|
|
#4084 |
|
Rozeznanie
|
malinko ja bym je ścięła na twoim miejscu
|
|
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór nadobne niewiasty
![]() Maty sa bosssskie ![]() Jak zakupiłam ten z Essence to też przez kolejne 5 albo 6 malowań nosiłam tylko maty ![]() ![]() Śliczne Też zakupiłam nudziaka więc prawdopodobnie jutro coś nim zmaluję ![]() Mywacz! Kocham Was! Zapomniałabym kupić jutro ![]() Od razu zapiszę ![]() Nieeee!!!! Każdy mi powtarza cały czas, że jestem poryta Myslałam, że chociaż tutaj będę postrzegana za normalną... Wyszło jak zwykle |
|
|
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
Malinko- spróbuj je jeszcze przez jakiś czas kurować jakimiś maściami z witaminami, olejkami itp rzeczami... A jak nic się nie poprawi to faktycznie zetnij. Wtedy nie będą się łamać i się wzmocnią...
|
|
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
Mali tylko nie ścinaj
|
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
Malina nie ścinaj, bo znowu będziesz żałować
posłuchaj dziewczyn, może mocz w olejku rycynowym i troszkę spiłuj ale nie ścinaj na zero Choroba i stresy też swoje robią.
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
na razie pomyślę, coś spróbuję zdziałać, może skrócę o połowę wolny brzeg, to i tak nie jest dużo, bo u mnie to bidnie z długością
![]() wiem, że jak znowu będę miała takie maleństwa, to będę je przeklinać chciałam Wam pokazać wariacje na Underwater z Essence jedna warstwa U. jako baza, na to jedna warstwa dowolnego lakieru, który sam wygląda kretyńsko...i jest dobrze ![]() różnice między wykończeniami i odcieniami są bardziej widoczne, na zdjęciach to nie powiem co widać, ale każda się domyśli (za przeproszeniem), do tego wyglądam jakbym miała żółtaczkę ![]() polerowałam wskazujący i mi się prawie okrągły już robi
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-02-25 o 21:32 |
|
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
Malina super kolorki
Ale jak się błyszczą, co Ty z nimi robisz? Właśnie masz fajne opalone dłonie a nie jakbyś miała żółtaczkę
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
Mal najbardziej mi się podoba to co wyszło na środkowym
![]() powiedz jakiego używasz topa, że pazurki masz takie mega lśniące? |
|
|
|
#4094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wskazujący to Wibasek ten brokatowy, jedna warstwa (ale nie widać kolorów brokatu, bo zdjęcie makro) Cytat:
na serdecznym jest scale GR na małym Glisten up! z essence topa? zwykle nie używam tutaj mam SH Insta-dri, żeby wykończenie było jednakowe (bo łuska wysycha na matowo, a brokat na szorstko)a sekret blasku to chyba zdjęcie przy lampce pazury z zmyte, idę pogapić się w tv i wygrzać troszkę dobrej nocki
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-02-25 o 21:51 |
||
|
|
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Malinko
![]() a tak apropo topów, czy znacie i możecie polecić jakiś dobry top przedłużający trwałość lakieru?? bo u mnie to prawie każdy lakier po dwóch dniach jest w takim stanie, że idzie do zmycia, denerwuje mnie to bo nie zawsze mam czas żeby je ciągle malować, a poza tym jak już coś ładnego zrobię to chcę żeby się trzymało... to co polecacie dziewczynki? |
|
|
|
#4096 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
lakiery nieb..jpg Wibo ma numerek 48 Golden Rose ostatni ma numerek 111 to taka fuksja z delikatnymi drobinkami ![]() zdecyduj się to w poniedziałek Ci wyślę razem z Mattem ![]() Ja wiesz co chcę Bellcia i 2x Holo ![]() resztę dziewczynek też całuję i idę spać bo padam a jutro mam zajęcia rano dObranoc
Edytowane przez kingusiusia Czas edycji: 2011-02-25 o 22:18 |
|
|
|
|
#4097 | ||
|
Zadomowienie
|
obiecalam numerek, ale sprawdzalam i starl sie
. Wiem, ze Anulka kiedys pisala, ze tez ma ten lakier. Crystal Strenght - lovely. dziekuje ![]() Cytat:
Cytat:
i pazurki ![]() Jutro chyba zmywam moje , bo sobie cos wymyslilam i jestem ciekawa czy mi wyjdzie ![]() Dobranoc dziewczynki
|
|
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
Malina najważniejszy jest efekt zdjęcia
super to wygląda Kinia to ja bym wzięła ten niebieski i wibo no i mata Lidziaczku no to czekam na nowe pazurki
|
#4099 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ślicznie! Cytat:
też bym zmieniła, ale nie mam przekonania do innych, a ten mi krzywdy nie robi więc może nie warto... Cytat:
Spróbuj zmienić zmywacz, zrób intensywniejszą kurację i na bieżąco piłuj to co rozdwojone, może się uda Cytat:
wszystkie mi się podobają choć wolałabym w dziennym zobaczyć ![]() Cytat:
ale zerknęłam do pudełeczka i to może być ten chyba.... ale u Ciebie ciemniej wyszedł jakby..taki? http://www.voila.pl/105/5bho9/index.php?get=1&f=1 nr 149... |
||||
|
|
|
#4100 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tesknie za tymi pazurkami https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1293381242
|
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
patrząc na to zdjęcie buteleczki to stwierdzam że inny zupełnie, ciemniejszy i bardziej fioletowy.
Ale jak zobaczyłam zdjęcie paznokci to przypomniało mi się że pisałam że chyba go mam, ale wtedy myślałam o jeszcze innym, ale ten mi znów nie pasuje do tych obecnych ![]() Podsumowując : nic już nie wiem ![]() no ale ten z załącznika to 294 i ten mam i może o tym pisałam że mam? tak mi się wydaje..
Edytowane przez AnulaPPP Czas edycji: 2011-02-26 o 10:39 |
|
|
|
#4102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie jak paznokcie sie rozdwajaja są jeszcze za słabe na długość i pewnie w nieoczekiwanym momencie ktoryś się złamie tak że cięzko będzie je ładnie wyrównać. sama ostatnio tylko piłuje do zera bo zaczynaja sie rozdwajać chyba ze ci nie przeszkadza to a i tak schowasz pod lakierem
|
|
|
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
ale może ostudzę Twoje zapały bo tak się im przyglądam i w świetle dziennym to nie jest taki czysty beż tylko wpada w róż (mnie się podoba ale jak się chce taki typowy beżowy nudziak to jednak to nie to ). Zrobiłam zdjęcie ale oczywiście moja komórka nie oddaje tego koloru...a tu link do nowych lakierów z essence ![]() http://innenundaussen.blogspot.com/2...nagellack.html |
|
|
|
#4104 |
|
Rozeznanie
|
SoBitterSoSweet śliczne pazurki
|
|
|
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
Lidziu to już chyba kojarzę ten lakier
widziała je w Rossie ale ja muszę się powstrzymać od kupowania różowych lakierów bo przeważają one w moim zbiorze lakierowym, a jeszcze jeden ma mi przyjść od Kini Bobiczku taki kolorek tez mi się podoba ![]() Teraz mam ochotę na nudziaki Dziś byłam w drogerii oglądałam lakiery, ale żadnego nie kupiłam bo nie mogłam się zdecydować, Jeden mi się podobał z Bell Fashion Colour taki kawa z mlekiem, wszystko było by ok, ale on miał taką perłową poświatę, a ja chciałabym kremowy ![]() Spodobały mi się też lakiery z Deli (chyba nowe przyszły, bo jeszcze ich nie widziałam) różnorodne kolory nudziaków Bobiczku dobrze, że u mnie nie ma essence
|
#4107 |
|
Raczkowanie
|
ja chce już wiosnę
|
#4108 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem, mniejsza w to ![]() Cytat:
a lakiery z linka
|
|
|
#4109 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla Twojego portfela to na pewno lepiej ![]() jaki super kolorek ![]() ja też chcę wiosnę... ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
ale może wprowadzą te nowości w Twoim douglasie, większość z tych lakierów powinna być w pierwszej szafie więc myślę że uda Ci się jakieś kupić
|
||
|
|
|
#4110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet bardziej mi się taki podobaCytat:
super! ![]() też bym chciała wiosenkę
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.

a stres i choroba osłabiają organizm, zatem jakiś tam wpływ to może mieć
To taka moja diagnoza

posłuchaj dziewczyn, może mocz w olejku rycynowym i troszkę spiłuj ale nie ścinaj na zero 

dobrej nocki
a jutro mam zajęcia rano
?
. Wiem, ze Anulka kiedys pisala, ze tez ma ten lakier. Crystal Strenght - lovely.