|
|
#3271 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 128
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. V
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;25373464]Jak mi instrukot ka¿e trzymaæ 90km/h to jaki¶ taki lekki strach mnie ogarnia, ¿e nie utrzymam siê na drodze, teraz po ma³u ju¿ zaczynam coraz lepiej trzymac siê drogi i nie zje¿dzaæ na boki przy takiej prêdko¶ci
[/QUOTE]I dokladnie tego samego sie boje. Prawko mam dopiero 2 tydzien, wiec jeszcze troche czasu musi minac zanim poczuje bardziej pewnie. ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- [1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;25373524]ale tak patrz±c to siê nawet zawsze nie da je¼dziæ przepisowo[/QUOTE] Oj nie da sie. Podpisuje sie pod tym obiema rekoma. |
|
|
|
#3272 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 389
|
Cytat:
http://moto.allegro.pl/nauka-prawo-j...331163900.html o Elke na dachu ³atwo, gorzej o uprawnienia na bycie instruktorem chocia¿ brat mojego T¿a chce i¶æ na jakie¶ szkolenie na instruktora czy co¶, nie wnika³am za bardzo w to
|
|
#3273 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 25 575
|
Cytat:
![]() A z tym je¿dzeniem przepisowo to nawet widze po swoim tacie jak z nim je¿dzê, ¿e sie nie da je¼dziæ przepisowo, szczególnie je¶li chodzi o linie, jeszcze nie widzia³am kogokolwiek z kim jecha³am by patrza³ na to ¿e nie mo¿na przekrozyæ podwójnej ci±g³ej |
|
|
|
|
#3274 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 128
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;25373662]Ja ju¿ kilka razy jecha³am eLk± w trasie i na poczatku to by³o strasznie trudne utrzymaæ swój otr jazdy przy prêdko¶ci 90km/h ale ju¿ zbli¿am siê ku koñcowi swojego kursu i widzê, ¿e idzie mi to coraz lepiej
![]() A z tym je¿dzeniem przepisowo to nawet widze po swoim tacie jak z nim je¿dzê, ¿e sie nie da je¼dziæ przepisowo, szczególnie je¶li chodzi o linie, jeszcze nie widzia³am kogokolwiek z kim jecha³am by patrza³ na to ¿e nie mo¿na przekrozyæ podwójnej ci±g³ej Wiadomo, ze nie patrzy sie na te linie tak jak na kursie czy egzaminie. Pozniej i tak sie po nich jezdzi. |
|
|
|
#3275 |
|
Konto usuniête
|
|
|
|
|
#3276 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Cytat:
ja i instruktor?? nierealne. Zakrzycza³abym ka¿dego kto by mi rusdzyæ nie potrafi³, albo szarpa³ (choroba lokomocyjna). I cierpliwosci tez mi brak. chyba umieram
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
wróci³am
kupi³am sobie spódniczkê jeansow± jejku ostatni raz jecha³am z moj± kole¿ank± kto¶ pisa³, ¿e 7.30 to szczê¶liwa godzina, oby to by³a prawda, bo te¿ mam o tej egzamin ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- jomic: nie umieraj zostañ z nami
|
|
#3278 |
|
Zadomowienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;25373348]Ja powiem ¿e osobi¶cie nie znam ani 1 kierowcy który je¼dzi w 100% przepisowo
nawet instruktorzy za kierownic± nie je¿dz± tak jak ucz± Co do pogrubionego zgadzam siê w 100%. Mia³am okazjê siê o tym przekonaæ ![]() By³am w mie¶cie i widzia³am moj± eLeczkê
|
|
#3279 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 753
|
dawno tu nie pisalam ale nie mia³am zbytnio jak zdam wam relacje
![]() mam juz za soba 5 h wyjezdzonych tj.3 lekcje, na drugiej mialam jezdzenie po rondzie i to mi wychodzi bardzo dobrze ogolnie jazda po miescie idzie mi super,ale dzisiaj mialam jazde na placu czyli ³uk i to cofanie i beznadzieja w ogóle mi nie wychodzi³o bo caly czas instr.mowil, ze za szybko jade a jak chcialam wolniej to gasl mi samochod no i jest dupa,mowil ze za ma³o operuje sprzeg³em itp. i jestem troche z³a,ale moze na nastepnej jezdzie bedzie lepiej
|
|
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
bêdzie dobrze, to dopiero poczatek
|
|
#3281 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
Cytat:
mój instr. mi powiedzia³,¿e na luku pojawiê siê dopiero wtedy jak dobrze opanujê sprzêg³o ![]() tak jak napisa³a Sylwia to dopiero pocz±tek, wszystko przyjdzie z czasem ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- jomic nie daj siê!
|
|
|
|
|
#3282 |
|
Zadomowienie
|
roxaneczka, spokojnie
Jeste¶ dopiero na pocz±tku swojej eLkowej przygody, tak¿e nie mo¿esz siê z³o¶ciæ, jak co¶ Ci nie wychodzi. Z czasem wszystko siê unormuje i bêdzie coraz lepiej
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
milvunia widzê Ciê
|
|
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
roxaneczka, dziewczyny maj± racjê
moge was tylko poczytac, pisanie to za duzo (mam si³e na pojedyncze zdania tylko). moje przeziebienie ostatnio to byl pikus
|
#3285 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj 26., tak¿e mijaj± mi 3 miesi±ce od zdania egzaminu
![]() jomic, kuruj siê kochana
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
karolina staram sie, ale poki co nie ma efektow a naweet jest gorzej. nie mam sily juz
|
#3287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3288 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 677
|
hej
![]() a ja mialam wczoraj pierwsze spotkanie z panami policjantami w ogole juz myslalam ze mandat bedzie i m±z by mnie chyba zabil fuks
|
|
|
|
#3289 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- kar0link4 a ja ju¿ praktycznie lada moment mam egzamin |
|
|
|
|
#3290 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 829
|
Cytat:
|
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
pozytywna energia mile widziana
|
#3292 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 709
|
aurelia i sweet... mamy egzam w tym samym dniu!
jak wasze nastroje?
Ma³¿eñstwo to diament szlifowany ca³e ¿ycie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Ciê noszê, Ja o Twe zdrowie najgorêcej proszê, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Ty¶ moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
tak siê przyzwyczai³am do tych moich szybkich terminów, ¿e ci±gle sprawdzam swój status
taki desperat ze mniea wiadomo ¿e sobie poczekam 2-3 tygodnie na odbiór wymarzonego plasticzku
|
|
|
|
#3294 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
Wróci³am w³a¶nie do domku i od razu wpad³am na wiza¿, ¿eby siê pochwaliæ! Prawie calusieñki dzieñ dzisiaj je¼dzi³am po mie¶cie, okropnie siê wymêczy³am
![]() Ogólnie bardzo fajnie, tata pochwali³ mnie, ¿e dynamikê to mam faktcznie bardzo dobr± i przyzna³ siê, ¿e pocz±tkowo nie bardzo mu siê widzia³o to moje prawko, ale teraz mo¿e spokojnie siê odprê¿yæ na miejscu pasa¿era, nawet pu¶ciæ mnie gdzie¶ sam±, bo widzi, ¿e bêd± ze mnie ludzie - normalnie dosta³am skrzyde³ ![]() Oczywi¶cie mimo to nie by³o idealnie, wiadomo. Raz zapomnia³am kierunkowskazu, raz mi zgas³ (oczywi¶cie wtedy, gdy siê szczególnie stara³am, bo fajny kole¶ przechodzi³ przez ulicê ) i przy wyje¼dzie z marketowego parkingu nie popatrzy³am siê w lewo tylko beztrosko sobie wyjecha³am - to tyle z mojej winy. A nie z mojej: pani niemal wbieg³a mi pod samochód, dobrze, ¿e nie jecha³am szybko, a i ona zatrzyma³a siê w ostatniej chwili. I jeszcze na parkingu jaki¶ facet cofa³ i zupe³nie nie przejmowa³ siê tym, ¿e ktokolwiek mo¿e t± drog± siê poruszaæ. Gdybym nie zatr±bi³a to wjecha³by mi w bok ![]() Tata straszy mnie, ¿e zarobi³am kilka ³adnych punktów karnych i powinnam siê spodziewaæ zdjêcia - rozpêdzi³am siê do ponad 100 km/h, czyli przekroczy³am prêdko¶æ o jakie¶ 30. ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- princeseczka mo¿e nie bêdziesz d³ugo czekaæ
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
Liwiusz
![]() jeste¶ ¶wie¿utkim kierowc± wiêc ma³e b³êdy maj± prawo siê zdarzaæ..z czasem pewnie siê wyeliminuj± ![]() pan egz. powiedzia³ mi ¿e ok. 2 tygodni trzeba czekaæ:-/ |
|
|
|
#3296 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale wyæwiczê to kiedy¶ ![]() Mi w okienku powiedzieli 2-3 tygodnie, a czeka³am 8 dni
|
|
#3297 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 829
|
A co tu taka cisza i tak nas malo. Kolacje jecie czy co?
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
liwiusz
![]() ![]() princeseczka, ja z tego wszystkiego to zapomnnia³am egz zapytac ile siê czeka, nastepnego dnia mam ze dokumenty wplynely, zadzw do starostwa zapytac kiedy mam zaplacic i tam bardzo mila pani powiedziala, ze bedzie w czwrtek i bylo- rowno tydz od egz. dziewcxyny, jaka macie date na plasticzku wpisan±? bo u mnie nie egz a wplynecia dokumentow
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
liwiusz super
|
|
#3300 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

[/QUOTE]

chocia¿ brat mojego T¿a chce i¶æ na jakie¶ szkolenie na instruktora czy co¶, nie wnika³am za bardzo w to

nawet instruktorzy za kierownic± nie je¿dz± tak jak ucz± 
nie daj siê!

w ogole juz myslalam ze mandat bedzie i m±z by mnie chyba zabil 

) i przy wyje¼dzie z marketowego parkingu nie popatrzy³am siê w lewo tylko beztrosko sobie wyjecha³am - to tyle z mojej winy. A nie z mojej: pani niemal wbieg³a mi pod samochód, dobrze, ¿e nie jecha³am szybko, a i ona zatrzyma³a siê w ostatniej chwili. I jeszcze na parkingu jaki¶ facet cofa³ i zupe³nie nie przejmowa³ siê tym, ¿e ktokolwiek mo¿e t± drog± siê poruszaæ. Gdybym nie zatr±bi³a to wjecha³by mi w bok