|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: American & Polish Girls część XXII <333
Cześć
![]() A ja mam dzisiaj kaca - wczoraj pokłóciłam się z TZ, przyszła do mnie koleżanka, która też pokłóciła się ze swoim, no i tak jakoś wyszło, że poszłyśmy, kupiłysmy sobie pól litra i było wesoło ![]() Kurcze, przypomniałam sobie, jak to fajnie jest imprezeować z kumpelami bez facetów, ahh chyba zaczyna mi brakować bycia singlem ![]() ![]() Biorę się za nadrabianie
Edytowane przez Magdolina1986 Czas edycji: 2011-02-26 o 10:32 |
|
|
|
#2942 |
|
Wtajemniczenie
|
ja już po kawie w pracy , i musze tu trochę posprzątać bo brudno a ja nie nawidze syfu
a tak pozatym zimno na maxa dziśmi autobus uciekł i musiałam iść pieszo do pracy p.s można na dukanie pić coca cole light , a coca cole zero ?
|
|
|
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
moja kolezanka z pracy tez jak byla na dukanie pila cole zero;P
|
|
|
|
#2945 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2946 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje dziewczyny !
to mykam po cole zero hihihi a pozatym chciałam wam powiedzieć ze koleżanka dała mi do spróbowania troche balsamu brązującego do ciała z firmy Mariza i jestem w szoku rewelacja faktycznie brązuje ładnie pachnie i mega nawilża skóre kocham |
|
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
heej
![]() Cytat:
w 2 sezonie albo 1 chyba było pokazane jak zakładała doczepy, ale teraz tak nie wyglądają
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dybry
wpadłam do domu o 3 w nocy i wstałam po 9 ide sobie poskakać pózniej czeka mnie sprzatanie mieszkania - jupi. ... prysznic itp itd , bo juz nawet lakier z paznokci zaczyna odchodzic i u mnie dzisiaj ciepło w cieniu tylko - 2*C znacie coś skutecznego , na rozdwajające się końcówki ? byłam 2 tyg temu u fryzjera i juz je widze umyje się dzisiaj herbalem szczęśliwe zakończenie
|
|
#2949 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja ostatnio przysolarzyłam i w koncu opalona
|
|
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
mnie 20 min na skakance pozamiatało totalnie
łydki to mam jak bym kilka kilometrów przebiegła ![]() a tak w ogóle wiecie co dzisiaj za dzien ? 26 lutego – Dzień Spania w Miejscach Publicznych, Dzień Pozdrawiania Blondynek, Dzień Dinozaura ![]() ![]()
|
|
#2951 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
na pewno dlugotrwaleCytat:
|
||
|
|
|
#2952 | |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki
![]() jakos tak ostatnio mam mniej czasu na bycie z Wami jakos sie uklada wreszcie w moim zyciu, mam nadzieje ze tak zostanie. W walentynki umowilam sie na randke i tak juz zostalo, widujemy sie codziennie na nic nie mam czasu ale nie narzekam ![]() Cytat:
![]() ja spadam sie szykowac bo jakis romantiko spacerek mi sie kroi ![]() buzki |
|
|
|
|
#2953 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja używam tych perfum z FM i naprawdę polecam, 30 zł za 30 ml to chyba nie jest dużo, a gwarantuje, że sa intensywne. Wystarczy sie psiknąć 1-2 razy i czuć cały dzień, szczególnie na rzeczach Ja zawsze kupuje takie zapachy i nie zamienie ich, są meeegaaChristian Dior - J'adore (bodajże nr 10) Calvin Klein - Euphoria (171)-niestety wycofana ![]() Calvin Klein - Eternity (262 chyba) Teraz zamówiłam sobie jeszcze na próbę Lolita Lempicka - Si lolita, i zobaczymy czy mi podpasuje ![]() Zawsze jak wypsikałam się tymi perfumami z FM to ludzie komentowali, że wiadomo kiedy przyszłam gdzieś bo za mną unosi się taka efektowna woń perfum oczywiście w pozytywnym sensie
|
|
#2954 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() i róznież pozdrawiam blondyne
|
|
|
|
|
#2955 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2956 |
|
Zadomowienie
|
|
#2957 |
|
Zadomowienie
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
![]() Ja przy kawce Bylismy na zakupach i kupilam sobie sukienke i bielizne Aaaa i 5 par majteczek A cio :P
|
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam za***isty dylemat - dostalam za***ista oferte pracy w tej galeri naprawde swietna nigdzie takiej kasy nie dostane .. ale praca calymi dniami 7 dni w tyg i tylko 2 niedziele na miesiac wolne... boje sie ze moj zwiazek sie rozpadnie a tego niechce.... przez brak czasu spotykania sie tylko wieczorami po 22 ... ehhh
niewiem co zrobic a jutro mam dac odpowiedz...
|
|
|
|
#2960 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a calymi dniami to znaczy po 9 godzin mniej wiecej od 10 do 19 albo od 12 do 21.... niby nie jest tak strasznie ale w praktyce troche gorzej to wychodzi 7 dni w tyg to troche jest;(
|
|
|
|
|
#2962 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehh tez chce tam pracowac za taka kase dajcie spokoj jaki przeskok jak tu mialam 300 zl jak dobrze poszlo a tam tyle ehh dodatkowo szkolenia z loreala kerastase .... Edytowane przez d0tkaaa Czas edycji: 2011-02-26 o 15:25 |
|
|
|
|
#2964 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Z reszta mowie, szkoda byloby nie sprobowac
|
|
|
|
|
#2965 |
|
Zadomowienie
|
Dotkaa oferta świetna, a rozmawiałaś z TŻ? Co on na to?
Ja na Twoim miejscu bym się zgodziła ![]() A podpisujesz umowę z góry na określony czas ? Czy na razie na okres próbny? Bo tak to mogłabyś iść i jak nie będziesz dawała rady to po prostu zrezygnujesz do tego przydatne szkolenia, będziesz miała co w CV wpisać na przyszłość.. zaryzykuj
Edytowane przez Kimi_ Czas edycji: 2011-02-26 o 15:38 |
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie rozmawialam z nim no i swierdzilismy ze sproboje zawsze moge zrezygnowac a kasa sie zawsze przyda prawda... i doswiadczenie ktore napewno zdobede.Damy rade poprostu troche rzadziej bedziemy sie spotykac ale tez w miare czesto dobrze ze mieszkamy na tym samym osiedlu ... zawsze moge zryzygnowac jak nie bedzie nam pasowac to i znalesc cos innego ..
a umowa niewiem jeszcze na jaki czas jutro jak sie zdecyduje to bediemy gadac o szczegolach ... a TZ kochaniutki zazdrosny jest mowi ze beda przychodzili jacys zarobasy i wogole heheh :P buah masz racje,glupio by bylo nie sprobowac jak zawsze moge zrezygnowac.. wlasnie Kimi te szkolenia bardzo bardzo przydatne... :P a wogole ta menagerka co ze mna gadala mowila ze zamiescili tez salon na promocje w groupon'ie i wiecie ile osob sie glosilo i przyszlo do nich .... 800 :O Edytowane przez d0tkaaa Czas edycji: 2011-02-26 o 15:45 |
|
|
|
#2967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakby porównać Twoje poprzednie zarobki i te, które teraz Ci zaoferowali to za miesiąc dostaniesz 4-5 razy tyle co tam. więc dobrze, że się dogadaliście a co do zazdrości to tam chyba więcej klientek kobiet będzie niż facetów
|
|
#2968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i wypłata też ładna a nie sam % . z TŻ jak sie kochacie to wasz zwiazek przetrwa coś takiego, ja sama od pazdziernika nauczyłam się i przyzwyczaiłam do tego że tż studiuje dziennie czasami siedzi w szkole od 8 do 21 i sie nie widzimy , ja się ucze w weekendy , i wtedy każda chwilą się cieszysz dacie radę zobaczysz posprzatałam całe mieszkanie i padam , na robienie obiadu nie mam siły wiec czekam na pizze i ide zmyć waxa z głowy
|
|
|
#2970 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja znów byłam na basenie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.

łydki to mam jak bym kilka kilometrów przebiegła