|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | ||||
|
zawsze mam racje
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Cytat:
---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- czekoladowa: śpisz z mokrymi włosami, tak? ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
Bo nie wiem co polecić. ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
|
|
#3362 |
|
Wtajemniczenie
|
wiem, że nie powinno się spać z mokrymi, ale u mnie to najlepiej się sprawdza
|
#3363 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3364 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
A używasz glinek do twarzy? Mnie ratują od mega zatkanej skóry, która jest moim wiecznym problemem. I zwróć uwagę na skład kremów i podkładów, pewnie Ci coś szkodzi. Fajnie oczyszcza taki męski żel z shiseido, ale też fajnie kosztuje ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
|
|
#3365 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeśli natomiast chodzi o zapychanie to mnie nie zapchała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No i wtedy kolor nie wydaje się taki "płaski" ![]() Cytat:
![]() Tak w ogóle to myślę o tym farbowaniu włosów i bardzo podoba mi się taki kolor jak w avku
freedom.[/COLOR] Edytowane przez Ariadna_ Czas edycji: 2011-02-26 o 12:24 |
|||||
|
|
|
#3366 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
farbowałam na całość majirelem 9.22- opalizujacym odcieniem (fioletem) z wodą 9%, tyle że w sierpniu miałam pasemka i gdzieniegdzie włosy mają inny odcien ![]() na początku myslałam że pytasz o zdj nr 1 tam mialam baaardzo geste pasemka rozjaśniaczem
|
|
|
|
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
Ma, to źle? nie znam się na tym..
Dokładnie ta. |
|
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Piękności!
Ahh dziś w końcu się wyspałam, wstałam sobie po 11 i do tego słoneczko za oknem i tylko -2 stopnie Zjadłam sobie już śniadanko, wykąpałam się, zmyłam z włosów oleje, które na noc sobie zostawiłam a teraz Was nadrobię szybciutko A i w ogóle jak dziś wstałam to usłyszałam taki cudowny komplement od mojej babci(która jest ogólnie bardzo,ale to bardzo szczera w sprawach mojej twarzy i czasami jak coś mi powie na jej temat to się mi aż głupio robi, bo np. się bardzo pogorszyło itd.) , że wyglądam tak pięknie dziś, tak świeżo, promiennie i jakby mi się polepszała buźka Może dlatego tak świeżo dziś wyglądam, bo w końcu się wyspałam Cały tydzień po parę godzin spania, a dziś jakieś 10, to też swoje robi I powiedziałam jej, że idę się kąpać i zmywać to wszystko z włosów a ona do mnie " idź, idź, dziś tak ślicznie wyglądasz, że włoski też musisz mieć cudowne" caate, party_girl7 - ja mam to samo z kosmetykami, Tż się wkurza, że zamiast kupić coś od razu jak jesteśmy w mieście, to ja nie kupię nic, idę do domu, sprawdzam KWC, zastanawiam się, zapisuję sobie i dopiero idę np. na następny dzień albo coś Ale to jest dobre, bo kupujemy z głową, i co za tym idzie - oszczędzamy, bo jakbyśmy kupiły bubla, to musiałybyśmy kupić jeszcze coś porządnego, czyli kasa wydana razy 2.party_girl7 - no i super, że kupiłaś taką czapę! W tym roku są szalenie modne i wcale nie wyglądają dziecinnie. Ja szukałam swojej idealnej dość długo i kupiłam jakoś w połowie grudnia na targu właśnie za 45zł i ja mam taką jak ta: http://szafa.pl/c4435678-futrzana-czapa.html . Idealnie kolorystycznie mi pasuje do zimowej kurtki i futerko na butach mam w takim samym kolorze ![]() marta85 - ja niestety nie mogę używać rozświetlacza do buźki, bo mam trądzik A on by to jeszcze bardziej podkreślił...Jedynie gdzie używam czegoś rozświetlającego, oprócz oczu, to pod łukiem brwiowym. I żadnej szarości ewidentnie nie widzę na tych zdjęciach A i dzięki za ten artykuł o regeneracji włosów, super, przyda się! caate - bombowa ta kosmetyczka!!! Tylko właśnie, dlaczego taka droga... ![]() Ariadna_ - nie interesuję się modą, ale znam jej bloga i śliczna jest I zawsze mnie to zastanawiało - czy u nich jest tak tanio, czy one są takie bogate?? Kitka - ciekawe z tym olejem, ciekawe czy działa? I ile kosztuje? Bo kurczę sama bym sobie taką kurację strzeliła ![]() Czekoladowa1 - boże, kolejna z idealnym kolorkiem blondu Zakochałam się ![]() Luzia - dodałam Twój blog do zakładek, poczytam w wolnym czasie ale już mi się wygląd strony podoba, pasuje do tematu angelinmyheart - masz przepiękny skręt !! I co do żeli, ja aktualnie używam ten uniwersalny z Babydream i jestem zadowolona, bo ja przede wszystkim od żeli oczekuję dobrego oczyszczenia, zmycia makijażu, braku uczucia ściągnięcia skóry i nie pogarszania jej stanu i ten się sprawdza w 100% snowhitee - a idź mi z tymi włosami już, bo naprawdę się nabawię kompleksów, Ja nigdy nie mogę się napatrzeć na te Twoje włosy są tak perfekcyjne...._blondyneczka_ - ojej Kochana, to naprawdę przeszłaś gehennę, nawet nie umiem sobie tego wyobrazić w jakim strachu byłaś i ile siły miałaś w sobie, by tylko urodzić... Ale najważniejsze, że wszystko się udało a Twoja córcia jest, żyje, ma się zdrowo i szczęśliwie A co do alkoholu - czasami trzeba się wyluzować ![]() Elvii - słodziutkie te cienie, sama z chęcią bym takie kupiła, a kolorki to te 2 mi się bardziej podobają Z tego co wiem, to trzeba mieć PayPal ale nic więcej nie wiem.Ja lecę coś posprzątać i troszkę się zająć sobą Buziaki!! Wpadnę później Kochane!!
|
|
#3369 |
|
Przyczajenie
|
Ariadna_ a słyszałam że tego octu nie czuć nawet, zresztą to się chyba jakoś mocno rozciencza, ale osobiście próbowałam tylko z sokiem z cytryny albo hibiskusem i jak dla mnie hibiskus wymiata
![]() buahhot to juz widzę że chyba nici ze zgapiania bo jeden kolor u mnie nie wyjdzie, zresztą pokażę Wam tą moją paletę barw na głowie jak dopadnę aparat bo ostał mi się w mieszkaniu i doradzicie mi co z tym robić ![]() Luzia jeśli chodzi o bazy to najlepsza moim zdaniem jest z sephory, nie wiem dlaczego ale niby wszystkie mają podobny skład a każda daje inny efekt
|
|
|
|
#3370 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) a je stać na torebki od Korsa czy miliony kosmetyków MACa ![]() Najwidoczniej tyle się tam zarabia, coś czuję że kiedyś tam wyemigruję ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
![]() Podobno właśnie ocet sprawia że łuski idealnie się zamykają a włosy błyszczą i są miękkie Z cytryną już próbowałam i nie wiem czemu strasznie wysusza mi włosy Nie wiem czy za dużo tej cytryny czy co ![]() A o hibiskusie nie słyszałam
|
|
#3371 | |
|
zawsze mam racje
|
Wydaje mi się, że może przytykać skórę. Przynajmniej na moją tak działa
Dzisiaj sobie na pewno jakiś maseczek użyję-ale to tak od 17. I w końcu wax, bo dawno nie używałam. A co jeszcze to zobaczę. Jutro muszę nawiedzić rossa i kupić: -oliwkę hipp i oliwkę fur mama -peeling do ciała(bo ostatnio zamiast peelingu wzięłam jakiś żel wyszczuplający, tak to jest jak się człowiek spieszy) -tonik lirene z aloesem -radical -wodę brzozową A co jeszcze to nie wiem. A dzisiaj odwiedzę bu, mazidła i inne i pomyślę co pokupować. Już pół roku próbuję tam zrobić zamówienie, ale co wejdę to się gubię ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
![]() Gdzie kupić w ogóle sweterki z dobrym składem? Bo ostatnio nawet spojrzałam na taki th i skład bawełna+nylon. 350 zł za coś takiego to nie dam
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-02-26 o 13:03 |
|
|
|
|
#3372 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
a czemu uwazasz ten skład za zły?
|
|
|
|
#3373 |
|
zawsze mam racje
|
Bo jak dla mnie swetry powinny być z wełny, a nie bawełny(przynajmniej jest wtedy ciepło człowiekowi). I nie lubię jak jest za dużo poliestru i nylonu bo się źle w tym czuję.
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
_Alessandra dziękuje za poradę w sprawie żelu. Może spróbuje Twoją propozycję.
To fajną masz babcię i miło z jej strony. Moja to zawsze mówi, że jestem śliczna. Nawet wtedy, jak wyglądam, jak... . Ja jadę za chwile na koncerty do Spodka. Koledzy od Tż. ni mogą jechać, więc mamy bilety o ponad 50% taniej. ![]() Miłego dnia.
|
|
#3375 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Ja wlasnie kupilam swoj th jak bylam na florydzie (3lata temu) i do dzis jest w super stanie, nie supełkuje się, wygląda jak nowy i jego skład to bawełna+nylon. No ale tak jak mówisz, skoro nie lubisz to nie kupuj
|
|
|
|
|
#3376 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() angelinmyheart miłej zabawy
Edytowane przez Frambooos Czas edycji: 2011-02-26 o 13:54 |
|
|
|
|
#3377 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#3378 |
|
CABIN CREW
|
a ja już się wkurzyłam... K zadzwoinił do mnie i że on dziś musi koniecznie mecz obejrzeć i czy jadę z nim oglądac wieczorem... no super... to po co przyjeżdża w ogóle... zawsze coś jest wazniejsze dla niego... no ale mi przeszło, ustaliliśmy że po meczu przyjedzie- nie chciałam się już kłocić więc odpuściłam... to przed chwilą napisał że jego siostra z narzeczonym robią impreze i żebyśmy szli...a ja odpisałam że nie mam humoru, on dlaej mnie namawia... więc się wkurzyłam, znowu czuje że dla niego wszyscy inni są wazniejsi - nie mam ochoty się z nim w ogóle widzieć dziś....
ide po fajki do sklepu - a już nie paliłam....
|
|
#3379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eeej ale nie idź po fajki długo już nie palisz?
|
|
#3380 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#3381 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ja bym poszla ![]() i nie idz po fajki |
|
|
|
|
#3382 | |
|
CABIN CREW
|
nie poszłam... nie palę już z miesiąc- tylko okazyjnie przy piwku... ale to rzadko...
jestem meeega zła... staram się nie wybuchnąc i nie zadzwonić do niego.... bo nie chcę się kłócić ale... ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
|
|
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
![]() u mnie dzisiaj impreza z okazji urodzin TŻ
|
|
|
|
|
#3384 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3385 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesteś piękna, więc dlaczego miałby cię ukrywać w domu
|
|
#3386 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
K bedzie dumny ze ma taka piekna dziewczyne przemysl to, moze nie bedzie tak zle? a romantyczny wieczor zrobicie sobie jak wrocicie z imprezki?
|
|
|
|
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3388 | |||||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
moze rzeczywiście warto zrobić mu te przyjemnośc i pójśc....
|
|
|
#3389 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
piszecie w niesamowitym tempie ale to dobrze, wątek nie umiera XD wstawiacie tu foty swoich pieknych włosów i wzroku oderwac nie mogę masz piękne loki czekoladko kolor prześliczny... angelinmyheart Kitka ![]() ja zgadzam sie z dziewczynami K na pewno nie miał złych intencji, gdyby wiedział że romantyczny wieczorek planujesz to na pewno by o imprezie nie wspominał zrób się na bóstwo i baw się rewelacyjnie ![]() Ariadna przyjęłam ![]() Frambooos witaj ![]() caate bardzo mi przykro z powodu tamtego wydarzenia ale chyba każde doświadczenia nawet takie najgorsze czegoś nas uczą, nie obwiniaj się za to co się stało głowa do góry ![]() ja już po małym spa, zaraz idę się szykować bo mam dziś dość nietypowe spotkanie, heh moich rodziców z rodzicami Tż, bynajmniej nie zmówiny :p nie ierwsze takie spotkanie ale i tak ciekawie byc może zaraz zostawię wiadomość w klubie bo chcę o coś zapytać
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Zaraz Was nadrobię. Niedawno wróciłam z pracy i czekam na Tż
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.

A on by to jeszcze bardziej podkreślił...Jedynie gdzie używam czegoś rozświetlającego, oprócz oczu, to pod łukiem brwiowym. I żadnej szarości ewidentnie nie widzę na tych zdjęciach
I zawsze mnie to zastanawiało - czy u nich jest tak tanio, czy one są takie bogate??
Zakochałam się
Ale najważniejsze, że wszystko się udało a Twoja córcia jest, żyje, ma się zdrowo i szczęśliwie