|
|
#1471 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
bardzo być może
![]() ja też lubię ![]() prawie jak z kbnosmi ![]() Cytat:
Dobrej zabawy w 3mieście bęęędę
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
sobota - dzień prawdy. Wchodzę na wagę po miesiącu wyrzeczeń, ćwiczeń i mordowni, a tu ledwie 0,5 kilo do tyłu
w takim tempie, to ja się w rok nie wyrobię ![]() koleżanka wczoraj przyniosła mi przepis na nalewkę kawową: mleko skondensowane zagotować z 1,5 szkol. cukru. 3 łyżki kawy rozpuszczalnej rozpuścić w 0,5 szklanki wody, dodać do mleka. Wystudzić, dodać setkę spirytusu. Pycha dziś wieczorem chyba oddaję laptoka, buu, będę tęsknić
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-02-26 o 10:30 |
|
|
|
#1473 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja wczoraj też miałam lekkie rozbudzenie, bo siedząc w łazience zaczęłam rozmyślać o meblach i dywanie do mojego niedoszłego salonu/ pokoju, w sensie jakie kolory bym chciała i zaczęłam sobie wyobrażać to oczami wyobraźni, a i kolory ścian do pokoi Ale jak już wyszłam z łaźni, to od razu poszłam spać i zasnęłam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale ten czas leci ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-02-26 o 10:49 |
|||||
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam, że w zeszłym roku 1wszy marca był w poniedziałek i pod wpływem Gryxia strasznie się nakręciłam na odchudzanie - a raczej zdrowejedzenie i tym razem mimo, że marzec zaczyna się we wtorek, też mam zamiar zacząć metamorfozę
Kto się dołącza???
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
Część
Ja też zaczynam metamorfozę w marcu, ale jeszcze nie pierwszego |
|
|
|
#1476 | |
|
Nindżopesz
|
Eee, nie wiem, ze 3?
Cytat:
Idę przerabiać bluzki (tylko się ogarnę bo dopiero wstałam) - dziś dzień weny. |
|
|
|
|
#1477 | |||
|
BAN stały
|
Z własnej, nieprzymuszonej woli (i nawet ciekawa była)
![]() Cytat:
![]() Czy to aby komplement? ![]() Cytat:
Cytat:
Ja się dołączam, niech już będzie ten pierwszy (bom planował wcześniej od 7.) |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Pin- powodzenia! A nie możesz troszkę schudnąć dla towarzystwa?
Gryxiu, bardzo się cieszę! Ciekawe, jak nazwiemy naszą grupę ? Bo nazwiemy, prawda? ![]() Już dziś pracowałam nad zwierzątkiem Tru, ale nie wiem, co dalej- muszę se olej wymienić i musk przewietrzyć- czyli odebrać Femme
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
nie jadę na "balety"
|
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
mało Ci tych, co się od lutego męczą i tu marudzą?
![]() To Ty się dołącz do naszego towarzystwa
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-02-26 o 13:11 |
|
|
|
#1481 |
|
BAN stały
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1483 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
no właśnie
![]() ale nie chciałbyś chyba się zamienić? Może za jakiś czas będą szukać, bo ja tak długo nie pociągnę ![]() Cytat:
Maju - ja nie wchodzę dziś na wagę, nie chcę sobie popsuć humoru
|
|
#1484 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pszeczytałam żeś fstrentny bapsztyl jest ![]() Czemu Flondras? Flondras to takie obłe i plaskate jest przecie. I ma płetewki? Florek, zaobserwowałaś u siebie płetewki? Cytat:
ad.2 chyba zrobię ![]() Cytat:
Chociaż jutro planuję zgrzeszyć-chcę zrobić makaron, takie duże muszle, nadziewane mozarellą, i różnymi gatunkami żółtego sera. I może ricottą jeszcze. A całość zapieczona w sosie pomidorowym ![]() ale jak spuchłaś? Okresowo? alergicznie?
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze się doczekasz
takoi samoi ![]() Mam nadzieję, że się spalanie dopiero rozkręca i po 5-6 tygodniach zacznie waga spadać ![]() jedak jutro laptoka wiezę - cza dzis korzystać z baru i filmow A odbiór nie wiem kiedy - albo samemu w wawie albo za tydz. dopiero - zalezy jak szybko bydzie gotow
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-02-26 o 14:28 |
|
|
|
#1486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bidnaś - przeciwzapalne nie pomagają? ja chcę - ja chcę - ale serio - oddam prawie wszystko |
||
|
|
|
#1487 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To teraz już wiem dlaczego mnie tak wrednie oskarżyłeś o okołokrostowojęzykowe mówienie nieprawdy...! Zabolało mnie to.... Bardzo dogłębnie w środku.... Cytat:
Cytat:
Ja drzemkowałam na reklamach ![]() ----- Kto chce budyń czekoladowo-karmelowy z bitą śmietaną?
|
|||
|
|
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie dostałam bo dziadek żyje choć babcia czyma jakieś nutrie gdzieś na końcu szafy - moze kiedyś będą warte, na wypadek Niemca lub Azjaty jak to ona mawia ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- ja mam podróbkę "Monte " - niezła z bakomy - ino małe strasznie te kubeczki |
|
|
|
|
#1489 |
|
Wpisz tu zomzing
|
fujjj
mydła z psora tyż chwilowo nie kceu, aczkolwiek dziękować za cynk - obniuszyłam w ross bez to okienko i zapach ma identyczny jak tureckie oliwkowe, co je teraz mam do paszczy, więc zakup chwilowo odłożon w czasie do nadszarpu zapasów, aczkolwiek 12,99 to nie jezd 12
|
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ale moja mama chętnie przystałaby na taki zestaw
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
dobra dobra - poczekamy na oryginal Pin - podsycasz ciekawość
ja mam wizje jakby nie było ja też co wiosna walczę o powrót do siebie - tj o wytepienie tradziku itp szkaradztw btw - Gryxu i innym cierpiącym jeśli tacy jeszcze som - polecam kwasowe toniki z BU - choć alkohol mnie w nich martwi srodze - szukam zamiennika, ale serum migdałowe i Diacneal to na razie 3 środki, które dają jakieś konkretne efekty akcja wesele: będę szyła to http://www.asos.com/Asos/Asos-Bow-Ba...rt=-1&clr=Navy i to http://www.asos.com/Victoria-Beckham...t=-1&clr=Black zastanawiam się czy zostawic kolor granat czy nie - z racji żałoby nie wypada panoszyć sie w czerwieni - a i ja lubię te kolory i bez względu na to czuję sie w nich dobrze - tylko wszyscy mi móią żeby tą granatowa uszyć z czarnego lub stalowego a ja się upieram przy granacie - ino że mam blont włosy i to juz niekoniecznie tak będzie grało Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-02-26 o 15:16 |
|
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dlaczemu?
![]() O nie! Tego jeszcze nie było - chuście dla towarzystwa ![]() ![]() No dobra 2 malutkie łyżeczki, może być bez śmietany
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1497 |
|
Nindżopesz
|
Nie! Na siebie ponownie tylko z inną wizją rękawów. A jedną może oćwiekuję... |
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
Otwarłam już piwo. Wczoraj zapomniałam je wyjąć z zamrażarki - zmroziło się na amen
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1499 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie polecam mojej diety. Właśnie wciągnęłam zupę ogórkową i poprawiłam miseczką płatków cynamonowych na sucho. I kawą z syropem waniliowym.
![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
Idę robić tosty
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

w takim tempie, to ja się w rok nie wyrobię 

chyba zrobię 
Zabolało mnie to.... 

O nie! Tego jeszcze nie było - chuście dla towarzystwa