Offtopowe zapuszczanie - kto raz wejdzie już zostanie! Część XXIX - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-26, 13:40   #211
moooniek
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie - kto raz wejdzie już zostanie! Część XXIX

dziewczyny, kończy mi się olejek kokosowy, więc planuję kupić inny, jaki polecacie?
Stary 2011-02-26, 13:41   #212
Magdzia94
Zakorzenienie

Hej
Witam w nowej części, niestety ostatnio straciłam jakoś zapał do pisania i w ogóle, więc odezwę się jak go odzyskam bo na razie nie wiem czemu ale po prostu nie mam ochoty.

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 13:43   #213
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Hej
Witam w nowej części, niestety ostatnio straciłam jakoś zapał do pisania i w ogóle, więc odezwę się jak go odzyskam bo na razie nie wiem czemu ale po prostu nie mam ochoty.
wracaj szybko!;*
Stary 2011-02-26, 13:46   #214
Magdzia94
Zakorzenienie

Mam taką nadzieję

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 13:54   #215
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patu323 Pokaż wiadomość

ooo, ja też. potańczyłabym z chęcią
Ja chyba dziś pójdę nie byłam w klubie do tańczenia ee.. pół roku? w co ja się tam ubiorę O_o

Cytat:
Napisane przez monjas1988 Pokaż wiadomość
ok , dzieki. a wieczorkiem ide z tzem i znajomymi swietowac ich zareczyny (bede sie ladnie usmiechac i mowic ze malzenstwo to za***ista sprawa ehhhhh ) to zaloze botki ale na meeega wysokim obcasie
ubierz się i wyszykuj najlepiej jak możesz, to na bank poprawi Ci humor

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Muszę kupić sobie Almę 2 opakowania wezmę Ale to w marcu/kwietniu.
Amlę Alma to sklep

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
ja raz na jakis czas lubie sie tak pobawic
jeszcze na dodatek dostalam kartke "wysokie obcasy" i do 23 mialam drinki za darmo ile chcialam , musialam tylko przyjsc z pusta szklanka
JAAAAAAAA matko, do 23 wypiłabym cały świat uwielbiam dobre drinki dobra, czego to ja nie uwielbiam z %..

Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość

Nooo podobno na 3 randce to już bzykanko
Tak się śmieję bo to taka teoria krąży wśród moich znajomych, ja tam nie randkuję więc nie wiem
eee. nie ze mną nie tak łatwo, a z tego co widzę to i z nim też nie zajmuje się takimi rzeczami dopiero jak się zdecyduje na coś poważniejszego chyba nie umiem inaczej, próbowalam ale mi to nie idzie. poza tym nie mam ochoty na nic dopóki moja sytuacja z hormonami nie wróci do normy po odstawieniu, co jak co ale bez okresu mam strasznego świra

Cytat:
to teraz mam dlemat czym jutro umyć. choć w sumie ja używam go tylko na sklap... ale to tym bardziej by śmiesznie wyglądało- jasne przy skórze, ciemne końce ;/ może jeszcze popróbuje trochę, na mnie może tak nie zadziała. a jak zaczne widzieć, że są jaśniejsze (oby nie), to odstawie i na inny się przerzucę... będę wiedziała wtedy co jest przyczyną.
choć mało jest szamponów bez silikonów i bez sls. no ale coś tam wynajdę
Niieee. na bank nie rozjaśni Ci na tyle żeby ktoś go zauważył. Pewnie chodzi o to że ma w składzie rumianek i on ma działanie lekko rozjaśniające.. Ja jestem blond i nie zauważyłam rozjaśniania bo babydreamie. Myślę że stosując dla równowagi jakiś olej ktory niby ma przyciemniać (sezam, orzech, rycyna) nic nie będzie widać ale oczywiście każde futerko reaguje inaczej, mi żaden olej nic nie przyciemnił, ani żaden babydream nie rozjaśnił

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość

Jak odstawilam tabsy w lutym to czekalam na @ do lipca.
CO? :O :O nie chce czekać na @ aż tyle

Cytat:
A bo to chyba jesli ktos nie rozpoczal wspolzycia to zaklada sie ze nie mial sie jak zarazic. Badanie chyba robi sie jak jest sie aktywnym seksualnie.
No właśnie też mi się tak wydawało.

Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2011-02-26 o 13:55
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 14:13   #216
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
jakich zyletek uzywacie do golenia??
mam kupila takie rozowe z biedronki i na nastepny dzien po goleniu drapie nogi do krwi
Ja mam właśnie te biedronkowe ale bardzo je lubię

Znalazłam jakiś program który sam wszystko wyliczył poproszę kogoś żeby sprawdził

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 14:24   #217
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Ja mam właśnie te biedronkowe ale bardzo je lubię

Znalazłam jakiś program który sam wszystko wyliczył poproszę kogoś żeby sprawdził
hmm to moze ktos mi podkrada a na co golisz??

wiesz do kiedy trzeba sie rozliczyc?
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 14:29   #218
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
hmm to moze ktos mi podkrada a na co golisz??

wiesz do kiedy trzeba sie rozliczyc?
Na mydło

Do 30 kwietnia

Stary 2011-02-26, 14:31   #219
n0emi
Zakorzenienie

a no wlasnie ja tez na mydlo to juz nie wiem o co chodzi...

Ale u mnie sloneczke wyszlo
Stary 2011-02-26, 14:49   #220
Jennifer85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
Ej, wczoraj byłam na randce i dowiedziałam się że mam zniszczone włosy !!!!!!!!!! no pięknie, jego szanse poleciały w dół jak po zjeżdżalni jak to możliwe żeby mi facet coś takiego powiedział?! wiem że mam zniszczone końce ale JAAAAAAAA!! uwaga, jest to pierwszy facet którego spotkałam w swoim życiu który wysnuł taką teorie

Dzień dobry

Dawaj go Tu!!!!!

Dzien Dobry!!!
Bylismy na zakupach dla corki zanjomych to i mi przy okazji wpadlo pare rzeczy do koszyka

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
hahaha dziewczyny jestescie niemozliwe!!!!!1

czesc
Ale wczoraj sie wybawilam, wytanczylam wiecie, ze agnieszka wlodarczyk robi za Djke haha aa i przy naszym stoliku usiadla miss polonia, bardzo ladna dziewczyna na zdjeciach brzydziej wyglada, a na zywo jest sliczna

ide nadrabiac

To gdzie Ty imprezujesz, ze same "gwiazdy" do okola Ciebie?

Jennifer85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 14:49   #221
n0emi
Zakorzenienie

jenn chwal sie pokazuj
ja jutro jade na zakupy i mama chce isc do restauracji gdzie byla Geslerowa
Stary 2011-02-26, 14:55   #222
Jennifer85
Zakorzenienie

Cytat:
ja raz na jakis czas lubie sie tak pobawic
jeszcze na dodatek dostalam kartke "wysokie obcasy" i do 23 mialam drinki za darmo ile chcialam , musialam tylko przyjsc z pusta szklanka

Ale super!!! Tez tak chce

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
jenn chwal sie pokazuj
ja jutro jade na zakupy i mama chce isc do restauracji gdzie byla Geslerowa

Ale to tylko ciuchy Sukienka, bielizna i 5 par majteczek

Stary 2011-02-26, 14:56   #223
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
Ja chyba dziś pójdę nie byłam w klubie do tańczenia ee.. pół roku? w co ja się tam ubiorę O_o

(...)
Niieee. na bank nie rozjaśni Ci na tyle żeby ktoś go zauważył. Pewnie chodzi o to że ma w składzie rumianek i on ma działanie lekko rozjaśniające.. Ja jestem blond i nie zauważyłam rozjaśniania bo babydreamie. Myślę że stosując dla równowagi jakiś olej ktory niby ma przyciemniać (sezam, orzech, rycyna) nic nie będzie widać ale oczywiście każde futerko reaguje inaczej, mi żaden olej nic nie przyciemnił, ani żaden babydream nie rozjaśnił
w coś, w czym będziesz się dobrze czuła, to wystarczy

to dobrze to musze koniecznie znaleźć ten olej z orzecha gdzieś
Stary 2011-02-26, 15:19   #224
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Umyłam pędzle w szamponie i dałam odżywkę, będę takie mięciutkie

Stary 2011-02-26, 15:28   #225
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Umyłam pędzle w szamponie i dałam odżywkę, będę takie mięciutkie
Ja tak zawsze robię zużywam na pędzlach niechciane odżywki
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 15:31   #226
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tak zawsze robię zużywam na pędzlach niechciane odżywki
Ja też, teraz na odstrzał poszła niebieska Herbal

Stary 2011-02-26, 15:40   #227
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
A, tak sobie pozwole wrocic do tematu ze skonczonego juz watku... KOCI DZWONECZEK
Wszystkie przejete moim uposledzaniem lowieckich zdolnosci mojego kota uroczyscie obwieszczam - obdzwoneczkowany kot moj przyniosl mi dzis mysz Tzn. najpierw na mnie dzwonil pod oknem - skubany dobrze wie jak to dziala. Jak mu zeszlam otworzyc to miauczenie i "chowanie sie" za winkiel, by mnie zmusic do pojscia za nim. No to poszlam, a on podbiega do mnie z na wpol zywa myszla w pyszczku

A, Kocurzyco i pol dnia spedzialm wczoraj na szukaniu w necie informacji nt. szkodliwosci dzwoneczka dla kociego sluchu - najpierw ja, a pozniej jeszcze TZ. Przekopalismy cala mase roznych specjalistycznych stron, forów, wypowiedzi weterynarzy itd., w roznych jezykach Bo bardzo mnie to zaintrygowala i przede wszystkim przestraszylo, co pislas. Co znalezlismy? Ze to bzdura jest. Poza pojedynczymi wpisami roznych forumowiczow wszedzie jest napisane, ze to nieprawda. Owszem, duzo jest mowy o kocim komforcie, ale to juz trzeba swojego kota obserwowac i wiedziec (moj, jak juz pisalam nie tylko, ze nie widac po nim, by mu dzonek przeszkadzal, on sie nauczyl go wykorzystywac ).
Ja jednak jestem sceptycznie nastawiona do kwestii dzwoneczków. Kot musi polować, a taki dzwoneczek na dłuższą metę może mu przeszkadzać. No i nawet jak dzwoneczek nie doprowadzi do utraty słuchu, to na pewno słuch osłabi. W końcu mózg będzie musiał jakoś spróbować wyeliminować słyszenie tego męczącego dźwięku dzwoneczka. I wtedy Kot może przestać słyszeć na pewnych tonach.
A Twój Kot musi mieć dzwoneczek? Nie możesz mu np. zainstalować w drzwiach takich Kocich drzwi Albo czegoś w ten deseń? Nie musiałby mieć wtedy dzwoneczka.
Stary 2011-02-26, 16:02   #228
saming
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ja w ogóle nienawidzę jak mi ktoś patrzy przez ramię na to, co robię na komputerze.
Ja też. Świra dostaję. Moja sisotra uwielbia mi zaglądać przez ramię, a ja wtedy to jestem gotowa ją pobić i w ogóle łapię co bądź w rękę i biję po łapach, pupie, wszystkim... i krzyczę Agresja się u mnie wyzwala

Cytat:
A kilka moich znajomych się dziwi, że tak swobodnie rozmawiam ze swoim facetem na temat miesiączki czy rozstępów I się dziwią, że mój facet się nie buntuje przeciwko takim tematom
Normalny facet nie będzie widział w takich rzeczach niczego dziwnego przecież. Jak mam okres i mnie brzuch boli, mam zwalony nastrój, i jak mam TŻ to chyba naturalne, że mu o tym piszę/mówię ? Czemu biedny chłop ma się zastanawiać dlaczego znowu się go czepiam jak mogę mu wytłumaczyć (oczywiście krzycząc, że i tak niczego nei rozumie)
A tak poważnie - to ja nic dziwnego w takich tematach nie widzę. TŻ nie mam, ale mam za to fajnych kolegów którym mogę takie rzeczy pisać

Cytat:
mi jak na razie służy jako lekarstwo na ból głowy mam niskie ciśnienie przez co często boli mnie głowa- mocna, czarna (ale słodka) kawa i już od razu lepiej
Eeeee. Ja jestem niskociśnieniowcem i mam często bóle głowy, migrenowe itp. Byłam z tym u lekarza nawet i się dowiedziałam, że ostatnią rzeczą którą w takich mometnach powinnam pić to właśnie kawa. Chociaż ja kawy i tak nie piję. Ale wg lekarzy jest to szkodliwe. Nie wyjaśnię dlaczego do końca, bo nie rozwijałam tematu.

Cytat:
Nooo podobno na 3 randce to już bzykanko
Tak się śmieję bo to taka teoria krąży wśród moich znajomych, ja tam nie randkuję więc nie wiem
Hehe, też słyszałam o zasadzie 3 randki.

Cytat:
Ja czekam na GPS dla kotow
Niby juz cos takiego jest, ale to wielka, niekomfortowa dla kocura michineria.
O, taki GPS byłby fajny

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
A, czyli pub, ja pod pojeciem "klub" rozumiem raczej cos w stylu dyskoteki
No ale tak czy siak, caly czas na oczach tlumow, jeszcze pewnie mnostwo osob puka im w szybke itd. No nie wiem, srednio mi sie ten pomysl podoba...
No... mi się też klub kojarzy bardziej z dyskoteką.
Nie jestem fanką węży, raczej się ich panicznie boję, ale mi się nie podoba myśl, że w takim miejscu są węże - i nie dlatego, że ja się ich boję, tylko to nie jest miejsce dla nich. Ludzie mają głupie pomysły jednak, poza tym te zwierzęta się męczą w takich warunkach noooooo.

Cytat:
Ja jednak jestem sceptycznie nastawiona do kwestii dzwoneczków. Kot musi polować, a taki dzwoneczek na dłuższą metę może mu przeszkadzać. No i nawet jak dzwoneczek nie doprowadzi do utraty słuchu, to na pewno słuch osłabi. W końcu mózg będzie musiał jakoś spróbować wyeliminować słyszenie tego męczącego dźwięku dzwoneczka. I wtedy Kot może przestać słyszeć na pewnych tonach.
A Twój Kot musi mieć dzwoneczek? Nie możesz mu np. zainstalować w drzwiach takich Kocich drzwi Albo czegoś w ten deseń? Nie musiałby mieć wtedy dzwoneczka.
Ja w tej kwestii jestem w myśl zasady "nie czyń drugiemu co Tobie niemiłe". Tak sobie pomyślałam - gdybym sama miała taki dzwoneczek na szyji który non stop mi dzowni - *******ca bym dostała. A koty chyba mają wrażliwsze uszy, znaczy słuch od człowieka?
No i nawet jeśli nei straci słuchu, to na pewno nie jest w żaden sposób obojętny na niego... Na pewno jakaś częsciowa głuchota czy coś...

Swoją drogą: mam pytanie do posiadaczek kotów/kota w bloku. Bo chcę przygarnąć jakiegoś, ale ja wsiowa dziewczyna jestem i nie wiem jak zabrać się do spraw kuwet i innych. Gdzie to trzymać, jak się tym wszystkim zająć. Czy kot ma mieć jakieś odgórne godziny żeby go wyprowadzić i sobie pohasał w parku czy jak?: confused::confu sed:

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Aaaaaaaaa, i mam pytanie : powinno się pisać "miauczy" czy "miałczy"? Od miauczenia. Bo szmryku, często w Twoich wypowiedziach przewija się ta druga forma, a chyba tylko pierwsza jest poprawna? Nie wiem, pytam

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 16:12   #229
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
Ja też. Świra dostaję. Moja sisotra uwielbia mi zaglądać przez ramię, a ja wtedy to jestem gotowa ją pobić i w ogóle łapię co bądź w rękę i biję po łapach, pupie, wszystkim... i krzyczę Agresja się u mnie wyzwala
Mnie na szczęście nikt przez ramię nie zagląda. A mój TŻ tak samo się wścieka jak ktoś próbuje zerkać na to, co on na komputerze robi

Cytat:
Normalny facet nie będzie widział w takich rzeczach niczego dziwnego przecież. Jak mam okres i mnie brzuch boli, mam zwalony nastrój, i jak mam TŻ to chyba naturalne, że mu o tym piszę/mówię ? Czemu biedny chłop ma się zastanawiać dlaczego znowu się go czepiam jak mogę mu wytłumaczyć (oczywiście krzycząc, że i tak niczego nei rozumie)
A tak poważnie - to ja nic dziwnego w takich tematach nie widzę. TŻ nie mam, ale mam za to fajnych kolegów którym mogę takie rzeczy pisać
Nie no, normalny facet normalnie zareaguje na informację od swojej dziewczyny, że ma okres Ale nie musi mu od razu opowiadać wszystkiego ze szczegółami itp. A ja lubię to robić Na szczęście mój TŻ też nie ma oporów przed rozmawianiem (i nie tylko ) o różnych "obrzydliwościach ciała".

Cytat:
A koty chyba mają wrażliwsze uszy, znaczy słuch od człowieka?
Kilkanaście razy wrażliwsze Jak nie bardziej...

Cytat:
Swoją drogą: mam pytanie do posiadaczek kotów/kota w bloku. Bo chcę przygarnąć jakiegoś, ale ja wsiowa dziewczyna jestem i nie wiem jak zabrać się do spraw kuwet i innych. Gdzie to trzymać, jak się tym wszystkim zająć. Czy kot ma mieć jakieś odgórne godziny żeby go wyprowadzić i sobie pohasał w parku czy jak?: confused::confu sed:
Kuweta powinna być w miejscu, które jest zawsze dostępne dla Kota. No i nie tuż obok misek z jedzeniem oraz nie w miejscu, w którym często się ktoś kręci- Kot też trochę intymności prywatności potrzebuje

Co do godzin wychodzenia na dwór to nie muszą być stałe Kot sam będzie decydował kiedy chce wyjść na dwór, a kiedy nie ma na to ochoty.

Cytat:
Aaaaaaaaa, i mam pytanie : powinno się pisać "miauczy" czy "miałczy"? Od miauczenia. Bo szmryku, często w Twoich wypowiedziach przewija się ta druga forma, a chyba tylko pierwsza jest poprawna? Nie wiem, pytam
Tylko "miauczy" jest poprawne Bo Kot robi "miau", a nie "miał".
Stary 2011-02-26, 16:16   #230
Jennifer85
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/album.php?u=730065 zakupy

Stary 2011-02-26, 16:19   #231
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Eeeee. Ja jestem niskociśnieniowcem i mam często bóle głowy, migrenowe itp. Byłam z tym u lekarza nawet i się dowiedziałam, że ostatnią rzeczą którą w takich mometnach powinnam pić to właśnie kawa. Chociaż ja kawy i tak nie piję. Ale wg lekarzy jest to szkodliwe. Nie wyjaśnię dlaczego do końca, bo nie rozwijałam tematu.
jak widać co lekarz to opinia- mi mówił, ze kawa wskazana dla mnie
choć tyle różnich opinii już o kawie słyszałam... jedni, że zdrowa, drudzy, że nie. tak samo z rodzajami kawy- każdy mówi co innego... ale lubię i czuję się po niej lepiej więc będę piła, bo jak widzę po sobie jest dobra dla mnie, obojętnie co by mówili
a poza tym bardzo lubię

Edytowane przez patu323
Czas edycji: 2011-02-26 o 16:22
patu323 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 16:19   #232
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Hehe, też słyszałam o zasadzie 3 randki.
A ja wcześniej nie słyszałam Za to mogę powiedzieć, że ja i mój ukochany zostaliśmy parą na 3 spotkaniu
Stary 2011-02-26, 16:20   #233
Jennifer85
Zakorzenienie

Cytat:
A ja wcześniej nie słyszałam Za to mogę powiedzieć, że ja i mój ukochany zostaliśmy parą na 3 spotkaniu
Hhehee ja z moim Tz tez na 3 spotkaniu

Stary 2011-02-26, 16:22   #234
otako
Zakorzenienie

Cytat:
jakich zyletek uzywacie do golenia??
mam kupila takie rozowe z biedronki i na nastepny dzien po goleniu drapie nogi do krwi
Oj, też bardzo nie lubię tych maszynek.
W tej chwili używam zwykłych Gillette z 2 ostrzami.

I witam w nowej część
Człowiek wyjdzie w czwartek trochę pobalować, wraca, a tu tyle stron do nadrobienia. ale miło się czytało, fajnie, że Miki przypomniała nasze wierszyki

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 16:26   #235
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
choć tyle różnich opinii już o kawie słyszałam... jedni, że zdrowa, drudzy, że nie. tak samo z rodzajami kawy- każdy mówi co innego...
Bo kawa nie jest ani zdrowa ani niezdrowa- ma po prostu zły wpływ na jedne rzeczy, a dobry na inne.

Za to fakt, że są kawy zdrowsze i te raczej niezdrowe. Rozpuszczalnej nie radzę pić za często. Zwłaszcza wszelkich cudów typu "kawa odchudzająca", jeżeli ma w składzie np. tłuszcze trans.
Stary 2011-02-26, 16:26   #236
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jennifer85 Pokaż wiadomość
a my na pierwszym...
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 16:26   #237
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Oj, też bardzo nie lubię tych maszynek.
W tej chwili używam zwykłych Gillette z 2 ostrzami.

I witam w nowej część
Człowiek wyjdzie w czwartek trochę pobalować, wraca, a tu tyle stron do nadrobienia. ale miło się czytało, fajnie, że Miki przypomniała nasze wierszyki
a jak się balowało? fajnie było?
Stary 2011-02-26, 16:30   #238
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez Jennifer85 Pokaż wiadomość
Fajnie

Cytat:
a my na pierwszym...
Nieźle
Stary 2011-02-26, 16:32   #239
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Bo kawa nie jest ani zdrowa ani niezdrowa- ma po prostu zły wpływ na jedne rzeczy, a dobry na inne.

Za to fakt, że są kawy zdrowsze i te raczej niezdrowe. Rozpuszczalnej nie radzę pić za często. Zwłaszcza wszelkich cudów typu "kawa odchudzająca", jeżeli ma w składzie np. tłuszcze trans.
jednak wg mnie rozpuszczalna i tak jest lepsza od takiej zwykłej sypanej kawy zalewanej wrzątkiem(choć nie wiem, czy dla każdego). przynajmniej u nas w rodzinie prawie nikt takiej moze. Zawsze źle się czuję po takiej kawie, a po rozpuszczalnej nic mi nie jest. Tak samo moi rodzice mają.
Stary 2011-02-26, 16:37   #240
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
jednak wg mnie rozpuszczalna i tak jest lepsza od takiej zwykłej sypanej kawy zalewanej wrzątkiem(choć nie wiem, czy dla każdego). przynajmniej u nas w rodzinie prawie nikt takiej moze. Zawsze źle się czuję po takiej kawie, a po rozpuszczalnej nic mi nie jest. Tak samo moi rodzice mają.
Nie- dobra kawa sypana (czyli tak naprawdę kawa mielona, tudzież mełta- chociaż to już wyszło z użycia ), jest o wiele zdrowsza od kawy rozpuszczalnej. Kawa rozpuszczalna to w większości przypadków jest byle co
Po prostu jest słabsza od kawy mielonej. Ale zdrowsza na pewno nie jest
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości