|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VI
Cytat:
|
|
#3032 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#3033 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapominacie czemu ja zrezygnowalam z palette skandynawski ![]() wlasnie dlatego bo ma aktywatory. mam teraz o polowe grubsze wlosy to cos znaczy ![]() Cytat:
Cytat:
fajne jest to że masz przedstawione nowosci na rynku i stragany z poszczegolnych firm, duzo rzeczy mozna taniej kupic.ale pokazy sa lipne- z chi farouka kolesie tak krzywo laske obcieli- zero separacji ani nic po prostu cieli w powietrzu ![]() No i atmosfera- kazdy d*zadziera kim to nie jest i nie z jakiej firmy ![]() Cytat:
dla mnie bezpieczniej, zawsze to wiem za co place
|
|
#3034 |
|
Magda ;)
|
Bunny bo ja slyszalam,ze sa super,ale wlasnie te w Poznaniu i chcialam pojechać to jest to:
http://look.mtp.pl/pl/ myslisz,ze warto? |
|
|
|
#3035 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny- ale fajnie CI wychodzi to C12
![]() bardzo ładny kolor ![]() ja mam tysiąc mysli na minute, co do włosów, lącznie ze zrobieniem refleksów już teraz ![]() ale i tak bym musiała najpierw odrost zrobic wiec pewnie skonczy się na stockholmie ![]() Zycze Wam Wszystkim miłego wieczorku, ja zrobiłam pycha sałatke owocową i lece do koleżanek na babskie spotkanko ![]() buziaaaki ! EDIT: ZAPOMNIAŁAM ![]() zatrudnilam mame do podcięcia mi włosów ze 3 cm poszły ![]() ![]() dla zdrowia ![]() a sama sobie z przodu wystopniowałam trochę, teraz tak się fajnie wywijają wewnątrz
Edytowane przez infatuated Czas edycji: 2011-02-26 o 18:55 |
|
|
|
#3036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wejscie troche drogo- zazwyczaj kolo 100zl ale jesli sie ma z 1000 zl na zakupy to warto.
|
|
#3037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba niedawno podcinałaś booooziu mnie to serce boli jak muszę podciąć co te pół roku chociaż
|
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie
![]() z brzegu to ja biorę jedynie odkręcam otwieram wącham cuda na kiju a jak już kupuję to ze środeczka ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- no i kolejna
|
|
|
|
#3039 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
mysle,ze pojade, juz sie umowilam z dziewczynami ze szkoly
|
|
|
|
|
#3040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślisz Bunny że woda 6% dawałaby u mnie radę czy zostać przy 9 %? ![]() no to odpuszczamy tusz a szkoda bo promocja kusi ale nie nie dam się na niego skusić nawet jak będzie na mnie patrzył i mówił weź mnie musisz mnie mieć idę pod prysznic sobie umyję głowkę gliss kurkiem Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-02-26 o 19:10 |
|
|
|
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
blond bunny
czyli wszystko jasne z tymi farbami, jakby c12 nie wychodzila szara to bym ją brala od razu ![]() Albo niebieska to już bym szorowała głowę cały czas ![]() A mozę sprobuje z nią przy małym odroście co? Takim no nie wiem ile-zeby było coś widać, to ile powinien mieć? Zeby jakby co nie rzucało się w oczy jak wyjdzie zle ale zeby tez było widać czy dobrze złapało ![]() infatuated dałabyś zdjęcie fryzurki a nie tylko piszesz i smaka mi robisz na podciecie i nową fryzurke ![]() buahot to dam znać jak ten puder, na All i ebayu na pewno jest taniej, zresztą było -20% a taki puder jak pisałam starcza na lata przynajmniej mi bo ja się oszczędnie smaruję Ja też biorę ze srodka, a TŻ jak Mu kupuję np dezodorant w Rossmanie też mowi bierz ze srodka bo na poczatku są wypsikane. I ma rację Ciekawe kiedy przyjdą do mnie te wlosy kegla, będę dopasowywać pasemka i zastanawiac się czy przedłużać ![]() A ja już po kolacji-twaróg ze szczypiorkiem, pomidory i ciemny chleb
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-02-26 o 19:22 |
|
|
|
#3042 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ona nie jest bardzo szara, w porównaniu z popielami to jest lajtowa. poza tym i tak sie spiera w 3 mycia do czystego blondu.
|
|
#3043 |
|
Magda ;)
|
Bunny no ja tam nie zamierzam nocować
chcemy jechac tylko w sobote,mam do Poznania 120 km wiec 1,5 godzinki jazdy samochodem rano jedziemy,wieczorem wracamy i jeszcze pewnie do Browara na zakupy skoczymy ![]() juz zakomunikowalam TŻtowi,że w tym miesiacu kase odkladamy
|
|
|
|
#3044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak, chciałam zmienić kolor ale już były u mnie dwa podejścia tzn. koleżanki jedna przyciemniła to teraz znowu wraca do jasnego blondu druga też zrobiła sobie inny kolor u fryzjera 2 tyg temu i dzisiaj była się go pozbyć też do blondu wraca więc musze wszystko przemyśleć zresztą teraz wakacje to jasne włoski fajne ale powiem Wam że Wy mówicie że ja mam biały a on jest biały ale taki bardziej ciepły
|
|
|
|
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
blond bunny
to spróbuje na pół cm. Nakładać na odrost i zostawić trochę mieszanki żeby potem dać na 10 min na całość czy jak to robić? Lady w sumie włosy odrosną, kolor mozna zmienić, bez przesady to nie jest zmiana na całe życie
|
|
|
|
#3046 |
|
Zakorzenienie
|
stosujesz jakąś dietkę czy tak po prostu?
![]() A ja dziś na śniadanie miałam maka rogalik z szynką i serem i kawka Tż kochany poszedł rano i przyniósł ![]() A jutro na obiad będę robić sałatkę Cezar z kurczaczkiem, grzankami i sosem czosnkowym
|
#3047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko że w tych przypadkach takie zmiany jasne,ciemne,jasne,ciemne ,jasne to im na pewno nie służy
|
|
|
|
|
#3048 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#3049 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż po kolacji zjadłam sobie batona - podwójnego liona, miałam ochotę na czekoladę ![]() A Ty znowu w macu ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tyle że co bede z niebieskim łbem chodzic? A chcialam wyrownac kolor po całości, dlatego zapytałam blond bunny jak mam to zrobić z ta farbą. Napisz mi proszę o jakich włoskach myslisz dla siebie, z hurtowni tak? Kto bedzie Ci doczepiał? Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-02-26 o 20:40 |
|||
|
|
|
#3050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja to widzę tak - farbujesz same odrosty, pod koniec malaksujesz z włosami po całości na jakieś 5 min i zmywasz farbę.. Oglądasz się w lustrze czy widzisz coś niebieskiego jak nie - to po kłopocie.. Jak tak.. bierzesz nizoral zapieniasz, zostawiasz na powiedzmy 10 min i spłukujesz i już powinno być cacy A co do włosków to tak.. szukam jakichś hurtowni, choć jedna której szukałam wsiąknęła ale poszukam jeszcze, duże miasto jest.. to musi jakaś być. Będę celowała w Indyjskie (bo zdjaje się o tych Lady pisała). A kto będzie doczepiał? Pewnie facet - już pogodził się z tym faktem A jak pokazałam mu jak poradził sobie TŻ z włosami kotki to nabrał pewności Chyba, że dogadam się z fryzjerką i nie zedrze ze mnie dużo za założenie - to wtedy i tą opcję rozważę
|
|
|
|
|
#3051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3052 |
|
Zakorzenienie
|
Yatamanka
ale mam od razu całą farbę nakładać czy trochę zostawić w miseczce i potem dać na całość? A jaka jest cena tych indyjskich? Nie wolisz europejskich? U mnie w mieście nie ma hurtowni, dlatego będę zamawiała. A co do przedłużania ja już pogodziłam się z faktem że zrobi mi to fryzjerka w salonie (300zł) lub fryzjerka taka co nie ma salonu a przedłuża (wiesz o co chodzi sa takie po kursie) za 200zł więc pewnie znajac zycie wybiorę tańsza opcję bo to jednak sporo kasy. snowhitee a tak racja TZ przyniosl maka
|
|
|
|
#3053 | |
|
Zakorzenienie
|
wspominałam już że schodziłam z ciemnego brązu i wiem co to wracać do równomiernego koloru
a z rudego nie tak łatwo też zresztą faza na rudy mi minęła ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
ja bym Ci zrobiła za free ale za daleko żeby to było chociaż zachodniopomorskie albo wielkopolska
|
|
|
|
|
#3054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może znajdę gdzies taniej. A rudy Ci minął? Dziewczyny ja zajrzę na Wizaz za jakieś poltorej godzinki
|
|
|
|
|
#3055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wolę europejskich, bo czytałam (już nie pamiętam czy na wątku o przedłużaniu, czy właśnie Lady pisała), że jednak europejskie są słabe, ciemne nie - ale blondy mogą się kruszyć, a jeszcze jakbym je ufarbowała (w razie niedopasowania idealnie koloru) to nie są takie mocne jak indyjskie .. Więc jako, że nie chcę wyglądać jak wyliniały lis a i mam nadzieję, że jeszcze je kiedyś założę - to wolę wydać więcej ale by służyły mi na dłużej.. Nie wiem jeszcze jak w hurtowni cenowo to się kształtuje, ale patrząc po allegro, no to jest różnica w cenie średnio tak 1- 2 zł.. Nie no myślisz, że 200 zł fryzjerka weźmie za założenie? Może trzeba poszukac kogoś kto w Twoim mieście zakłada w "warunkach" domowych i zapytac ile taka osoba bierze ![]() Trzeba poszukać, bo jednak kasiorki już sporo pójdzie na same włoski :/ ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- To chyba i tak na bilety wydasz mniej jak na fryzjera?
|
|
|
|
|
#3056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz na pociąg duża ulga, opłaca się ![]() minął minął i jeszcze bym musiała przenieść się do innego wątku ![]() za dużo wyrzeczeń ![]() chociaż Tż mówi że wredne więc by pasowało
Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-02-26 o 21:37 |
|
|
|
|
#3057 |
|
Zakorzenienie
|
O zesz matko jedyna, 15 stron mam do nadrobienia
![]() Wybyłam sobie na weekend a tu ci dopiero prosze ![]() Sprawe do załatwienia miałam i mi 3 dni zeszły Ide nadrabiać, ale chyba mi sie nie zmiesci cytowanie wszystkiego |
|
|
|
#3058 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę blondasy bo rano muszę wstać
jadę po hula hop (będę ćwiczyć kręcić na talię ) iii olej lniany lub jojoba jeśli uda mi się dopaść w mojej aptece ![]() ![]() Dobranoc
|
#3059 |
|
Zakorzenienie
|
a ja niedawno wróciłam z randki z TŻ
dał mi na penie wszystkie nasze zdjęcia i jeszcze inne różniaste, więc przy okazji postanowiłam wszystkie sobie posegregować jakie miałam. Znalazłam taaaakie straszne moje włosy kiedy robiłam rozjaśniaczem... masakra totalna jakie popalone piórka ![]() dodaję fotki nie patrzcie na minę, już chyba wspominałam w albumie przy jednym moim zdjęciu, że kiedy się skupiam albo coś mnie interesuje to otwieram paszczą ![]() pani paszczakowa dla Was :----------> Bunny mam malutką prośbę ![]() gdybym wstawiła zdjęcie mojej głowy/twarzy (o kształt mi chodzi) mogłabyś mi doradzić czy pasowałaby mi grzywka? prosta, na bok, obojętnie jaka? Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2011-02-26 o 22:49 |
|
|
|
#3060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ide spać blondasy!dobranoc!
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.

wstydź się 

masakra totalna jakie popalone piórka