|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie fikaj,nie marudź,nie rwij włosów z głowy jest już nowy wątek etorebkomania
Cytat:
Udanej zabawy ![]() Cytat:
No ja właśnie nie ![]() Śliczna |
||
|
|
|
#1742 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie fikaj,nie marudź,nie rwij włosów z głowy jest już nowy wątek etorebkomania
Hej
Właśnie wróciłam z zakupów ![]() Kupiłam prezent dla męża - w poniedziałek ma urodziny ale dziś świętujemy u teściowej ![]() Więc zaraz zmykam - tylko nadrobię ![]() Cytat:
jak bym czytała o sobie Chyba większość z nas ma problem z zakupami - wszystko ładne i wszystko potrzebne i szkoda ze sklepu z pustymi rękami wychodzić Ja ostatnio też na all wyprzedaże robiłam bo musiałam troszkę zrobić miejsca na nowości ale powoli tego miejsca znów zaczyna brakować ...A jeszcze muszę torebki na wiosnę kupić ![]() Cytat:
Jakąś torebkę masz upatrzoną ? ![]() Cytat:
Warto odkładać z wypłaty na jakieś "większe cele" - u mnie nad kasą ma pieczę Tż - ja mam miesięczny limit na zakupy który mi w pełni wystarcza i cieszę się że całej wypłaty nie przepuszczam Cytat:
Po imprezie - do łożeczka i odpoczywaj - jutro też |
||||
|
|
|
#1743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas zima w pełni - mróz i śnieg leży Ostatnio cicho na wątku - wszyscy imprezują lub chorują Ale niedługo marzec może etorebka nas czymś zaskoczy ?Jakie torebki zabrałaś ze sobą do UK ? ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- O to długo ale to w końcu Chiny ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
ide spac, bo przez 2 dni oka nie zmruzylam. monica, juz mialam kupic zegarek rubicon (ten, ktory pokazywalam), ale wczoraj musialam wydac 500zl :/ i zegarek odplynal w sina dal...... |
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolejna imprezuje Co kupiłaś ?![]() Mi by się tak w międzyczasie imieniny albo urodziny przydały (tyle że moje) żeby jakiś grosz wpadł ale nic z tego
|
|
|
|
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
Tak mysląłam, że będziecie za laptopem
![]() Dogadałam się dzisiaj z rodzicami, że kupimy tego laptopa bo za rok jak będzie ślub to już na 100% bym nie kupiła... jeszcze tylko z siostrą sie muszę dogadać na mały kredycik, ale to jakoś pójdzie![]() Tylko że kocham tego laptopa co mam teraz i trudno mi się będzie z nim rozstać (chociaż weźmie go pewnie tato zamiast swojego) ... ![]() Kali fajnie, że przesyłka wreszcie doszła bo faktycznie 3 tygodnie Pauleena - cieszę się, że bezpiecznie dotarłaś i zazdroszczę braku śniegu![]() moniuleczka fajna ta Twoja sówka ![]() tenebris mam podobnie... nawet teraz jak wiem, że potrzebuje i chce laptopa to troche mnie przeraża że będę musiała później ograniczyć wydatki na odzież itp:P A stypendium odkładam sumiennie na konto oszczednościowe na studia podyplomowe więc ich nie tknę... marzy mi się stypendium w przyszłym roku ale w tym roku mam trudne egzaminy i wątpię, że się uda a odłożyłabym wtedy na suknię Większość z dziewczyn ma chyba problem z zakupami - jedne na ciuchy, inne na kosmetki itp ja się zawsze pocieszam, że lepiej na rzeczy materialne niż na jedzenie, alkohol, papierosy z któych po chwili nic nie ma:P Narazie tyle potem znów przyjdę
|
#1747 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
Cytat:
![]() co kupiłaś ciekawego na prezent, jeśli można zapytać oczywiście?
|
|
#1748 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A do UK zabrałam Kryśkę, Anę, Haddi i allegrową torebkę zabrałam jeszcze taką jedną szmacianą torbę ![]() |
||
|
|
|
#1749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1750 |
|
Rozeznanie
|
Jak na razie to nie mam zamiaru wracać... bilet powrotny jest otwarty
Wczoraj byłam na szybko w Primarku i widziałam takie super jazzówki w jasnym brązie... będą idealne do mojej Kryśki
|
|
|
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niektórzy nie mają na chleb a Ty tu o jazzówkach, które kocham (mimo że jeszcze żadnych nie posiadam
|
|
|
|
|
#1752 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mama mi troche podczas mojego ostatniego pobuty w domu troche rozumu do głowy włożyła ![]() ![]() Cytat:
szkoda, że u mnie jest tak ciężko ze stypendium na wydziale
|
|
#1753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cieszę się, że podoba Wam się ta moja sówka, nie mogę się już doczekać jak dojdzie ![]() a co do stypendium, to jeśli można zapytać ile dostajesz? ja też mam to tzw. ''naukowe'' i teraz kiedy zaczęłam magisterskie to trzeba było wnioski składać, mam nadzieję że znowu mi przyznają, bo podobno progi się nie zmieniły, a dalej mam taką samą średnią będę odkładać na suknię ślubną właśnie (co prawda zaręczona jeszcze nie jestem, ale jakąś kasę dobrze mieć odłożoną )Cytat:
![]() ale Ci zazdroszczę Primark'a ja tam dopiero na wakacjach zaglądnę pewnie ale dobrze, że mam siostrę w UK to często mi coś kupuje
Edytowane przez moniuleczka Czas edycji: 2011-02-26 o 17:48 |
||
|
|
|
#1754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i jak na tyle lat to ma świetne parametry itp tylko ze juz widac ze sie starzeje - ciagnie strasznie kurz, coraz trudniej wydala z różnymi programami i ma pekniety ekran od rogu ... No i w koncu padnie całkiem a jakby mi tak padł później niż za pól roku to nie wytrzasne kasy na nowego laptopa wtedy, a laptop już teraz jest dla mnie niezastapiony w nauce a za rok ma byc moim narzedziem pracy A stypendium w tym roku mam pierwszy raz - strasznie trudno u nas dostać tylko ja miałąm 1 egz w tamtym roku i bylam z niego zwolniona wiec sie udało poszaleli bo ja mam najnizsze i mam 350zł a najwyzsze jest coś 490 chyba... Dlatego się tak rozpusciłam bo za ten rok uzbieram na całe studia podyplomowe i jeszcze mi reszta zostanie
Krysia Edytowane przez fashionaddicted Czas edycji: 2011-02-26 o 18:00 |
|
|
|
|
#1755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz można chyba kupić za niecałe 2000tysiące naprawdę dobrego mój ma dopiero rok kupiłam go w UK za około 1600zł (na polskie) bo była akurat promocja na kolor... różowy trochę ma mało pamięci tej takiej głównej, ale w sumie dużo mi nie trzeba, tyle żeby kilka programów chodziło no i było miejsce na zdjęcia ![]() u mnie najniższe stypendium wynosi 550zł (za średnią 4,0), a najwyższe uwaga... 950zł na miesiąc mieliśmy 2 egzaminy tylko w ostatniej sesji, i oceny były takie średnie z jednego, kilka osób z roku (niezbyt dobrze uczących się) było prosić ( ) u jednego profesora o poniesienie oceny z egzaminu o 0,5 stopnia i podniósł kilku osobom, a jednemu chłopakowi nawet o 1,5stopnia i zgarniają tacy najwięcej kasy... później poszły jeszcze 3 osoby ale już powiedział że im nie podniesie oceny, bo wszystkim musiałby podnieść, ale to było mega niesprawiedliwe wobec takich który naprawdę się coś uczyli a dostali 3,5 albo 4.ja miałam z tego egzaminu akurat 5 to już nie było z czego podnieść, a z tego drugiego miałam 4, to mi wyszła średnia 4,5 ale i tak jestem mega zadowolona (dostaję 650zł) bo wcześniej tylko przez pół roku brałam to stypendium a wcześniej to nigdy nie miałam
|
|
#1756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Uciekam miłego wieczorku
|
|
#1757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daga, a ja miałam sobie odpuścic na razie i jestem w stresie boen asosowy przecenili na 24 funty ![]() :mdl eje:i bije się z myślamiCytat:
|
||
|
|
|
#1758 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Jeśli można, to do Was dołączę Co prawda mam "tylko" jeden nabytek z etorebki ale drugi już jest w drodze do mnie, a pozostałych torebek nawet nie chcę liczyć
|
|
|
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Wzajemnie
Przeczytałam AKTIMELIZACJI Cytat:
A jaką masz i jaka do Ciebie niedługo przybędzie ?
|
|
|
|
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jaką masz? i jaka do Ciebie idzie właśnie?
|
|
#1761 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez regretsareuseless Czas edycji: 2011-02-26 o 18:55 |
|
|
|
|
#1762 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sony Vaio na kolejnych ileś lat i taki jak mi się podoba - biały;] wymagająca jestem pod względem wyglądu a nie tylko wnętrza moich sprzetów rtv/agd i telefonów:PTobie się fajnie trafiło - słyszałam właśnie, że w Anglii można fajne kompy kupić taniej niż u nas - mój też w sumie był kupiony oryginalnie w Anglii a ja go potem kupiłam w POlsce:P o matko dałabym się pokroić za 650zł !!!!! ale i tak mnie cieszy to moja 350zł bo w tamtym roku było najwyższe 270zł hahaha No i to najniższe jest za średnią 4,5 - ja własnie 4,5 z egzaminu miałam - własciwie z ćwiczeń z całego roku bo byłam zwolniona - chociaż powinnam mieć 5 bo miałam 5 ale babka nie daje 5 bo na 5 to umie wykładowca . 5 nikt nie miał i patrząc na to, że mieliśmy tylko jeden egzamin - mój rok - to nie można było dostać średniego stypendium no ale co poradzić:P i tak mało osób ode mnie z roku ma więc![]() Gratuluje Ci takiego stypendium - u mnie są takie wysokie ale tylko na kilku wydziałach np na matmie i ekonomi... A tego procederu z podnoszeniem ocen to normalnie nie pojmuję - nie wyobrażam sobie żeby u mnie ktoś tak zrobił - w ogóle żeby ktoś miał odwagę iśc prosić o podniesienie oceny:P ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
![]() Edit: doczytałam ![]() Witaj ![]() Widziałam ostatnio beżową flavie pierwszy raz na zywo - na długim pasku i mi się nie podobała albo może inaczej - nie powaliła mnie i strasznie duża jak dla mnie
|
|
#1763 |
|
Zadomowienie
|
Faktycznie jest dość duża ale mi to pasuje, bo na co dzień muszę ze sobą nosić tonę książek i zeszytów
|
|
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Duże torebki są fajne z tym że ja jestem malutka więc śmiesznie z nimi wyglądam:/
|
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby tak dalej u nas spokój jeśli chodzi o mnie to odpoczywam po wczorajszym wieczornym wyjściu, robię teraz kolację i zaraz siadam do Death Nota
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Właśnie wróciliśmy z zakupów, nie chciało mi się jechać, moi chłopacy musieli mnie namawiać, ale dobrze, że dałam się namówić, bo jestem zadowolona
|
#1767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co kupiłaś?
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
bokserkę i sweterek w h&m, dwie bluzki z dekoltem typu woda i żałuję, że nie wróciłam po perfumy do superpharm, ale już mi się nie chciało, może przez internet wyszukam taniej
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pochwal się co kupiłaś ![]() Edit: Doczytałam. Czekamy na zdjęcia
|
|
|
|
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest szansa na jakąś fotkę?
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.

jak bym czytała o sobie 
Jakąś torebkę masz upatrzoną ? 

Ale niedługo marzec
i zazdroszczę braku śniegu

) u jednego profesora o poniesienie oceny z egzaminu o 0,5 stopnia i podniósł kilku osobom, a jednemu chłopakowi nawet o 1,5stopnia
ale i tak mnie cieszy to moja 350zł bo w tamtym roku było najwyższe 270zł hahaha