Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-26, 20:01   #3421
Jeanne22
Raczkowanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Caaate- ułoży się zobaczysz teraz jest sporo nerwów, pewnie żadne z was nie słucha drugiego, inaczej się mówi kiedy się człowiek kieruje emocjami. Wiem po sobie, bo z TŻ jesteśmy strasznie kłótliwą parą. Choć ja pewnie bym na Twoim miejscu nie wytrzymała i wydarła się nieźle za wyjście na imprezę beze mnie

A ja wpadłam napisać, że czuję się trochę lepiej, może nie zdrowotnie, no ale już nie jestem taka markotna jak rano i stwierdziłam, że jak o sobie zadbam to szybciej wyzdrowieje (wygląd zewnętrzny w duży sposób oddziaływuje na moje samopoczucie ). Także zrobiłam sobie maseczkę z Ziaji nawilżającą z zieloną glinką. Choc z katarem trudno z nią siedzieć
Teraz zostanie mi tylko moje podstawowe spamowanko. Stwierdziłam, że napiszę co robię, bo pewnie u każdego jest to coś innego, a dziś mam trochę czasu.
Tak więc: prysznic-> mycie ostrą gąbką (nie Syrenka, ale też fajna)-> balsam do ciała-> krem do stópek <i obowiązkowo skarpetki do tego> Dzisiaj chyba zrobię sobie dodatkowo peeling cukrowy, bo dawno nie robiłam.
A jeśli chodzi o pielęgnacje twarzy to demakijaż oczu ->żel do mycia z Flosleku-> 2, 3 razy w tyg pomieszany z peelingiem Perfecty -> tonik (obecnie Lirene) -> krem do twarzy (Ziaja z awokado) i miejscowo jak potrzeba tormentiol. Jak mam to jeszcze używam kremu pod oczy, ale mi się obecnie skończył, więc muszę kupić nowy. Aaa...i kiedyś wycierałam twarz w ręcznik papierowy, zawsze mniej niespodzianek po tym, chyba muszę do tego wrócić.
To chyba wszystko co mi przyszło do głowy co chciałam napisać.
Ekomonika- może to po prostu gorszy dzień i stąd takie myśli? Ułoży się, zobaczysz

Edytowane przez Jeanne22
Czas edycji: 2011-02-26 o 20:03
Jeanne22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 20:09   #3422
agusiownik
Zakorzenienie

właśnie wróciłam z pracy, piję herbatkę owocową i będę Was nadrabiać, dobrze, że Tż przygotowywuje obiad, bo nie mam siły wczoraj musiałam się jeszcze na szybko przeprowadzać, bo już skończyli u mnie remont i podoba mi się takie odświeżone mieszkanko dzisiaj w pracy przyniosłam mleczko do demakijażu z olay, chusteczki nawilżające i zmywacz do paznokci zawsze to mniej do kupienia

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 20:14   #3423
Jeanne22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
właśnie wróciłam z pracy, piję herbatkę owocową i będę Was nadrabiać, dobrze, że Tż przygotowywuje obiad, bo nie mam siły wczoraj musiałam się jeszcze na szybko przeprowadzać, bo już skończyli u mnie remont i podoba mi się takie odświeżone mieszkanko dzisiaj w pracy przyniosłam mleczko do demakijażu z olay, chusteczki nawilżające i zmywacz do paznokci zawsze to mniej do kupienia
Ale fajnie masz w tej pracy
Stary 2011-02-26, 20:23   #3424
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
no i wiem, ze zapewne te dziewczyny, tana po jego stronie, bo my zbytnio sie tak nie robimy, wiec tZ stwierdzi, ze to ja jestem jakas chora psychicznie. czasami mysle, ze mnie sie wstydzi zabierac ze soba, ale mam juz to gdzies, chce mi sie plakac ale nawet tego juz nie potrafie zrobic, tak dusze w sobie to wszystko, nienawidze tego uczucia i tylko czekam na sms od niego, ale wiem ze nie napisze, bo juz dzwonil 3x i tlko krzyczelismy na siebie i w ostatniej rozmowie odwrocil kota ogonem, ze to ja winnam jestem wszystkiemu, bo nie mowie mu, ze mama pojechala do babci, a smieszne jest to, ze wczoraj mowilam mu o tym i to przy jego mamie jeszcze, ona pamieta, on nie i wmawial mi, ze jak mowilam do niej to jak on mial to slyszec, ehh stali obok siebie, no oszaleje, moze to ja mam za duze wymagania, nie wiem
przestań nawet tak nie myśl ... przecież jestes przeboska, może co najwyżej bać się Ciebie zabierać bo jest zazdrosny i nie chce się mu denerwować? choć to dla mnie i tak chore by było, jeśli Cię kocha to powinien Ci ufać więc to się by wykluczało..w każdym razie moim zdaniem nie masz za dużych wymagań, nie dręcz się, to on powinien się troszkę zmienić dla Ciebie

Cytat:
wiesz, nie pociesza mnie to, jezeli ten czlowiek robi od 4lat ten sam blad, tego juz nawet sie tlumaczyc nie da, czy ja mowie tak nie wyraznie?

i nie zamieszkam z nim, nawet jak sie pogodzimy, jezeli on nadalbedzie mi takie sceny odwalac, to ja z tego jak dla niektorych blachego powodu, nie mam zmaiaru denerwowac sie do konca zycia i zamartwiac sie, co ze mna jest nie tak, ze nie chce zabrac mnie na impreze

zapomnialam napisac, kupilam dzis sobie odzywka z miss sporty do rozdwajajacych sie paznokci, bo pekaja mi po bokach... olej lniany litr za 32zl, olejek fur mama i maseczke do twarzy kleopatra
a gdzie kupiłaś?

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
hej Kurczę, dziewczyny, to był zapracowany dzień jak na mnie... Ech, czuję że tracę wszystkie ważne dla mnie osoby
Mam nadzieję że o mnie pamiętacie, bo mnie daaaaawno nie było
pamiętamy, nie smutaj

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 20:33   #3425
n_i_x_i_e
Raczkowanie

hej,
jestem tu nowa i widzę ze tu bardzo ciekawy watek
Czy mogę sie dołączyć go grona ?
Lubie o siebie dbać i mam nadzieje ze znajdę tu sporo ciekawych rad
i informacji na temat pielęgnacji , stylizacji itp..
a przy okazji chętnie poplotkuje
pozdrawiam i życzę miłego wieczorku
n_i_x_i_e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 20:38   #3426
ekomonika
Zakorzenienie

n_i_x_i_e - pewnie, witaj (:
snow - to dobrze ehh, spróbuję (:
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 20:46   #3427
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Ja tak na chwilę bo ładuje mi się film
Poza tym byliśmy na zakupach, Tż zaproponował i kupiliśmy z Knorra ten fix nugetsy z kurczaka i są przepyszne razem z Tż zrobiliśmy na kolacje dla siebie i całej rodzinki

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

ja mykam zaraz do "teściów"
Udanego spotkania

Cytat:
huh, poklocilam sie z TZtem, tzn chyba zerwalam, on to tak zrozumial, klotnia zawsze o to samo, zapomnial zabrac mnie ze soba na impreze, mimo ze beda tam dziewcyzny i jego kumpla urodziny, on stwierdzil, ze sam idzie, bo ja zapewne nie chce i mam jutro szkole. no to jak chce byc takim samotnikiem to niech bedzie. przepraszam musialam to napisac, bo cala droge jechalam i cala w nerwach, widzialam sie z nim 35min i tyle rzeczy sie stalo... ehhh przeprasza mnie, ale ja juz chyba mam dosc, nie wiem, to jest bzdura, bo jeszcze musial nagle po cos jechac na impreze, gdzie mogl to zalatwic przez caly dzien, to chcial ze mna jechac, zamiast spedzic ze mna czas, no paranoja...

ide Was nadrabiac, mam nadzieje pierwszy raz, ze duzo napisalyscie i bede miala co czytac
Przykro mi no jak to można o swojej dziewczynie zapomnieć? jak można się jej o zdanie nie zapytać, o to czego chce? co za palant!

Cytat:
nie chce sie z nim rozstawac, chcialabym nim tak wstrzasnac mocno, zeby zrozumial i wreszcie wbil sobie do glowy, ze jestesmty para i beze mnie nie chodzi na imprezy... no wiec albo nim potrzasnelam skutecznie, albo to nasz koniec, nie wiem jak to bedzie, wiem ze ja sie nie bede odzywac do niego, nie wiem czy dobrze robie, ale juz po prostu zglupialam, czuje sie zle bardzo zle
No i dobrze, o to chodzi, Słonko jak teraz tego nie zrozumie to nie zrozumie nigdy

Cytat:
wiec tZ stwierdzi, ze to ja jestem jakas chora psychicznie
Oj, to by musiał mnie widzieć w akcji jakich ja nieraz aż histerii dostaje i spazmów to ulalala....
I czy ja wiem czy masz duże wymagania... może to nie ten facet? sama nie wiem

Cytat:
zapomnialam napisac, kupilam dzis sobie odzywka z miss sporty do rozdwajajacych sie paznokci, bo pekaja mi po bokach... olej lniany litr za 32zl, olejek fur mama i maseczke do twarzy kleopatra
Proszę daj potem znać czy jest ta odżywka do paznokci dobra

Ekonomciu pewnie, że pamiętam fajnie, że jesteś

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 20:50   #3428
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n_i_x_i_e Pokaż wiadomość
hej,
witaj

Stary 2011-02-26, 20:50   #3429
caate
Zakorzenienie

GG do caate

dziekuje dziewczyny za pocieszenie lepiej mi troche, bo tylko mi smutno, ale juz sie tak nie przejmuje, ja juz nic nie zmienie, zapewne bawi sie dobrze i w ogole nie mysli o mnie, wiec co ja sie bede przejmowac nim, widocznie tak musi byc...

snow, wiesz bo tam bedzie ten kolega, co te zdj sobie skopiowal, on sie tym tlumaczyl tez, no ale hallo, on idzie i bawi sie z nim najlepsze, a teraz gdzie tamten ziomek bedzie na imprezie to ja nie, to kto dla niego wazniejszy? o to tez chodzi, to zamotane troche jest, ale takim gadaniem to go tylko usprawiedliwiam..

olej kupilam w DOZie
tylko zla jestem, bo litr kosztowal 32,99, a 0,5l 29.99, to logiczne wzielam litr i patrze., ze data waznosci do konca czerwca, kiedy ja to zuzyje
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 20:51   #3430
agusiownik
Zakorzenienie

caate

Stary 2011-02-26, 20:56   #3431
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Poza tym byliśmy na zakupach, Tż zaproponował i kupiliśmy z Knorra ten fix nugetsy z kurczaka i są przepyszne razem z Tż zrobiliśmy na kolacje dla siebie i całej rodzinki

Udanego spotkania

Przykro mi no jak to można o swojej dziewczynie zapomnieć? jak można się jej o zdanie nie zapytać, o to czego chce? co za palant!

No i dobrze, o to chodzi, Słonko jak teraz tego nie zrozumie to nie zrozumie nigdy

Oj, to by musiał mnie widzieć w akcji jakich ja nieraz aż histerii dostaje i spazmów to ulalala....
I czy ja wiem czy masz duże wymagania... może to nie ten facet? sama nie wiem

Proszę daj potem znać czy jest ta odżywka do paznokci dobra

Ekonomciu pewnie, że pamiętam fajnie, że jesteś
dam znac co do odzywki, ale po kwc licze ze bedzie dobra, chociaz mi zawsze lamia sie panzokcie i nawet nail tek mi nie pomagal, wiec moja opinia moze byc pozniej zanizona

co do TZta, no wlasnie w tym problem, bo ja jestem w nim zakochana po uszy, mysle ze on we mnie tez, tylko ze jest egoista i samotnikiem i to sie tak odbija na mnie, bo on taki jest i nie potrafie go zmienic, sa poprawy na troche, ale potem znowu to samo, a tak ogolnie to mi z nim dobrze, on ma te wady i jeszcze ta ze zapomina o kwiatkach, co ostatnio pisalam i za chiny nie potrafie go przekonac, ze robi zle dla mnie sowim zachowaniem, on widzi to, ale nie umie chyba nie popelniac tego bledu.

nie wiem czemu, ale mam przeczucie ze to koniec i on to zrobil celowo, zebym ja sie wsciekla i oczywiscie akcje odstawila

ojj chyba pojde jakis film ogladac, bo juz swiruje jednak

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
hej,
witaj
Stary 2011-02-26, 21:07   #3432
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

caate ech, skomplikowane to wszystko ja wiem, że go kochasz.. ale.. kurcze.... wg mnie Tż musiałby też chcieć coś zrobić ze sobą, coś zmienić, po prostu by musiał uznać ze coś jest nie tak w jego zachowaniu... przykro mi

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

I czekam na recenzje bo mam coraz słabsze paznokcie
Trzymaj się Kochana, dużo sił

No, nic, mykam oglądać bajkę, miłego wieczorku Laseczki

Stary 2011-02-26, 21:12   #3433
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
hej,
cześć

Cytat:

oo też jadłam te nuggetsy, pychota

Cytat:
dziekuje dziewczyny za pocieszenie lepiej mi troche, bo tylko mi smutno, ale juz sie tak nie przejmuje, ja juz nic nie zmienie, zapewne bawi sie dobrze i w ogole nie mysli o mnie, wiec co ja sie bede przejmowac nim, widocznie tak musi byc...

snow, wiesz bo tam bedzie ten kolega, co te zdj sobie skopiowal, on sie tym tlumaczyl tez, no ale hallo, on idzie i bawi sie z nim najlepsze, a teraz gdzie tamten ziomek bedzie na imprezie to ja nie, to kto dla niego wazniejszy? o to tez chodzi, to zamotane troche jest, ale takim gadaniem to go tylko usprawiedliwiam..

olej kupilam w DOZie
tylko zla jestem, bo litr kosztowal 32,99, a 0,5l 29.99, to logiczne wzielam litr i patrze., ze data waznosci do konca czerwca, kiedy ja to zuzyje
wiem rozumiem i masz rację przecież nie może być tak do końca życia, że będzie Was izolował za wszelką cenę a przez to sam sobie imprezował Bardzo mi przykro, że postawił Cię w takiej sytuacji, już nie wiem co mogłabym więcej napisać.. trzymaj się

Dbam o siebie

Stary 2011-02-26, 21:18   #3434
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
hej,
czeeść

oj Caate oj ciezka sytuacja z Tżtem

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 21:30   #3435
caate
Zakorzenienie

GG do caate

wiecie co, bardzo mi pomoglyscie, dziekuje Wam...
ubralyscie ta sytuacje w slowa, w ktore ja teraz przez emocje i zla nie jestem w stanie opisac.

w skrocie on izoluje nas, jest egoista ktory rozprzadza mna co bede robic i gdzie bede z nim chodzic a gdzie nie, planuje wszystko za mnie i ja dowiaduje sie ostatnia, przy czym sam jest zadowolony ze swojego planu, ja niekonieczne

straszne to jest, taka manipulacja, ehh a jak go znienawidze?

ale Wam truje, przepraszam, ale chcialam sie spotkac z kolezankami, a kazda z facetem, to nie chcialam im psuc humoru i stawiac wszystkie na nogi, bo mi sie zwiazek wali, eehh
Stary 2011-02-26, 21:35   #3436
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Catuś nie trujesz, po to masz nas wiem, że to nie to samo co na żywo ale może coś tak internetowo pomożemy, choć troszkę

Wiesz....ja sobie nie wyobrażam teraz , żeby Tż nie zapytał się mnie o zdanie, nie liczył się z tym czego ja chce a co nie... a kiedys byłam z takim facetem co po prostu miał mnie gdzieś - liczyło się tylko to co on chciał... brrr dobrze, że to już poza mną...

I tak mnie zastanawiają Twoje słowa - napisałaś, że chciał byś się wściekła... po to aby mógł iść na tą impreze sam? coś sugerujesz? coś podejrzewasz?

Stary 2011-02-26, 21:36   #3437
agusiownik
Zakorzenienie

caate nie przejmuj się zrób sobie spa i się odpręż w wannie

Stary 2011-02-26, 21:43   #3438
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Catuś nie trujesz, po to masz nas wiem, że to nie to samo co na żywo ale może coś tak internetowo pomożemy, choć troszkę

Wiesz....ja sobie nie wyobrażam teraz , żeby Tż nie zapytał się mnie o zdanie, nie liczył się z tym czego ja chce a co nie... a kiedys byłam z takim facetem co po prostu miał mnie gdzieś - liczyło się tylko to co on chciał... brrr dobrze, że to już poza mną...

I tak mnie zastanawiają Twoje słowa - napisałaś, że chciał byś się wściekła... po to aby mógł iść na tą impreze sam? coś sugerujesz? coś podejrzewasz?
wlasnie tak sie zastanwiam, czy TZ nie mysli tylko o sobie, tylko czemu normalnie jestem z nim szczesliwa, a klocimy sie tylko o imprezy i kwiatki
no dziwne dla mnie z tego powodu rozwalac zwiazek, ale moze i trzeba, no po prostu nie wiem jak na to patrzec...

moze ja na sile to ratuje i sobie wmawiam? moze powinnam nim trzepnac i zapomniec o nim, skoro gadam jak do slupa? no ile mozna...

wiesz, co do zdrady to akurat nie wierze, on za bardzo w ten punkt wpatrzony jest we mnie, a gdyby to zrobil to dowiedzialabym sie od jego kumpli, od niego, ja jestem straszny detektyw po imprezach jak mnie gdzies nie ma i on nie umialby mnie oklamac, chyba ze by sie wyszkolil to wtedy tak, ale ufam mu w tej sprawie
Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
caate nie przejmuj się zrób sobie spa i się odpręż w wannie
nie chce mi sie, wczoraj cala sie wypucowalam, wiec dzis tylko balsam,demakijaz itp...
Stary 2011-02-26, 21:47   #3439
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
wiecie co, bardzo mi pomoglyscie, dziekuje Wam...
ubralyscie ta sytuacje w slowa, w ktore ja teraz przez emocje i zla nie jestem w stanie opisac.

w skrocie on izoluje nas, jest egoista ktory rozprzadza mna co bede robic i gdzie bede z nim chodzic a gdzie nie, planuje wszystko za mnie i ja dowiaduje sie ostatnia, przy czym sam jest zadowolony ze swojego planu, ja niekonieczne

straszne to jest, taka manipulacja, ehh a jak go znienawidze?

ale Wam truje, przepraszam, ale chcialam sie spotkac z kolezankami, a kazda z facetem, to nie chcialam im psuc humoru i stawiac wszystkie na nogi, bo mi sie zwiazek wali, eehh

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Ja już uciekam, dobranoc piękne

Dbam o siebie

Stary 2011-02-26, 21:48   #3440
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

dobry wieczór;*
Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
hej Kurczę, dziewczyny, to był zapracowany dzień jak na mnie... Ech, czuję że tracę wszystkie ważne dla mnie osoby
Mam nadzieję że o mnie pamiętacie, bo mnie daaaaawno nie było
Pamiętamy A co sie dzieje?
Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Tez właśnie dodatkowo nałożyłam naftę na skalp a na reszcie mam oliwę i dove na noc, za kilka h zmyje
Widzisz jakieś efwkty po tej nafcie Bo mi ciężko ocenić póki co

Cytat:

ooo to Ty tez kreconowlosa?
pokaz swoje loki

moje wlosy chyba czuja, ze zla jestem na nie, do dzisiaj takie gladkie sa, pieknie sie ulozyly, bez problemu zapletlam warkocz, nicnie musialam psikac do rozczesywania i zobaczylam odrost taki 3cm od konca grudnia, to na miesiac 1,5cm, a to u mnie sukces, wiec juz mi sie hujmor co do nich poprawil

dzis kupie olej lniany i ta oliwke fur mama.
podkradlam mamie turz z wibo ten rozowy, moze tak nie pogrubia, ani nie wydluza, ale zrobilam dzis pin up'a i wyglada fajnie z grubymi kreseczkami

lece na zajecia, milego dnia
już wstawiam
Cytat:
Napisane przez Frambooos Pokaż wiadomość

xxYashaxx, to jest dobra metoda o ile się nie żegna za często jak w moim przypadku

Jeanne22, zdrówka!
Nie tylko w Twoim, ostatnio się żegnam tydzień ze słodyczami i nuggetsami
Cytat:
huh, poklocilam sie z TZtem, tzn chyba zerwalam, on to tak zrozumial, klotnia zawsze o to samo, zapomnial zabrac mnie ze soba na impreze, mimo ze beda tam dziewcyzny i jego kumpla urodziny, on stwierdzil, ze sam idzie, bo ja zapewne nie chce i mam jutro szkole. no to jak chce byc takim samotnikiem to niech bedzie. przepraszam musialam to napisac, bo cala droge jechalam i cala w nerwach, widzialam sie z nim 35min i tyle rzeczy sie stalo... ehhh przeprasza mnie, ale ja juz chyba mam dosc, nie wiem, to jest bzdura, bo jeszcze musial nagle po cos jechac na impreze, gdzie mogl to zalatwic przez caly dzien, to chcial ze mna jechac, zamiast spedzic ze mna czas, no paranoja...

ide Was nadrabiac, mam nadzieje pierwszy raz, ze duzo napisalyscie i bede miala co czytac
Nie dziwie się, że się zdenerwowałaś...tez bym się wkurzyła...ale może spróbuj jeszcze raz z nim o tym porozmawiać...albo najlepiej postawić go w podobnej sytuacji jeśli słowa nie działają..
trzymaj się
Cytat:
hej,
witaj
I pokazuje swoje loki, nic szczególnego, ale mam nadziej, że będzie lepiej Dziś niestety musiałam je wysuszyć suszarką, bo nie zdążyłyby wyschnąc przed wyjściem do Tż
dobranoc;*
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PICT0040.jpg (156,5 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT0048.jpg (101,6 KB, 34 załadowań)
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 21:49   #3441
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Ja już uciekam, dobranoc piękne

dobranoc
Stary 2011-02-26, 21:58   #3442
agusiownik
Zakorzenienie

Yasha ale masz długie włoski

Stary 2011-02-26, 22:04   #3443
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez xxYashaxx Pokaż wiadomość
dobry wieczór;*
Pamiętamy A co sie dzieje?

Widzisz jakieś efwkty po tej nafcie Bo mi ciężko ocenić póki co

już wstawiam

Nie dziwie się, że się zdenerwowałaś...tez bym się wkurzyła...ale może spróbuj jeszcze raz z nim o tym porozmawiać...albo najlepiej postawić go w podobnej sytuacji jeśli słowa nie działają..
trzymaj się

witaj
I pokazuje swoje loki, nic szczególnego, ale mam nadziej, że będzie lepiej Dziś niestety musiałam je wysuszyć suszarką, bo nie zdążyłyby wyschnąc przed wyjściem do Tż
dobranoc;*

no pieknie, ladny skret maja
Stary 2011-02-26, 22:28   #3444
ekomonika
Zakorzenienie

a ja już po spamowaniu :

odżywka na włosy
balsam do ciała
depilacja
peeling do twarzy
peeling do ciała

to tyle , ale zawsze coś
Stary 2011-02-26, 22:29   #3445
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dziewczyny pomożecie w wyborze koloru bluzki/tuniki?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 22:43   #3446
ekomonika
Zakorzenienie

pewnie
Stary 2011-02-26, 22:58   #3447
Frambooos
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

Frambooos

witaj
Cytat:

Frambooos witaj
Cytat:
hej,
Hej hej

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
framboss ja mam pasemka rozjasniane i troszke pasemek ciemnej czekolady ale w poniedzialek robie calosc farba sayoss perlowym blondem
Przemyślałam że chyba je zrobię tylko póki co jakieś karmelowo miodowe żeby nie było tak drastycznie

Cytat:
Napisane przez xxYashaxx Pokaż wiadomość
Ehh nienawidzę się ograniczać, w ogóle nie mam ostatnio silnej woli a chciałam zrzucić ze 2-3 kg

caate nie zamartwiaj się może to nie tyle egoizm z jego strony co jakaś męska chęć kontroli nad sytuacją- wie że masz zajęcia to wykaże się organizacją i jakby to pokrętnie nie brzmiało okazuje Ci tak no nie wiem, troskę?
Frambooos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 23:07   #3448
ekomonika
Zakorzenienie

idę spać, dobranoc
Stary 2011-02-26, 23:15   #3449
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
wlasnie tak sie zastanwiam, czy TZ nie mysli tylko o sobie, tylko czemu normalnie jestem z nim szczesliwa, a klocimy sie tylko o imprezy i kwiatki
no dziwne dla mnie z tego powodu rozwalac zwiazek, ale moze i trzeba, no po prostu nie wiem jak na to patrzec...

moze ja na sile to ratuje i sobie wmawiam? moze powinnam nim trzepnac i zapomniec o nim, skoro gadam jak do slupa? no ile mozna...

wiesz, co do zdrady to akurat nie wierze, on za bardzo w ten punkt wpatrzony jest we mnie, a gdyby to zrobil to dowiedzialabym sie od jego kumpli, od niego, ja jestem straszny detektyw po imprezach jak mnie gdzies nie ma i on nie umialby mnie oklamac, chyba ze by sie wyszkolil to wtedy tak, ale ufam mu w tej sprawie

nie chce mi sie, wczoraj cala sie wypucowalam, wiec dzis tylko balsam,demakijaz itp...
Hmmm.... nie wiem... ciężkie to bo już pomijając kwiatki chodzi o takie nie branie Ciebie pod uwagę i takie olewanie?
Nie wiem co Ci doradzić i jak pomóc
Ja mam taką zasadę, że jak nie jestem szczęśliwa to nie będę się długo męczyć z tym i tyle, to tak skrótowo przedstawiłam bo nie do wszystkiego da się to zastosować...
Może sen Ci pomoże, choć wyciszyć i uspokoić myśli

Ja idę spać, dobrej nocy

Stary 2011-02-26, 23:19   #3450
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Frambooos Pokaż wiadomość
Hej hej

Przemyślałam że chyba je zrobię tylko póki co jakieś karmelowo miodowe żeby nie było tak drastycznie

Ehh nienawidzę się ograniczać, w ogóle nie mam ostatnio silnej woli a chciałam zrzucić ze 2-3 kg

caate nie zamartwiaj się może to nie tyle egoizm z jego strony co jakaś męska chęć kontroli nad sytuacją- wie że masz zajęcia to wykaże się organizacją i jakby to pokrętnie nie brzmiało okazuje Ci tak no nie wiem, troskę?
sek w tym, ze on wszystkim sie zaslania i mi znajduje powod,zebym z nim nie szla...

Cytat:
Hmmm.... nie wiem... ciężkie to bo już pomijając kwiatki chodzi o takie nie branie Ciebie pod uwagę i takie olewanie?
Nie wiem co Ci doradzić i jak pomóc
Ja mam taką zasadę, że jak nie jestem szczęśliwa to nie będę się długo męczyć z tym i tyle, to tak skrótowo przedstawiłam bo nie do wszystkiego da się to zastosować...
Może sen Ci pomoże, choć wyciszyć i uspokoić myśli

Ja idę spać, dobrej nocy
tylko, ze wiekszosc naszego zwiazku jestes szczesliwa,jest cudowny rano, a wieczorem potrafi olac...

ide spac, dziekuje Wam baardzo za wsparcie, czas pokaze jak to sie potoczy, dobranoc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości