|  2011-02-26, 22:14 | #2701 | ||
| Matka Smoka Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Dot.: Kraków - część 9. Pędzimy dalej!

Cytat: 
  ale to już chyba na mniejsze porcje nie ma sensu dzielić... Cytat: 
 Nie cierpię serii Rzepa, zapach zabija  Mam profesjonalną Joannę z jedwabiem (z ktpi) - dobrze zmywa, ale po prostu myślałam, że może jakiś Loreal, Matrix czy coś będzie lepszy i zaszaleję. Ale z recenzji wynika, że większość z nich nie jest warta ceny, a te specjalistyczne oczyszczające to dość harkorowe, więc boję się o kolor. Najbardziej w ktpi podoba mi się oczyszczająca Wella, ale jest jej litr, więc chyba rok bym miała  Kobieto przestań! Co Tobie tak poczucie wartości siadło??? | ||
|     | 
|  2011-02-26, 22:14 | #2702 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-08 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

__________________ Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2011-02-26 o 22:15 | 
|     | 
|  2011-02-26, 22:14 | #2703 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Cytat: 
  a na grzebień drewniany też się pisze jak coś   
				__________________ "Motywacja jest tym co pozwala Ci zacząć. Nawyk jest tym co pozwala Ci wytrwać." dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego | |
|     | 
|  2011-02-26, 22:17 | #2704 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-04 Lokalizacja: gdzieś między literkami... 
				 | 

Cytat: 
  no to pisz  Ale chyba nie musisz pisać, Ineso też nie pisała. Może po prostu Tobie przeleję za to, żeby nie robić zamieszania? Cytat: 
  Chociaz właśnie sprawdziłam i mam w łazience prawie pełne maski z Loreala - 250ml i 300ml  oj, zrobi Ci dobrze   
				__________________ Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. | ||
|     | 
|  2011-02-26, 22:19 | #2705 | |
				 | 

Cytat: A jak CHI mgiełka? bo ma dobre recenzje a Ty ostatnio kupowałaś chyba? A taki grzebień?:http://www.styler.com.pl/index.php?m...oducts_id=1412 | |
|     | 
|  2011-02-26, 22:19 | #2706 | |
				 | 

Cytat: 
  No to może jakiś ziołowy, np Barwa ziołowa też dobrze zmywa  ? Wella ma fajne szampony tylko drogie, przez długi czas chodziłam do fryzjera który pracował na Welli i ich szampony biją na głowę profesjonalne szampony Loreala. Pamiętam że raz po fryzjerze przez tydzień nie myłam włosów bo były świeże - gdyby to był ten szampon, eh... 
				__________________ Jestem grze*na. | |
|     | 
|  2011-02-26, 22:20 | #2707 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-12 
				 | 

Wiesz nie uwierzysz - ale się samo wczoraj naprawiło   Podsuszałam loki z żelem zimnym powietrzem i nagle czuje, jak mnie parzy - i nie mam pojęcia co się stało bo ani nie odkręcałam nic, ani nie spadło  SLSy są prawie w każdym szamponie, w końcu to substancja myjąca... W płynie do naczyń też są takie, bo to za pienienie się odpowiada  Tu jest lista delikatnych szamponów: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=5041 W ramach terapii antynikotynowej zajadam się lodami śmietankowo-wiśniowymi. Mój pies siedzi pod stołem, i patrzy tak ze smakiem na łyżeczkę, z wzrokiem 'głoduję'. Na co ja do niego 'co psina, też chciałbyś loda' - na co terrorysta sie na mnie popatrzyl 'a mi to nie zaproponujesz'  Edit: tak moje włosy po dzisiejszej hennie wyglądają. Moglyby sie bardziej blyszczec jeszcze, ale przynajmniej w dotyku sa milusie  No a foto z komorki, wiec jakosc srednia  Sam ksztalt lokow sie poprawil bardzo przez miesiac  
				__________________   Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2011-02-26 o 22:23 | 
|     | 
|  2011-02-26, 22:23 | #2708 | |
				 | 

Cytat: 
 Mgiełkę CHI mam już któryś raz - bardzo ją lubię, tylko niestety nie daje rady na plątanie które mam po prostowaniu keratynowym  Ale nie obciąża, jest lekka, dobrze odżywia, więc mogę ją z czystym sumieniem polecić  A grzebień to już chyba nie do mnie  Ja to mam ten co kiedyś był w Avonie - z takimi samymi zębami jak ten, z takim uchwytem do zawieszenia jak kiedyś były żele pod prysznic. Ale ja i tak prawie nie używam grzebieni włosy rozczesuję palcami po prostu  blair to mój tata naprawił telepatycznie  Postanowiłam już nic z Helfów nie zamawiać, bo do włosów mam za dużo, a olejku do mycia rąk który był w wyprzedażach a który chciałam już nie ma   
				__________________ Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2011-02-26 o 22:27 | |
|     | 
|  2011-02-26, 22:25 | #2709 | |
				 | 

Cytat: 
  Nie wiem czemu nie ma szamponu schleckera, skoro też bez tych składników  Z Alverde to cała seria jest bez SLS i silikonów, cudowne są te szampony a już hibiskusowy  czeka na mnie buteleczka. No i w Schleckerze jest (była?) seria bez sls i silikonów - 400ml za 7zł chyba - jestem w połowie drugiej i jeszcze jedna czeka. | |
|     | 
|  2011-02-26, 22:26 | #2710 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Oszzzz ale masz piękne włosy  też chcę takie     
				__________________ | |
|     | 
|  2011-02-26, 22:28 | #2711 | |
				 | 

Cytat: 
  Musiałabym na liście poszukać, czyli zaraz sprawdzę  W Krakowie nie ma Schecklera?  Edit: Jest tylko żel zanalizowany  https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1507 I * Alverde, Glanz, Haarkur Zitronenbluete Aprikose (z trawą cytrynową i morelą) * Alverde Repair: Odżywka Winogrono i awokado * Alverde, Sensitivspülung Birke Salbei, odżywka Aaaa można to u nas w PL kupić?  Przecież też masz kręciołki     
				__________________   Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2011-02-26 o 22:34 | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-02-26, 22:36 | #2712 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-12 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

O, to ja też chcę! Aha - ja już się wpisałam   Ale do water mask nie mamy kompletu  Chyba, że Shiru się deklarowała, ale mnie to umknęło. A tak przy okazji - to mam usunąć swoje zamówienie z Klubu czy jak? Bo ja tylko te maski biorę  Cytat:  Cytat: 
  Myślę, że jakbyś się wpisała i zaznaczyła, że bierzesz udział w zamówieniu, ale kupujesz ze mną na spółę, to wszystko będzie jasne  Cytat: 

__________________  Tak właśnie. | |||
|     | 
|  2011-02-26, 22:37 | #2713 | 
				 | 

blair - nie ma Schleckera. Ale nie ma się co martwić - mamy sporo wizażanek, które mają Sch. w rodzinnych miastach  A tutaj składy tych szamponów, jeśli Cię interesuje:https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3297 lalaith - o grzebieniu nie do Ciebie tylko do wszystkich było  Muszę kupić grzebień bo dostałam obsesji, że te moje pokaleczone włosy to przez chropowaty grzebień   | 
|     | 
|  2011-02-26, 22:39 | #2714 | 
| Zakorzenienie | 

Blair mam ale "sztuczne"i nie ładnie już wyglądają   
				__________________ | 
|     | 
|  2011-02-26, 22:42 | #2715 | 
				 | 

Dziewczyny Dzielące Odżywki  Szukamy kogoś na 250ml Water mask jeszcze, ale jak się nie zdecyduje nikt, to ja wezmę podwójną porcję. Wyedytujecie/dopiszcie się w Klubie wg wzoru: Stapiz niebieski 250ml. Tyle. Przemyślałam sprawę i zrobię tak, że jak przyjdzie to wezmę co moje i podam całość dalej, bo za duży kłopot umawiać się z Wami najpierw po odbiór pudełek, a potem jeszcze na dostarczenie przesyłki. Może tak być? | 
|     | 
|  2011-02-26, 22:43 | #2716 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ ...Popatrz prawdzie w oczy On Cię zauroczył... Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life | |
|     | 
|  2011-02-26, 22:43 | #2717 | |
| Wtajemniczenie | 

Wlasnie mialam sie Ciebie pytac   Mi to naprawde obojetne-nie wiem w ogole po co mi ten kokos, kusi na lapki (chce sprawdzic na sobie a pozniej kupic mamie-strasznie peka jest skora na wskazujacym palcu  ) Cytat: 
   | |
|     | 
|  2011-02-26, 22:46 | #2718 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-02-26, 22:47 | #2719 | 
| Zakorzenienie | 

Dziewczyny, jak coś to ja mam Schleckera w swoim mieście. Jestem tu co tydzień, więc jakbyście chciały jakieś zakupy to służę uprzejmie. Potem tylko trzeba umówić się na odbiór albo przekazanie    
				__________________ ...Popatrz prawdzie w oczy On Cię zauroczył... Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life | 
|     | 
|  2011-02-26, 22:48 | #2720 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-12 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Cytat: 
  Mnie pasuje, chyba, że ktoś ma na zbyciu/do odsprzedania pojemniczki i mógłby to podzielić. 
				__________________  Tak właśnie. | |
|     | 
|  2011-02-26, 22:50 | #2721 | |
				 | 

Cytat: 
  Ja mam naprawdę najzwyklejszy grzebień plastikowy z drogerii Natura i jest ok, też nie ma co cudów na kiju szukać :P Wiesz moje zwykle przypominały szopena z każdej strony, do tego siano i siano, a loki nierowne, poszarpane. Ale odżywki i oleje dają radę   Ja całe życie marzę o idealnie prostych, błyszczących i sypiących się czarnych włosach do pasa - takie jak zwykle azjatki maja, albo w reklamach head&shoulders  Niestety nie jest mi dane, bo nawet z prostownicą tak wyglądać nie będą   
				__________________   Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2011-02-26 o 22:52 | |
|     | 
|  2011-02-26, 22:51 | #2722 | |
| moderatorka też wizażanka  Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: Śląsk :) / Kraków 
				 | 

Cytat: 
  A jak nie da rady to chyba wezmę stapiza osobno, bo w semestrze będę mocno ograniczona czasowo by biegać  Nie że spadła samoocena, po prostu chcę pikne włosy  Trochę niezadowolona z sylwetki jestem, ale to przez 2 tyg. obżarstwa. | |
|     | 
|  2011-02-26, 22:54 | #2723 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-02-26, 22:55 | #2724 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Jestem grze*na. | |
|     | 
|  2011-02-26, 22:55 | #2725 | 
| Zakorzenienie | 

ecrulo, to my się jakoś umówimy. Ja w krk jestem rzadko, ale pewne jest, że co tydzień (chyba, że coś wypadnie) spotkam się z Tobą albo z kimś kto z Tobą się spotka na pewno (Asia, Olga, Ela)

__________________ ...Popatrz prawdzie w oczy On Cię zauroczył... Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life | 
|     | 
|  2011-02-26, 22:55 | #2726 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2011-02-26, 22:58 | #2727 | 
				 | 

Dziewczyny a co z naszym zamawianiem SIGMY  ? Bo ja się jakoś nie mogę wstrzelić w żadne interesujące mnie zamówienie na ich wątku - mam wrażenie że tam się wszystko dzieje w nocy kiedy ja śpię, ew w dzień kiedy pracuję, w każdym razie poza moją kontrolą   
				__________________ Jestem grze*na. | 
|     | 
|  2011-02-26, 22:59 | #2728 | 
				 | 

lalaith - Ty nadal zbierasz płyny do soczewek? bo mam dwa żółte Iweary po 120ml. Sigma to u nas niewypał chyba - dziewczyny powpisywały nr. stóp ale z zastrzeżeniem, że nie kupują przez neta  Poza tym okazuje się, że żadna nie ma działalności żeby zamówić. Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2011-02-26 o 23:00 | 
|     | 
|  2011-02-26, 23:00 | #2729 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-04 Lokalizacja: gdzieś między literkami... 
				 | 

Cytat: 
  Chcę tylko tę połówkę. To jak uważasz, myślałam, że tak będzie lepiej żeby nie robić zamieszania bo widziałam, że dziewczyny które się dzielą też wpisują się pojedynczo a podział załatwiają między sobą. Poza tym wiesz, ja już Cię mam na stałej liście odbiorców  Jeszcze mam pytanie o BU - droga tam jest przesyłka? 
				__________________ Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. | |
|     | 
|  2011-02-26, 23:04 | #2730 | 
| Zakorzenienie | 

mmmmmm, z tego co pamiętam to w BU przesyłka wynosi 11zl

|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.