|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: idzie wiosna,wydłuża się dzionek,kiedy dostanę w końcu pierścionek?ZAZDROŚNICE
Cytat:
ja mam to samo na zakupach... nie ma nic!!!!!!!!! a jak chodzę z kimś i nie mam kasy to nagle wszystko jest super i do kupienia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() no to ma chłopak zabawę ![]() a ja jestem pijana i idę spać
|
|||
|
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: idzie wiosna,wydłuża się dzionek,kiedy dostanę w końcu pierścionek?ZAZDROŚNICE
|
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
ale wy śliczne jesteście dziewczyny
wielkie i radosne spotkanie, zazdroszczę wam że mogłyście tam być
|
|
|
|
#3094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bry
Cytat:
świetnie pasuje do filmu, który wczoraj ogladaliśmy (defaced -jackass) oni są nienormalni.Cytat:
Dokładnie, niech sie chłopak dobrze bawi. Ja też swojemu ufam i wiem, że nawet jakby jakaś laska ostro na niego nacierała, to się nie da :P Tylko lubię wiedzieć o której wróci, a jak sie imreza przedłuża, to wolę jak zadzwoni i mi o tym powie, bo martwię się o jego bezpieczeństwo. ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Aaaa i obejrzałam zdjęcia ze spotkania i wszystkie wyglądacie super. Madzia z tymi swoimi wielkimi oczami wcale nie przypomina zboczuszka , maja wygląda na pijaną , dobrze , że picz pokazała twarz, bo jej nie kojarzyłam z buzi, a wygląda na spokojną kobietę z klasą, a britni uśmiechnieta jak zawsze. No i fajnego miałyście Narzeta
|
||
|
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Mam ambitny plan napisać dzisiaj 10 stron mgr
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dziś egzamin. Bez sensu bo mieliśmy go pisać miesiąc temu ale grupa przełożyła. I teraz niewiele pamiętam ale jednocześnie nie mam ochoty patrzeć na to. Nic to trza się zmusić i ogarnąć temat.
Miłej niedzieli życzę
|
|
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Co do filmu "Jak zostać królem" podobała mi się gra Colina Firth'a, film jako tako nie był super fajny, czegoś mi w nim brakowało - ale można obejrzeć. Super zdjęcia ze spotkania, wszystkie jesteście śliczne i radosne ![]() Aleks
|
#3098 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() to już normalne na tym wątku ![]() intensywnie o Was myślałam ale niestety ![]() Cytat:
no było miło rozważałyśmy opcje przyjechania do Poznania ![]() Cytat:
tzn. Britney już przyzwyczajona ale na swoje usprawiedliwienie powiem,że nie tylko ja taka jestem Peach rozmawiała o lodach , Maja o swoich dziurach a Britney było mokro ![]() A Pan Narzet był cudowny, rzucał sie na nas i chciał żebyśmy dotykały jego balonów no to powodzenia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------
|
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
Tż zmywa naczynia i ogrania kuchnię, ja smażę pankejki, sielanka
Lubię takie weekendy - jeden dzień intensywny a drugi spokojny ![]() Kojarzycie piosenkarkę Adele? Strasznie mi się podoba jej głos |
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi fajnie,że masz pomoc w kuchni
|
|
#3101 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() świetne fotki
|
|
|
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
przyjechalam do domu bo wczoraj zapomnialam telefonu
![]() piekne fotki z wroclawskiego spotkania - ale laseczki z was i carmi na desce tez super ![]() no to ja uciekam sie uczyc
|
|
#3103 | |
|
Zakorzenienie
|
no baa
Cytat:
![]()
|
|
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiecie czy któraś polska telewizja będzie transmitować Oscary ?
|
|
|
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi może tvp 1 albo 2?
|
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
Heh, właśnie nie. Podobno można tylko je obejrzeć w Canal+. No nic, przynajmniej się wyśpię.
|
|
|
|
#3107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego uznałam, że przewalę mamonę u kosmetyczki Wrocławianki - boskie fotki Brit, tęsknię za Tobą i wcale nie jesteś gruba!Picz, w ciemnych włosach Ci ładnie Mam od wczoraj dziwne uczucie (mam nadzieję, że to nie są skutki uboczne brania tabsów, bo nie wyrobię, jak tak będzie ) - takie, jakbym czuła, że czegoś ważnego zapomniałam, ale nie wiem czego - w sensie lęk (?) przed czymś. nie wiem, jak to lepiej opisać. mam jakiś taki wewnętrzny niepokój. do bani
|
|
|
|
|
#3108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie będzie online ![]() lecę na lekcję jazdy
|
|
|
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
tylko canal + transmituje już od kilku lat
ja w zeszłym roku oglądałam online i całkiem dobra jakość była ![]() ale oczywiście zasnęłam w najważniejszym momencie ![]() dzień dobry.. ![]() mówiłam, że nie wyglądałam wczoraj..ta podróż mnie dobiła ale pijana wyglądam znacznie gorzej![]() chyba jednak dzisiaj wracam z rodzicami do domu..przyjadę sobie na spokojnie w czwartek albo juz nawet w środę ale jeszcze te 3 dni spędzę w domu
|
|
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
Maja, no co Ty, fajnie wyszłaś na fotkach
Ja się od tej rozmowy z koleżankami z pracy o tym, że przyjęcie nazwiska męża jest uwłaczające, zaczęłam się zastanawiać, czy tak faktycznie to wzięłabym bez zawahania nazwisko P. i nie chodzi o to, że zgadzam się z nimi, bo to przykre wg mnie, że przyjęcie/nieprzyjęcie nazwiska miałoby być uwłaczające dla kobiety ![]() po prostu nigdy się nad tym nie zastanawiałam. zawsze twierdziłam, że najnormalniej w świecie przyjmę jego nazwisko i już, ale jakoś nie myślałam o tym w kategoriach, co zrobię, jak faktycznie przyjdzie mi się zmierzyć z problemem. ![]() szkoda, że dwuczłonowe wygląda jak u bohatera sitcomu, bo byłoby po problemie
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-02-27 o 11:24 |
|
|
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
Jej Wrocławianki Ale Wy jesteście śliczne! Cieszę się, że spotkanie się udało. Pozazdrościć!
Ooo Picz może jest moją zagubioną siostrą? ![]() A ja mam dalej swoje jazdy. Już nie mogę ze sobą.---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Naj Teraz jak pójdziesz do sklepu to sobie myśl, ze nie masz kasy i nie możesz nic sobie kupić.
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
peach, ja zawsze myslałam, ze to Ty jestes w avku
a troche niepdobny ten av do zdjec ze spotkania :Pco do nazwiska, zauwazyłam, ze dla wielu mezczyzn jest to punkt honoru. mój tez sie zawsze obrusza, jak mowie, ze nie wezme jego nazwiska ![]() ja mam tradycyjne podejscie, dla mnie przyjmując jego nazwisko jest symbolicznym znakiem,ze stajemy sie rodzina, on jest głową rodziny i o mnie dba (a ja szyją ) Słyszałam, ze niektorzy biorą swoje nazwiska nawzajem, niby ze na znak partnerstwa. kazdy robi jak chce ![]() ja wezme Tz bo mam dziwne nazwisko i ZAWSZE ZAWSZE ZAWSZE je przekręcają.... ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- PS 160 dni do ślubu
|
#3114 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w życiu nie pomyślałabym, że to uwłaczające..jakis argument na to miały czy tylko tak po prostu? juz wcześniej miałam o to spytac, ale mi wyleciało z głowy.. ja biorę dwuczłonowe lub zostaję przy swoim..ale kurcze dla dzieci wolałabym tez dwuczłonowe ![]() Cytat:
![]() dokładnie..pozory..Madzia to zboczuch!!!!! jeszcze jak w pociągu byłam to sie przekonałam ale jakoś nie widziałam żeby któraś z nas święta była..zwłaszcza, że tematy dyskusji były interesujące![]() nic mi się nie chce normalnie..no może oprócz spania
|
||
|
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
Ze zmianą nazwiska wiążę się jeszcze jedna kwestia - staje się człowiek anonimowy. Jakiś czas temu zajrzałam na moje konto na nk i znalazłam tam obcą babę w znajomych. Dopiero po chwili ogarnęłam, że znajoma ze podstawówki wyszła za mąż. Nie mam z nią bliskiego kontaktu więc nie wiedziałam o tym. I tak naszła mnie myśl wówczas, że jeśli zmienię nazwisko to ileś tam osób które spotkałam w życiu przestanie mnie znać. Poczułam wtedy, że ze zmianą nazwiska stracę jakąś część swojej tożsamości. Zamotałam ale mam nadzieję, że rozumiecie.
Mój tż nie ma ciśnienia bym nosiła jego nazwisko. Powiedział, że mogę zostawić sobie swoje jeśli wolę albo mieć 2. Więc zastanawiam się co wybrać. |
|
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam na Was, nie? Żebyśmy dostały pokoje obok siebie z balkonami.
|
#3118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdyby nie to, że zwyczajnie nie pasuje mi nazwisko Tż i mam swoje powody, które wpłynęły mocno na moje poglądy w tej kwestii to mogłabym nosić jego, ale w obecnej sytuacji jedynie dwuczłonowe wchodzi w grę..co do dzieci to wiem, że on nie wyobraża sobie żeby dziecko miało tez dwuczłonowe..rozmawialiśm y o tym niedawno i powiedział, że w tej kwestii będzie nieugięty ![]() no to już..czas się zacząć starać..
|
|
|
|
|
#3119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w sumie chciałabym jedno nazwisko (nie lubię tych dwu-członowych), ale jednocześnie przy CVkach chciałabym wpisywać również panieńskie. A z Tżtowego to bym chyba nie chciała zrezygnować
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-02-27 o 13:13 |
|
|
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja już po śniadanku, nasza imprezka z Ins bardzo udana Wróciłam o 5.30 i od razu wskoczyłam do ciepłego łóżeczka - podziwiam Ins, bo jechała prosto do pracy, miała się tam kimnąć do 8 a teraz ma 12 godzin Wytańczyłyśmy się, pogadałyśmy, Ins zabrała mnie nawet do Wenecji Oczywiście uciekła nam kolejka, więc jeszcze pół godziny czekałyśmy na peronie razem z bardzo rozbawioną grupką zaciągających wschodnio ludzi w średnim wieku także bardzo się cieszę z naszego spotkania, dzięki Ins jeszcze raz![]() Wrocławianki fajne foty Madzi w pierwszej chwili nie poznałam Carmi fajna różowa kurteczka i czapka
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

no to ma chłopak zabawę 
i idę spać 
obyśmy jak najszybciej znów sie spotkały
13.03.2008

i wcale nie jesteś gruba!
01.08.2013