Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-26, 23:32   #3451
loluska
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

No jestem juz w domku, było bardzo sympatycznie, zaraz do łóżeczka bo śpiąca jestem

n_i_x_i_e
hej

=E.J

caate
Powiem ci tak, ze ja w ostatnim czasie zroszumiałam że czasem po prostu trzeba "trzasnąć drzwiami", dać im do myślenia, nie odzywać się przez długi czas, nie odbierać telefonów, niech czują się tak jak my kiedy wypisujemy esy i nic. Musimy być bardziej stanowcze, oni muszą wiedzieć że mają się starać cały czas i że nie jesteśmy "na zawsze" skoro o to nie zadbają. Oczywiście musi być to obopólne, ale w tym przypadku to ty się starasz, zabiegasz, jak on cos nawali to wybaczasz, bo kochasz... On się prawdopodobnie świetnie teraz bawi a ty jesteś nieszczęśliwa. Czy wielkim problemem jest akceptacja tego że na tego typu imrezy idziecie razem albo w ogóle? Czy to aż takie poświęcenie? Życie pisze bardzo różne scenariusze i jeśli on zawodzi w takich małych rzeczach, co będzie później? Caate życzę ci na prawdę duuuużo siły, wiele rozmów z nim przeprowadziłaś więc kolejna nie ma sensu, zależy ci na nim ale zastanów się czy to jest facet z którym chcesz być?On ma byc Twoim oparciem w każdej sytuacji a jak na razie dostarcza ci wszystkich emocji po troszę, a w ostatnim czasie za dużo tych negatywnych. Wstrząśnij nim powarzenie albo zadecyduj czy masz siłę walczyć o Was sama...

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 00:02   #3452
Shadii
Wtajemniczenie

Hej
Nadrobiłam mniej więcej.
Caate, trzymaj się, ja nic nie chcę radzić, bo mi to po prostu nie wychodzi, ale masz buziaka i przytulankę ode mnie : i kwiatka na pocieszenie

Witam nowe dziewczyny, którym nie powiedziałam "cześć"
U mnie wszystko w porządku, staram się o siebie w miarę dbać, poza tym w końcu udało mi się zdecydować na samoopalacz, dzisiaj zobaczyłam, jak okropnie blada jestem. Mam tylko nadzieję, że mnie nie wysypie po nim, bo już mam cerę w miarę normalną (pomijając wielką gulę na czole, godzinę temu mi się zrobiła, ale może to zwalczę Tribioticiem).
O włosy też dbam, może kiedyś (eh ) odrosną.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 00:05   #3453
Frambooos
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
sek w tym, ze on wszystkim sie zaslania i mi znajduje powod,zebym z nim nie szla...

caate, może teraz tak to widzisz... no sama nie wiem...
Życzę Ci w każdym razie podjęcia jak najlepszej decyzji, trzymaj się

I dobranoc dziewczyny
Frambooos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 00:34   #3454
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

n_i_x_i_e cześć

caate, dziewczyny już wszystko napisały, nie wiem co więcej dodać. Ciężka sytuacja, bądź silna i pamiętaj o nas, zawsze jesteśmy z tobą trzymaj się kochana

wróciłam od tż i idę spać, dobranoc

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 02:18   #3455
agusiownik
Zakorzenienie

pospamowałam się i idę za chwilkę spać

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 02:26   #3456
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
dziekuje dziewczyny za pocieszenie lepiej mi troche, bo tylko mi smutno, ale juz sie tak nie przejmuje, ja juz nic nie zmienie, zapewne bawi sie dobrze i w ogole nie mysli o mnie, wiec co ja sie bede przejmowac nim, widocznie tak musi byc...

snow, wiesz bo tam bedzie ten kolega, co te zdj sobie skopiowal, on sie tym tlumaczyl tez, no ale hallo, on idzie i bawi sie z nim najlepsze, a teraz gdzie tamten ziomek bedzie na imprezie to ja nie, to kto dla niego wazniejszy? o to tez chodzi, to zamotane troche jest, ale takim gadaniem to go tylko usprawiedliwiam..

olej kupilam w DOZie
tylko zla jestem, bo litr kosztowal 32,99, a 0,5l 29.99, to logiczne wzielam litr i patrze., ze data waznosci do konca czerwca, kiedy ja to zuzyje
Cytat:
wlasnie tak sie zastanwiam, czy TZ nie mysli tylko o sobie, tylko czemu normalnie jestem z nim szczesliwa, a klocimy sie tylko o imprezy i kwiatki
no dziwne dla mnie z tego powodu rozwalac zwiazek, ale moze i trzeba, no po prostu nie wiem jak na to patrzec...

moze ja na sile to ratuje i sobie wmawiam? moze powinnam nim trzepnac i zapomniec o nim, skoro gadam jak do slupa? no ile mozna...

wiesz, co do zdrady to akurat nie wierze, on za bardzo w ten punkt wpatrzony jest we mnie, a gdyby to zrobil to dowiedzialabym sie od jego kumpli, od niego, ja jestem straszny detektyw po imprezach jak mnie gdzies nie ma i on nie umialby mnie oklamac, chyba ze by sie wyszkolil to wtedy tak, ale ufam mu w tej sprawie

nie chce mi sie, wczoraj cala sie wypucowalam, wiec dzis tylko balsam,demakijaz itp...
Kochana... nie martw się, ja wierzę że bedzie dobrze... i na pewno nie jest tak że on nie chciał Cię zabrać na impreze...

swoja drogą. faceci tak mają że trzeba im czasami pokazac że nie są pępkiem świat i że mogą nas stracić... ja dziś miałam kolejną poważną rozmowę z K i on w koncu zaczyna rozumieć że to może mnie stracić .. ja staram się bardziej niż kiedyś ale... że on tez musi...
wiem że ci cięzko ale ułoży się na pewno... tyle razem przeszliscie że na pewno bedzie dobrze... nawet jutro jak wstaniesz pewnie

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 07:41   #3457
caate
Zakorzenienie

GG do caate

dziekuje Wam pieknie pomaagacie, naprawde, oszlalabym sama w domu bez Was...

nie moglam spac to norma, narazie nic sie nie odzywamy do siebie, zapewne szybko to nie bedzie bo zanim on sie obudzi na kacu i w ogole pozbiera sie, to nawet sie nie ludze, ze dzisiaj z nim pogadam...

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
No jestem juz w domku, było bardzo sympatycznie, zaraz do łóżeczka bo śpiąca jestem

n_i_x_i_e
hej

=E.J

caate
Powiem ci tak, ze ja w ostatnim czasie zroszumiałam że czasem po prostu trzeba "trzasnąć drzwiami", dać im do myślenia, nie odzywać się przez długi czas, nie odbierać telefonów, niech czują się tak jak my kiedy wypisujemy esy i nic. Musimy być bardziej stanowcze, oni muszą wiedzieć że mają się starać cały czas i że nie jesteśmy "na zawsze" skoro o to nie zadbają. Oczywiście musi być to obopólne, ale w tym przypadku to ty się starasz, zabiegasz, jak on cos nawali to wybaczasz, bo kochasz... On się prawdopodobnie świetnie teraz bawi a ty jesteś nieszczęśliwa. Czy wielkim problemem jest akceptacja tego że na tego typu imrezy idziecie razem albo w ogóle? Czy to aż takie poświęcenie? Życie pisze bardzo różne scenariusze i jeśli on zawodzi w takich małych rzeczach, co będzie później? Caate życzę ci na prawdę duuuużo siły, wiele rozmów z nim przeprowadziłaś więc kolejna nie ma sensu, zależy ci na nim ale zastanów się czy to jest facet z którym chcesz być?On ma byc Twoim oparciem w każdej sytuacji a jak na razie dostarcza ci wszystkich emocji po troszę, a w ostatnim czasie za dużo tych negatywnych. Wstrząśnij nim powarzenie albo zadecyduj czy masz siłę walczyć o Was sama...
masz racje, tez jestem tego zdania i nie bede sama juz walczyc, jezeli teraz nie bedzie radykalnej zmiany to ja mowie koniec, nie jestem w stanie zyc z takim facetem, to po prostu nie dla mnie, kochac i zabiegac za dwoch, ja to wiem, mysle odd tym od jakiegos pol roku, ale sa chwile cudowne i takie jak teraz, ale wiem ze ta sytuacja musi byc ostatnia, nie jestem w stanie nadala tlumaczyc i prosic, to nie dla mnie, czuje to

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Hej
Nadrobiłam mniej więcej.
Caate, trzymaj się, ja nic nie chcę radzić, bo mi to po prostu nie wychodzi, ale masz buziaka i przytulankę ode mnie : i kwiatka na pocieszenie

Witam nowe dziewczyny, którym nie powiedziałam "cześć"
U mnie wszystko w porządku, staram się o siebie w miarę dbać, poza tym w końcu udało mi się zdecydować na samoopalacz, dzisiaj zobaczyłam, jak okropnie blada jestem. Mam tylko nadzieję, że mnie nie wysypie po nim, bo już mam cerę w miarę normalną (pomijając wielką gulę na czole, godzinę temu mi się zrobiła, ale może to zwalczę Tribioticiem).
O włosy też dbam, może kiedyś (eh ) odrosną.
Cytat:
Napisane przez Frambooos Pokaż wiadomość
caate, może teraz tak to widzisz... no sama nie wiem...
Życzę Ci w każdym razie podjęcia jak najlepszej decyzji, trzymaj się

I dobranoc dziewczyny
Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
n_i_x_i_e cześć

caate, dziewczyny już wszystko napisały, nie wiem co więcej dodać. Ciężka sytuacja, bądź silna i pamiętaj o nas, zawsze jesteśmy z tobą trzymaj się kochana

wróciłam od tż i idę spać, dobranoc
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
Kochana... nie martw się, ja wierzę że bedzie dobrze... i na pewno nie jest tak że on nie chciał Cię zabrać na impreze...

swoja drogą. faceci tak mają że trzeba im czasami pokazac że nie są pępkiem świat i że mogą nas stracić... ja dziś miałam kolejną poważną rozmowę z K i on w koncu zaczyna rozumieć że to może mnie stracić .. ja staram się bardziej niż kiedyś ale... że on tez musi...
wiem że ci cięzko ale ułoży się na pewno... tyle razem przeszliscie że na pewno bedzie dobrze... nawet jutro jak wstaniesz pewnie
dziekuje wszystkim za opinie i rady

czytam i biore sobie to do serca, ale nie mam co juz na ten temat napisac...
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 09:17   #3458
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

witam dziewczynki

ja na chwilke, dzisiaj niedziela wiec chce zrobic sobi eodwyk od wizazu i spedzic wiecej czasu z mezem bo ma wolne a ja uwielbiam jak on ma wolne w niedziele

caate
mysle ze wszystko sie ulozy u nas tez bywa roznie ale trzeba sie starac i masz racje musza to robic oboje osoby

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

caate z facetami tak trzebaba, ja jak sie nie oodywam do swojego i jestem taka obojetna, robie cos sama zajmuje sie soba i nie zwracam na niego dluzszy czas uwagi to on do mnie przychodzi i to on mowi ze kocha to on mowi do mnie a nie ja do niego choc sie przytul albo choc sie poloz kolo mnie, powiem ci ze to dziala trzeba im pokazac czasami ze mozemy zyc bez nich i ze swietnie sobie bez nich dajemy rade a wtedy napewno poczuja sie zagrozeni ze moga nas stracic i zaczna sie bardziej starac. Moj tez popelnia wiele bledow i tez owinien sie bardziej starac ale wiem ze i tak z nim bede do konca zycia bo go kocham i nie wyobrazam sobie zeby mialo byc inaczej

Edytowane przez _blondyneczka_
Czas edycji: 2011-02-27 o 09:18
_blondyneczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 09:32   #3459
Luzia
Zakorzenienie

caate, dziewczyny wszystko już napisały. Trzymaj się

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 09:59   #3460
loluska
Zakorzenienie

Dzień dobry u mnie dziś tak fajnie słoneczni a znowu tyle nauki... nie wiem czy cokolwiek nawet ruszę, poszłabym na spacer Jak na razie pomalowałam sobie paznokcie na czerwono bo jakoś spac nie mogłam XD

caate 3mam mocno kciuki za Ciebie, żebyś podjęła dobrą decyzje

jakie plany macie na dziś kobitki??

Kitka byłaś na tej imprezie??

Stary 2011-02-27, 10:10   #3461
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

dzień dobry

boże, loluska przypomniałaś mi że ferie już sie skończyły i jutro muszę iść do szkoły a taaaak mi się nie chceeee rozleniwiłam się przez te dwa tyg.

Stary 2011-02-27, 10:14   #3462
loluska
Zakorzenienie

oj czekoladko, takie przejście właśnie jest najgorsze ;/ nic się nie chce XD

Stary 2011-02-27, 10:20   #3463
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
oj czekoladko, takie przejście właśnie jest najgorsze ;/ nic się nie chce XD
w sumie to nigdy mi się nic nie chce ale jeszcze 3 miesiące, czerwca już nie liczę, mało zostało więc muszę dać radę

Stary 2011-02-27, 10:26   #3464
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc dziewczyny

Witam wszystkie nowe ktorych jeszcze nie znam
Szkoda ze juz niedziela, malo mialam z tego weekendu - piatek w pracy od 7.25 a potem do 19 na szkoleniu, wczoraj tez na szkoleniu wiec pobudka po 7 i caly dzien nauka Przy okazji jeszcze mialam powazna sprzeczke z TZ, ech

Loluska - napisalam w klubie

Caate - ojej, sciskam Cie mocno, naprawde Dziewczyny juz wszystko napisaly wiec nie mam co poradzic, ale jestes madra kobieta, bardzo samodzielna i dasz sobie rade, wierze ze podejmiesz decyzje taka by wszystko sie w Twoim zyciu dobrze ulozylo

E.J. - nie bede tego komentowac, po prostu to jest forum i wyrazilam swoje zdanie, ze jezeli ktos nie bierze to o tabletkach tak naprawde malo wie, bo ile wiesz? Opisz swoja wiedze. Bo jezeli jej nie masz to potem przekazuje sie takie za przeproszeniem glupoty. I ja nigdzie nie napisalam ze jestes ciemna, to sa Twoje slowa wiec nie mow ze ja Cie za taka uwazam.

Blondyneczka - jezeli mruzysz oczy to marsz do okulisty!! Dla wlasnego dobra Jak juz sie mruzy oczka tzn ze wytwarza sie taki wlasny mechanizm otworka stenopeicznego a to znaczy ze wada refrakcji wymaga skorygowania wiec juz do lekarza albo
Bo sie bede martwic.

Aaaaa - ogladalam jeszcze Wasze wlosy, wszystkie macie sliczne, mmm
Az mi dalyscie kopa zebym sie zajela wlasnymi bo ostatnio mam bardzo przesuszone, az takie sianko mi sie robi
Ale zajme sie nimi

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2011-02-27 o 10:27
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 10:35   #3465
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
w sumie to nigdy mi się nic nie chce ale jeszcze 3 miesiące, czerwca już nie liczę, mało zostało więc muszę dać radę

a no to swoją drogą ;D ale fak niewiele zostało i później wakacje

Talullah
juz zaglądam do klubu

przykro mi z powodu spięcia z Tż no ale czasem chyba i kłótnia potrzebna żeby jak to się mówi, dobrze się dotrzeć głowa do góry

Stary 2011-02-27, 10:37   #3466
Soph
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Przy okazji jeszcze mialam powazna sprzeczke z TZ, ech

Aaaaa - ogladalam jeszcze Wasze wlosy, wszystkie macie sliczne, mmm
Az mi dalyscie kopa zebym sie zajela wlasnymi bo ostatnio mam bardzo przesuszone, az takie sianko mi sie robi
Ale zajme sie nimi
miło Cię widzieć Talullah
co jest z tymi TŻ? też z moim cały weekend się kłócę i już sama
nie wiem co robić
włosy masz bardzo ładne, ale do pielęgnacji zachęcam

jeszcze tak w temacie włosów- wczoraj przed myciem i podczas
wypadło mi 5 garści oO
pociesza mnie jedynie fakt, że trochę urosły.
wypróbowałam maskę Avonu Planet Spa tą z min. z morza martwego - całkiem fajna, ale bez zachwytów. Zwyklaczek

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 11:09   #3467
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry u mnie dziś tak fajnie słoneczni a znowu tyle nauki... nie wiem czy cokolwiek nawet ruszę, poszłabym na spacer Jak na razie pomalowałam sobie paznokcie na czerwono bo jakoś spac nie mogłam XD

caate 3mam mocno kciuki za Ciebie, żebyś podjęła dobrą decyzje

jakie plany macie na dziś kobitki??

Kitka byłaś na tej imprezie??
chyba pojadę z Tż na plażę albo do parku, a wieczorkiem może obejrzymy jakiś film

Stary 2011-02-27, 11:10   #3468
n_i_x_i_e
Raczkowanie

dziękuje za mile przywitanie
Ja jestem juz po terminie porodu i ciagle czekam.. Te czekanie jest męczące...
ale nie marnuje czasu bo bym sie za bardzo stresowała ,
nigdy jeszcze nie byłam taka wypielęgnowana, hehe
olejki, masaże , kremiki.. gimnastyka..
obym po porodzie tez znalazła na to czas

pozdrawiam
n_i_x_i_e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 11:12   #3469
agusiownik
Zakorzenienie

Soph aż 5 garści? To chyba nienaturalne, może masz jakiś niedobór witamin

Stary 2011-02-27, 11:14   #3470
Soph
Zakorzenienie

n_i_x_i_e
witam
śliczne zdjęcie w awatarze.

idę czytać o pielęgnacji włosów kręconych
Wczoraj wykończyłam 4 kosmetyki, więc jutro małe zakupy.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-02-27, 11:37   #3471
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
przykro mi z powodu spięcia z Tż no ale czasem chyba i kłótnia potrzebna żeby jak to się mówi, dobrze się dotrzeć głowa do góry
Tez tak uwazam, badz co badz jestesmy 2 roznymi osobami i czasem klotnia sie zdarzy. Teraz musimy ochlonac ale mysle ze sie pogodzimy Dziekuje za wsparcie bo mialam ogolnie ciezki ten tydzien bardzo, chyba najgorszy od poczatku roku

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
witam

nie wiem co robić

wypadło mi 5 garści oO
wypróbowałam maskę Avonu Planet Spa tą z min. z morza martwego - całkiem fajna, ale bez zachwytów. Zwyklaczek
Mi tez milo
A z TZ nie wiem, moze cos w powietrzu jest normalnie Moja kolezanka tez miala sprzeczke i w ogole jakis nerwowy ten weekend, miejmy nadzieje ze nastepny bedzie lepszy
Zycze szybkiego dogadania sie i pogodzenia

Cytat:
n_i_x_i_e
witam
śliczne zdjęcie w awatarze.

idę czytać o pielęgnacji włosów kręconych
Wczoraj wykończyłam 4 kosmetyki, więc jutro małe zakupy.
A co wykonczylas? I co planujesz kupic? Mnie interesuje wszystko do kreconych
Tez powoli wykanczam moje zapasy i juz sie nie moge doczekac zakupow kosmetycznych do wlosow Beda nagroda za rzetelnie przeprowadzony projekt denko

Cytat:
Napisane przez n_i_x_i_e Pokaż wiadomość
dziękuje za mile przywitanie
Ja jestem juz po terminie porodu i ciagle czekam.. Te czekanie jest męczące...
ale nie marnuje czasu bo bym sie za bardzo stresowała ,
nigdy jeszcze nie byłam taka wypielęgnowana, hehe
olejki, masaże , kremiki.. gimnastyka..
obym po porodzie tez znalazła na to czas

pozdrawiam
Zycze Ci zeby malenstwo bylo bardzo spokojne, duzo spalo, grzecznie i regularnie jadlo, przede wszystkim jednak nie chorowalo i abys Ty miala duzo czasu dla siebie i spokojnie wdrozyla sie do bycia mama Bo slyszalam ze na poczatku trudno pogodzic domowe obowiazki i wlasne zajmowanie sie soba z zajmowaniem sie malenstwem

W ogole bylam w biedronce i kupilam ten peeling truskawkowy Joanny, uwielbiam go a ta cena w biedronce, 2,99

Kupilam tez zel micelarny, mialam juz go kiedys, 2 opakowania i byl suuuuuper Mam nadzieje ze ten sie rozni tylko opakowaniem bo jest rozowe i przezroczyste a tamten byl w nieprzezroczystym i niebieskim

Oprocz tego zakupilam:
- baze myjaca do ciala z ziaji med (400ml)
- zel do higieny intymnej ziaji med z kwasem mlekowym (ale zamierzam nim myc buzie bo mi bardzo sluza produkty z kwasem mlekowym, np uwielbiam washpeeling eucerinu z nim )

i za te 2 produkty zaplacilam 9,90 Uwielbiam apteke w szpitalu w ktorym pracuje

nastepnie:
- zielona kredke do oczu rimmel
- cien w sztyfcie w kolorze takim lekko zlotym isadory - slicznie wyglada na powiece ale ja go stosuje bardziej na dolna powieke lub scisle na linie wodna - niesamowicie rozswietla spojrzenie ale efekt jest naturalny wiec poszlam tak do pracy i kolezanka byla zachwycona, polecam
Stary 2011-02-27, 11:38   #3472
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
Soph aż 5 garści? To chyba nienaturalne, może masz jakiś niedobór witamin
tak
zdziwiłam się, że tak dużo...
chyba kupię znów Merz Spezial.
od marca zaczynam pić też pokrzywę.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-02-27, 12:21   #3473
buahhot
Marcelover ♥♥♥

czeesc

Cytat:
W ogole bylam w biedronce i kupilam ten peeling truskawkowy Joanny, uwielbiam go a ta cena w biedronce, 2,99

Kupilam tez zel micelarny, mialam juz go kiedys, 2 opakowania i byl suuuuuper Mam nadzieje ze ten sie rozni tylko opakowaniem bo jest rozowe i przezroczyste a tamten byl w nieprzezroczystym i niebieskim
ja też kupiłam ten peeling truskawkowy i żel do twarzy z drobinkami myjącymi- mam jeszcze ten micelarny, który był swego czasu w sprzedaży i jest świetny do mycia twarzy mam nadzieje, że ten z drobinkami będzie równie dobry

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-27, 12:37   #3474
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
A co wykonczylas? I co planujesz kupic? Mnie interesuje wszystko do kreconych
Tez powoli wykanczam moje zapasy i juz sie nie moge doczekac zakupow kosmetycznych do wlosow Beda nagroda za rzetelnie przeprowadzony projekt denko

Oprocz tego zakupilam:
- baze myjaca do ciala z ziaji med (400ml)
- zel do higieny intymnej ziaji med z kwasem mlekowym (ale zamierzam nim myc buzie bo mi bardzo sluza produkty z kwasem mlekowym, np uwielbiam washpeeling eucerinu z nim )

i za te 2 produkty zaplacilam 9,90 Uwielbiam apteke w szpitalu w ktorym pracuje

nastepnie:
- zielona kredke do oczu rimmel
- cien w sztyfcie w kolorze takim lekko zlotym isadory - slicznie wyglada na powiece ale ja go stosuje bardziej na dolna powieke lub scisle na linie wodna - niesamowicie rozswietla spojrzenie ale efekt jest naturalny wiec poszlam tak do pracy i kolezanka byla zachwycona, polecam
fajne zakupy

Planuję:
-szampon Babydream,
-olejek na rozstępy Babydream (na włosy i ciało),
- ten żel: Bourjois, Gel Frais Nettoyant [Fresh Cleansing Gel] (Odświeżająco - oczyszczający żel do mycia twarzy)
- balsam Mrs. Potter's (widziałam u siebie ten z aloesem do suchych i zniszczonych włosów)
- Odżywka Issany,
- peeling do ciała (może skuszę się na ten Joanny)
- cienie do powiek

skończyłam:
- odżywka z awokado Timotei
- maska mleczna do włosów
- żel do mycia ciała Ziaja
- dwufazowy płyn do demakijażu Ziaja
no i kończy mi się maska do włosów Lorys (wreszcie )

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-02-27, 12:39   #3475
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Hej;*
Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
Yasha ale masz długie włoski
Oj chciałabym dłuższe mieć
Cytat:
no pieknie, ladny skret maja
Dziękuje, w skręcaniu się im trochę pomagam
Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość

caate z facetami tak trzebaba, ja jak sie nie oodywam do swojego i jestem taka obojetna, robie cos sama zajmuje sie soba i nie zwracam na niego dluzszy czas uwagi to on do mnie przychodzi i to on mowi ze kocha to on mowi do mnie a nie ja do niego choc sie przytul albo choc sie poloz kolo mnie, powiem ci ze to dziala trzeba im pokazac czasami ze mozemy zyc bez nich i ze swietnie sobie bez nich dajemy rade a wtedy napewno poczuja sie zagrozeni ze moga nas stracic i zaczna sie bardziej starac. Moj tez popelnia wiele bledow i tez owinien sie bardziej starac ale wiem ze i tak z nim bede do konca zycia bo go kocham i nie wyobrazam sobie zeby mialo byc inaczej
Napisałaś samą prawdę, w pełni się z Tobą zgadzam

Cytat:
witam

nie wiem co robić

wypadło mi 5 garści oO
Podobno kiedy kończy się zima i zaczyna wiosna najwięcej par się rozstaje, więc może to aura tak działa czy coś
ojej to strasznie dużO też mi lecą i od tygodnia szukam w moim mieście ampułek z Joanny i znaleźć nie mogę;/ No i zaczynam brać drożdże znowu, bo nic tak dobrze nie działało na mnieMiłego dnia;*
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 12:49   #3476
Soph
Zakorzenienie

jeszcze miałam wkleić linki
odzywka Timotei którą wykończyłam: ,
maska mleczna mila (też zużyta)
produkty o przyjemnym zapachu i dające dobre efekty

nowa maska z Avonu
(pozostawia po sobie charakterystyczny zapach na włosach)

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-02-27, 12:50   #3477
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dobra ide jesc moje sniadanko chilii con corne a pozniej chyba pojde sobie na spacer, caly dzien w domu siedziec nie bede Tzta niestety nie ma

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 12:57   #3478
marlienkaa2
Zadomowienie

Hello Mam dzisiaj dzień lenia.
Co do zachowania TŻ Caate, to ja bym takiego w d***e kopnęła i tyle by miał. Nie miałabym litości. Mało to facetów na świecie?? Po co się męczyć w związku, w którym coś daje z siebie tylko jedna osoba.
Stary 2011-02-27, 13:00   #3479
Talullah
Wtajemniczenie

Soph - moze sprobuj kremu do skory glowy z himalaya? Ja mam i jestem zadowolona, prawie w ogole mi juz wlosy nie leca

Mozna go znalezc na stronie dozu.

Cytat:
Napisane przez xxYashaxx Pokaż wiadomość
Podobno kiedy kończy się zima i zaczyna wiosna najwięcej par się rozstaje, więc może to aura tak działa czy coś
Mam nadzieje ze tak nie jest Ja sie z TZ poznalam 2 lata temu wlasnie taka pora jak teraz, rok temu dalismy rade wiec mam nadzieje ze i w tym roku wytrzymamy ta dziwna aure

Widze ze nas czyta Pseudomonas aeruginosa - zapraszam, niezly nick, skad taki? Zainteresowania mikrobiologiczne?

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2011-02-27 o 13:05
Stary 2011-02-27, 13:05   #3480
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Soph - moze sprobuj kremu do skory glowy z himalaya? Ja mam i jestem zadowolona, prawie w ogole mi juz wlosy nie leca

Mozna go znalezc na stronie dozu.

Mam nadzieje ze tak nie jest Ja sie z TZ poznalam 2 lata temu wlasnie taka pora jak teraz, rok temu dalismy rade wiec mam nadzieje ze i w tym roku wytrzymamy ta dziwna aure
a stacjonarnie gdzie mogę go kupić?

ja już 2 razy się rozstawałam z TŻ zimą
(mam na myśli takie długie rozstania).

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości