idzie wiosna,wydłuża się dzionek,kiedy dostanę w końcu pierścionek?ZAZDROŚNICE cz.32. - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-27, 13:23   #3121
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Dot.: idzie wiosna,wydłuża się dzionek,kiedy dostanę w końcu pierścionek?ZAZDROŚNICE

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
Kiedyś Gwizdak powiedziała, że jak ktoś Cię ma znaleźć to i tak znajdzie
Ja w sumie chciałabym jedno nazwisko (nie lubię tych dwu-członowych), ale jednocześnie przy CVkach chciałabym wpisywać również panieńskie.

A z Tżtowego to bym chyba nie chciała zrezygnować
To nie tylko kwestia czy ktoś mnie znajdzie. To też poczucie odrzucenia części swojej tożsamości. Ja mam problem by pozbyć się starych gratów typu klasówka z LO czy pocztówka bo mam poczucie, że to część mnie. No to zmianę nazwiska poczuję dotkliwie

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 13:46   #3122
OlkaR
Zakorzenienie

Dot.: idzie wiosna,wydłuża się dzionek,kiedy dostanę w końcu pierścionek?ZAZDROŚNICE

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Kurde czemu żadna mi nie powiedziała, ze miałam piórko na ramieniu i grubo wyszłam biorę się za siebie ostro...
dziewczynko droga, po prostu nie wyszłaś jak szkieletor, to jest raz, a dwa.... ja się chyba zawsze będę zachwycać Twoim młodziutkim wyglądem. Zazdroszczę takiej młodej buzi
Stary 2011-02-27, 13:47   #3123
crozee
Zakorzenienie

a ja zrobiłam własnie wątróbkę
Stary 2011-02-27, 13:54   #3124
OlkaR
Zakorzenienie

Aleks ja uważam, że jak komuś zależy na kontakcie z Tobą (czy to lepszym, czy gorszym ale jednak zależy), to i tak będzie wiedział jakie masz nazwisko. Ja stwierdziłam, że dwuczłonowego nie zdzierżę, bo swoje mam wystarczająco długie, ale w razie, gdyby potencjalny TŻ miał brzydkie nazwisko (typu Bździkot) to będę namawiała na przyjęcie mojego, albo w ogóle zmianę nazwiska.
Cóż... "wina" rodziców, że nie spłodzili syna, który nazwisko rodowe przekaże dalej
Stary 2011-02-27, 13:57   #3125
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
a ja zrobiłam własnie wątróbkę
zjadłabym

dobra, lecę do tż
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 14:55   #3126
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość
z ta anonimowością to tak nie do końca..przynajmniej dla mnie to znaczenia nie mam..osoby, które znam długi czas bez względu na to czy mamy częsty czy sporadyczny kontakt i tak będą wiedziały, że zmieniłam nazwisko..te z którymi żadnego kontaktu nie utrzymuje nie muszą tego wiedzieć gdyby nie to, że zwyczajnie nie pasuje mi nazwisko Tż i mam swoje powody, które wpłynęły mocno na moje poglądy w tej kwestii to mogłabym nosić jego, ale w obecnej sytuacji jedynie dwuczłonowe wchodzi w grę..co do dzieci to wiem, że on nie wyobraża sobie żeby dziecko miało tez dwuczłonowe..rozmawialiśm y o tym niedawno i powiedział, że w tej kwestii będzie nieugięty

no to już..czas się zacząć starać..
Też bym chciała dla dzieci dwuczłonowe, ale P. się nie zgadza Mi daje wolną rękę, ale widzę, że też wolałby, żebym przyjęła jego nazwisko. Tyle, że mam jak Aleks - jestem bardzo sentymentalna, trzymam większość zeszytów z liceum i mam wrażenie, że zupełna zmiana nazwiska by sprawiła, że będę kimś innym

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Hej

Ja już po śniadanku, nasza imprezka z Ins bardzo udana Wróciłam o 5.30 i od razu wskoczyłam do ciepłego łóżeczka - podziwiam Ins, bo jechała prosto do pracy, miała się tam kimnąć do 8 a teraz ma 12 godzin Wytańczyłyśmy się, pogadałyśmy, Ins zabrała mnie nawet do Wenecji Oczywiście uciekła nam kolejka, więc jeszcze pół godziny czekałyśmy na peronie razem z bardzo rozbawioną grupką zaciągających wschodnio ludzi w średnim wieku także bardzo się cieszę z naszego spotkania, dzięki Ins jeszcze raz mam nadzieję, że powtórzymy to jeszcze, może w większym gronie (Hawwa, Osz?)
Pytanie, kiedy będę znów w Gdańsku Dziś wracam do domu, w środę przyjeżdża P., cały marzec będzie miał praktyki, a następne zajęcia ma chyba dopiero w maju, więc zanim zjawię się w Gdańsku, może trochę czasu minąć

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
To nie tylko kwestia czy ktoś mnie znajdzie. To też poczucie odrzucenia części swojej tożsamości. Ja mam problem by pozbyć się starych gratów typu klasówka z LO czy pocztówka bo mam poczucie, że to część mnie. No to zmianę nazwiska poczuję dotkliwie

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 16:02   #3127
OlkaR
Zakorzenienie

R. mi powiedział, że mnie bardzo kocha, ale wie, że zasługuję na kogoś lepszego i że chce dla mnie jak najlepiej, nie chce, żebym sobie zniszczyła życie a gdybym była z nim to pewnie tak by było, bo "nigdy nie będzie taki jak ja"....
A później powiedział, że nawet sobie nie zdawał sprawy z tego, jak bardzo jedno zdanie może wywrzeć wpływ na jego psychikę i że cały czas pamięta to co powiedziałam, że "nie jestem nim i chcę sama do czegoś dojść a nie za pieniądze" i że mi bardzo zazdrości takiego podejścia do życia.
A mi jest smutno

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-27, 16:48   #3128
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
R. mi powiedział, że mnie bardzo kocha, ale wie, że zasługuję na kogoś lepszego i że chce dla mnie jak najlepiej, nie chce, żebym sobie zniszczyła życie a gdybym była z nim to pewnie tak by było, bo "nigdy nie będzie taki jak ja"....
A później powiedział, że nawet sobie nie zdawał sprawy z tego, jak bardzo jedno zdanie może wywrzeć wpływ na jego psychikę i że cały czas pamięta to co powiedziałam, że "nie jestem nim i chcę sama do czegoś dojść a nie za pieniądze" i że mi bardzo zazdrości takiego podejścia do życia.
A mi jest smutno
A Ty jak widzisz swoją relację z nim za kilka lat ? Jak widzisz siebie ?

wróciłam z jazd; nauczyłam się już względnie parkować chociaż równolegle umiem między pachołkami a wolałabym oczywiście ćwiczyć między samochodami czasem robię jakieś błędy ale generalnie chłopak który był po mnie i mnie przy okazji podwoził pod mój dom poprawił mi nastrój jak ja jeżdżę (bo sam był tragiczny). Będzie co ma być - już w piątek

ja nie lubię wątróbki ale ma dużo żelaza

TŻ właśnie ode mnie wyszedł i zauważył zdjęcia ze spotkania; najbardziej podobała mu się piczka

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 16:59   #3129
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
A Ty jak widzisz swoją relację z nim za kilka lat ? Jak widzisz siebie ?

wróciłam z jazd; nauczyłam się już względnie parkować chociaż równolegle umiem między pachołkami a wolałabym oczywiście ćwiczyć między samochodami czasem robię jakieś błędy ale generalnie chłopak który był po mnie i mnie przy okazji podwoził pod mój dom poprawił mi nastrój jak ja jeżdżę (bo sam był tragiczny). Będzie co ma być - już w piątek

TŻ właśnie ode mnie wyszedł i zauważył zdjęcia ze spotkania; najbardziej podobała mu się piczka
No właśnie o to chodzi, że... on ma aż za dużo racji w tym co mówi. Bo my naprawdę do siebie nie pasujemy. Niby się mówi, że nic innego nie ma znaczenia jak się ludzie kochają. Ale tak naprawdę ma... bo jak załóżmy będziemy kiedyś razem... on jest kierowcą, albo będzie jeździł daleko i na długie trasy i zarabiał sporo, albo będzie siedział na tyłku i zarabiał tak naprawdę niewiele; w porównaniu z moimi potencjalnymi zarobkami (wiadomo, nie nastawiam się od razu na kokosy, ale za parę lat... wiem, że jak będę dobra w tym co będę robiła, to zarobki będę miała konkretne) i będzie wszystko miło fajnie, bo sobie będziemy żyć razem z tym, że jest jedno ale- wtedy tak naprawdę on by był na moim utrzymaniu.
Z jednej strony, nie mam nic przeciwko temu pod warunkiem, że będzie pracował a nie leżał i pachniał. Ale jaki prawdziwy facet da kobiecie robić na rodzinę i utrzymanie? Żaden.
Kolejna sprawa jest taka, że on mi zawsze mówi, jaka to ja jestem "mądra i inteligentna"- fajnie, mi jest miło, że mnie ktoś docenia, ale przez to ja mam wrażenie, że on hmm... źle się z tym czuje pod takim względem, że jestem sporo młodsza a mądrzejsza (nie chodzi tu o jakieś nie wiadomo co, tylko o samą kwestię wykształcenia; ja po prostu "ze szkoły" mam więcej wiadomości niż on).

No i generalnie nie wiem. Mam takie wrażenie, że tak czy siak, będę dażyła do tego, żeby znaleźć sobie kogoś, brzydko mówiąc, poziomie. A jeśli nie... to rzeczywiście może mi być potem źle w życiu jak sobie uświadomię, że to nie jest tak jak sobie wymarzyłam.

Ciężka sprawa.

Błędy robi każdy. Nawet ktoś, kto za kółkiem spędza pół życia. Najważniejsze to wiedzieć, gdzie robisz błąd i następnym razem starać się go nie popełnić
Będziemy kciukać to zdasz
Stary 2011-02-27, 17:09   #3130
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie o to chodzi, że... on ma aż za dużo racji w tym co mówi. Bo my naprawdę do siebie nie pasujemy. Niby się mówi, że nic innego nie ma znaczenia jak się ludzie kochają. Ale tak naprawdę ma... bo jak załóżmy będziemy kiedyś razem... on jest kierowcą, albo będzie jeździł daleko i na długie trasy i zarabiał sporo, albo będzie siedział na tyłku i zarabiał tak naprawdę niewiele; w porównaniu z moimi potencjalnymi zarobkami (wiadomo, nie nastawiam się od razu na kokosy, ale za parę lat... wiem, że jak będę dobra w tym co będę robiła, to zarobki będę miała konkretne) i będzie wszystko miło fajnie, bo sobie będziemy żyć razem z tym, że jest jedno ale- wtedy tak naprawdę on by był na moim utrzymaniu.
Z jednej strony, nie mam nic przeciwko temu pod warunkiem, że będzie pracował a nie leżał i pachniał. Ale jaki prawdziwy facet da kobiecie robić na rodzinę i utrzymanie? Żaden.
Kolejna sprawa jest taka, że on mi zawsze mówi, jaka to ja jestem "mądra i inteligentna"- fajnie, mi jest miło, że mnie ktoś docenia, ale przez to ja mam wrażenie, że on hmm... źle się z tym czuje pod takim względem, że jestem sporo młodsza a mądrzejsza (nie chodzi tu o jakieś nie wiadomo co, tylko o samą kwestię wykształcenia; ja po prostu "ze szkoły" mam więcej wiadomości niż on).

No i generalnie nie wiem. Mam takie wrażenie, że tak czy siak, będę dażyła do tego, żeby znaleźć sobie kogoś, brzydko mówiąc, poziomie. A jeśli nie... to rzeczywiście może mi być potem źle w życiu jak sobie uświadomię, że to nie jest tak jak sobie wymarzyłam.

Ciężka sprawa.
miłość zwykle nie wystarczy, muszą zaistnieć jakieś dodatkowe korzystne okoliczności a jednak rozumiem to, że czułabyś się dziwnie będąc ciągle chwalona za mądrość itd. a sama nie mogłabyś tego samego o nim powiedzieć. I co z tego że będzie na Ciebie patrzał jak w obraz jak sobie z nim fajnie nie pożartujesz, jakieś wasze życiowe priorytety się różnią i będziesz czuła że tyrasz kiedy on sobie jeździ po świecie i nie wiadomo co tam robi.

Stary 2011-02-27, 17:17   #3131
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
miłość zwykle nie wystarczy, muszą zaistnieć jakieś dodatkowe korzystne okoliczności a jednak rozumiem to, że czułabyś się dziwnie będąc ciągle chwalona za mądrość itd. a sama nie mogłabyś tego samego o nim powiedzieć. I co z tego że będzie na Ciebie patrzał jak w obraz jak sobie z nim fajnie nie pożartujesz, jakieś wasze życiowe priorytety się różnią i będziesz czuła że tyrasz kiedy on sobie jeździ po świecie i nie wiadomo co tam robi.
To nie tak. On nie jeździ sobie dla przyjemności. W końcu to też jest ciężka praca. A co tam robi... no cóż, kwestia zaufania. Z tym, że on powiedział, że jakbyśmy byli razem to rezygnuje z wyjazdów i szuka pracy na miejscu... a praca na miejscu nie da mu 20tys miesięcznie więc... ten związek chyba by wymagał zbyt wielu wyrzeczeń z obu stron.
Stary 2011-02-27, 17:40   #3132
peach_passion
Zakorzenienie

tż pojechał do sklepu

olka, ciężka sprawa. zaradność życiowa nie zależy od wykształcenia więc nie jest powiedziane, że on nie utrzyma rodziny. znam takich po studiach którzy chyba myśleli ze praca sama ich znajdzie i są niedojdami a znam takich co mają tylko maturę i dają sobie super radę bo po prostu im zalezy i nie czekają na manne z nieba.
jednak wiem jak to jest jak jest się mądrzejszym od partnera i gdy dla Ciebie jakaś tam wiedza jest oczywista a dla niego jest czarną magią. jednak te poziomy intelektualne musza sie wyrównywac gdzies tam. nie znam go wiec nie mówię konkretnie o nim ale jakos to probuje sobie zarysować.

ogladalismy 127 godzin. parę momentów fajnych, końcówka też. no i główny bohater w moim typie ale jednak film nudny dla mnie

teraz biorę się za "jak zostac królem"

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Cytat:

już w piątek? szybko zlecialo! będą kciuki - będzie prawko

chyba z litości proszę o nieujawnianie naszych tajnych akt

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

to "mądrzejszym od partnera" to ma być tak w cudzysłowie bo nie wiem jak to określić
Stary 2011-02-27, 17:48   #3133
OlkaR
Zakorzenienie

Peach ja wiem, że wykształcenie to nie wszystko, ale widzisz... on sam twierdzi, że coś jest nie tak. Nie ja jako ta "mądrzejsza", tylko on. Mam wrażenie że po jakimś czasie zachwytu nad "młodą, mądrą kobietą", uderzyłoby go przygnębienie. Właściwie to przygnębienie już wczoraj odczułam.
Kurcze no, ja uważam że on jest inteligentny, bo jest a akurat wykształcenie do inteligencji niewiele ma. Interesuje się różnymi rzeczami, nie jest tak że uważa, że jest najlepszy na świecie bo skończył technikum i ma gdzieś wszystko inne tylko się interesuje. Nawet mnie zaskakuje to jak się interesuje moimi studiami bo zawsze sobie każe tłumaczyć co robimy na danym przedmiocie, do czego to jest i po co, także taki no... fajny jest

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość

to "mądrzejszym od partnera" to ma być tak w cudzysłowie bo nie wiem jak to określić
Wiem wiem o co chodzi Mądrość można określać na kilku albo nawet kilkunastu różnych płaszczyznach. Więc chyba się nie da powiedzieć, że ktoś jest mądrzejszy od kogoś innego bo ktoś "mądry" w jednej dziedzinie, w innej jest "głupi".
Stary 2011-02-27, 17:56   #3134
sweet_vintage
Rozeznanie

Dziewczyny ja przyłączę się do wątku bo to tej pory tylko czytałam, ale teraz chciałabym zasięgnąć Waszej rady.... Większość moich koleżanek jest singielkami, a z mamą obawiam się poruszać tego tematu więc postanowiłam moje pytanie zadać tutaj.

Otóż chodzi o to, że jestem z moim TŻ od trzech lat. Ja mam 23 lata on 24. Właściwie od zawsze byłam lekkoduchem i nigdy poważnie nie brałam pod uwagę tego, że kiedyś będę chciała np. ślubu... A teraz ku mojemu zdziwieniu się to zmienia. Do tej pory nie rozmawialiśmy z TŻ na poważnie o przyszłości i właśnie ewentualnych zaręczynach, ale szczerze powiedziawszy mam coraz większą ochotę podjąć ten temat. Nie wiem jednak jak się do tego zabrać żeby go nie spłoszyć i żeby nie zaczął od razu wyobrażać sobie, że ja chcę natychmiast ślubu, dzieci itd bo tak nie jest. Po prostu chciałabym żeby nasz związek zaczął się rozwijać w bardziej poważnym kierunku.... Mam nadzieje, że wiecie co mam na myśli.

Wiem, że to banały i pewnie już było to setki razy maglowane, ale może akurat któraś bardziej doświadczona Wizażanka ode mnie w tych sprawach udzieli mi rady
sweet_vintage jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 18:19   #3135
OlkaR
Zakorzenienie

Sweet wydaje mi się, że skoro tyle już jesteście razem, to znasz na tyle swojego TŻa, że chyba powinnaś wiedzieć jak zacząć
Stary 2011-02-27, 18:50   #3136
Zwies
Zakorzenienie

Olu Ciężka sprawa
A może jednak warto wierzyć, że stworzycie dobrze zgrany związek?
Może przezwyciężycie te nierówności?

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 19:00   #3137
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
Olu Ciężka sprawa
A może jednak warto wierzyć, że stworzycie dobrze zgrany związek?
Może przezwyciężycie te nierówności?
Nie wiem Zwiesiu... ciężko by było. Chyba trochę za ciężko. Zobaczymy jak się to wszystko potoczy. Bo znowu co teraz?
Przestać do siebie dzwonić i pisać? Zerwać kontakt? To by było calkiem bez sensu.
Będzie co ma być....chyba...
Stary 2011-02-27, 19:26   #3138
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem Zwiesiu... ciężko by było. Chyba trochę za ciężko. Zobaczymy jak się to wszystko potoczy. Bo znowu co teraz?
Przestać do siebie dzwonić i pisać? Zerwać kontakt? To by było calkiem bez sensu.
Będzie co ma być....chyba...
No bez sensu
Rzeczywiście teraz chyba trzeba czekać aż samo wyjdzie.
Ale przynajmniej po tym co piszesz - że macie trochę inne poglądy na życie i jednocześnie nawzajem je akceptujecie, to wszystko w porządku
Podziwiam za związek na odległość (sama przeżyłam około 8,5 miesiąca bez Tż, ale ja chcę być koło niego, nie chcę być daleko), wytrwacie

A my teraz - mimo, że jesteśmy tak blisko siebie (stacja metra) to nie możemy być razem Nie ma jak Najlepszym rozwiązaniem byłoby zamieszkanie razem, i potencjalnie jest jedna opcja, która by mogła częściowo rozwiązać wszystkie problemy, ale sama nie wiem
A z Tż będziemy rozmawiać o tym dopiero w środę...

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 19:28   #3139
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Olu popatrz na to z tej strony - w każdym związku są różnice i problemy. Skoro już wiecie gdzie u was są punkty zapalne to możecie nad tym pracować.

Wiataj sweet. Co do rozmowy z tż to trzeba szczerze i konkretnie

A mnie egzamin średnio poszedł. Niby coś napisałam i 3 powinno być ale nie jestem zadowolona. Totalnie nie wstrzeliłam się w pytania. Dawno nie byłam tak bardzo niezadowolona po egzaminie.

Stary 2011-02-27, 19:37   #3140
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
pozory

Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość

dokładnie..pozory..Madzia to zboczuch!!!!! jeszcze jak w pociągu byłam to sie przekonałam ale jakoś nie widziałam żeby któraś z nas święta była..zwłaszcza, że tematy dyskusji były interesujące
dziewczynki bo przegniecie pałeczke

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Wrocławianki fajne foty Madzi w pierwszej chwili nie poznałam
czemu?

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
A mnie egzamin średnio poszedł. Niby coś napisałam i 3 powinno być ale nie jestem zadowolona. Totalnie nie wstrzeliłam się w pytania. Dawno nie byłam tak bardzo niezadowolona po egzaminie.
ale ważne ,że zdasz
Stary 2011-02-27, 19:44   #3141
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
ale ważne ,że zdasz
Ja mam nadzieję, że zdam. Czy tak będzie to się dopiero okaże

Stary 2011-02-27, 19:51   #3142
madziamacius8786
Zakorzenienie

Aleks trzymam by tak było
Stary 2011-02-27, 20:02   #3143
kasia0912
Zakorzenienie

Wróciłam
Nadrobiłam
Olu gratulację z powodu biochemii
Dziewczyny ze spotkania widać,że zadowolone

a ja czuję się spokojna i szczęśliwa. Wczoraj spędziliśmy wieczór ze znajomi, którzy właśnie planują ślub i w końcu dowiedziałam się jak Tż się na to zaopatruję. Stwierdził,że on chcę zaręczyn, ślubu,ale wtedy gdy będzie go na to stać i ja to rozumiem,ale on myśli,że ja chcę nie wiem pierścionek za 3-4 tysiące,a ja nie chcę.
I powiedział,że przed 25 rokiem życia będę narzeczoną. Ta rozmowa mnie bardzo uspokoiła.
a jutro poprawka z patologii

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 20:07   #3144
madziamacius8786
Zakorzenienie

Kasiu no widzisz a teraz ile masz lat?:P

a co do poprawki to zaliczysz
Stary 2011-02-27, 20:09   #3145
raingirl
Zakorzenienie

Jooooooł

Stworzyłam dzisiaj na zajęciach pracę, która NAPRAWDĘ mi się podoba jutro Wam cyknę fotkę bo nie mam aparatu ale się na mnie ludzie dziwnie patrzyli w komunikacji miejskiej jak wsiadałam z takim wiecheciem

A teraz coś specjalnego....
MAM WGLĄD DO ALBUMU OD FOTOGRAFA ŚLUBNEGO !!!!

Chcecie ?
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 20:09   #3146
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Wróciłam
Nadrobiłam

a ja czuję się spokojna i szczęśliwa. Wczoraj spędziliśmy wieczór ze znajomi, którzy właśnie planują ślub i w końcu dowiedziałam się jak Tż się na to zaopatruję. Stwierdził,że on chcę zaręczyn, ślubu,ale wtedy gdy będzie go na to stać i ja to rozumiem,ale on myśli,że ja chcę nie wiem pierścionek za 3-4 tysiące,a ja nie chcę.
I powiedział,że przed 25 rokiem życia będę narzeczoną. Ta rozmowa mnie bardzo uspokoiła.
i uświadomiłaś go, że chcesz tańszy pierścionek?
Stary 2011-02-27, 20:13   #3147
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Wróciłam
Nadrobiłam

ja nie wiem skąd faceci myślą o takich drogich pierścionkach, mi się podobają skromne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-27, 20:15   #3148
majasn
Zakorzenienie

Madzia, przecież wiesz, że bardzo Cię lubimy i to tylko z czystej sympatii

jestem w domu, ide ćwiczyć i spać, bo ledwie chodzę i na oczy patrzę
majasn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 20:15   #3149
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
A teraz coś specjalnego....
MAM WGLĄD DO ALBUMU OD FOTOGRAFA ŚLUBNEGO !!!!

Chcecie ?
chcemy
Stary 2011-02-27, 20:16   #3150
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
i uświadomiłaś go, że chcesz tańszy pierścionek?
Oni i tak kupują taki jaki oni uważają za słuszny

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości