Jasna farba na ciemniejsze w³osy - hm? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2011-02-26, 16:53   #1
Decybel
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 38
GG do Decybel

Jasna farba na ciemniejsze w³osy - hm?

Zastanawiam siê, jak to mo¿liwe - moja kole¿anka ma w³osy koloru ¶redni br±z. Po¿yczy³a od mamy resztkê farby z Garniera - któr±¶ z serii tych superrozja¶niaj±cych jasnych blondów. Zrobi³a sobie pasemko, potrzyma³a chwilê - kolor wyszed³ idealny!
Ja mam w³osy obecnie.. hm.. takie br±zowo-rudawe? Jaki¶ ponad miesi±c temu zafarbowa³am w³osy dzikim kasztanem z Joanny, wyszed³ b. ciemny, ale szybko siê spra³, na taki sraczkowaty, jasny rudy. Gdzie¶ w grudniu szokuj±co rozja¶ni³am w³osy (popali³am i zniszczy³am przy okazji, niestety), ale nie spodoba³o mi siê, farbowa³am siê potem na rudo¶ci, br±zy, ale szybko siê spiera³y. Jak myjê w³osy, to leci czysta woda. Mam 2-3 cm odrosty koloru ¶redni br±z, moje naturalne. Zastanawiam siê, czy wyjdzie ³adny efekt, taki jak u kole¿anki My¶lê, ¿e tego rudego pigmentu ju¿ nie ma zbyt wiele. Co o tym s±dzicie?
Decybel jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-02-26, 17:18   #2
xsyskax
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 119
Dot.: Jasna farba na ciemniejsze w³osy - hm?

moim zdaniem dj im najpierw odpocz±æ. mia³am podobnie i gdy próbowa³am potem stonowaæ w³osy na jeden kolor, to powychodzi³y ró¿ne plamy i wygl±da³o to okrutnie.
xsyskax jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-02-26, 19:54   #3
Kalunia94
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 194

tez bym da³a w³osom odpoczac ciagle farbowanie je jest bezsensu. Ja kombinowa³am z w³osami farbowa³am je raz na ciemno raz na jasno i mam efekt szopy na g³owie. teraz zapuszczam sobie sliczne odrosty i wracam do naturalnego koloru
Kalunia94 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-02-27, 12:24   #4
201607040946
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 20 469

Pewnie kole¿anka mia³y naturalny kolor, dlatego ³adnie jej wyszed³ farbowa³am siostrze Garnierem 111 bodaj¿e, siostra mia³a naturalne ciemnorude (nie kasztanowe w³osy, takie z³ote bardziej) i rozja¶ni³o jej o 2 odcienie kolor piêknie siê sp³ukuje, robi siê taki... popielaty (a farbowa³am na rudy!!!)
201607040946 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-02-27, 14:58   #5
fryz5
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 131

nie wyjdzie Ci, na farbowanym kolorze moze wyj¶æ mocno rudy bo masz tam rude pigmenty. naturalne zafarbuj± siê ³adnie. ale dziewczyny maj± racje, podetnij w³osy o kilka cm i je regeneruj! polecam maskê kallosa taka mleczna, nie pamiêtam w tym momencie dok³adnej nazwy, jest ona w KWC, maske elseve total repair 5, maskê pantene intensywna regeneracja, maska syoss nawil¿aj±ca. tych masek w³a¶nie uzywam na moje wysuszone w³osy i s± coraz lepsze. i jeszcze u¿ywaj oleju kokosowego na noc, tak ze 2 razy w tygodniu.
fryz5 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-02-27, 20:26   #6
Decybel
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 38
GG do Decybel

Masakra Pod koniec kwietnia jadê do Pary¿a - jasne, ¿e bêdzie mnóstwo zdjêæ i chcê ¶wietnie wygl±daæ, bo jak na razie - pora¿ka -.-' Co¶ wykombinujê, jednak trochê bojê siê eksperymentów..
Decybel jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-02-27, 20:29   #7
Kalunia94
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 194

No to jak masz tak± wycieczkê i chcesz dobrze na niej wygladac to nie farbuj w³osów do kwietnia niech odreaguja swoje odpoczn± od farby pielêgnuj je a potem w kwietniu zafarbuj
Kalunia94 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.