|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
shpilcia masz super kolor.od razu oczy wychodzą na mega niebieskie.jest ci super w tym kolorze.a praca pewnie sie predzej czy pózniej znajdzie.oby tylko prędzej.
hosenko to masz fajny system pracy.ja własnie chciałabym sama sobie planować co mam robić.byłoby to na pewno bardziej efektywne niz jak mam obecnie. jak sobie pomysle ze jutro jest pon.to mam dość...a tż pojechał do katowic i sama jestem
|
#542 | |||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() Odżywki nie polecam. Ma dziwną żelową konsystencję, zostawia taką dziwną warstwę no i nie widziałam za bardzo działania. ![]() Cytat:
GRATULACJE!!! ![]() Cytat:
Zaczęłam dietę. Tzn. właściwie od jutra zaczynam, ale kolacja była już dietetyczna.
|
|
|
#543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jaką dietę? coś konkretnego? ja też sobie dzisiaj powiedziałam, że koniec tego folgowania sobie byłam w macu i wypiłam tylko cappuccino ![]() wstępnie sobie rozplanowałam wydatki na następny miesiąc...mam nadzieję, że się uda Sylwestrowy kupił mi zmywacz do paznokci
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-02-27 o 22:11 |
|
|
|
|
#544 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A teraz mój nie bić: Luty Zużyte: 1. Krem przeciwzmarszczkowy na dzień i na noc z Fito-retinolem Perfecta Cera Mieszana, Dax Cosmetics (50 ml) 2. Masło do ciała `Ciemna czekolada i orzech pistacji` Sweet Secret, Farmona (225 ml) 3. Pomadka z błyszczykiem Lip2last Colour, Manhattan 4. Pomadka Hydrating Lipstick, Versace ![]() 5. Pomadka Rouge et Levres Rose raisin Luminelle, Yves Rocher (3,5 g) 6. Pomadka Color Riche Shine Gelee 501 Light Garnet, L'Oreal 7. Błyszczyk Dream Shine Collagen Micro-Absorption, Pierre Rene ![]() 8. Tusz do rzęs Telescopic kolor brązowy, L'Oreal 9. Pomadka Rouge Dragee Corail Givre Luminelle, Yves Rocher (3,5 g) 10. Błyszczyk Lip Smacker Ice Creamies Bubble Gum, Bonne Bell 11. Błyszczyk Sweet & Wet nr 5, Vipera 12. Profilaktyczny żel do higieny intymnej i mycia ciała z krwawnika i kłączy pięciornika do skóry wrażliwej AA Higiena Intymna, Mincer (250 ml) 13. Preparat pobudzający wzrost paznokcia Nailgrow Miracle, Sally Hansen (13,3 ml) 14. Liftingująca maseczka 30+ przed wyjściem 'Rewelacja' Maseczki piękności, Dermika (saszetka) 15. Spray ułatwiający rozczesywanie włosów dla księżniczek Lilliputz, Rossmann (150 ml) 16. Żel ze świetlikiem i aloesem Seria Do Pielęgnacji Oczu, Flos Lek (10 g) 17. Lakier do paznokci nr 39, Inglot ![]() 18. Lakier do paznokci nr 75 Extreme Nails, Wibo 19. Kąpiel ziołowa Lawenda, Dresdner Essenz (saszetka) 20. Tusz pogrubiający do rzęs Push Up Mascara, Bell 21. Szampon 'Czarna Rzepa' Beauty Hair, Pollena-Malwa (300 ml) ![]() 22. Puder Matt&Smooth Kiss of Sun, Pixie Cosmetics (próbka) 23. Płyn do kąpieli i żel pod prysznic Mandarynka Les Plaisirs Nature, Yves Rocher (400 ml) 24. Wysuszacz do lakieru Quick Dry & Mega Shine, My Secret 25. Cień mineralny Eye Colour Mystic Night, Everyday Minerals (1 g) 26. Olej z awokado, Naturalne Piękno (10 ml) 27. Żel wyszczuplający z kompleksem antycellulit Lipocell, Ziaja (150 ml) ![]() 28. Kąpiel ziołowa Eukalipus i cytrus, Dresdner Essenz (saszetka) Oddane Mamusi po jej narzekaniach, że ja mam tyle, a ona nie ma Oddałam te, których używałam najrzadziejZużyłam dwa błyszczyki Wymienione Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-02-27 o 22:14 |
||
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
Kupione:
1-3. Puder do cery tłustej i trądzikowej Saipan, Jadwiga (x3) 47,67 zł 4. Błyszczyk Milky Lips nr 602, Paese 5. Błyszczyk Milky Lips nr 608, Paese 6. Cienie do powiek nr 110 Luxus, Paese 7. Cienie do powiek nr 112 Luxus, Paese 8. Błyszczyk jasnoróżowy, Euphora 9. Lakier Vinyl Mania Lady in Red, Joko 7,50 zł 10. Lakier Vinyl Mania Plum Plum Plum, Joko 7,50 zł 11. Kąpiel ziołowa Pomarańcza i kwiat lipy, Dresdner Essenz 1,99 zł 12. Kąpiel ziołowa Lawenda, Dresdner Essenz 1,99 zł 13. Kąpiel ziołowa Jałowiec i świerk, Dresdner Essenz 1,99 zł 14. Kąpiel ziołowa Eukaliptus i cytrus, Dresdner Essenz 1,99 zł 15. Intensywnie ujędrniające serum do biustu i dekoltu AA Ciało Szczupłe, Oceanic 6,59 zł 16. Szampon wzmacniający do włosów przetłuszczających się ze skłonnością do wypadania Rzepa, Joanna 3,35 zł 17. Żel ze świetlikiem i herbatą do powiek i pod oczy Seria Do Pielęgnacji Oczu, Flos Lek 5,60 zł 18. Żel ze świetlikiem i chabrem (bławatkiem) do powiek i pod oczy Seria Do Pielęgnacji Oczu, Flos Lek 5,60 zł 19. Tusz pogrubiający do rzęs Push Up Mascara, Bell 11,99 zł 20-21. Bibułki matujące, Wibo x2 22. Sypki cień do powiek Star Dust nr 4, My Secret 23. Hide-a-pore, Sweetscents 24. Kredka do oczu Longlasting Black fever, Essence 25. Cień mineralny Eye Colour Sea Horse, Everyday Minerals (1 g) 26. Lolita Lempicka EDP, Lolita Lempicka -> prezent walentynkowy od TŻta 27. Płukanka octowa z malin, Yves Rocher 24,90 zł 28. Balsam odżywczy do ust z olejkiem migdałowym, Yves Rocher 29. Cień pyłkowy popielaty 100% d'Origine Naturelle, Yves Rocher 30. Próbka korektora kamuflującego beżowego, Pixie Cosmetics 31. Maseczka z glinką marokańską do twarzy i włosów Tradition de Hammam, Yves Rocher 32. Cienie do powiek nr 111 Luxus, Paese 33. Pomadka nawilżająca w płynie nr 808, Euphora Już zużyte Kupione potrzebne Mogłabym się obejść ![]() Z wymian Gratis od YR A to dłuższa historia. Kiedyś Wam wspominałam, że mnie kuszą zestawy z Paese. Mieli promocyjne testowanie kosmetyków i zestaw składający się z podkładu long cover, lakieru do paznokci, trójki cieni Luxus i błyszczyka milky lips/pomadki namiętnik kosztował 26 zł. A ceny nowych tych produktów to mniej więcej: podkład-27 zł, cienie -18 zł, pomadka/błyszczyk 15 zł, lakier - 10 zł. Postanowiłam kupić cztery zestawy Wydałam dużo, ale 4 podkłady i 2 lakiery odsprzedałam już na allegro i zwróciło mi się wszystko Tylko kolorówki coraz więcej. Ale te błyszczyki i cienie są rewelacyjne Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-02-27 o 22:17 |
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za gratulacje! W sumie to zbior juz ogarnelam, kolorowki mam duzo jeszcze ale staram sie uzywac wszystkiego i nic nie kupowac. Jestem juz prawie wyleczona.
Moge wejsc do sklepu i wyjsc bez niczego ![]() Kiedys tak nie bylo ksiezniczko zuzycia super ale tych kolorowkowych zakupow ci nie wybacze... W przyszlym miesiacu przyjdzie mi Avon a na marzec planuje zuzyc: -oliwke nivea -zel palmolive mandarynkowy -perfumy True Star 100 ml!!!! -szampon oliwkowy -pomadke pielegnacyjna YR jeszcze jakbym sie pozbyla kilku cieni w kremie ktore mi sie zbieraja na powiekach i kilku kredek to tez by nie bylo zle
|
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
Księżniczko
nie wierszę, zę kupiłaś cienie ![]() mama chociaż zadowolona i zużycia ładne ![]() też nie rozumiem pod co 3 pudry na raz? a i powiedz mi jak te żele ze świetlikiem, próbowałaś już? bo mam na wykończeniu krem pod oczy i będę czegoś potrzebować
|
|
#548 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
). Przybyły 4 błyszczyki z Paese, więc błyszczykowy bilans +1, a pomadkowy -5 ![]() Te pudry zamawiam hurtowo, bo zużywam jeden w pół roku i zawsze robię taki zapas żeby nie przepłacać na kosztach przesyłki A żele pod oczy z flos leku są rewelacyjne Teraz używam ten z bławatkiem i też jest bardzo dobry, ale polecam ten z aloesem. Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-02-27 o 23:38 |
|||
|
|
|
#549 | ||
|
Zakorzenienie
|
owszem można na lajcie co nie znaczy że mimo wszystko chciałabym wyglądać wyjątkowo tego dnia
![]() Cytat:
![]() ja tak samo myślę że koło 200 osób będziemy zapraszać ale wiadomo że wszyscy nie przyjdą ![]() nadawał delikatny kolor, nie było efektu pomarańczy po jednym użyciu z tym że ja mam ostatnio bardzo suchą skórę i jak wcześniej nie posmarowałam się balsamem to miałam smugi najcześciej na łydkach ale to już moja wina ![]() Cytat:
![]() któraś chce zostać królową marca? walczymy o ten zaszczytny tytuł?
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
ksiezniczko ja ci pogratuluje blyszczykow
niestety zakupy zrobilas takie ze te piekne zuzycia sie traca w mgle na tle tych zakupow...ble, u mnie zaczelo padac i tak ma byc do srody.. |
|
|
|
#551 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Maliniarko ale nakupiłaś lakierów.
Zużycia bardzo ładne. Nosku, znów szalejesz włosowo? Te szampony Shauma dobre w ogóle są? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale te zakupy... ![]() Cytat:
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2011-02-28 o 09:54 |
||||
|
|
|
#552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() On każdą bajeruje Cytat:
W marcu będzie wiecej, bok ilka firm z którymi kontaktowałam się w lutym są zainteresowani reklamą, ale na kwietniowy numer Już mam chętnych nawet na maj.Jaki efekt daje? ![]() Nosku: u Ciebie nie tak strasznie. Mam dużo zużyć, więc jakoś to się wyrównuje. U mnie za to ogrom zakupów a 4 zużycia ![]() Wczoraj upiekłam z mamą bułeczki drożdżowe z powidłęm Właśnie zjadłam jedną do kawy
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-02-28 o 09:59 |
||
|
|
|
#553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale cuciola ma rację dziękuję za opinię i linka, pewnie się skuszę, poprzedni żel ze świetlikiem, którego używałam bardzo się rolował, więc tylko na noc ewentualnie, a widzę, że w tym nie ma tego problemu mam nadzieję, że u mnie w którejś aptece będzie Cytat:
ups
|
|
|
#555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie "bluszczowe" podejscie ma ta moja kolezanka. Wg niej facet jesli jest w udanym zwiazku nie ma potrzeb spotykania sie z kolegami.. bah! jej zdanie a kazdy ma swoje ![]() Hosenko ja ci tam pozwole kupic 10 lakierow Essence! oj oj uwazaj na siebie jak wyjda nowosci
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2011-02-28 o 11:29 |
|
|
|
|
#556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
owszem spotykają się we wspólnym gronie ze znajomymi ale zawsze są razem, nigdy tak że on idzie z kumplami a ona z koleżankami ale to są ich świadome decyzje na pewno nie wymuszone przez żadne z nich
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie i jesli obu osobom to pasuje to ok
![]() wogole rozmowa zaczela sie od tego, ze mamy pare znajomych, ktorzy jeszcze nie mieszkaja ze soba. On- wychodzi z kumplami kiedy chce i wraca o nieludzkich porach. Ona- nie mowi mu ze jej sie to nie podoba. No i wlasnie raczej jak zamieszkaja razem albo on zmieni podejscie do sprawy i sie troche "uspokoi" albo ona zacznie mu nagle wytykac co jej sie nie podoba. No i wtedy zacznie sie sypac bo od poczatku nie postawili spraw jasno. To tak pokrotce od czego zaczela sie gadka o wolnosci w zwiazku ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- pamietaj ze jestes na odwyku i zmagasz sie z nalogiem ![]() Ide myc wlosy
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2011-02-28 o 11:36 |
|
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie wróżę długiej przyszłości razem.
|
|
#561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
..albo ona bedzie dalej cicho siedziec a za jego plecami bedzie krecic nosem i "poswiecac" sie dla niego zostajac co wieczor sama mimo ze tego by nie chciala
pozyjemy zobaczymy Doszly moje puste paletki na cienie. Ale sa sliczne i waskie, nie zajmuja duzo miejsca. No to juz mam zajecie na dzis zamiast czytania ksiazki z odp. cywilnej. Trzeba wlozyc tam cienie i wyjac je najpierw przy pomocy prostownicy z orginalnego opakowania na szczescie szybko to idzie. Pokaze wam potem jak wyszlo i mam nadzieje ze zadnego cienia nie popsuje
|
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
No ja bym się nie przystosowała na jego miejscu.
Tak samo jak ja chcę posiedzieć z kumpelą i np. obgadać facetów to TŻ by mi tylko przeszkadzał.
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
od czasu do czasu owszem
ale on teraz prowadzi zycie jak "singiel" a widuja sie w weekendy. W tygodniu robi sobie co chce.
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2011-02-28 o 12:18 |
|
|
|
#565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
Tzn jak jak "singiel"? Podrywa panienki czy co?
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2011-02-28 o 13:19 |
|
|
|
#567 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to będzie również najbardziej stresujacy dzień w życiu, dlatego u mnie max 20 osób na krzyż ![]() Cytat:
A niech się obrażają, ja nie chadzam na takie uroczystości, wiec do mnie nie musi nikt przychodzić. To mój dzień i nikt mi go nie zepsuje. Cytat:
![]() Ja chcem być królową marca, ja chce ja ja ja I uroczyście oświadczam że zrobie wszystko aby nią zostać a co ![]() Bilans wkleje wieczorem bo mam w domku. Ze względu na urodziny przekroczyłam limit o 10.10 ale da się przeżyć ![]() Za to także dzięki wam wygrałam kartę rossmana na 50 zł ![]() Byłam wczoraj i w biedronce (oparłam się kuszeniu) i w carrefourze (też się oparłam - nie było szamponów ).A dziś z samego rana klient mnie tak wyprowadził z równowagi jak przez prawie 3 lata pracy nikomu się jeszcze nie udało Zapomniałam dopisać przekonałam mamę do kota, także rozglądam się za jakimsik futerkiem malutkim. Żaden tam rasowy, zwykły dachowiec
Edytowane przez porzeczka2602 Czas edycji: 2011-02-28 o 13:34 |
|||
|
|
|
#568 | |
|
Zakorzenienie
|
Przez weekend doszło mi kilka zużyć:
Cytat:
Sama chadzam na wszelkie uroczystości, utrzymuję częste kontakty i chcę żeby tak zostało. ![]() Nie poddam się bez walki.
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
Koshatko po prostu wychodzi sobie z domu kiedy chce, jezdzi co chwile do kumpli zamiast np do dziewczyny bo wystarcza mu widzenie sie z nia tylko w weekend.
juz jedna paletke mam gotowa tralala!
|
|
|
|
#570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro on teraz woli kumpli niż się spotkać to na jakiej podstawie ona zakłada że jak zamieszkają razem to będą ze sobą 24 h/dobę? ![]() Gdyby np ona w tygodniu nie miała czasu to do jego zachowania nie miałabym zastrzeżeń ale sytuacja wygląda już inaczej gdy ona chce w tyg. a jemu wystarcza weekend. Ona w ogóle umie z nim rozmawiać czy uprawia myślenie życzeniowe i on ma się "domyślić" że coś jej nie pasuje?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.

GRATULACJE!!!

Oddałam te, których używałam najrzadziej
Wydałam dużo, ale 4 podkłady i 2 lakiery odsprzedałam już na allegro i zwróciło mi się wszystko 

). Przybyły 4 błyszczyki z Paese, więc błyszczykowy bilans +1, a pomadkowy -5

Właśnie zjadłam jedną do kawy
Najchętniej bym zasnęła i obudziła się już jako żona.