![]() |
#3631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
O, widzę, że edytowałaś, a ja właśnie miałam Ci napisać, ze przyjrzałam się temu podnóżkowi i faktycznie - dziwaczny patent
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3632 |
Zakorzenienie
|
weszłam na szybko w grafikę googla i x-lnader na pierwszy rzut oka ładniejszy
![]() no i chyba b.popularny. Sosna bierz co sprawdzone ![]() choć ta Bartatina Ani też b.zachwalana z tego co pamiętam ![]() edit. Jola też bym sobie chętnie wózek powybierała ![]() zakupoholiczka ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-02-27 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedz mi tylko, czy podnóżek w spacerówce nie jest jakiś wąski? Bo na tym zdjęciu wydaje się bardzo mały.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3635 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Znam takich sporo (moj Tz np.) i nigdy nie slyszalam, zeby mieli jakies z tym problemy, wrecz przeciwnie, najlepszy sport na dlugotrwale umiensnienie nog.... Moj Tz jezdi od dziecka jak i jego cala rodzina (pol rodziny wychowalo sie w Alpach, gdzie 80 % ludzi zaczyna jazde na nartach w bardzo mlodym wieku) i dla niego jest to normalne. On jest z reszta bardzo wysportowany, bo uprawia kilka sportow regularnie od dziecka i pewnie dlatego jak mowi, ze za 2 miesiace stuknie mu 40stka, to nikt mu nie chce wierzyc.... ![]() Inna sprawa jezeli sie uprawia to wyczynowo, wtedy jak wiekszosc sportow prowadzi do kontuzji i zwyrodnien. Cytat:
Ja polecam, juz sobie nie wyobrazam bez suszarki, szczegolnie w mieszkaniu, gdzie to pranie wieszac ???? W domu to co innego, zawsze znajdzie sie miejsce. Poza tym ja niecierpie wilgoci. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3636 |
Zakorzenienie
|
hehehe Poulette tylko czekałama na Twój post
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3637 |
Zakorzenienie
|
o ten zestaw mi się podoba
![]() ![]() ![]() http://allegro.pl/x-lander-x-run-max...474376180.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3638 |
Zakorzenienie
|
Sosno nigdy mi nie przeszkadzało że podnóżek jest wąski. Wiesz jest to jednak wózek 3 kołowy więc wiadomo że podnóżek musi być taki, w 4 kołowych już jest dużo szerszy. Ja tymkowi już podnóżka nie podnosiłam, od sobie trzyma nóżki jak śpi na tej metalowej "półęczce". Patrzyłam już na x-landery 4 kołowe ale te z najnowszej kolekcji nie mają już pompowanych kółek
![]() http://allegro.pl/x-lander-xa-2010-2...472632952.html tu widać że koła nie są pompowane |
![]() ![]() |
![]() |
#3639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do gór, to o czym w ogóle rozprawiacie. dla mnie góry, chodzenie po nich, łażenie w zimnie to jakaś kompletna abstrakcja, nigdy nie pojmę tej pasji ![]() upałów nie znoszę,bo źle znoszę bardzo,ale słońce, piasek, woda - o taaaaaaaak. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3640 |
Zakorzenienie
|
O rany... co Wy tu gadacie
![]() ![]() ![]() No i ostatnio takie wino tam piłam, że piałam nad nim cały wieczór. Pampas... i nigdzie go nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oooo takkkkk ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Sosno x run jest wg mnie super wózkiem. Jedyny minus to szeroko rozstawione koła i jeśli chcicałabyś tym wózkiem pojechać do osiedlowego sklepiku z wąskimi alejkami możesz mieć problem. Nie wiem jakie tam sklepy masz w okolicy. Dla mnie te pochyłe koła to plus bo Nigdy nie zdarzyło mi się żeby mi się wózek zachwiał. Nie jest ani trochę wywrotny ![]() ![]() Składa się do małych rozmiarów-po zdjęciu kółek. W zeszłym roku mieliśmy go nad morzem a mieliśmy dużo rzeczy spakowane (namioty śpiwory itp). |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3642 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Jowiszowa ja też nigdy nie połknę bakcyla szwędacza po górskich połoninach czy wyższych szytach ![]() ![]() to nie dla mnie wolę spacery po morskich plażach ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3643 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Dziewczyny, no chyba się trochę w tym wózku zakochałam... najchętniej kliknęłabym od razu, ale nie mam w tej chwili środków na ten cel.. tż na razie protestuje na wieść o taaaakim wydatku, ale ja już mu powiedziałam, że nie ma wyboru.. dobrze, że ma jeszcze czas, żeby się z tą myślą oswoić ![]() ![]() no i chciałabym go gdzieś na żywo obmacać tego x-landerka i np, porównać.. Poza tym czasu mam jeszcze trochę... kupowanie w I trymestrze wozu to lekka przesada ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- eeeeeeee, no Aniu, nie bluźnij. Góry to życie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3644 |
Zakorzenienie
|
Sosno będę kiedyś u mamy to możesz obmacać
![]() ![]() ![]() ![]() Ja miałam kilka wózków i ten jest najlepszy ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Pozatym Sosno jak jest okazja to nie ważne który trymestr, trza kupować ![]() ![]() ![]() Mnie też nie ciągnie chodzenie po górach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3645 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3646 |
Zakorzenienie
|
Sosna nie bój żaby
wózek jak kupisz nówkę, to potem opylisz i tak za niezłą kwotę, więc powiedz tż że to tylko koszty zamrożone przez jakis czas ![]() ![]() ale warto jednak naocznie wszystko sprawdzić ![]() ja bartatinę miałam do wglądu u pufy, wiedziałam jedno, nie może być na paskach jak będę miała Mikiego przy boku, bo Miki tak bujał wózkiem że mało małe pufiątko nie wypadło ![]() więc utrafiłam okazję na wahaczach ![]() w I trymestrze, kupiłam fotelik w II kupiłam wózek hm a co przybędzie w III ? ![]() ![]() ![]() ![]() podziwiam alpinistów, że też im się chce ![]() ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-27 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3647 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3648 |
Zakorzenienie
|
hejka no przecież już chyba wspominałam
że tż się już przy Mikim uparł na Aleksandrę, chce mieć swoją Olusię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moja mama jak zwykle załamana " a to juz nie ma innych imion " ![]() ![]() ![]() a tak zagalopowałam się że nie co tylko KTO ![]() ![]() ![]() to taki moj nałóg allegrowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3650 |
Zakorzenienie
|
hehehe dobre Jowisz
![]() Anka pisała coś o Oli... Ja będę miała Lilianę lub Nikodema ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale za zdecydowanie ![]() ![]() Aleksandra bardzo mi się podoba,ale zdrobnienie już mniej. Tak samo jak podoba mi się Olga. ale nie brałam pod uwagę bo wiedziałam,że Olgą byłaby tylko w domu i mnie to już wtedy wnerwiało ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-02-27 o 21:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3652 |
Zakorzenienie
|
Robię robię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3653 |
Zakorzenienie
|
tyle że i tak tż pójdzie zarejestrować bobasa w urzędzie to i tak postawi na swoim
![]() Ola mi tam i tak pasi, więc większego zgrzytu nie ma jakby się uparł na jakąś Klaudię czy Roksanę, to juz byłaby wojna domowa na całego ![]() ![]() ![]() e tam Jowiszowa niech juz będzie u Judi Liluś i Tymuś ![]() ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-27 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#3654 |
Zakorzenienie
|
Mi jak Jowiszowej ALeksanda się podoba ale zdrobnienie nie bardzo. Ale wiadomo każdy ma swój gust i robi co chce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3655 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dopóki nie przejedzie jakiś debilny skuterowiec ![]() to mi akurat nie imponuje zbytnio - takie wchodzenie byle wyżej, nie patrząc na koszty i w ogóle... ![]() mój maks. to było 4 900 m n.p.m. i dobrze, ze mogłam na koniu wyjechać (swoją drogą dobrze, że z tym koniem nie spadłam w jakąś przepaść ![]() ![]() Cytat:
![]() bo ja już się nie mogę doczekać... ciekawość mnie ZŻERA Edytowane przez Sosnowa Czas edycji: 2011-02-27 o 21:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale powiem Wam że u mnie jak już zajdę będziecie miały niespodziankę do samego końca ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3657 |
Zakorzenienie
|
no nie ma tak pięknie, nie każdej parka się trafi
![]() mnie w rodzinie mówią,że jak już to będzie druga panna ![]() Jolę widzę z parką chłopaków, a Sosnę z dwiema pannami. ajm sory za wyobraźnię ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3659 |
Zakorzenienie
|
o dżizas
własnie patrzę na najbardziej popularne imiona w w-wie załamka Aleksandra na 3 miejscu a Mikołaj na 8 nie cierpię jak co drugie dziecko w piaskownicy ma tak samo na imię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jedyne co mnie przeraża to wojna teściowa-synowa w przyszłości ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Tak Ania u nas też dużo Oli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.