|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1832 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() a wiesz ze wiele się nie pomyliłaś - tak paczac hormonalnie nie rozróżniam kolorów, mam duzo męskich hormonów - nie lubię różowego - interesują mnie samochody, lubię patrzeć na kobiety - wypisz wymaluj miałąm urodzić się chłopcem Cytat:
po 212 - testowanym kiedyś w aucie - uprzedziłąm sie do mydełek - a nie słusznie - nigdy nei zapomnę tej jazdy w oparach 212
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-02-27 o 21:41 |
|
|
|
|
#1833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż nie zazdraszczam... Cytat:
|
||
|
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Ja to nadal "dzik" jestem. Byłam dziś w centrum handlowym. Stoi sobie osobnik płci męskiej, ja przechodzę - on się uśmiecha. Ja - jak to ja - twardo, zero reakcji. Mijam go a ten mi oko puszcza
![]() Tak się speszyłam, że prawie mi się kroki poplątałyLudzie to dziwne som
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1835 | |
|
Zakorzenienie
|
a ni ma co - to trzeba było widzieć - mnie wychylającą szyję za okno zeby zaczerpnąć świeżych spalin - bo na poczatku było no tak perfumowo - a potem - na mnie jak mydlarnia - są ludzie co lubią zapach "mydlarni" - a że było lato i wciśnięta w samochód - parował ze mnie ten zapach i podduszął mnie - jakbym weszła do pralki - moze obiektywnie nie jest zły - ale siła podduszania zwyciężyła 1:0 dla Caroliny - juz sie drugi raz nie odważyłam - choć moze to niefortunny zbieg okoliczności, upał, samochód - nie ma dokąd uciec i jak zmyć
pamiętam ze trwałosć jednak nie była masakryczna bo po dojechaniu do domu już nei musiałam z siebie zmywać - ucichł - skończyło sie pranie ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
poszedł sobie - odpuscił ? czy .... |
|
|
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
Rachell - ja sobie poszłam dalej. Przecież nie będę obcemu facetowi oka puszczać
:rolleye s:Ale żeby obcy facet.... obcej babie.... No fstydu nie ma ![]() :hah aha:
|
|
|
#1837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik - nie nieeeee - miałąm na mysli twardo stać ii czekać niech sie wykaże inwencją
noooo Ciii mówie ino pralnia na kółkach - zadne nic - peepszołów nie odnotowałam - pamietałabym so nie? ja to jestem dopiero dziwak - mnie puszczanie oka śmieszy - centrlanie mam brecht wtedy - wierzcie lub nie ale w 100 na 100 przypadków brecht - muszę uciec bo juz po ptokach bo tak fogle po co puszczać oka - ni mozna jakś nowoczesniej na czasie zagadac - nie istnieją juz inne metoda - oko to ja puszczam ze znajomymi w ramach uśmiechów - jak ja mam odpuscic oko to zemrę na autośmiechujkę na miejscu Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-02-27 o 21:58 |
|
|
|
#1839 | |||
|
Zakorzenienie
|
ano
Cytat:
nie wpadłabym na to szczerze mówiąc chyba poszukam zaraz ![]() Cytat:
Ja w każdym razie i kartą i przelewem płaciłam i było ok Cytat:
|
|||
|
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
Pin Up - no własnie chodzi o to, że się nie nadał. Na taką naciąganą trójczynę był
|
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takich ? http://www.koktajl24.pl/static/img/g...r542jf45m3.jpg bardziej Burleskowych ? tędy droga ? |
|
|
|
|
#1844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mie takie są Boudoiry itp., poza tym mydełka też, ale ludzkość chyba ma na ten temat inne zdanie
|
|
|
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieftóre mydełka tyż - ale ja nie jestem ludzkość ![]() ludzkość facetowa - o ile to nie są oxymorony - miała język do samej ziemi przy Code - ja nie umiałam na sobie - dla mnie za obazwładniający - ale faceci chodzili jak na smyczy
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-02-27 o 22:17 |
|
|
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik, czy miałaś na sobie Agenta Perwersa?
![]() Piniu, na mnie trwałość 212 duża- i to też, paradoksalnie, mnie męczy
|
#1847 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Esz taka okazja ![]() Już się może nie powtórzyć ![]() Cytat:
![]() się zapoznają I już nie są wtedy tak bardzo łobcy Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1849 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dla mnie też puszczanie oka jest całkowicie aseksualne --- Chyba spać pójdę zaraz, normalnie wykończył mnie ten (nudny) dzień
|
||||
|
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- widzicie - jestem chuopem a mnie dziś rozbroiła moja babcia -" no to ja sobie umyje podlogi we wtorek - bo w poniedziałki nic nigdy nie robie, to moze Helę zaproszę na kawe" taaaak, babcia odpoczywa w poniedziałki po weekendzie |
|
|
|
|
#1851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1852 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- Może perfum do nóg komu?
|
|
|
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
Skont fieciałaś
![]() Wniosek z tego taki, że Ejdżent przyciąga Aljenów na naciągane "czy" ![]() ![]() A z tym puszczaniem oka... Dla mnie podstawą jest kto puszcza i w jakich okolicznościach. Taki Jeden puszcza je do mnie czasem - jak dodatek do krótkiej konwersacji albo zamiast niej. Nie odbieram tego całkiem serio, ale robi to w tak uroczo-zawadiacki sposób, że człowiek się automatycznie uśmiecha albo mu to oko "oddaje"
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-02-27 o 22:54 |
|
|
|
#1854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Za późno linka podałeś, już się zakończyła aukcja ![]() A i to taki perfum alejan(ą)drowy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-02-27 o 22:53 |
|
|
|
|
#1855 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
buuuuu ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Madzik - w tym drugim przypadku oka - to to co pisałam - rozumiem kiedy robi to znajomy - tak jako element uśmiechowy - ale łopcy ni z gruchy ni z pietruchy - na dzień dobry - no proszeeeeeeeeeeeeeeeee nie umiem sie nie zaśmiać - wiem wiem skończe marnie |
||
|
|
|
#1856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym ja mam przeczucia
|
|
#1857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
)
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-02-27 o 23:04 |
||
|
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
Mam na stanie 80 ml
![]()
|
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranocki
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

Tak się speszyłam, że prawie mi się kroki poplątały
:hah aha:

zresztą juz wiesz sama
chyba poszukam zaraz