|
|
#2851 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków - część 9. Pędzimy dalej!
Cytat:
to fajno, bo ja nie mam niczego w ten deseń, niestety ![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
a moze jakiś litrowy na pół
? rozumiem że żadna maska dla mnie nei zostala;p?człowiek raz pojdzie wieczorem się wódki napić i nic mu nie zostawią
|
|
|
|
#2853 | |
|
Wtajemniczenie
|
Oj no co ty...
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2854 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2855 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzie jest pl. Słowiański? Niedaleko Długiej? Cytat:
A jakie tam są szampony? Chyba nie chcę, mam 2 pantene i 2 lushe... Cytat:
|
|
#2856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję wygranego konkursu ![]() otóż to a tak serio to nie lubię tak z biegu zamawiać, a poza tym napaliła się na ciuszki moja siostra i koleżanka. o tej przesyłce rozumiem wiesz z fb? daj mi cynk następnym razem ok? to powiem żeby sobie wcześniej przygotowały ciuszki i wtedy skorzystamja też się chce z Wami spotkać wtorek mi pasuje od 16.00-17.00 chętne jakieś? oprócz Malli oczywiście![]() długo Cię to jeszcze będzie trzymać? rozumiem, że to te pasjonujące skoki Cię uśpiły? ![]() Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A już widzę Gg - wtorek... w sumie wolne mam A torbą się nie przejmuj, mi głupio że jeszcze Twoje zamówienie mam ![]() Kurcze, kupilam w plazie w kerfurze cyce z kurczaka, i srednio mi sie widzialy, no ale nie mialam gdzie indziej kupic... I cos sie oboje dziwnie z terrorysta czujemy
|
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy długo, ale już kota dostaję Mam antybiotyk od środy, myślałam, że do niedzieli będe już całkiem zdrowa a tu d..a. Niby dużo lepiej, ale jeszcze nie do końca...I nie wiem co mi się dzieje ostatnio, ale strasznie chce mi się wiosny! Aż tak nie do wytrzymania. I mam ochotę na jakieś wiosnenne zakupy. ![]() Sprawdzałam pogodę długoterminową i cały czas pokazuje koło zera
Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Edytowane przez mmmmmm Czas edycji: 2011-02-27 o 22:13 |
|
|
|
|
#2859 |
|
Copyraptor
|
Blair, ja ostatnio kupiłam całego kurczaka żeby go rozparcelować i zamrozić, zrobiłam tylko rosół na kadłubku i skrzydełkach, i ostatnio rozmroziłam jeden z cyców i wywaliłam, bo tak śmierdział...cała reszta też pójdzie do śmieci
|
|
|
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przykładowo cyca z Lidla miałam w zamrażarce ponad pół roku i po rozmrożeniu świeżynka
|
|
#2861 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Przez niego jestem bezsenna, przy nim śpię.
|
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
gg, dołącz do mnie i Emilki na spotkaniu. Wtorek 16
![]() Malla, Ty tak samo
|
#2863 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ja dopiero po 17 i nie wiem, kiedy mam iść do komendy, ale jestem chętna
|
|
#2864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, między Długą a Krowoderską
|
|
#2865 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nawet nie wiedziałam o istnieniu takiego placu...
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
ma ktos ochote na coś od tego użytkownika? http://moda.allegro.pl/show_user_auc...p?uid=20962943
bo mi się skarpetki ostatnio coś pokonczyły
|
|
|
|
#2867 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najlepszy dla mnie bylby jakiś sprzedający który by miał szeroki asortyment... skarpetki, figi, legginsy kiedyś u takiego zamawiałam wszystko naraz ale teraz już nie sprzedaje nic;/ jakby ktos coś znalazł lepszego to poprosze o link
|
|
|
|
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chętnie wzięła legginsy, ale już mam zaplanowane zamówienia na spore kwoty i obawiam się, że mnie chwilowo nie stać
|
#2870 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż i tak pewnie nic nie znajdę, bo ostatni maraton dżinsowy zakończył się w sklepie Wranglera z pustym portfelem :\Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja może bym chciała skarpetki, ale nie chce mi się dziś już przeglądać aukcji
|
|
|
#2871 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Promocja jest nie tylko na dzinsy ale na wszystko co ma naklejke '3 w cenie 2'-dzinsy, sweterki, koszulki, bielizna |
|
|
|
|
#2872 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zamówieniem się pnie przejmuj- przecież to Ty mi przysługę zrobiłaś! Cytat:
![]() jak masz antybiotyki i tyle Cię trzyma to niestety nos pod kołdrę i się kurować, nic się nie poradzi ehhh wiosna..... kto by jej nie chciał? ehhh Ty... oczywiście że oprócz Malli bo Malla już pisała że ma czas, więc jest na spotkaniowej liście ![]() ![]() Cytat:
![]() ja też nie. i nie mogę sobie i tak uzmysłowić gdzie jest ten plac Cytat:
za same rachunki wyszło mi 250zł....---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- aha! jak Was interesują no name'owe jeansy to na dietla/ róg krakowskiej przy rossmannie jest sklep ze spodniami od 29 do 49zł weszłam tam ostatnio i znalazłam 2-3 fajne pary, głównie rurki ale nie tylko
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
#2873 |
|
Copyraptor
|
Mnie strasznie ten miesiąc sieknął po portfelu...ale jakby mi ktoś powiedział na początku, że dam radę wyskrobać z moich pieniędzy 360(niespodziewane rachunki)+440(ubezpieczen ie)+50(tablica)+200(zderz ak, którego jeszcze nie mam) to bym go wyśmiała. Więc jest aspekt pozytywny - jestem w stanie się sprężyć, i tak zacisnąć pasa, że w razie niespodziewanych wypadków sobie daję radę...zawsze to coś. No i widzę w końcu cel w odkładaniu pieniędzy "na czarną godzinę".
|
|
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
własnie to jest zadziwiające- że niby człowiek nie ma, ale jak się spręży i pokombinuje to wytrzaśnie
ale na dłuższą metę tak się nie da. ja odkładam i odkladam, ale póki nie skończy mi się płacenie za studia to się od dna nie odbiję.idę spać,dobranoc
|
|
|
#2875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
Weźcie mi nie mówcie o wydatkach. Ja jestem biedna jak mysz kościelna. A jak słyszę, że studentki mają lokaty i odłożone pieniądze na czarną godzinę to płakać mi się chce.
Marzec - miesiącem oszczędzania
|
#2877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo pienądze mają to do siebie że zawsze dadza się zorganizowac zawsze sobie tak powtarzam
|
|
|
|
|
#2878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Też tak proponowałam, a wklubie aż wrze ![]() Ale tak sobie pomyślałam, że z kolorówką poszalałam, krem od Ecrulo jest, teraz jeszcze te maski i do lata ZERO kosmetyków bo będę miała zapasy że ho ho aha- jeszcze w YR muszę dobić 2 poziom i wybrać prezent
|
|
#2879 |
|
Nie depcze krokusów
|
|
|
#2880 |
|
Copyraptor
|
Shiru, ja dopiero od roku odkładam co miesiąc jakąś drobną kwotę, i nie mam nawet na tyle, żeby się miesiąc utrzymać, gdyby nagle zasiłek od rodziców nie przyszedł...ale źle bym się czuła, gdybym nie miała nic odłożone. Właśnie na takie wypadki jak w tym miesiącu. Tylko teraz sumienie mnie zżera, że będę musiała tamte pieniądze ruszyć...bo aktualnie zostało mi 160zł, tak akurat na jeden bak paliwa, który na 2 tygodnie nie wystarczy, bo muszę 2x jechać do Tychów...no i zderzak. Coś muszę wykombinować.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.

pojemnosc 200-najwyzej wezme troche mniej a 'kiedys tam' sie wyrowna 

gdyby ktoś wziął z 2 litry to jeszcze 

daj mi cynk następnym razem ok? to powiem żeby sobie wcześniej przygotowały ciuszki i wtedy skorzystam