|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie - kto raz wejdzie już zostanie! Część XXIX
|
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
wgl to psy zjadaja swoje rzygi, mnie to tak obrzydza, zee nie pozwalam na to
fuuuuu
|
|
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Noemi ale to moze byc fakt
Pamietam przy synku jak wstawalam w nocy to bylam wykonczona, a do malej wstaje i jakos lepiej mi to idzie ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
![]() Aaaa bo tak czytam i sobie mysle, szczesciara ma lepiej niz ja - w jakims cieplym miejscu i codziennie na plaze lazi ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- http://wiadomosci.onet.pl/cnn/cztero...wiadomosc.html
|
|
|
|
|
#694 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja jestem z natury śpioch, a teraz to jestem czasem taka zmęczona, że bym na kamieniu zasnęła |
|
|
|
|
#695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze przed spaniem zamykam wszystkie szafy, zafki i szuflady - taka moja mala obsesja
|
|
|
|
|
#696 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale podziwiam cie ze wspominasz o 3 bejbisiu, bohaterka jesteś
|
|
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
jen straszne
![]() ale patrz na komentarz z tego artykulu : Jak urodziło mi sie dziecko kota uspilem!!Wg niektorych naukowców dziecko do .. 3 lat nie powino przebywac w jednym pomieszczeni z psami, kotami i innymi zwierzetami ze wzgledu na pasozyty, bakterie i wirusy !! ![]() miltonic no niestety cos za cos nasze mamy pewnie tez nie mialy latwo ![]() ![]() a z tym snem to wiem, ze u niektorych osob sie to sprawdza ale niektorze pozostaja takimi samymi spiochami bez wzgledu na wiek |
|
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hhehehee wlasnie jak bylismy u znajomych to znow namawialam Tz, juz kurka wczesniej mi sie udalo ale jak zaczelam sie zle czuc i raz wrocil z pracy i na podlodze w kuchni lezalam to teraz nie chce... ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- noemi a o tym nie wiedzialam, moj synek wychowywal sie z psem moich rodzicow, pies lezala pod lozeczkiem u nas w pokoju i jak ylko maly zaczal sie budzic to przylatywal do kuchni mnie wolac (skapnelam sie dopiero za ktoryms razem :P)Mala jak miala 6 miesiecy to sie wyprowadzilismy wiec tez przy psie byla
|
|
|
|
|
#699 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#700 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja dalej jestem śpiochem, tylko teraz wiem, że muszę wstawać, to wstaje,ale ma rózne fazy, Tż kiedyś mówił,że przyniosłam mała z łózeczka na nasze łózko, karmię ją i chrapie
|
|
|
|
|
#701 | ||||||
|
ma zielone pojęcie
|
Szmyrku, niezły agent z tego Twojego Kota
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Niemniej nie wydaje mi się aby taka 14 czy nawet 16latka wiedziała z całą pewnością, że dla niej seks nie musi się łączyć z uczuciami. Zwłaszcza, że często co naiwniejszą młodą dziewczyną, zwyczajnie manipuluje wyrachowany facet ![]() Rozumiem to ![]() Cytat:
To, że się rozpoczęło współżycie, nie znaczy, że nie można go na jakiś czas zaniechać. Np. z powodu wybitnie niesprzyjającej sytuacji życiowej. Cytat:
Cytat:
Być może zresztą ta, którą jej kupuję, też jest dodatkowo odkłaczająca Nie zdziwiłabym się.
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to mi sie nigdy nie zdarzylo Moj Tz zawsze tak mial, przynosil maluchy do nas, karmil i leb mu opadal i chrapal.... Ze zamiast dziecko karmic to dziecku butelka z dziubka ucieka....
|
|
|
|
|
#703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
#704 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tyle że ja karmie piersia, i mała jak sie przyssa, to nie puści już teraz już mi tak nie opada, ale jak była tak malutka, to mi sie zdarzyło |
|
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
jenn mnie ten komentarz zszokowal
![]() moj brat jak byl noworodkiem to rodzice mieli boksera i jak przychodzili goscie to lezal zawsze kolo niego i go pilnowal. Jak mama zmieniala mu pieluche to ponoc lizal jego stopki... |
|
|
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hhehee slodkie to
|
|
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do osób, które używają ściereczki z mikrofibry do czyszczenia twarzy: jak często ją pierzecie??
Agusia, pytanie nie do mnie, ale myślę, że chodzi o taką sytuację, w kórej pojawienie się nieplanowanej ciąży mogłoby w znaczny sposób niekorzystnie wpłynąc na sytuację młodych rodziców, na tyle, ze musieliby rezygnować z bardzo ważnych dla siebie celów i nie mogliby liczyć na czyjąś pomoc, wsparcie nawet nie tyle że z niechęci niesienia takiej pomocy przez inne osoby, co z braku takich możliwości.
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
Smerfetkaa ja moja piore co drugi dzien
|
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Ja tez uciekam ![]() Dobranoc
|
|
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Cytat:
![]() Ja chyba sobie nerila wetrę. Chę go wykończyć a idzie mi to jak krew z nosa.....
|
|
#712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Smerfetko, tez mialam taki stosunek do Nerila, żeby już go wykończyć ja na razie nic nie wcieram, bo mam strasznie podrażniony skalp,i chce zobaczyć czy to nie od wody pokrzywowej, brzozowa mi takiego kuku nie robiła |
|
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
i ja ide spac
dobranoc
|
|
|
|
#714 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry.
Przepraszam, że wczoraj uciekłam w środku rozmowy, ale dostałam ważny telefon i trzeba było uciekać. Ech, zabiegana jestem od dłuższego czasu. Ciekawe, kiedy to się skończy?
|
|
|
|
#715 |
|
ma zielone pojęcie
|
To już są często skrajne sytuacje, ale niestety zdarzają się. Chodziło mi o wszelkie sytuacje, w których para po prostu nie może sobie pozwolić na dziecko (chyba, że będzie w stanie je oddać do adopcji)- a do zaistnienie takiej sytuacji wystarczy "tylko", że partnerzy na dłuższy czas stracą pracę, wezmą spory kredyt i nie będą w stanie go spłacić. A co tu mówić o wychowaniu ewentualnego dziecka.
Współżycia może też zaniechać np. bardzo młoda osoba, kiedy zorientuje się, że na wychowanie ewentualnego dziecka nie ma większych szans. Tutaj oczywiście sensowniejsze byłoby żeby w ogóle czekała ze współżyciem, ale lepiej późno niż wcale ![]() Chodziło mi o pokazanie, że to, że się ma pierwszy raz za sobą, nie znaczy, że teraz po prostu trzeba ten seks uprawiać. Jak ktoś się znajdzie w sytuacji podbramkowej (np. z powodu finansów), to może się okazać, że czasowa rezygnacja z seksu nie jest najgorszym pomysłem. Ale to już sprawa indywidualna. Nikomu nie narzucam ani nie próbuję narzucać zrezygnowania z seksu. Chciałam tylko zaznaczyć, że zawsze jest taka możliwość i warto ją wziąć pod uwagę.
|
#716 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeszcze zależy ile to trwałoby, zależy jaki kto ma popęd, ale ja sobie trochę tego mimo wszystko nie wyobrażam. Wiadomo, różne są sytuacje,choroby,stresy itp kiedy oboje ludzi może nie mieć ochoty,albo jakieś spadki libido, nikogo do seksu nie można zmusić, jednak człowiek umie się powstrzymać, ale powstrzymywanie się niewiadomo jak długo chyba doprowadziłoby do jakiejś irytacji itp.Nie wiem,czy składnie napisałam o co mi chodzi, wolę mówić, niż pisać. ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Nie chodzilo mi o to,że jak juz sie zacznie współżyć, to teraz trzeba się na siebie rzucać przy każdym spotkaniu i to jest najważniejsze, żeby nie było
|||
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
Oszalałyście? Nie było mnie kilka dni i co? Nowy wątek i mnóstwo stron do nadrabiania, amazing
![]() Dzień dobry Przpadło mi 11mce na liście spamerek, jestem oburzona
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
ja tez zostaje w tyle ,mimo iz wczoraj byłam to i tak mam do nadrabiania |
|
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
Mitonic - nie wiem czy Agusia Ci napisała, ale dostałam paczkę, dziękuję kochana
Po dupie dostaniesz ![]() Dzisiaj mam dzień obżarstwa ![]() ![]() Kocham takie dni. A za trzy dni będę płakać pewnie. Przytyłam Całe dwa kilo ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Astro, hej Ostatnio miałam już zapytać - jak tam Twoj mały szkrab? Pewnie już duży
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
no rosnie, włosow to ma wiecej niz ja
przystojny z niego brunet ,jak dorosnie to tu nie jeden watek załozy np curly boy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

:brzyd al:

fuuuuu
Pamietam przy synku jak wstawalam w nocy to bylam wykonczona, a do malej wstaje i jakos lepiej mi to idzie

Zawsze przed spaniem zamykam wszystkie szafy, zafki i szuflady - taka moja mala obsesja