|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: idzie wiosna,wydłuża się dzionek,kiedy dostanę w końcu pierścionek?ZAZDROŚNICE
no to Ola, szykuje się nam kolejny pacjent na oddziale..tylko musimy wczesniej rozszerzyc działalność :P :P
wiecie może o której się te nieszczęsne oscary zaczynają? cos mi świta w głowie, że o 2, ale nie wiem.. ![]() ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3332 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: idzie wiosna,wydłuża się dzionek,kiedy dostanę w końcu pierścionek?ZAZDROŚNICE
Nie, ja naprawdę chciałam grzecznego, spokojnego chłopca i najlepiej prawiczka (no dobra, przesadziłam teraz
|
|
#3333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu myślę, że nie. Nie jest to coś tak bardzo złego, co się ciągnie za człowiekiem nie wiadomo ile. Można to podciągnąć pod "błędy młodości" więc jest to do zaakceptowania (przynajmniej przeze mnie).
Zresztą nie ma co gdybać. Będzie jak będzie. Nad resztą się będziemy zastanawiać w razie W
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
Ola no tak
obyście podjeli mądrą dla Was obojga decyzje
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha a potem będzie "Paulka, mów mi... mamo"
nie no dla mnie to jest w ogóle kosmos to co się dzieje.... (a miał być jeden szybki numerek w bagażniku i koniec znajomości )
|
|
#3337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak się czaję a uwielbiam na kiecki patrzeć na czerwonym dywanie zreszta juz sie wślipiam ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3338 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za bardzo Cie chyba swedziało ![]() Cytat:
|
|
|
#3339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:38 ---------- właśnie się dowiedziałam, że Gwyneth Paltrow ma śpiewać na rozdaniu oscarów aż jestem ciekawa..
|
|
|
|
|
#3340 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia,... no cóż.... ale to on do mnie pierwszy przyjechał
![]() Uciekam spać, bo mam na 9 na zajęcia;/ Dobranoc
|
|
#3341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobranoc Ja też zmykam spać Dobranoc (Maja życze wytrwałości w oglądaniu )
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2011-02-28 o 01:47 |
||
|
|
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dobranoc dziewczęta
|
|
|
|
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Dziewczynki ze spotkania Rain ![]() Justyna ![]() Frezi
|
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Witam po weekendzie, którego wcale nie poczułam... Miałam wczoraj zajęcia do 14-tej, więc już 15.30 byłam z powrotem. Poszliśmy z TŻ-em na sałatkę i kupił mi później jajko niespodziankę Ale i tak jakoś tak mi go mało, a On taki "chłodny" jest... Ja po tym tygodniu rozłąki stęskniłam się, do tego weekend też osobno, a TŻ zachowuje się jakby nigdy nic... I takie głupie żarty stroi... Ech... Lecę nadrabiać ![]() Aha, z tego co do tej pory pamiętam: - zazdroszczę spotkanka Wrocławskiego, następnym razem muszę na nim być! ,- Olka, gratuluję zdania egzaminu, - Carmi, też widziałam fotki, super jest to zdjęcie na desce ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Aha, Naj, koniecznie opowiedz mi o Twoim systemie pisania magisterki! Muszę się wziąć za nią w końcu. I na za dwa tygodnie mam przynieść promotorowi plan pracy, a nie mam pojęcia jak się do tego zabrać... Inżynierską pisałam po prostu po kolei, a potem samo mi się w całość ułożyło i spis treści wyszedł. Teraz nie mam pojęcia skąd na początku mam wiedzieć co po kolei będę pisać, bo podczas zgłębiania książek może mnie "najść" na uwzględnienie jeszcze jakiegoś tematu i co wtedy? No i książek nie moge wypożyczyć (bo nie ma lub są wypożyczone), mogę jedynie pójść z laptopem do czytelni i pisać na miejscu. Tak więc proszę o poradę, czy pisałyście np. w czytelni i czy da się tak skupić? Wiem, głupie pytania
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2011-02-28 o 07:45 |
|
|
|
#3345 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Bisia ![]() Olka, hmm... w sumie moje zdanie to tu mało ważne, ale mi się R. nie podoba. I wcale bym się nie zdziwiła, gdyby Twoi rodzice zareagowali na niego bardziej alergicznie niż na M. Nie mówię o córce, bo nie wiem, jak to jest, ale gdyby moja przyjaciółka, mama, ktoś mi bliski był w "związku" z takim człowiekiem, to nie byłabym w stanie tego zaakceptować. Nie wierzę w wielkie przemiany, w "chcieć to móc", bo między "chcieć" a "móc" jest ogromna przepaść pod tytułem "działać". Jeśli, tak jak mówisz, ma pracę sezonową do października, to znaczy, że minęło 4-5 miesięcy, a on nadal nie ma pracy. I może nie byłoby w tym nic strasznego, ale ma już swoje lata i dziecko na utrzymaniu. Pisałaś, że problemem mogłoby być, że zarabiałabyś więcej od faceta - ale póki co problem jest taki, że w ogóle byś zarabiała, a on nie. Pamiętam, jak Twoi rodzice byli przeciwni M., a Ty go broniłaś. Byłaś zakochana, nie widziałaś jego wad, a facet jest przeogromnym bucem (o czym wszystkie wiemy i chyba każda miała ochotę mu napluć). Ale Twoja obecna sytuacja z R. bardzo mi przypomina poprzednią. Niegrzeczny chłopiec, którego przywary wydają się nie być takie straszne... Ale skoro masz wątpliwości, to znaczy, że wcale nie są takie małe. Skoro piszesz o rodzicach, to czujesz, że go prawdopodobnie nie zaakceptują i, jeśli o mnie chodzi, absolutnie się im nie dziwię. Wiesz, że to Twój wybór, ale ja Ci z całego serca radzę: nie pakuj się w to. Koleżanka z biura wróciła wczoraj ze spa, które dostała z drugą koleżanką jako premię od szefa. Ale zazdroszczę choć Maderę wspominam z uciskiem w sercu, ale faaaaajnie tak ![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- magda, ja też już muszę coś przynieść promotorowi, w czerwcu obrona, a nie mam nawet tytułu, pomysłu, literatury... ![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Najeczko!!!, ostatnio pisałaś o kubku z cytatem z HIMYM, możesz go pokazać? Gdzie kupiłaś? Robiłaś na zamówienie, czy znalazłaś gotowy? ![]() Aaaa, jeszcze, pisałyście, że zazdrościcie tym, co w pracy siedzą na wizażu i jeszcze dostają wypłatę... No, to ten... heeeej
|
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, a z czym robiłaś pankejki? Ja chcę dzisiaj zrobić na piwie
![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- No to Justyna witaj w klubie Tyle, że ja mam obrone w czerwcu za rok, ale nie mam kiedy chodzić do biblioteki/czytelni, w sumie to będę miała czas raz w miesiącu, dlatego chcę już zacząć...
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie ładne dzisiaj słońce
Koniecznie muszę dzisiaj odkurzyć
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Rain piękne zdjęcia ![]() Simply już sobie wyobrażam Wasz kącik po odświeżeniu ![]() wczoraj wpadłam w szał gotowania - zrobiłam zupkę-krem z brokułów z groszkiem ptysiowym, polędwiczki z pieczarkami i papryką, a na deser chlebek bananowy wszystko wyszło pychotka![]() ech, nie chce mi się iść na uczelnię... (żadna nowość ) - jeszcze jak wrócę to czeka mnie kończenie rozdziału (jakaś strona mi została do napisania, ale słabo mi to idzie )aha, no i chciałam prosić o radę - myślałam o tej makijażystce (to kuzynka mojej przyjaciółki, widziałam jej makijaże na żywo i są spoko) - co myślicie? czy taka cena jest ok, czy to za drogo? Ona ponoć robi też fryzurę od razu, więc zapytam ile by to było razem, no i pewnie będzie jakaś zniżka po znajomości http://www.martarogowska.com/main.php#
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Coś nam słabo idzie ta część
|
#3350 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dooooobry
![]() Chyba jednak zdałam egzamin ;-) Jeszcze nie ma wyników, ale pytania były takie, że powinnam dac radę. Tż wróciła z kawalerskiego koło 4 w stanie ogólnym dobrym Nietstty rano spuchła mu powieka... jest czerwona, a on wygląda jak bandyta jakiś Okładał hebatą, ale nie pomogło, a ja mam stresa że mu nie zejdzie do soboty.... Obiecał, że jak do jutra nie zejdzie, to pójdzie do okulisty. Wczoraj zaś mieliśmy spotkanie rodzin. Przyjechali dziadkowie i brat tż. Posiedzieliśmy, pogadaliśmy ( a właściwie mój tata nawijła cay cza ) i pojechali. Ale było nawet miło. Chyba ![]() Także weekend był strasznie pracowity. Ja w sobotę do 18:45 w szkole, potem w niedzielę ten egzamin i spotkanie. A dzisiaj już z nowu w pracy i jakies rzeczy inne - mam rozdwojenie jaźni, dobrze, ze od czwartku urlop ![]() Cytat:
Po prostu z nim pogadaj, bo co tu radzić innego? Cytat:
W ogóle by mi nie przyszło też do głowy go pytać za ile kupił.... Cytat:
nie wierzę ![]() Co do zmiany nazwiska na mężowskie, też jestem sentymentalna i się przywiązuję do rzeczy, ale zmiana nazwiska chyba też przemawia trochę do osób sentymentalnych? W końcu to symbol - symbol wejścia w jedną rodzinę. Nie wiem, ja się zdecydowałam zmienić, choć lubię moje nazwisko i wolę je od tżta, ale cóż - zgodziłam się zostać jego żoną, a są tego jakies konsekwencje ![]() Cytat:
Rain, fajowe zdjęcia Fajowy masz szlafrok i fajowego kota Resztą się już nazachwycałam na weselu ![]() Khem - 5 dni do ślubu
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2011-02-28 o 10:01 |
||||
|
|
|
#3351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znaczy nie mogę bo zaraz o 11 znowu mam jazdęCytat:
żeby zeszło
|
||
|
|
|
#3352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idąc Twoim śladem, powinnam napisać, że uważam, że pasujecie do siebie z R. - on łapówkarz, Ty wredna świnia*. I to mogłoby rozwiać Twoje wątpliwości co do sensu tego związku. *mam nadzieję, że rozumiesz ideę tego okrutnie chamskiego przykładu, którego w życiu bym nie powiedziała/nie napisała. Koniec. Cytat:
). Dałam napis: ”When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!” Rain, boskie te zdjęcie Wrocławskie cycki ![]() Gwizduń, 5 dni, a chłop ma limo? oby ozdrowiał ![]() Dzień dobry z pracy Wczorajszy dzień był okrutny dla mnie. na szczęście dziś - póki co - jest lepiej. |
||
|
|
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
no on twierdzi, że ja mu w nocy przywaliłam
![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- nooooooo, boję się że mu nie zejdzie
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
Najeczko, a gdzie robiłaś?
Wrzucisz fotkę? Nie wiem, o co chodzi, ale mam nadzieję, że to tylko chwilowy kryzys
|
|
#3355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Rain Te zdjęcia sa piękne, aż mi się zachciało ślubiku. Chyba sobie powymuszam.
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
http://mistrzowie.org/204612/Moje-zycie kojarzy Wam się to z czymś/kimś?
|
|
#3358 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najwyżej będzie miał trwalszy mejkap od Ciebie Cytat:
wiesz co, fotki nie mam, ale napis to czarne litery na szarym tle. ”True story!” jest pod całym zdaniem na samym środku. Niestety, wątpię, że to chwilowe, pewnie za jakiś czas cała sytuacja się powtórzy, ale wtedy to już Wam napiszę, co i jak, na razie trzymam za mój związek kciuki Zobaczymy.
|
||
|
|
|
#3359 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
|
|
#3360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki ale naprawdę nie jest tak tragicznie, jak to brzmi między mną a P. wszystko w idealnym porządku po prostu zawiódł mnie wczoraj, powiedziałam mu, co o tym myślę, bo jak dziecko nie kumał mojego podejścia, no i jeśli (oby nie) sytuacja się powtórzy, to mój cudny związek zawiśnie na włosku. na razie wygląda na to, że zrozumiał, i jest super
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-02-28 o 10:46 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.

01.08.2013
15.08.2014

obyście podjeli mądrą dla Was obojga decyzje
)
i tak się czaję 

Koniecznie muszę dzisiaj odkurzyć

żeby zeszło