|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame część VIII
ja próbki trzymam w torbie na próbki ktora dostalam wraz z zestawem probek te 4 lata temu, kiedy sie zapisywalam. ma dwie komory, osobno trzymam probki meskie i damskie ale przyznam ze sie juz ledwo mieszcze bo probek ciagle przybywa...
korektorów pod oczy absolute nie polecam, moim zdaniem zero krycia dla mnie katalog 4 jest kiepski, klientki mi sie w trojcie zaopatrzyly...sama biorę dla siebie czekoladowy koktajl, szejker, nowy zel pod prysznic discover, maseczke do rąk oraz pomadkę z produktów na biuro. będę miec ok.120 pp, czyli jednym slowem w tym miesiacu dopłace do inetresu przez ten wellness. mam nadzieję ze to coś da w połączeniu z rowerkiem....
|
#1982 |
|
Raczkowanie
|
ja próbki mam w etui, które było w tym zestawie konsultatna za 39,9 ;D bardzo sobie go chwale bo jest duze, sa takie siateczki w które można powkładac próbki perfum, pomadek no i próbki kremów (a dobrze wiemy ze niektóre są duze;P), jest nawet możliwość rozdzielenia perfum damskich od męskich bo są dwie 'komory' (moze źle powiedziane ale nie wiem jak to okreslic;P) jest poprostu oddzielone :P
|
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie też mam to etui z zestawu konsultanta ale jakoś nie umiem się w nim zorganizowac
wszystko mi wypada zza tych siateczek i lata po etui no i nie mieści się tam gdzie powinno... może spróbuję pomysłu Li O do tego każdą próbkę opisze numerkiem i wydrukuję sobie spis wszystkich wód toaletowych próbek pomadek akurat nie za często używam, a próbki kremów i inne w saszetkach mam w zwykłej kosmetyczce bo jest ich spooooro
|
|
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
Polowanie czas zacząć
|
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
Ulotkę dali, ale znów szału nie ma :/
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
zamówienie złożone na 235 pkt w tym z ulotki wziełam serum i kosmetyczkę
|
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
Mam 202 pkt, ale coś policzyli mi więcej, niż sama sobie liczyłam
![]() W tym katalogu kończył się PL? Bo nawet nie pamiętam, co było do wybrania
|
#1989 |
|
Wtajemniczenie
|
260 PP i zero braków
![]() Ta ulotka jest śmieszna... Ceny wyższe niż katalogowe ![]() Dzisiaj pierwszy raz po złożeniu zamówienia nie idę spać... Muszę się pochwalić, że znalazłam pracę i dzisiaj zaczynam Tak więc będę do was zaglądać wieczorkami, bo w ciągu dnia raczej nie będę miała dostępu do komputera
|
#1990 |
|
Rozeznanie
|
Zamowienie bez braków! na 2 konta 268 pkt, a zapowiadało sie kiepsko....
|
#1991 |
|
Zadomowienie
|
Wpisałam kod na miodek, ale go nie ma w zamówieniu, czyli system nie przyjął?
---------- Dopisano o 06:16 ---------- Poprzedni post napisano o 06:15 ---------- Gratulacje !!!!! |
|
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
Gratki Li O, ja bym chętnie swoją pracę zmieniła
|
#1993 |
|
Raczkowanie
|
A kiedy wpisywałaś kod? Ja wczoraj i dzisiaj musiałam znowu wpisać
Plan na 2 miesiące: - dbam o włoski, paznokcie i przede wszystkim o cerę! - zdrowo się odżywiam, - łykam witaminy, - uczę się niemieckiego - opalam się (rozsądnie!) - piję dużo wody. 30.06.2011- nowy kolor włosów ![]() |
|
|
|
#1994 |
|
Zadomowienie
|
Li O gratuuluję!A gdzie będziesz pracować?Jaka to branża?
![]() Jak dla mnie katalog 4 kiepski,dla siebie wzięłam tylko te zapachowe zawieszki,bo po pierwsze nic nie potrzebuję a po drugie nic mnie nie zachwyciło....Brakuję mi troszkę punktów do 100 pp,więc nie wiem czy mam zamawiać czy nie,boję się,że będą braki jak będę zamawiać wieczorem...
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówienie złożone
Na mamy konto 100 pp i pędzle dostałam a na moje 195 ;] jak pojadę odebrać paczki dziś to dobiję te 5 punktów i od razu zamówię mój prezent z PL Zero braków normalnie w szoku jestem HihiA ulotka dla mnie nic ciekawego, znów same kosmetyczki i kosmetyków prawie nic
|
|
|
|
#1996 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1997 |
|
Rozeznanie
|
U mnie poszło z jednego konta 103 PP i dostanę więc paletkę w następnym zamówieniu.
)Na moje konto mam już 50PP, więc poczekam do środy, może dobiję do setki, to dostanę ostatni hologram z PL. ![]() Lecę do szkoły.
|
|
#1998 |
|
Rozeznanie
|
Witam ,zamowionka poszły po 100pp na dwa konta w brakach winogronowa maseczka.. dla nowej klientki ;/ ale tylko to na szczescie.
pozdrawiam i lece sie ubierac bo do pup musze skoczyc na 9,30 fitness wiec by sie wyrobic
|
#1999 |
|
Zadomowienie
|
Jaki będzie nowy program witamy??
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
o nowym PL dowiemy sie pod koniec katalogu tak jak zawsze
|
|
|
|
#2001 |
|
Zadomowienie
|
Ale ja mówię o programie witamy a nie o PL
|
#2002 |
|
Zadomowienie
|
http://pl.oriflame.com/recruits/show...ntents-2300028 ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Już myślisz o nowym PL , ja tez się zastanawiam co będzie.---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- I co, zamówiłaś? bo ja tak. |
|
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
ile zamówiłyście Mirage?? ja 6 szt w tym jedna dla mnie
|
|
|
|
#2004 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2005 |
|
Rozeznanie
|
Tylko 1. U mnie całkowity brak zainteresowania. A dla siebie nie brałam, nie przepadam za tym zapachem...
|
|
|
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam wziąć jedną do kartona na sprzedaż, ale w końcu nie wziełam żadnej... Bo mi ten zapach totalnie nie podchodzi, ani nie mam żadnych klientek na tę wodę więc nie było sensu.
Zamawiał ktoś w ostatnim czasie profesjonalny zestaw konsultanta? Zastanawiam się co jest w środku? oczywiście 60 próbek, euti albo kosmetyczka i torba. i cos jeszcze? ja swoj dawno temu bralam i juz nie pamiętam A wzielabym sobie na mamę ![]() Aaaa już sobie dodałam do zamówienia tak teoretycznie i jest miodek i krem do rąk, który jest w brakach...
Edytowane przez kroooliczek89 Czas edycji: 2011-02-28 o 10:06 |
|
|
|
#2007 |
|
Raczkowanie
|
U mnie zamówienie na równe 100 pkt, a brakach zapowiadany podkład mineralny i nie zapowiadana baza pod makijaż. I znowu braki dla tej samej klientki. Masarka jakaś z tymi brakami. A miało ich nie być.
|
|
|
|
#2008 |
|
Zadomowienie
|
U mnie na 216pp, bez braków ale dzień paskudny bo zawaliłam bardzo ważny test
|
|
#2009 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.

wszystko mi wypada zza tych siateczek i lata po etui
no i nie mieści się tam gdzie powinno... może spróbuję pomysłu Li O
do tego każdą próbkę opisze numerkiem i wydrukuję sobie spis wszystkich wód toaletowych