|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII
Cytat:
![]() Kupiłam sobie w biedr. taki tani żel pod prysznic Oceania,zielony z trawą cytrynową i fajny jest, ślicznie pachnie |
|
|
|
|
#4683 |
|
Raczkowanie
|
A ja chcę polecić żurawinę suszoną, całe owoce, nazywa się Canditi
![]() Może najtańsza nie jest, ale cudownie pasuje do jogurtu naturalnego albo musli Pycha :d
|
|
|
|
#4684 |
|
Rozeznanie
|
A ja dziś rownież oblegalam Biedronkę i kupilam :
- serek twarogowy -Mleczna Dolina calkiem dobry, -chleb złocisty -pyszny, -masło extra -warzywa, -soczki z rurką. -napój sojowy naturalny i waniliowy, I takie to byly moje skromne zakupy. Nie polecam z Biedronki kaszy gryczanej w woreczkach.
|
|
#4685 |
|
Raczkowanie
|
A jakie książki polecacie te co będą od 10 marca???
|
|
|
|
#4687 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
A macie tytuły tych książek?
edit: Już mam ;-) Edytowane przez agniesiaa Czas edycji: 2011-02-27 o 22:22 |
|
|
|
#4688 |
|
Zadomowienie
|
Pod koniec roku cukier ma kosztować około 7,50 zł a chleb ok 5 zł.
|
|
|
|
#4689 |
|
Raczkowanie
|
O boże no to będzie szaleństwo. Wszyscy wykupują teraz cukier
![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- J też o nich myślałam, jeszcze podoba mi się "Ława przysięgłych" i hanibal, nie lubię jak dają tyle książek bo chciałbym wziąć wszystkie
|
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
tylko czemu o 100% nam zarobkow nie podniosa
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4693 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze, że nie jem chleba i nie slodze
A mozecie polecić ciasto francuskie? Mialam ochote upiec dla znajomych rozki ze szpinakiem i fetą ale nie wiem czy to ciasto sie sprawdza.
|
|
|
|
#4694 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() czaję się na blender, który wg gazetki ma się pojawić od 10 marca.. Blender Braun MR 120 Omlette- czy któraś z Was go posiada? czy był już w ofercie? co sądzicie o takich ( małe agd ) produktach z biedry? pozdrawiam
|
|
#4695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I gdzie ona leży?Cytat:
![]() O cieście francuskim było tutaj już milion razy Podsumowując wszyscy polecali---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Blendera nie mam, ale mam wagę, czajnik elektr. i odkurzacz z biedronki, toster musiałam oddać, z reszty jestem bardzo zadowolona. Cena była w każdym przypadku b.okazyjna
|
||
|
|
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bardzo mocno polecam podgrzewacze w promocji za 1,99. Kupiłam pomarańczowo-waniliowe i cały pokój mi do następnego dnia pachniał
|
#4699 | |
|
Zadomowienie
|
ja ją jadłam i mi nawet smakowała
![]() ![]() Cytat:
|
|
#4700 | |
|
Zakorzenienie
|
to tak jak ja
Cytat:
|
|
|
#4701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
|
#4702 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moze trzeba wyjsc na ulice jak w Egipcie itp Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
UWIELBIAM te orzeszki
|
|
#4704 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hmm z cukru jeszcze idzie zrezygnować, jak im spadnie sprzedaż o 90% to będą musięli coś z tym zrobić. Chociaż niewiem jak z chlebem, raczej nie można z niego zrezygnować i tu ceny mogą podnosić a ludzie i tak będą kupować. Zgadzam się w 100%, podwyższają ceny wszystkiego ale dlaczego nie podwyższą zarobków, rent i emerytur. Kiedyś moim Rodzicom starczało na rachunki, zakupy i jakieś drobne przyjemności, teraz muszą się martwić czy po opłaceniu rachunków na cały miesiąc na żarcie im wystarczy. A niby starsi ludzie po przejściu na emeryturę nie powinni się niczym martwić a i na wycieczki mogliby jeździć tak jak, np. niemcy. Aj szkoda gadać (pisać.) I jeszcze jedno pisałyście o pasztecie, takim w kostce zafoliowanym. Pyszny, jak dla mnie, moja Rodzinka kupowała go ciągle, do czasu.... kiedy znaleźliśmy w środku pióra, niestety tak nam obrzydł że już go więcej nie kupiliśmy. Wiem może to i głupie na 100 kupionych przeze mnie pasztetów 1 był z wadą, ale jakoś nie mogę, jak go widzę, widzę odrazu te pióra. Mam nadzieję że nikomu nie obrzydziłam go, w końcu pewnie to pojedyńczy przypadek. |
||
|
|
|
#4705 |
|
Rozeznanie
|
[/COLOR]
Blendera nie mam, ale mam wagę, czajnik elektr. i odkurzacz z biedronki, toster musiałam oddać, z reszty jestem bardzo zadowolona. Cena była w każdym przypadku b.okazyjna [/QUOTE]bardzo dziękuję za odpowiedź
|
|
#4706 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pyszne są tez jogurty ,,eko" moje nowe odkrycie Polecam
|
|
|
|
|
#4707 |
|
Zadomowienie
|
Tak z ciekawości, jaki termin ważności jest na cukier? Nie mam opakowania. Na rok? U mnie w biedro nie było 2 dni cukru. Smieszą mnie te zapasy robione przez ludzi. Nawet jak będzie kosztował te 7.50, to i tak ludzie będą kupować tyle samo. Podobnie z papierosami. Wiecznie ceny rosną i to dużo, a sprzedaz nie zmalała.
|
|
|
|
#4708 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny 7.5zł ma cukier kosztowac???? Ja pierdziu
|
#4709 |
|
Rozeznanie
|
Sprzedaz cukru czy tez chleba nie spadnie poniewaz sa to dobra pierwszego rzedu (zaspokajaja pierwszorzedne pragnienia). Jest popyt i podaz. Jest nawet taka zasada im drozsza zywnosc(drozeje np chleb) tym wiecej ludzie go beda kupowac. Dlaczego spoleczenstwa nie bedzie stac na drozsze rzeczy a chleb mimo tego bedzie produktem podstawowym wiec zamiast produktu X owiele drozszego bede kupowac "tanszy-drozszy"chleb. Nie wiem czy rozumiecie stralam sie jak najdlokladniej wyjasnic ta zasade.
A tak jak tu juz ktos pisal niestety nie skonczy sie na drogim chlebie i cukrze wszytsko pojdzie w gore przez to
Odliczanie do maja/czerwca 2014 Edytowane przez mal Czas edycji: 2011-02-28 o 10:11 |
|
|
|
#4710 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE
I jeszcze jedno pisałyście o pasztecie, takim w kostce zafoliowanym. Pyszny, jak dla mnie, moja Rodzinka kupowała go ciągle, do czasu.... kiedy znaleźliśmy w środku pióra, niestety tak nam obrzydł że już go więcej nie kupiliśmy. Wiem może to i głupie na 100 kupionych przeze mnie pasztetów 1 był z wadą, ale jakoś nie mogę, jak go widzę, widzę odrazu te pióra. Mam nadzieję że nikomu nie obrzydziłam go, w końcu pewnie to pojedyńczy przypadek.[/QUOTE] Niestety to nie jedyny przypadek, ja kuowałam też często ten pasztet (wędliny z sokołowa wcale nie są jednymi z najtańszych więc uważałam że to dobry produkt) i co niespodzianka- znalazłam kawałek niebieskiego plastiku, ale o tym już kiedyś pisałam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.

ja już nie mam gdzie ich trzymać

[od 10.09.2011]