|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
pomocy blondodramat
Bylam wczoraj u fryzjera zeby zrobic odrost z blondu (blond typowy zimny jasny). Fryzjerka zrobila mi wlosy biale
w salonie nie bylo strasznej tragedii bo dala na nie plukanke i miala dosc ciemne oswietlenie![]() dopiero w domu jak sie zobaczylam to sie zalamalam wiec szybko skoczylam do sklepu kupilam loreala taka farbe w piance jak cos to poszukam w koszu i dam nazwe farba typowy blond bezowy. nalozylam i zmylam po 10 min bo zrobily mi sie strasznie rude i robily sie coraz bardziej wiec sie wystraszylam i zmylam, a teraz to w ogole jest tragedia bo sa rude taki lisi kolor bez polysku matowe i okropnie mi w tym kolorze
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: pomocy blondodramat
Cytat:
Myślę że kwestia kilku myc i bedzie po piance. A jaka to tak konkretnie pianka? Jaki kolor-jak piszesz blond bezowy? Ten kolor się wypłucze, ale bedzie ciepły, dopiero jest szansa ze sie ochłodzi przy nastepnym farbowaniu |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
ale caly ten rudy sie wyplucze?(wraca mi nadzieja)to ta farba
http://www.loreal-paris.co.uk/hair-c...EN_BLONDE.aspx a mam takie jak na 4 zdjeciu tylko jeszcze bardziej matowe http://aledycha.pl/2011/02/03/rude-jest-piekne/ Edytowane przez spiniaa Czas edycji: 2011-02-25 o 22:47 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
To masz mocno rudy. Na pewno się wypłucze ale nie całkiem, poświata zostanie i włosy będą miały ciepły odcień, a nie chłodny
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
dzieki Ci wielkie pewnie jutro i tak pojde do fryzjera bo juz sama nie wiem a tak po prostu czekac to
powinnam isc jutro do pracy wzielam wolne bo tak sie wstydze |
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda niszczyć włosy, uwierz mi ze to sie wyplucze a potem zmienisz tylko refleks. Fryzjer nic nie pomoże-ew. zrobi Ci kąpiel rozj. lub powie że nic się nie da zrobić. Rude włosy sa piekne mi się marza ![]() Myj szmaponem p-łupiezowym i silnie oczyszczającymi, a za kilka dni zobacz jak jest i ew.nałożysz farbę |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1 nałożeniu oleju i byłam zła, bo to było 1-go dnia po malowaniu.
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
maska z oleju (jak wspomina majreg) +jajko i cytryna. tez powoduje wypłukiwanie się koloru
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
dzieki wam juz mam takie karmelowe po myciu caly czas przeciwlupiezowymi szamponami, po kazdym myciu jest lepiej i lepiej pewnie dlatego ze trzymalam farbe tylko 10 min. ale oczywiscie sprobuje z tym olejem moze byc jakikolwiek olejek do wlosow?
zastanawiam sie tez nad zlozeniem reklamacji do loreala (specjalnie zrobilam zdjecia przed po i w trakcie farbowania )bo takich jazd nie powinno byc po blond farbach co myslicie?
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.

w salonie nie bylo strasznej tragedii bo dala na nie plukanke i miala dosc ciemne oswietlenie

)bo takich jazd nie powinno byc po blond farbach co myslicie?