|
|
#691 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mój Chomiczek - cz. 5 :)
Sprzed kilku dni
|
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
Już jestem ![]() Muszę jak najszybciej kupić jakieś autko, bo mnie szlag trafi z tymi autobusami Dziś nie przyjechał, ten co zawsze nim jeżdżę i stałam prawie pól godziny i czekałam na następny, a potem wszystko biegiem, żeby za bardzo do pracy się nie spóźnić A w ogóle ![]() U Teściów to nawet zupa jarzynowa ( ) mi smakuje
|
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko weź znajdź jakiś fajny samochód, w rozsądnej cenie
|
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#699 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ooo...mój mąż jest z Podkarpacia ![]() . Jaka słodka Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
oj niestety, jak ja kupowałam samochód to byłam cała oh i ah że w końcu samochód, nie myślałam o późniejszych wydatkach
|
|
|
|
#701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Też kiedyś obgryzałam
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja się liczę z tym, że samochód to wydatki Ale nie mogę znaleźć odpowiedniego ![]() Narazie będę musiała Taty samochodem jeździć ![]() A jakie masz autko? Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2011-02-28 o 10:22 |
||
|
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też szukamy samochodu na gwałt... i jak już jest to czekam na tel i się doczekać nie mogę ni będę cały czas czekać! dzwonię!a to jest pytanie do mnie czy co? Bo odpowiedź jakoś dziwnie brzmi...
|
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mam peugeota 206 Idealne autko do miasta i na tyle co ja jeżdżę |
|
|
|
|
#704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzwoń, dzwoń Cytat:
też bym chciała |
||
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiejsze zdjęcia z dzisiejszej nocy
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też sobie kiedyś wymarzyłam i ten i tylko ten, bo mi się podobał
I nie obchodziło mnie gadanie że to francuz i będzie się psuł co chwila. Mam go już ponad 3 lata i jakoś się nie psuje Dla mnie na tą chwilę jest idealny ![]() Śliczny różowy nosek |
|
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzwoniłam odnośnie samochodu, ale mam czekać na tel z banku... ileż można czekać! ja chyba w ogóle dziś znów nigdzie nie wyjdę
a chciałam te cholerne kołki kupić! I płaszczyk mi ładnie wysechł... nic tylko wychodzić, a ja muszę czekać.... ![]() jeszcze wkurzają mnie włosy... za łopatki sięgają, ale są strasznie cienkie, normalnie szok... i wyczytałam w necie coś takiego: "Cieniutkich, rzadkich włosów nie warto zapuszczać - jeśli kosmyki będą zbyt długie, wydadzą się jeszcze mizerniejsze, niż są w rzeczywistości. Warto natomiast zdecydować się na fryzury krótkie i średnie, sięgające nie dalej niż za ramiona." a ja zapuszczałam długie włosy... ale są tak cienkie, że szok ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
moja niegrzeczna dziewczynka Wkurza mnie gadanie innych: tego nie, bo za dużo pali, tego nie, bo są drogie części, tego nie, bo się często psuje, tego nie, bo nie jest bezpieczny, tego i tamtego nie bo...
|
|
#708 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Był klient ubezpieczyć swój samochód, ma Golfa III i chce go sprzedać, ale pojemność 1,9
Jak dla mnie to trochę za dużo ![]() Mama powiedziała, że zwariować można ze mną ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
jak się dba o samochód to jest ok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mnie też to wkurza Tak ciężko znaleźć jakiś samochód |
||||
|
|
|
#709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekanie jest najgorsze A co do włosów, to może faktycznie warto podciąć je? Regularne podcinanie umocni włosy i nie będą takie cienkie. Bo faktycznie, długie i cienkie to nie bardzo ![]() Cytat:
A ostatnio marzę po cichu o jakimś większym samochodzie 1.9 to wcale nie tak dużo, choć mało też nie Ja mam 1,4 i jest akurat jak na taki mały samochód. Żebym miała 1.9 to bym chyba latała nim ![]() Ech, czas się zabrać za sprzątanie.. a tak mi się nie chce
|
||
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
no chciałam mieć jeszcze z 15 cm dłuższe.. pamiętam jak żałowałam jak po ślubie ścięłam 10 cm...
a miałam wtedy takie:1. 3 tyg przed ślubem 2 i 3 takie mam, bez prostowania...
|
#711 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To co Oni powiedzą to święte ![]() Najbardziej to mnie wkurza kolega mamy z pracy ![]() Cytat:
Ja się odważyłam i jestem zadowolona Choć teraz znowu naszło mnie na hodowanie ![]() Ale mi się zawsze szybko zmienia zdanie co do wyglądu Cytat:
I jak na początku nie chciałam żadnego VW bo nie podoba mi się w nich skrzynia biegów, a dokładniej bieg wteczny to teraz skłaniam się ku nim ![]() Jak dla mnie 1.9 to za dużo ![]() Ja to bym tak chciała max do 1,4 Cytat:
---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
Ale (przynajmniej na zdjęciach ) nie wyglądają na jakieś masakrycznie cieniutkie |
|||||
|
|
|
#712 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No ja kiedyś strasznie yariske chciałam. Mój ojciec ma Toyoty od x czasu i są to naprawdę niezawodne samochody. Ja chciałam coś małego na początek i właśnie na Toyotę Yaris na początku miałam chęć ze względów wizualnych .. ale jak zobaczyłam jaki mają zegar to mi się odechciało Nie rozumiem jak można nie mieć zegarów przed sobą ![]() Chyba masz rację To zabieram się. Ale naprawdę mam taki bałagan że jak tylko popatrzę to mi się odechciewa, ech. Dwa tygodnie ponad zaniedbania ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
myślcie, że nie są aż tak cieniutkie?
okej ja zmykam, bo już mam telefon z głowy, mogę wyłazić czekam teraz na decyzje...
|
#714 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Tego to nie widziałam ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak trzeba to trzeba ![]() Cytat:
Powodzenia!
|
|||||
|
|
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie czytałam wcześniej że pisałaś o Yarisce. Też chciałam, ale po pierwszym bliższym przyjrzeniu się zdecydowanie skreśliłam ją z listy. Rok temu siostra ją kupiła, miałam okazję pojeździć i też się nie przekonałam ze względu na ten właśnie wyświetlacz, który jest na środku. A przed oczami jest pusto, pusty plastik. Nie widziałaś tego? Poza tym u mojej siostry jakoś dziwnie wszystko plastikowe było, wyglądało strasznie tandetnie. Nie wiem czy ona miała taką wersję czy co, ale jej też się to nie podobało i Yariska dawno w świat poszła. Szkoda, bo z zewnątrz fajnie wygląda
|
|
|
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a raz zdawałam na normalnym zegarze... oj straszne to było... ![]() A mi się ogólnie bardzo podobają, ładnie, cicho jeżdżą... nie stać mnie
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
Nowość? Jak ja szukałam samochodu 3-4 lata temu to wszystkie miały te beznadziejne wyświetlacze
![]() No niestety Toyoty się cenią, ale tu akurat cena idzie w parze z niezawodnością
|
|
|
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#719 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mnie też nie stać na takie autko ![]() W ogóle to zaczynam zastanawiać się na komisem, wiem że to krętacze, ale mama ma paru znajomych komisantów, więc może nie będzie aż tak źle ![]() Muszę pogadać z rodzicami. Cytat:
|
|||
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może wprowadzili u Was do szkół dopiero te z elektronicznymi wyświetlaczami. Nawet toyoty z 2000 roku mają takie wyświetlacze ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Może faktycznie to kwestia przyzwyczajenia, ale dla mnie się nie podoba
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

) mi smakuje

i wyczytałam w necie coś takiego: "Cieniutkich, rzadkich włosów nie warto zapuszczać - jeśli kosmyki będą zbyt długie, wydadzą się jeszcze mizerniejsze, niż są w rzeczywistości. Warto natomiast zdecydować się na fryzury krótkie i średnie, sięgające nie dalej niż za ramiona." 

a miałam wtedy takie:
nie stać mnie
Może wprowadzili u Was do szkół dopiero te z elektronicznymi wyświetlaczami. Nawet toyoty z 2000 roku mają takie wyświetlacze