Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III - IV - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł następnego wątku??
Nasz autobus na porodówkę gna, wypatrujemy go każdego dnia, mamy III-IV 4 7,02%
Autobus na przystanku staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV 5 8,77%
Autobus na porodówce staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV 3 5,26%
Autobus do porodu gna, przybywają dzieciaczki każdego dnia, mamy III-IV 0 0%
Autobus do porodu gna, dzieciaczki rodzą się każdego dnia, mamy III-IV 13 22,81%
Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV 32 56,14%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-28, 11:11   #2581
niutka1
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
niutka nie będę mieć wywoływania, bo będę mieć cc i dlatego się niecierpliwię, bo chciałabym już mieć to za sobą, a lekarz ciągle mi to odwleka i nie mówi konkretnie kiedy, tylko mi tak cyka co parę dni, że jeszcze troszkę, jeszcze troszkę...a ja wolę się znim umówić i być spokojna, że on będzie mnie ciął, a nie, że zacznie się wtedy kiedy go nie będzie, bo cc robi jeszcze ponad 70-letni dziadek, o którym krążą opowieści nie z tej ziemi
no to jak dla mnie widac ewidentnie, ze on chyba czeka az poród zacznie ci sie samoistnie, albo przynajmniej będzie widac, że lada moment sie zacznie i wtedy cc ( tak jest korzystniej dla dziecka, bo wiadomo, wtedy, ze maluszek gotów do wyjścia)

a co z tym dziadkiem, jakie opowieści ?
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 11:11   #2582
kinga2710
Raczkowanie

GG do kinga2710
Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

dobra ide szykować sie na wizytę trzymac kciuki za dobre wiadomosci
kinga2710 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 11:11   #2583
traicionera
Zakorzenienie

wanilia, widzisz, jak się pojawiła trzecia opcja Może ten wózek będzie akurat.
ja dostałam zwolnienie na 30 dni, to wypada na dzień przed tp, ale w razie czego to pójdę po kolejne.
woszczyk, kiedyś czytałam, ze nie powinno się za bardzo tego pasa po cc. i ogólnie wcale on nie pomaga na wyćwiczenie mięśni brzucha po porodzie, raczej je rozleniwia.
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 11:13   #2584
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
patrycja jaki słodki maluszek! Dużo zdrówka Wam życzę!

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Castia dawaj znaki życia
Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
a czemu nie dostaniesz?

Ja mam termin na 07 marca, a dostałam ostatnio zwolnienie aż do 19 marca, tak, zeby juz nie musiała moja gin znów bawić się w wypisywanie ( no bo wiadomo, ze termin jest plus minus 2 tygodnie, więc te dwa mniej więcej do terminu mi doliczyła od razu )
niutka, mój gin mi powiedział 9(zreszta moja bratowa tak samo ma, a chodziła gdzie indziej) że wystawia tylko zwolnienie do terminu porodu i dalej nie...
powiedział, że takie są przepisy i dalej on nie może i koniec...
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 11:14   #2585
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez woszczyk Pokaż wiadomość

Zastanawiałyście się nad kupnem pasa poporodowego? Ja w sumie znalazłam na allegro 3 w cenie takiej w miarę, bo sa i takie droższe tylko mi troche kasy szkoda...

http://allegro.pl/gorset-b-mocno-wys...4.html#gallery
Ten chyba najbardziej mi się podoba

http://allegro.pl/tummy-trimer-new-g...8.html#gallery

http://allegro.pl/talia-pas-gorset-p...3.html#gallery
Ten to tak nie za bardzo ale też by mógł być

zastanawiałam sie, ale po zapoznaniu sie z opiniami, że taki pas nie pomaga mięśniom w przywracaniu formy, tylko je osłabia, bo je podtrzymuje i one same nie pracują- nie kupię przynajmniej na razie, może po pół roku, jakbym jeszcze miała brzuszek, to wtedy
Stary 2011-02-28, 11:14   #2586
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
kochane dziękuje za rady odnośnie wózka, koleżanka przed chwilą dzwoniła że znalazła wózek z tego materiału co ja zamawiałam ( tylko połączenie z jakimiś esami floresami a nie czernią) i mnie dziś weźmie na magazyn żebym sobie ten kolor na żywo zobaczyła więc ocenie go jak wygląda jedziemy po południu między KTG a zastrzykiem więc wieczorkiem albo rano zdam relacje
lecę do wanny na zasłużony relaks
no to fajnie, że kolejna opcja się pojawiła
za wózek
Stary 2011-02-28, 11:15   #2587
megi2015
Zadomowienie

monti, niutka czarna gratuluje40 tyg

iweczka
tobie gratuluje 39 tyg

i wszystkim innym dziewczynom rozpoczętych tygodni

Cytat:
Napisane przez patrycja_22 Pokaż wiadomość
Witam kochane
Ja tylko na momencik bo roboty po pachy. Jak znajde moment to opiszę Wam całą akcję Łatwo nie było
Alanek miał 56cm bo nie pisałam tego w sms. Jest śliczny i kochany ale ze snem u mnie ciężko.
Gratulacje dla Szymelki
Wklejam fotki Alanka i pozdrawiam wszystkie ciocie wizazowe i trzymam za was kciuki
przystojniak z tego Alanka jak będziesz miała czas to opisz poród

Cytat:
Napisane przez Krusiak Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Wlasnie wrocilam od gina
Maly nie jest taki maly
Wiedzialam to od dawna-ale teraz padlam
TO 32TYDZ A ON WYGLADA NA 36 I WAZY 3KG!!!!
Mierzyl na super sprzecie wiec sam mowil ze tu pomylek nie ma.
Powiedzial ze gdybym teraz nagle zaczela juz rodzic to nie byl by to wczesniak bo maly jest bardzo rozwiniety/mierzyl wszystko z 30min bo sam mowil zadko sie to zdarza
Wypytywal sie tez o to czy sie nie pomylilam z ost miesiaczka ale na bank nie bo dopiero w 7tyg pojawilo sie serducho a bylam pod opieka gina od 4tyg i wtedy nie bylo jeszcze pecherzyka
Kurcze zeby tylko wytrzymac do konca marca tak do 31 bo inaczej wychowawczego za firme nie bede miala ;-/
o to super maluszek rośnie. ciekawe ile będzie miał jak się urodzi

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Dobra Ciężarówki, uciekam trochę się ogarnąć przed wizytą u gina i proszę mocno ściskać kciuki !! Bez dobrych wieści nie wracam ! Powodzenia wszystkim babeczkom co dziś też odwiedzają doktora
trzymamy kciuki i czekamy na pozytywne wieści
Stary 2011-02-28, 11:15   #2588
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet nie wiecie jak ja zazdroszczę wszystkim mamuśkom już po akcji, z dzidzia na ręku Ja zaczęłam 38 tydzień, wizytę u lekarza mam w czwartek i wtedy na pewno dostane skierowanie na cesarkę, mały nadal ułożony jest pupka w dół, czuję to po jego ruchach. Więc szybko śmignę do szpitala ustalić termin i wtedy to już chyba umrę od czekania na królewicza

Zastanawiałyście się nad kupnem pasa poporodowego? Ja w sumie znalazłam na allegro 3 w cenie takiej w miarę, bo sa i takie droższe tylko mi troche kasy szkoda...

http://allegro.pl/gorset-b-mocno-wys...4.html#gallery
Ten chyba najbardziej mi się podoba

http://allegro.pl/tummy-trimer-new-g...8.html#gallery

http://allegro.pl/talia-pas-gorset-p...3.html#gallery
Ten to tak nie za bardzo ale też by mógł być
ja bym byla z tym jak juz

http://allegro.pl/tummy-trimer-new-g...462026248.html

to pierwsze to gorset
a nie pas
Stary 2011-02-28, 11:15   #2589
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
niutka, mój gin mi powiedział 9(zreszta moja bratowa tak samo ma, a chodziła gdzie indziej) że wystawia tylko zwolnienie do terminu porodu i dalej nie...

nooo, to bardzo ciekawe sciemnia jak widac i tyle

jak ci nie da, to idź do rodzinnego z bólem kręgosłupa i powinien ci wystawić na tydzien
Stary 2011-02-28, 11:17   #2590
traicionera
Zakorzenienie

zawsze lepiej najpierw sprawdzić, jak się będą zachowywały mięśnie brzucha same z siebie czy po ćwiczeniach. Pas sie zdazy kupic.

chyba sobie pójdę dziś do fryzjera, bo ciągle mam wizje, ze jak teraz nie zrobię porządku z końcówkami, to nagle zacznę rodzic i nie będę miała kiedy wyskoczyć do fryzjera
Stary 2011-02-28, 11:18   #2591
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
zastanawiałam sie, ale po zapoznaniu sie z opiniami, że taki pas nie pomaga mięśniom w przywracaniu formy, tylko je osłabia, bo je podtrzymuje i one same nie pracują- nie kupię przynajmniej na razie, może po pół roku, jakbym jeszcze miała brzuszek, to wtedy

kurcze był gdzieś na wizażu fajny watek o pasach,
i z tego co pamiętam tam było o tym, że to nie jest tak, że mięśnie nie pracują
muszę poszukać

chociaż ja nie myślałam, żeby kupować taki pas,
nie znam osobiście nikogo kto by używał
Stary 2011-02-28, 11:19   #2592
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
no to jak dla mnie widac ewidentnie, ze on chyba czeka az poród zacznie ci sie samoistnie, albo przynajmniej będzie widac, że lada moment sie zacznie i wtedy cc ( tak jest korzystniej dla dziecka, bo wiadomo, wtedy, ze maluszek gotów do wyjścia)

a co z tym dziadkiem, jakie opowieści ?
No właśnie tak mówił, że jak będzie jakieś rozwarcie to tniemy, no nic zobaczymy co dzisiaj powie. A dziadek kilku dziewczynom stwierdził martwe ciąże i skierował na łyżeczkowanie, mimo, że jak się okazało wszystko było ok. Jest niedelikatny, komuś podobno coś zgubił w brzuchu, na szczęście instrumentariuszka przed zaszyciem zobaczyła, że czegoś tam brakuje

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 11:20   #2593
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
moja siostra też dostała zwolnienie do tp,
ale w tym dniu poszła do gin i wystawił jej kolejne
Stary 2011-02-28, 11:23   #2594
woszczyk
Raczkowanie

No patrzcie, a na wszystkich aukcjach jest napisane, że tak pomaga wrócić do formy ;P To nie kupuję w takim razie

A jak juz rozmawiacie o wózkach to ja już mam wybrany Będę zamawiała w czwartek z allegro, sąsiadka tez kupowała taki i jest baaardzo zadowolona. Jej synek ma już prawie 2 latka i ciągle ten sam wózek im służy
Bo mam też taka znajomą, dla której im droższy tym lepszy... :/

http://www.otofotki.pl/img17/obrazki/xq9499_U.JPG To ten kolor konkretnie, widziałam w autobusie babeczkę z tym wózkiem i stwierdziłam, że musze znaleźć ten sam ;P Na żywo wygląda jeszcze lepiej

http://allegro.pl/karex-nowosc-sport...9.html#gallery A tak wygląda w całości
woszczyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 11:25   #2595
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie tak mówił, że jak będzie jakieś rozwarcie to tniemy, no nic zobaczymy co dzisiaj powie. A dziadek kilku dziewczynom stwierdził martwe ciąże i skierował na łyżeczkowanie, mimo, że jak się okazało wszystko było ok. Jest niedelikatny, komuś podobno coś zgubił w brzuchu, na szczęście instrumentariuszka przed zaszyciem zobaczyła, że czegoś tam brakuje

to pewnie nie możesz się doczekać wizyty
zazdroszczę

a nie umawiałaś się z nim, żeby to on ci robił cc?
bo u nas planowane cc robi lekarz prowadzący

natomiast jeśli chodzi o zgubienie czegoś w brzuchu to właśnie takie jest ponoć zadanie instrumentariuszki, żeby wszystko policzyć, że wróciło do niej to co dała lekarzowi
Stary 2011-02-28, 11:28   #2596
Tity
Zakorzenienie

No niby się umawiałam, ale np w piątki on przyjmuje w innym mieście, więc mógłby nie dojechać. Poza tym wolałabym do niego nie dzwonić po nocy, żeby wstawał bo rodzę, ale może ja za 'grzeczna' jestem

L
J

Edytowane przez Tity
Czas edycji: 2011-02-28 o 11:40
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 11:29   #2597
Eirene1987
Zakorzenienie

Aja1 dziękówka za przepis na pewno zrobię niedługo

Cytat:
co do komórek macierzystych, to jeszcze jest taka sprawa, że nie wszystkie komórki, z tej krwi co sie pobierze będa macierzyste i będą sie nadawały do przechowywania, po pobraniu w labie sie te komórki selekcjonuje i dopiero wtedy widać, czy się nadaja i ile z nich sie nadaje, moze sie okazać, że znaczna ich część nie nadaje sie do przechowywania. Poza tym dalej, te wyselekcjonowane komórki tez nie wszystkie zniosa długie lata przechowywania, częśc z nich będzie "do wyrzucenia" , tak, ze może sie okazac po latach, że tych komórek przechowywanych i nadających się do procesów leczniczych nie będzie wystarczająca ilość
no dokładnie. poza tym ilość jest jakoś liczona na kilogramy dla człowieka czyli musi być ileś tam na kilogram czy jakoś tak... także taki fart losu wtedy...

Cytat:

jak ci nie da, to idź do rodzinnego z bólem kręgosłupa i powinien ci wystawić na tydzien

ja też słyszałam że lekarze właśnie do terminu porodu tylko wystawiają, dla mnie to bez sensu, powinno być do porodu... a jak nie to faktycznie można pójść do internisty... bo tak to macierzyński już leci...

dobra spadam się szykować jedziemy dziś po resztę rzeczy dla maluszka do ikei po moją ramkę hehe i lampkę i parę innych pier****ek będę potem

mam nadzieję że castia dziś napisze ale na komórkę

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 11:29   #2598
traicionera
Zakorzenienie

Cytat:
No patrzcie, a na wszystkich aukcjach jest napisane, że tak pomaga wrócić do formy ;P To nie kupuję w takim razie
każdy tak napisze, byleby opchnąć towar
Stary 2011-02-28, 11:33   #2599
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:

tak podobno jest, jakies przepisy takie, bo u mnie w pracy ciężarne jak były po terminie, to przynosiły zwolnienie od internisty, bo gin nie może wystawić dłużej niz do tp, ale niektórzy podobno wystawiają dłużej
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 11:37   #2600
Castia
Wtajemniczenie

jezdem i ja !!!!!! nigdzie sie nie pojechałam , przecież dałabym wam znać co byście za mnie kciuki trzymały, jak mogłabym tak sama rodzic?

chciałam was troche nadrobic, bo wczoraj mielismy gosci i nie byłam caly dzien na necie.ale skrobiecie nieźle

kochane jesteście że o mnie pamiętacie

ale szczerze to mam naprawdę dość. i mam urodzić jutro koniec kropka!!!! juz zapowiedziałam mojej małej że jutro koniec tego dobrego
wyjmujemy korek spuszczamy wodę i spływamy w dół !!!!!

brzuch mnie non stop boli. jestem juz tym zmeczona a moja mała ma mnie gdzies. chciałam bardzo dotrwac do 1 marca ale nie chce juz ani dnia dluzej chodzic z tym brzucholem
może sie zlituje nade mną

czarna, montii, niutka gratulejszyn 40tc

iweczka a tobie 39tc juz coraz blizej do mety

i jak ktos jeszcze dzis zaczyna nowy tydzien to rowniez gratuluje

woszczyk też chce zakupic ten pas, ale wlasnie nie wiem jaki.musze troszke o tym poczytac, moja kolezanka uzywała i nie ma takiego flaka, ale mowila ze nie odrazu po porodzie to sie zakłada. najlepiej po połogu no ale dla mnie to chyba za długo. tak po 4tyg mysle ze bedzie dobrze.

patrycja Alanek cudowny czekam na opis porodu co bym sie bardziej bała

Eirene jutro mam nadzieje ze ci napisze na kom chciałabym

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2011-02-28 o 11:39
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 11:40   #2601
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:

dokładnie kochana tak planuję zrobic, bo nie mam zamiartu wykorzystywać macierzynskiego przed porodem. potem każdy kolejny dzień z maluszkiem będzie się liczył

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
moja siostra też dostała zwolnienie do tp,
ale w tym dniu poszła do gin i wystawił jej kolejne
te nasze przepisy są chore....

castia, no nareszcie dałaś znak zycia!!! od rana myślałam czy juz pojechałaś na porodówke, ale jednak dzielnie Twoja kruszyna siedzi i nie ma ochoty na wyjście
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 11:42   #2602
*kaalinaa*
Zadomowienie

Hej

A u mnie nic się nie dzieje, cisza....

monti, niutka, iweczka, wanilia, czarna gratuluje rozpoczętych tygodni

Cytat:
Witam kochane
Ja tylko na momencik bo roboty po pachy. Jak znajde moment to opiszę Wam całą akcję Łatwo nie było
Alanek miał 56cm bo nie pisałam tego w sms. Jest śliczny i kochany ale ze snem u mnie ciężko.
Gratulacje dla Szymelki : roza:
Wklejam fotki Alanka i pozdrawiam wszystkie ciocie wizazowe i trzymam za was kciuki
śliczny synio

Cytat:
Ja rozumiem zmęczenie, a nawet zirytowanie, sama juz bardzo bym chciała urodzić, a własnie dopiero zaczęłam 40 TC , ale no trudno, jak nie chce wychodzic, to widac jeszcze nie jest gotowe,
mój synek urodził sie praktycznie w 42 TC ( 40,6 dokładnie czyli za 1 dzien bym skonczyła 41 TC i zaczela 42TC ) i czekalismy też niecierpliwie ale jakos sie doczekaliśmy...
a córka pierwsza w 39,0 TC, i widac każde z nich ( aż 2 tygodnie róznicy) było gotowe w innym momencie.
A moja pierwsza córa urodziła się w 41 tyg. i 3 dniu czyli w 42 tyg. ja to miałam dopiero dosyć, wszyscy mnie wkurzali i ciągle pytali czy już

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 11:44   #2603
Eirene1987
Zakorzenienie

Castia ja też mam nadzieję że jutro dajesz znać
Gratulacje z następnego tygodnia
A już miałyśmy nadzieję że rodzisz hehe

Stary 2011-02-28, 11:45   #2604
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:

castia, no nareszcie dałaś znak zycia!!! od rana myślałam czy juz pojechałaś na porodówke, ale jednak dzielnie Twoja kruszyna siedzi i nie ma ochoty na wyjście
miałam w nocy jakieś skurczybyki tak co 20 minut, nawet zaczelam notowac co ile i jak długie az zasnelam

chce urodzic jutro!!!!!

dzisiaj chyba wykorzystam TZ on nie chce. ale go zmusze. powiąże jak bedzie trzeba i wykorzystam

Eirene nie spałam duzo, wiec odsypiałam nad ranem i juz południe
co tu zrobic zeby jutro urodzić ?

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2011-02-28 o 11:47
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 11:48   #2605
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
No niby się umawiałam, ale np w piątki on przyjmuje w innym mieście, więc mógłby nie dojechać. Poza tym wolałabym do niego nie dzwonić po nocy, żeby wstawał bo rodzę, ale może ja za 'grzeczna' jestem
ja też bym nie dzwoniła do swojego gin, bo rodzę
no chyba, że właśnie wyraźnie bym się z nim umówiła na taki telefon
Stary 2011-02-28, 11:48   #2606
aja1
Zakorzenienie

Castia powiedz mu, że potem przez pół roku szlaban :P jak nie posłucha.

Matko staram się sprzątnąć pokój młodej, ale to jak stajnia Augiasza, skąd te dzieci wynajdą tyle tych pierdółek i upychają po wszystkich możliwych kątach :/

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 11:49   #2607
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Witam kochane
Gratulacje dla Szymelki : roza:

Cudo
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 11:50   #2608
Montii
Zakorzenienie

dziewczyny dzięki za gratki dotyczące 40 tygodnia chciałam Was zacytować a tu zonk, za dużo tego

wanilko wizytę mam na 15.30, dzisiaj też ma agaga89 na którą?

Ja pasa nie mam zamiaru kupować bo widze,że na brzuchu, boczkach itp nie przybyło mi dużo tkanki tłuszczowej, zresztą ja mam tendencję do szybkiego tycia i chudnięcia i mam jeszcze masażer także zadbam o swój brzuch inaczej, bez pasów i innych cudów, wiosna za pasem a ja nie chce się pocić w bandażach a po domu tym bardziej.

Castia też myślałam,że już rodzisz ale widzę,że malutka czeka na większe ocieplenie, z dnia na dzień coraz cieplej więc... całkiem możliwe,że maluch wyjdzie lada chwila

Boże jaki ja miałam sen?
źle się w nocy ułożyłam i bolały mnie plecy, śnił mi się poród że miałam te bóle krzyżowe, jakoś poszło, wstałam siku ale taka zmęczona,że nie umiałam dojść do wc! jakbym na prawdę rodziła taka wyczerpana, o matko ...

Jee no i o najważniejszym zapomniałam ! Pati piękny maluszek ! czekamy na relację z porodu jak się ogarniesz!

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 11:51   #2609
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
miałam w nocy jakieś skurczybyki tak co 20 minut, nawet zaczelam notowac co ile i jak długie az zasnelam

chce urodzic jutro!!!!!

dzisiaj chyba wykorzystam TZ on nie chce. ale go zmusze. powiąże jak bedzie trzeba i wykorzystam

Eirene nie spałam duzo, wiec odsypiałam nad ranem i juz południe
co tu zrobic zeby jutro urodzić ?
zmolestować tż ale faktycznie musisz go przywiązać albo szantaż emocjonalny

Stary 2011-02-28, 11:52   #2610
woszczyk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość

chce urodzic jutro!!!!!

Że Tobie się chce :P U nas jest odwrotnie, w ogóle nie czuje żadnej potrzeby...
Może dlatego, że wydaje mi się, że jestem opasła i momentami czuje się baaardzo niekobieco...
A małż nalega, prosi, błaga ;P Ale co zrobić, jak jeść się nie chce to też nikomu na siłę się nie wpycha do gardła ;P
Poza tym, przyznam się, nawet jak mi się zachce to mam jakoś tak sucho i same rozumiecie, nieprzyjemne uczucie dość. I żadnym sposobem nie idzie temu zaradzić.
Poczeka chłop niestety troche ;P
woszczyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości