|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte
|
|
9 | 15,52% |
| Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. |
|
5 | 8,62% |
| Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 22,41% |
| Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! |
|
31 | 53,45% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
Cytat:
hehe dziekuje a ja zdolowana jestem bo waze juz 80 kg:P hehehe.. Cytat:
a ja tam mojego mam jeszcze na kilka tygodni:P fajnie by bylo mi sie moj pepek podobaaaa![]() nooo ii poczusie beda jest pączusieD: heheheheheh |
||
|
|
|
#302 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
Ledwo co nowy wątek a tu juz 10 stron
![]() Wklejam moj DUZY brzuchol 25 tydzien 5 dzień
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske |
|
|
|
#303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#304 |
|
Wtajemniczenie
|
sille śliczny brzuszek
![]() no mój brat jak zacznie żartować to wszyscy leżą pod stołem a ja weszłam dziś na wagę i wiecie co 68,4 czyli już 10kg do przodu tyłek mam mniejszy o 10 cm na brzuchu niby nie widać tak bardzo więc gdzie ukryły się te kg ??? pewnie w mojej bujnej czuprynie :P
|
#305 |
|
Wtajemniczenie
|
SilLee sliczny brzuszek
Malo sie udzielasz ostatnio...
|
#306 |
|
Wtajemniczenie
|
witam z rana
nie mogę się doczekać środowej wizyty u gina, bo boję się, że mogę mieć zatrucie ciążowe. Mama mi nagadała, że jak mi tak mocno puchną łydki, to może być to i lepiej zapytać... Wystraszyłam się i poczytam na necie o tym. SiLLee ale fajne m-1 bardzo kształtne ![]() Vanes pokaż brzuch
|
|
#307 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#308 |
|
Raczkowanie
|
Mam remont w domu ;/ i jeszcze same egzaminy na uczelni ;( i takich wrednych prof. ze nie wiem na czym polega ich ocenianie ;/ majac wszystko sie nie zdaje nie majac prawie nic pozdawali i odwrotnie tez. chyba wybiera pare testow ktore zaliczyly reszta poprawki
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske |
|
|
|
#309 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#310 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to trzymam kciuki za wizytę, daj znać co lekarz powiedział. ja mam kostki opuchnięte, łydki i to tak, że nie mogę kozaków dopiąć, a opuchlizna jest nawet rano. moim zdaniem jest za wczesna ciąża na taką opuchliznę. ale czekam do środy..
|
|
|
#311 |
|
Raczkowanie
|
the_sania dziekuje
, oby nie mam nadzieje ze wszystko ok na środę
|
|
|
#312 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie wiem czy jest się czym cieszyć, dla mojej wagi może to być zgubny dzień! |
|||
|
|
|
#313 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nie mogę pokazać brzucha bo nie posiadam kabla usb
|
#314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
...Ja też mam opuchnięte stopy nawet rano,łydki raczej są normalne chyba ...Ja jeszcze mierzę sobie kilka razy dziennie ciśnienie,bo wysokie ciśnienie też jest objawem zatrucia ciążowego.
|
|
#315 |
|
Wtajemniczenie
|
Sille a ty dziś świętujesz 100dniówkę do narodzin maleństwa gratuluję
|
#316 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#317 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak tak dalej pójdzie to na porodówce wyląduję 30+![]()
|
|
#318 |
|
Zadomowienie
|
Witamy i My na nowym wątku i po mroźnym weekendzie
Mam dość zimy!!! Mam dość!!! Jak potwór śnieżny wyglądam w płaszczu i tych rękawicach i szaliku i wielkiej czapie na głowie i wydaje mi się że każdy sie na mnie patrzy, nie mówiąc o małych dzieciach które palcami mnie wytykają haha. W środe do lekarza!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! Jak się nasze dziecko dalej nie ujawni to dostanie solidnie po dupsku!!! Moria jak tylko maszyna Iguni przyjdzie to wklejaj zdjęcia! Ewesko - Bartuś śliczne imie Vanes ja też chce widzieć Twój brzuch
|
|
#319 |
|
Zadomowienie
|
SiLLee gon nas, goń z tym brzuchem. Powiem Ci ze wyglądam prawie tak jak ty. Wszystko w miare szczupłe i piłka z przodu hih A ile masz na +?
|
|
|
|
#320 | |||
|
Wtajemniczenie
|
mary poziomkowa
mam to samo, niby z nosa mi nie leci, ale caly czas oddycham ustami i nie czuje smaku co nie znaczy ze apetytu nie mam ![]() matallewar mi doszedl bol pod prawa piersia i nie mam pojecia co to jest. Tak w ogole ta prawa mam zdecydowanie wieksza, i czuje jak mnie kluje zaraz pod nia dzisiaj pobolewa mnie tez w lewej pachwinie![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczonka bedzie dobrze! fajnie ze masz juz furke i to taka dobra za mala kaske![]() migotka03 nic sie nie boj slonce! ![]() Weredka oj to trzymam mocno jak tam dietka?Cytat:
![]() vanes ja prowadzialam pamietnik od 1997r do 2008r. i tak jakos od 3 lat nie umiem sie zabrac, a tyle sie w moim zyciu wydarzylo, malzenstwo, ciaza ![]() violisia piekne mieszkanko twoja Olusia sobie urzadzila a pepuszek rzeczywiscie slodki, ja mam tak jak agus87-antenke![]() a wlasnie Agus87 pewnie ze sobie mozna dac rade reka, ze ja glupia nie pomyslalam daj znac jak zrobisz i czy bylo warto![]() Bylam dzisiaj na morfo, w koncu sie zebralam. Babka tak mnie okuła ze boli reka do tej pory. Pozniej pojechalam do innej przychodni na wizyte u internistki- mila babka, pogadalysmy. Dala mi skierowanie na tarczyce, +K, +Na i zelazo ![]() pozniej poszlam zrobic sobie ekg i to bylo najgorsze jak mi polozyla te "zabki" (kto mial robione wie o co chodzi) na piersiach myslalam ze wyjde z siebie-co za bol!!!!!!! na szczescie serducho mam zdrowe, choc wyszlo ze troche podenerwowana bylam![]() w czwartek wizyte u gin. Tez mnie zastanawia hemoglobinka ciekawe jak po zelazie?....agnieszka_pe25 trzymam zeby Tobie rowniez podskoczyla!dzien dobry wszystkim milym paniom aaaaa i normalnie macie po zeby mnie tu kusic MC i KFC![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- anulka_81 nie wiedzialam jeszcze twoich zdjec zaraz musze luknac ![]() co do zgagi nigdy wczesniej (no moze raz w ciazy wlasnie-jakis miesiac temu) nie mialam i ciagle sie zastanawiam czy to wlasnie to. Wczoraj mnie pieklo od czasu do czasu w przelyku, co sprawialo ze strasznie chcialo mi sie pic.
04.05.2011r. godz.21.42 Nikosia Edytowane przez 24kasia86 Czas edycji: 2011-02-28 o 11:44 |
|||
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
SiLLee znam takich co tak oceniali...u nas np jeden prof w ciągu godziny sprawdził i wpisał oceny 140osobom...ale u niego to wyglądało tak: plik kartek w ręce, na biurku krzesło, rzut kartkami pod sufit...te co na krzesło spadły to 5, te na biurko 4,5, te na ziemi 4 i 3,5 (co druga) te co spadły z podestu nie zaliczyły
|
|
#322 |
|
Wtajemniczenie
|
ja pamietnik prowadziłam jak byłam w liceum później jakoś przestałam ale nie ciągnęło mnie do tego a teraz chcę zrobić coś dla siebie i mojego dziecka ja też mam taką pamiątkę prowadzoną przez moją mamę i czasem siadam zeby pooglądać i powspominać...
---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- bzyczka trzeba było pusste kartki oddawać i tak liczyć na łut szczęścia
|
#323 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja tez mialam kiedys ekg robione, porazka.. ja na wizyte ide jutro, ciekawe czy mala rozlozy nozki, i lekarz bedzie ogl potwierdzic plec, znajac moje szczescie bedzie sie wstydzila.. i ciekawa jestem ile juz wazy ehhh.. nie moge sie juz doczekac..
|
|
|
|
|
#324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a mi dzisiaj panie w przychodni powiedzialy ze moj wyglada na coreczke, i ogolnie jest juz spory a musi to byc prawda bo bez kolejki weszlam tylko sie troche jeden pan burzyl no coz chlopy nie wiedza co to znaczy ciaza
|
|
|
#325 |
|
Wtajemniczenie
|
SilLee wspolczuje Ci, ale redukuj poziom stresu kochana
![]() The_sania mysle, ze wszystko jest ok... po prostu III trymestr to juz nie bajka Uciekam kuraka rznac na kwalki
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
Zytus
za siódemkę ![]() Siasiek trzeba było mówić to bym Ci kupiła chlebek, bo my z Zosią już przytachałyśmy bochenek (Zosia nie chciała mi go oddać i musiała całą drogę nieść) dorkabl nie mam pojęcia jak można przypiąć taki fotelik przodem ????????? i pytanie po co ????????? violisia mieszkanko dla Oleńki przepiękne matallewar my wydaliśmy ostatnio 600zl na naprawę samochodu ![]() no i mój mężu ostatnio dostał jeszcze mandat 50zl bo nie miał dowodu samochodu przy sobie (bo ja miałam w torebce )SiLLee kolejny piękny domek dla maleństwa ![]() the_sania a robiłaś badanie moczu ostatnio ???? Aliczka88 nie chcę Cię martwić ale u nas na południu jest piękne słoneczko i temperatura na plusie, śniegu już nie widać, normalnie wiosna chyba idzie 24kasia86 a czemu robiłaś ekg ??? to raczej nie powinno boleć ![]() spacerek zaliczony !!!!! strasznie wolno się teraz spaceruje z tą moją jedynaczką (jak na razie) wszędzie musi zajrzeć, dotknąć, wszystkie przejeżdżające samochody dokładnie obejrzeć .... trzy razy się wraca ... żeby gdzieś dojść w konkretne miejsce to masakra ![]() słoneczko świeci aż miło !!!! mężu pojechał odebrać moją urodzinową golarkę ![]() dziś wypróbuje
|
|
|
|
#327 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kiedys go dorwalysmy z siostrami i nam sie po tylku dostalo, zdazylam tylko wyczytac ze kochal sie jakies Hani, a moja mama ma Malgosia ![]() kurde w zyciu bym tego nie zrobila, ale bylam mala jeszcze czasem jak pomysle ze moi rodzice tez kiedys byli mlodzi, zakochani, zwariowani, imprezowali....jak ten czas leci. Przykre to jest... vanes uwazam ze fajny pomysl z tymi zdjeciami, zlotymi myslami itp, bo to fajna pamiatka dla ciebie i twojego dziecka bedzie Cytat:
wiec pytam, kiedy mialas ost usg? lekarz nie byl pewny dziewczynki?
|
|
|
#328 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no z maluchami spacery sa rozbrajajace, juz neidlugo bedziesz miala dwojke hihi
|
||
|
|
|
#329 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i tak profilaktycznie. Wiesz mnie bolalo, bo polozyla mi na piersi a one sa bardzo wrazliwe teraz na szczescie chwile to trwalo. Internistka stwierdzila, ze ciezko mi sie oddycha bo mam wysoko ciaze i mala na przepone uciska. Mierzyla mi cisnienie, badala sluchawka pluca i jest git
|
|
|
#330 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To ja Was zmartwie.... Mówili, że zima potrwa jeszcze 3,4 tyg czyli do konca marca praktycznie oby sie mylili!!!Ale ładna ta wersja limitowana X Landera http://allegro.pl/super-okazja-x-lan...482705418.html
![]() Żona Mama Misia ![]() Makijażystka ![]() Edytowane przez Aliczka88 Czas edycji: 2011-02-28 o 12:04 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.

Bardzo dziękuję !!

na środę
Jak potwór śnieżny wyglądam w płaszczu i tych rękawicach i szaliku i wielkiej czapie na głowie
i wydaje mi się że każdy sie na mnie patrzy, nie mówiąc o małych dzieciach które palcami mnie wytykają
haha. 

śliczne ciuszki i wózio cudo i w dobrej cenie
na szczescie serducho mam zdrowe, choc wyszlo ze troche podenerwowana bylam
zeby mnie tu kusic MC i KFC