Offtopowe zapuszczanie - kto raz wejdzie już zostanie! Część XXIX - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-28, 12:15   #751
saming
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie - kto raz wejdzie już zostanie! Część XXIX

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Noemi - no pewnie, pokazuj
Ja muszę podciąć swoje i koniecznie kupić witaminy, bo czuję się osłabiona i włosy na tym ucierpią jeszcze.

Saming - ile podcięłaś? Nie martw się, szybko Ci odrosną, zobaczysz
Mówiłaś ostatnio, że zamist do włosów kupujesz kosmetyki do ciałka, co ciekawego dorwałaś? Możesz od razu dać linki
Teoretycznie 3cm, ale jednak trochę więcej tego wyszło. Zaraz pokażę fotki, bo zrobiłam.

I zaraz wstawię linki co pokupiłam do twarzy

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 12:16   #752
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:

Jak byłam mała, zawsze mówiłam do mamy jak szła do sklepu - "Mamo, kup mi gejafruta"
Ja mowilam ''grejfjuta'' polaczyc te 2 i co wyjdzie
Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
A ja czerwona jeszcze nie byłam. Może masz delikatną buźkę
No wlasnie ja nie wiem. Za pierwczym razem faktycznie za mocmo przytarlam. Ale teraz tylko raz przetarlam trarz i nirmalnie mam strup na brodzi. Mam troche delikatniejsza skore w tej chwili, przez kwasy.
Cytat:
Nie masz się czego wstydzić. Poza tym jesteś cudowną osobą, pamiętaj o tym Moje koleżanki też się cieły... I nigdy by mi na myśl nie przyszło, by się z tego śmiać. To jest problem i takim ludziom trzeba zawsze pomagać i mocno je wspierać
Problem w tym ze jednak wiekszosc ludzi widzi to jako szpanerstwo i na pokaz. Gitowcy kiedys tak robili i tak to wszyscy widza. Huligan z pocieta reka i z odsiadka.

Mi samo przyszlo i samo poszlo. Nawet nie wiedzialam dlaczego to robie i jak na to wpadlam. Ze 2 lata to robilam. Przestalam jak mi sie zaczelo w zyciu lepiej ukladac i nie mialam powodu do zwalczania ''bolu''.
Sa osoby ktrore robia to dla szpanu. Moich nikt nygdy nie widzial.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 12:17   #753
Jennifer85
Zakorzenienie

kocurzyco ja wiem i sie z nim zgadzam z jednej strony Z drugiej chcialabym sie przebadac i dowiedziec jakie moze byc ryzyko kolejnej ciazy

Jennifer85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 12:18   #754
saming
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też widziałam blizny u kolegi na rękach... i mnie to przeraziło, bardzo zasmuciło. Zastanawiałam sie czemu...
On bardzo fajny, mądry, poukładany, wrażliwy. Nie miał głupot w głowie jak większosć rówieśników wtedy w gimnazjum. Teraz został księdzem.
Ja akurat się domyślam dlaczego, bo tak trochę orientowałam się jaką ma sytuację - konkretów nie znam, tylko takie spore ogólniki. Jak była mała to jej mama umarła (ale nie pamiętam czy sama sobie coś zrobiła czy to był przypadek - w wannie zmarła), potem jej tata związał się z inną kobietą, chyba nie mieli tam najlepszych stosunków w domu, miała 2 starsze siostry i brata... no różnie tam w domu bywało. No i możliwe, że chciała zwrócić na siebie uwagę... Na szczęście już tego nie robi i teraz jest szczęśliwą dziewczynką

Stary 2011-02-28, 12:21   #755
szmyrk
Zakorzenienie

Dzien dobry

Cytat:
Oszalałyście? Nie było mnie kilka dni i co? Nowy wątek i mnóstwo stron do nadrabiania, amazing

Dzień dobry melduje się w nowym wąteczku
Przpadło mi 11mce na liście spamerek, jestem oburzona
Witaj, kochana

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Moi rodzice mieli wyzla jak moja siostra byla malutka. I tak jej pilnowal, ze jak plakala to nie dawal nikomu podejsc do wozka.
Na YouTube ostatnio widzialam filmik jak kot przybiegl z drugiego pokoju i rzucil sie na opiekunke bo dziecko zaczelo plakac. I nie dal jej do podejsc, tak zajadle bronil dziecka.
Moi kuzyni mieli Kaukaza. I po ogrodzie chodzil ich synek z tym psem. Kuzynka zobaczyla przez okno ze dziecko bawi sie w blocie wiec wybiegla i krzyknela. Pies myslal ze dziecku stanie sie krzywda wiec zlapal go za kurtke i wyniosl na koniec ogrodu w obronie przed matka.
A kiedys przyjechali do mnie i naly jeszcze spal w wuzeczku. Byl w osobnym pokoju. My zagladamy do pokoju a w wozku z dzieckiem 2 koty spia Moje koty ubostwialy dzieci. Nie lubia takich wiekszych,co biegaja, wrzeszcza i ciagna za ogon. Ale jak takie sie pojawiaja to koty zwyczajnie sie ewakuuja.
Dzici i zwierzeta to doskonale polaczenie, ale zeby zostawic pit bulla z dzieckiem to trzeba nie miec mozgu. To sa gatunki psow ''glupich''. Zeby nie wiem jak cudownie wychowane, nigdy nie wiadomo co nagle im sie uroi w lepetynie.
Poza tym 4 dni to za malo zeby pies sie przyzwyczail do nowej istoty w domu. Ja bym tak malego dziecka nie zostawila ze starszym rodzenstwem.
Moj kocurek uwielbia dzieci... Wszystkie okpoliczne dzieciaki sie z nim bawia, a jak byl mlodszy, to chwile meiszkal u dzieciatej kolezanki i pilnowal i bawil sie z jej ledwie rocznym dziecieciem, a ono potrafilo go podeptac, czy prezciagnac za ogon przez pol mieszkania... glupi kot

Cytat:
Ja jak bylam mala tez mialam krecone, a potem mi sie wyprostowaly. Moja siostrzenica tak samo. Ma identyczne wlosy jak ja. Moze o ton jasniejsze, ale struktura taka sama. Jak byla malutka to wygladala zupelnie jak ja.
Ja nigdy nie mialam kreconych wlosow, niegdy. Od zawsze sa proste i nic sie nie da z nimi zrobic

Saming -
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 12:23   #756
Asia19x
Zakorzenienie

Grejfjut, Matko To jeszcze lepiej niż mój gejafrut

Noemi - rany, jakie długie! Bardzo urosły, widać że zadbane i błyszczą jak diabli Ciemne włosy tak cudownie odbiają światło
Mój przód mógłby jeszcze urosnąć, kurcze no, marzę, by mieć równe włosy już... Ale wiecie jaką mam długą grzywkę! Za ucho zakładam, jeszcze ciutka i nie będzie mi wyłazić zza ucha Tylko ta "ciutka" już trochę trwa

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 12:24   #757
szmyrk
Zakorzenienie

Noemi, dlaczego ja Twoich wlasiat nie widze??
Stary 2011-02-28, 12:27   #758
Asia19x
Zakorzenienie

Szmyreczku

Wiecie co mój kot ostatnio zrobił? Poszłam spac i mama miała wypuścić kocura na dwór na noc, a że zapomniała, pogasiła światła i kocur zasnął na krzesle w kuchni, zachciało jej się widocznie w nocy załatwić, pewnie dlatego, że wieczorem mleko jeszcze piła, a niepotrzebnie no i... Załatwiła się... Zrobiła kupę do kibla, normalnie, jak człowiek Mało to przyjemne rano było, ale jest taka mądra, kurcze no, w życiu by nie zrobiła tego gdzieś w jakimś kącie czy na dywanie. Nigdy. Dobrze, że drzwi do łazienki były podchylone.
Haha

Przyszła Pani Magister
Stary 2011-02-28, 12:27   #759
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Grejfjut, Matko To jeszcze lepiej niż mój gejafrut

Noemi - rany, jakie długie! Bardzo urosły, widać że zadbane i błyszczą jak diabli Ciemne włosy tak cudownie odbiają światło
Mój przód mógłby jeszcze urosnąć, kurcze no, marzę, by mieć równe włosy już... Ale wiecie jaką mam długą grzywkę! Za ucho zakładam, jeszcze ciutka i nie będzie mi wyłazić zza ucha Tylko ta "ciutka" już trochę trwa
haha GREIFJUT kocurze jestes boska
moja mama mi kiedys opowiadala, ze jak pracowala w domu dziecka to zabrala dzieci na plac zabaw. I jeden chlopczyk nie umial wymiawiac R i bujajac sie na hustawce chcial krzyczec HURA a wychodzilo mu HU JA! mama zapadla sie pod ziemie i za 5 min wrocila do placowki

Asiu dziekuje:8 jestes kochana!! ja na codzien nie widze tej dlugosci, na zdjeciu wygladaja na dluzsze (wiem jak to glupio brzmi bo dla wiekszosci was to dalej krotkie wlosy) niedlugo minie rok jak zapuszczam wlosy z krotkiego boba, takze za rok pewnie bede sie cieszyc upragnionymi wlosami
widzisz ty chcesz zejsc ze stopniowania a ja ost mysle, zeby ciutke przy twarzy cos pokombinowwac
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 12:28   #760
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
Ja raz widziałam u znajomej pocięte nadgarstki, tzn. blizny - w życiu by mi nie przyszło, żeby się śmiać z tego - dla mnie to było przerażające po prostu...
Mam kolezanke, ktora ma blizny na nadgarstkach i wszyscy mysla ze podcinala sobie zyly. A ona sie pokaleczyla bo szyba w drzwiach sie stlukla. Oczywiscie nikt jej nie wierzy.

Reszta w klubie bo to jednak dosyc osobiste.

Cytat:
Napisane przez Jennifer85 Pokaż wiadomość
kocurzyco ja wiem i sie z nim zgadzam z jednej strony Z drugiej chcialabym sie przebadac i dowiedziec jakie moze byc ryzyko kolejnej ciazy
A to w PLchyba najlepiej zrobic. Bo tu albo wytrzeszcza na Ciebie oczy, albo powiedza, ze jestes zdrowa i udajesz, bo jestes za mloda zeby byc chora

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2011-02-28, 12:28   #761
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Noemi, dlaczego ja Twoich wlasiat nie widze??
nie mam pojecia, a widzisz moje albumy??
Stary 2011-02-28, 12:29   #762
Asia19x
Zakorzenienie

A następnej nocy spała ze mną w łóżku, calutką noc no i rano, jak już chciała wyjśc, usiadła mi na klatkę piersiową i łapą po pysku mnie, bym się obudziała
Koty to najcudowniejsze istoty na ziemi.

Przyszła Pani Magister
Stary 2011-02-28, 12:30   #763
Jennifer85
Zakorzenienie

Cytat:
Mam kolezanke, ktora ma blizny na nadgarstkach i wszyscy mysla ze podcinala sobie zyly. A ona sie pokaleczyla bo szyba w drzwiach sie stlukla. Oczywiscie nikt jej nie wierzy.

Reszta w klubie bo to jednak dosyc osobiste.

A to w PLchyba najlepiej zrobic. Bo tu albo wytrzeszcza na Ciebie oczy, albo powiedza, ze jestes zdrowa i udajesz, bo jestes za mloda zeby byc chora
Tak wlasnie o tym myslalam, ze jak bede w kwietniu w PL to sie przebadac

Jennifer85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 12:30   #764
saming
Zakorzenienie

1. Peeling do twarzy, Joanna Naturia - do cery mieszanej i tłuste, gruszkowy: klik
2. Mydełko z nanosrebrem, klik
3. Ziaja Calma, tonik - klik
4. Ziaja Blubel, krem nawilżający - teoretycznie on jest do twarzy, ale ja go stosuję do ciała klik
5. Dermika - maseczka pod oczy i na powieki: klik
6. Maseczki na twarzy, Dermika : klik i klik
7. Zestaw do smokey eye - fioletowy, Essence: klik

Stary 2011-02-28, 12:34   #765
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
Asiu dziekuje:8 jestes kochana!! ja na codzien nie widze tej dlugosci, na zdjeciu wygladaja na dluzsze (wiem jak to glupio brzmi bo dla wiekszosci was to dalej krotkie wlosy) niedlugo minie rok jak zapuszczam wlosy z krotkiego boba, takze za rok pewnie bede sie cieszyc upragnionymi wlosami
widzisz ty chcesz zejsc ze stopniowania a ja ost mysle, zeby ciutke przy twarzy cos pokombinowwac
Nie ma za co, mówię, jak jest

Widzisz, Ty masz proste wloski, wiec u Ciebie jak najbardziej, lekko pocieniować wokół twarzy, ja natomiast mam włosy, które się kręcą i w moim przypadku to jest masakra. Niekiedy ślicznie się ułożą, a niekiedy wyć mi się chce, bo są tak nieposłuszne, że szlag człowieka trafia. Teraz już pół biedy, ładnie się układają, bo dużo urosły. Rok temu miałam je ledwno za brodę, myślałam,że się zapłaczę, za dużo mi ciachnęła wtedy głupia baba Teraz jest o wiele, wiele lepiej, ale jak urosną jeszcze z 10cm to będę w niebie po prostu

ładnie będzie jak lekko je pocieniujesz, ale delikatnie tak tylko wokół buzi
Z boba do takiej długości doszłaś naprawdę szybko, zazdroszczę

Przyszła Pani Magister
Stary 2011-02-28, 12:36   #766
saming
Zakorzenienie

Obecna długość włosów
Kolor przekłamany, jest jaśniejszy w rzeczywistości.

Stary 2011-02-28, 12:38   #767
Asia19x
Zakorzenienie

No, Saming - zaszalałaś
A jak ten piling z Joanny? Widziałam je ostatnio, ten krem z Ziai też mnie ciekawił, ale nigdzie nie widziałam

Myślę nad żelem Calma, Ziai, chyba kupię, Otako bardzo chwaliła. Mam z tej serii piling enzymatyczny.

Kuszą mnie te cienie z Essence

Przyszła Pani Magister

Edytowane przez Asia19x
Czas edycji: 2011-02-28 o 12:39
Stary 2011-02-28, 12:39   #768
saming
Zakorzenienie

Asia, ale nie wszystko na raz...
Na TMN kupiłam mydełko, a, i jeszcze glinkę: czerwoną i zieloną. Raz poszłam kupić lakier do paznokci, a pani przy kasie namówiła mnie na te maseczki do twarzy... hehe.

Stary 2011-02-28, 12:40   #769
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma za co, mówię, jak jest

Widzisz, Ty masz proste wloski, wiec u Ciebie jak najbardziej, lekko pocieniować wokół twarzy, ja natomiast mam włosy, które się kręcą i w moim przypadku to jest masakra. Niekiedy ślicznie się ułożą, a niekiedy wyć mi się chce, bo są tak nieposłuszne, że szlag człowieka trafia. Teraz już pół biedy, ładnie się układają, bo dużo urosły. Rok temu miałam je ledwno za brodę, myślałam,że się zapłaczę, za dużo mi ciachnęła wtedy głupia baba Teraz jest o wiele, wiele lepiej, ale jak urosną jeszcze z 10cm to będę w niebie po prostu

ładnie będzie jak lekko je pocieniujesz, ale delikatnie tak tylko wokół buzi
Z boba do takiej długości doszłaś naprawdę szybko, zazdroszczę
ojj no wlasnie nie mam prostych wlosow, co jakis czas na wieksze wyjscia grzesze prostownica
i boje sie tego ze fryzjerka mnie nie zrozumie i zetnie za duzo ost kolezanka byla u fryzjera wlasnie zrobic lekkie stopniowanie przy twarzy a ta je na calej dlugosci wlosy degazowka podcinala wyszla cala szufelka i wlosy baaaaaardzo stracily na gestosci, nie wiem cy fryzjerka zrobila to z zazdrosci czy glupoty, no kto by chcial sam pobywac sie gestosci
te sie ciesze bo widze przyrost
asiu a ja ci powiem szczerze ze ty co jakis czas scinasz na prawde sporo dlugosci z 5 cm i moze dlatego wydaje ci sie, ze nie rosna, no bo tak jakby pol roku zapuszczania scinasz za jednym razem. Mowilas ze musisz podciac to badz taka dobra i zetnij tylko te 2cm
Stary 2011-02-28, 12:41   #770
saming
Zakorzenienie

A peeling z Joanny - nie jest zły, stosuję go tak raz-dwa razy w tygodniu. Może troszkę wysuszać, ale ja potem smaruję buźkę maseczką aloesową z Perfecty (w sumie to nawilżam wacik tym tonikiem, i potem daję na to tę maseczkę i wtedy smaruję buzię) i jest ok.

Stary 2011-02-28, 12:47   #771
Asia19x
Zakorzenienie

Saming, ściełaś trochę tych włosów, cieniowałaś? Szybiutko odrosną, zobaczysz Ale za to jakie ładne są teraz

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Noemi - właśnie wiem, ale ostatnie dwa razy podcinałam po dwa cm, nie więcej Wam sie może wydaje, ze szybko mi rosną, ale ja ciągle je obserwuje, naciągam i długość jest o 2cm dłuższa niż na zdjęciach, które robiłam pół roku temu, naprawdę Nie marudze, bo są bardzo długie przecież, ale nie wiem czemu nie chcą rosnąć, powinnam już dawno osiągnąć swoją wymarzoną długość (10cm przed pasem). Wiem, kręcą się, dlatego je naciągam, by sprawdzać długość, ale i tak
Kupię witaminy i może na wiosnę ruszą
A co do fryzjerki - jak zauważysz, że próbuje Ci coś robić z tyłu włosy to krzycz, że przecież tylko wokół twarzy chciałaś, nic poza tym, może zrozumie Ah te baby, no

Przyszła Pani Magister
Stary 2011-02-28, 12:47   #772
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Moj kocurek uwielbia dzieci... Wszystkie okpoliczne dzieciaki sie z nim bawia, a jak byl mlodszy, to chwile meiszkal u dzieciatej kolezanki i pilnowal i bawil sie z jej ledwie rocznym dziecieciem, a ono potrafilo go podeptac, czy prezciagnac za ogon przez pol mieszkania... glupi kot
To jeden moj tez mial taka cierpliwosc anielska. Tylko mruzyl oczy i miny robil jak cos go zabolalo. Ale zwykle wypuszczale sie go dla jego wlasnego bezpieczenstwa. Malutkiemu dziecku sie tlumaczylo ale jednak takie maluszki nie maja wyczycia i maga przez przypadek krzywde zrobic.

A wlasnie ciakawa rzecz z moim koniem. Niektorych lubi od razu i daje sie glaskac, a niektorych gryzie jak tylko probuja wyciagnac do niego reke.
A dzieci uwielbia. Wnuczki sasiedow zawsze do jego wybiegu przychodza. A nasze dzieciaki chodza z nim jak z psem.
Cytat:
Wiecie co mój kot ostatnio zrobił? Poszłam spac i mama miała wypuścić kocura na dwór na noc, a że zapomniała, pogasiła światła i kocur zasnął na krzesle w kuchni, zachciało jej się widocznie w nocy załatwić, pewnie dlatego, że wieczorem mleko jeszcze piła, a niepotrzebnie no i... Załatwiła się... Zrobiła kupę do kibla, normalnie, jak człowiek Mało to przyjemne rano było, ale jest taka mądra, kurcze no, w życiu by nie zrobiła tego gdzieś w jakimś kącie czy na dywanie. Nigdy. Dobrze, że drzwi do łazienki były podchylone.
Haha
Moje koty do wanny robia jak im sie nie uda nikogo dobudzic. Zwykle im sie udaje bo maja juz swoje sposoby. A do wanny dlatego, ze sedes zawsze jest zamkniety.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Edytowane przez kocurzyca
Czas edycji: 2011-02-28 o 12:51
Stary 2011-02-28, 13:00   #773
Asia19x
Zakorzenienie

Moja do wanny też, właśnie dlatego, ze kibelek zamknięty był

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Mam prośbę do dziewczynek posiadajacych szampon jajeczny - jeśli już jakiś czas go używacie i wiecie, jak włosy na niego reagują, wystawcie mu opinie na kwc To taki świetny produkt, mało recenzji ma...

Przyszła Pani Magister
Stary 2011-02-28, 13:04   #774
kocurzyca
Zakorzenienie

Ten kraj nie przestanie mnie zadziwiac.
Lekarze maja doradzac ciezarnym pacjetkom, ze aborcja jest bezpieczniejsza niz porod.
Czyzby rzad zaczal narzekac na nadmiar dzieci???
http://www.foxnews.com/world/2011/02...-doctors-told/

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2011-02-28, 13:04   #775
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę nad żelem Calma, Ziai, chyba kupię, Otako bardzo chwaliła. Mam z tej serii piling enzymatyczny.
Bierz, bierz, ja tez go mam i tez sobie chwale

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
nie mam pojecia, a widzisz moje albumy??
Gapa ze mnie... Sugerowalam sie brakiem zdjecia glownego

Cytat:
To jeden moj tez mial taka cierpliwosc anielska. Tylko mruzyl oczy i miny robil jak cos go zabolalo. Ale zwykle wypuszczale sie go dla jego wlasnego bezpieczenstwa. Malutkiemu dziecku sie tlumaczylo ale jednak takie maluszki nie maja wyczycia i maga przez przypadek krzywde zrobic.
No. Moj mala czasem tylko lapa pacna, jak przesadzila (np. wepchnela mu palucha do oka). A tak to mialczal zalosnie i odchodzil na metr, a potem albo zaraz do niej wracal, albo ona przyczlapywala do niego A, i po rekach ja lizal

Cytat:
A wlasnie ciakawa rzecz z moim koniem. Niektorych lubi od razu i daje sie glaskac, a niektorych gryzie jak tylko probuja wyciagnac do niego reke.
A dzieci uwielbia. Wnuczki sasiedow zawsze do jego wybiegu przychodza. A nasze dzieciaki chodza z nim jak z psem.
Koty maja wyczucie
A moja kicia w domu hojrak - do wszystkich gosci sie lasi, bawi sie z nimi, zasypia na ich kolanach, ale wypusc ja na ulice, to panika, wszystkiego sie boi i nie ma mowy, zeby ktos obcy ja poglaskal

Cytat:
Moje koty do wanny robia jak im sie nie uda nikogo dobudzic. Zwykle im sie udaje bo maja juz swoje sposoby. A do wanny dlatego, ze sedes zawsze jest zamkniety.
Moje pod prysznic. Ale to tylko jak jest wyjatkowo zimno, inaczek kocur otwiera okno i wychodza na dwor
Stary 2011-02-28, 13:05   #776
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Smerfetko - żel kupiłam w zielarskim za dokładnie 6,50 Więc tak szukaj, w aptekach też na pewno będzie
To super. Ja znam jak do tej pory już lokalizację 6 sklepów zielarskich u mnie w mieście. jeden ostatnio wyhaczyłam. Na pewno nowy Albo przeniesiony z innego miejsca, bo jeszcze jeden był Super
Cytat:
Haha
Jaki mądry kot!! Mój kotek, jeszcze jak był mały został potrącony przez samochód i spał godzinami w domu na łożku, tata powiedział ze chyba już nic z niego nie bedzie bo główka mu spuchła i był poobijany
A on... ledwo wstał, ledwo chodził... każdy był ciekawy gdzie on idzie, poobijany taki, ledwo co szedł... a on..... do pudełka z piaskiem. Ledwo doszedł a załatwił się tam gdzie powinien.... To był super kotek
Cytat:
A następnej nocy spała ze mną w łóżku, calutką noc no i rano, jak już chciała wyjśc, usiadła mi na klatkę piersiową i łapą po pysku mnie, bym się obudziała
Koty to najcudowniejsze istoty na ziemi.

Słodka
Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
1. Peeling do twarzy, Joanna Naturia - do cery mieszanej i tłuste, gruszkowy: klik
2. Mydełko z nanosrebrem, klik
3. Ziaja Calma, tonik - klik
4. Ziaja Blubel, krem nawilżający - teoretycznie on jest do twarzy, ale ja go stosuję do ciała klik
5. Dermika - maseczka pod oczy i na powieki: klik
6. Maseczki na twarzy, Dermika : klik i klik
7. Zestaw do smokey eye - fioletowy, Essence: klik
Mam to mydełko, jest mega wydajne!!

Szmyrku dziękuję za miłe komentarze
Nauszniki dostałam w prezencie od przyjaciółki
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 13:06   #777
szmyrk
Zakorzenienie

Nalozylam maseczke z cynamonem na twarz - miod + cynamon (duuuzo cynamonu) + kilka kropel olejku ryconowego. Nic nie czuje, tzn. nic mnie nie piecze, nie swedzi... Wyjatkowo groboskorna jestem widac Mam nadzieje, ze jakis efekt bedzie.
Stary 2011-02-28, 13:06   #778
pamfilia
Zakorzenienie

Dzień dobry, właśnie wstałam bo w nocy oglądałam Oscary
Swoją drogą, jestem nimi nieco zniesmaczona
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 13:07   #779
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Szmyrku dziękuję za miłe komentarze
Nauszniki dostałam w prezencie od przyjaciółki
Niach, niach
A nie wiesz, gdzie je kupila?
Stary 2011-02-28, 13:07   #780
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ten kraj nie przestanie mnie zadziwiac.
Lekarze maja doradzac ciezarnym pacjetkom, ze aborcja jest bezpieczniejsza niz porod.
Czyzby rzad zaczal narzekac na nadmiar dzieci???
http://www.foxnews.com/world/2011/02...-doctors-told/

co za kraj

Szmyrku zdaj potem relacje
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości