|
|
#1921 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
Biedna Cytat:
![]() Cytat:
![]() A może spodnie Gucia wzięłaś przez pomyłkę? ![]() ![]() Rejcz ja mam do Ciebie pytanie ( oczywiście coś mondrego wymyśliłam ). Czy któraś z tych Twoich odchudzonych kuzynek, posiada orbitreka na stanie (bo pisałaś, że ćwiczyły we domach na takich sprzętach ) i nie chciałaby się go pozbyć? Jakbyś mogła spytać, dowiedzieć się, byłabym dźwięczna. Kce kupić używany, bo ceny nowych są spoooooreee A nie wiadomo ile mój zapał potrwa, rok, 2 czy czy Ofkors paczem na alledrogo, ale tam się ludzie strasznie biją o nie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-02-28 o 14:34 |
|||
|
|
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama myślę o tym - ale ja "jeszcze " nie mam gdzie wstawić - jak bym sie przeprowadziła na chatę rodzinną to owszem ale to dłuuuuugo jeszcze i nie wiadomo czy w ogóle - w ogóle tak jakos nie wiem,w którą stronę sie moje życie poturla - tzn wiem w która planuję, ale to zależy od pracy wiele popytam |
|
|
|
|
#1923 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
za zapytanie ![]() Oj no od razu potwora Jeszcze troszeńkę Ci brakuje do niego
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1926 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
turboszczotką se odkurzysz ![]() tylko nie bierz długowłosego plecionego dywanu bo turboszczotką se go rozczeszesz na tapirowanego pudla ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- a fogle to niewiem czy pisąłam ze jutro zamawiam meble ostatecznie i nieodwołalnie w weekend była burza muskow nad próbkami i ostatecznie z jasnych mebli z kontrastowymi wstawkami zmieniło sie sie na ciemne meble z ciut jasniejszymi wstawkami wg mnie bedzie torche nudno no ale trudno wole nudno niz tandetnie a inne wzorki własnie tandetne mi sie wydawały
|
|
|
#1927 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
dobrze że brakuje, troszeńkę czy nie, ale zawsze
![]() Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1928 | |
|
Nindżopesz
|
Aż tak źle nie jest
![]() Cytat:
![]() Co do dywanów/kanap i sierści, naocznie stwierdzam, że na długowłosych dywanach sierści nie widać ale najwygodniejsze są do odkurzenia takie jakby plecione prawie bez wystającego włosia. I najtańsze ohoho. Natomiast kanapy z takiego standardowego kanapowego materiału - jakby zamszyku też się nieźle odkurzają. |
|
|
|
|
#1929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#1931 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
nie chcę zaśmiecać innych wątków a ten jest plotkowy więc proszę o pomoc
![]() na ile ml oceniacie ilość perfum w tym flakonie? początkowo 100ml; bo idzie na wymiankę ale ciężko mi ocenić ile ml zostało
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Miałam traszny sen! Śniło mi się, że wyglądałam jak B. Streisand A poza tym stałyśmy na przystanku autobusowym w jakimś mieście i wymyślałyśmy zabawę jaki zapach do kogo nie pasuje, a w tym czasie Red siedziała w SB i spamowała, wklejając w różnej ilości i kombinacji emota
|
|
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczegolnie Red musiala niezle wygladac
|
|
|
|
#1935 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeszcze parę fotek na pamiątkę wydarzenia rozumiem ale DVD brrrr. I powiedziałam to ja która miała tradycyjny ślub + wesele. Cytat:
A tak serio to z pętelkowego dywanu schodziła ciężko. Z długopetelkowego koszmarnie. Najlepiej mi sierść schodziła z tradycyjnego wełnianego krótko strzyżonego. Co do kanap to z takiej aksamitnej (z takim meszkiem) to schodziła sierść dość łatwo, ciężko natomiast schodziła mi z kanapy z obiciem z grubop0lecionego materiału.
|
|
#1936 | ||||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
![]() Lis żarzący psychodeliczny też był fajny, no ale najpierw odprowadzałam Hetfielda, a jak wróciłam to już była pora szybko się zbierać do spania... Nie ma jak na 7.00 do pracy... No i nie zdążyłam zająć stanowiska W sumie to bardzo na czasie ten lis, jako że się nie mogłam doliczyć lisów z wścieklizną w rocznym raporcie Jak tam komp, działa czy szperać dalej? Cytat:
![]() ![]() Mówiłam, że pasuje ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Hej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||||
|
|
|
#1937 | |||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() to byłaby dopiero odmiana, kamena - perfekcyjna pani domu chociaż powoli się wdrażam, odkurzyłam właśnie pół wykładziny (na drugie pół nie mam siły) i pozmywałam kłęby kurzu z parkietu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
rób jak chcesz i daj żyć innym i nie przypierdalaj się do mnie Cytat:
![]() Cytat:
obecna wykładzina na wynajmowanej chacie ma taką kratkę: bardzo krótkie pętelki / bardzo krótkie włosie, wygląda na tanią i odkurza się koszmarnie, ale jednak z pętelek schodzi lepiej niż z włosia.. pliz pliz pliz niech moja podobająca mi się tania wykładzina okaże się odkurzalna ![]() aha, zamówiłam próbki nano flocku, coraz bardziej się siebie boję
|
|||||||
|
|
|
#1938 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kameno-mysle ze histeryzujesz
, ja bym proponowała krotko strzyzony polipropylen + turboszczotka.. z tym ze ja nie mam liniejącego sie zwierza...ale mąż mi linieje ![]()
|
|
#1939 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
a propos DVD ślubnych, na bejbi party oglądaliśmy filmik z usg, i wbrew moim wszelkim oczekiwaniom nie by nudny, kręgosłup dziecka wyglądał jak z gigera
|
|
|
|
#1940 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1941 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
u mnie linieje zwierz i linieję ja, nie wiem co gorsze ![]() weź wyciągnij z dywanu taki miks sierści i półmetrowych kłaków
|
|
|
|
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam w sklepach, w jednym mierzyłam nawet buty w kolorze camel, ale były przy duże, a mniejszego rozmiaru już nie było W innym sklepie były fajne bordo i beż po 210 zł I w ogóle wszystkie te buty na strasznej szpili, sama nie wiem czy na pewno takie kce. A i w ogóle (po raz drugi ) to jakoś mały wybór fajnych butów bordo i camel, karmel, beż ostatecznie Jakbyście widziały w jakimś sklepie fajne buty w tych kolorach, to piszta
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1943 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
niemniej jednak dywan to złooo |
|
|
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1945 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
hello
Wiadomość dla Rejcz-mam od dzisiaj przedłużone rzęsy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1946 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() *perfekcyjną panią domu
najlepiej przed i po
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-02-28 o 20:03 |
||||
|
|
|
#1947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pseprasam, rozumiem ![]() kameno nie poznaję Cię ![]()
|
|
|
|
#1948 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no dobry, a właściwie to dwie dentystki o spec. chirurgia ![]() Cytat:
za szybkie załatwienie "sprawy" do końca i jak najmniejsze koszty dodatkowe Cytat:
Cytat:
wróciłam , za tydzień zabieg, jak rozetną to stwierdzą, czy jest cień nadzieji na uratowanie zęba, bo na teraz to wygląda, że nie Ale że nie mam szans później ani na implant kupiłam se piwo idę się napić do deeee z dietą
|
|
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
No taki jak był napisany na pudełku
Zaraz Ci znajdę ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- O np taki : http://moda.allegro.pl/new-jimmy-cho...462018763.html http://moda.allegro.pl/mokasyny-czol...478417401.html Cuś w tym stajlu
|
|
|
#1950 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.

100km za kierownicą w celu odbyciawizyty u dentysty 
Biedna
, nie chcę być szczerbata 

za zapytanie
Jeszcze troszeńkę Ci brakuje do niego