Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. VI,pt.Juz prawie w komplecie! - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-02-27, 10:10   #151
Tity
Zakorzenienie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. VI,pt.Juz prawie w komplecie!

Jutro idę na 14. Jak mi powie, że jeszcze czekamy to chyba padnę...

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-27, 10:28   #152
BordAna
Zadomowienie

dziewczynki ja mam takie małe pytanko: czy któras z Was jak była w ciązy to chorowała?
ja się tak rozłożyłam że nie mogę się zebrać do kupy...
gardło mnie tak boli nie że nie wiem, strasznie drapie..
jak zaczynam kaszleć to mam wrażenie że sobie płuca wypluję, a jak boli...
temp mam też podwyższoną bo >37 do 38. Wczoraj wieczorem miałam nawet 38.4... wyczytałam na róznych forach i dowiedzizałam się od koleżanki która jest w bardziej zaawansowanej ciązy ode mnie że można brać paracetamol jeśli temp jest >38. Więc wzięłam... dopiero po godz troszke spadła... a rano obudziłam sie z 36.8. wiec niby ok..oby tak dalej...ale... doradzcie mi co stosowałyście w stanach przeziębienia.... jutro pójde do lekarze i zobaczymy..może da mi antybiotyk...bo podobno w syt kiedy trzeba to można go łykac... ale do jutra dalekooo... a jestem dzisiaj sama w domku i sama musze o siebie zadbać... od pt pije syropek z czosnku cebuli miodu i cytryny oraz syropek z cebuli. Za dużej poprawy to nie widzę...
no dobra.. koniec marudzenia... wskakuję dalej do łóżeczka
BordAna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-27, 10:34   #153
aldii
Zakorzenienie

Tity 40 tc,to za chwile sie przeterminujesz
BordAna ja chorowalam w ciazy 2x - angina.Sa bezpieczne antybiotyki dla ciezarnych np.Augmentin (przepisywal mi gin)
Mozesz brac np. osillococcinum.Czosnku za duzo nie mozna,bo moze powodowac skurcze
Stary 2011-02-27, 10:35   #154
Tity
Zakorzenienie

BordAnko na moje oko jak cię przy kaszlu boli to masz zapalenie oskrzeli, ja miałam 2 razy w ciąży, tylko bez gorączki. Przede wszystkim musisz bardzo dużo pić ciepłych płynów, żeby to odkaszlnąć, Apap jak najbardziej na gorączkę, a mi lekarz jeszcze dał do psikania Biopharox, to taki antybiotyk w aerozolu, działa miejscowo.
A co poza tym słychać ?
aldii no termin niby mam na wtorek, ale liczę, że już mi się nie dadzą przeterminować, no ile można tak łazić w stresie....

L
J
Stary 2011-02-27, 10:42   #155
BordAna
Zadomowienie

długo się nie odzywałam
siedzę sobie w domku od kiedy dowiedziałam się że jestem w 7 tc. odrazu dostałam zwolnienie
nie jest łatwo... jak jeszcze nie było tak mroźnie to chodziłam sobie na spacery ale teraz od 3 dni siedzę, leżę w domu...bleee...
tak poza chorobą to samopoczucie ok chyba... czasami mnie w brzuchu "ciągnie" tak np mam teraz.. 2 ost tyg przeszlam bezbolowo, tak jakbym wogole nie była w ciązy..tylko szybko się męczę i dużo śpię
a ten ból to pewnie "poszerzanie się"macicy... ostatnio zrobiłam sobie prawie wszystkie badania i 7.03 idę z nimi do lakarza...
aaa.. zapomniałam dodać że 10.02 miałam obronę i zostałam Panią Inżynier... moja obrona była "wspomagana"... pewnie dlatego zaliczyłam
Stary 2011-02-27, 11:02   #156
aldii
Zakorzenienie

BordAna klask i:pani inzynier
Do wizyty juz tylko kilka dni,na pewno jest wszystko ok
No to teraz jak jestes na zwolnieniu i zrobi sie ladniejsza pogoda,to moze sie w koncu spotkamy na kawke
Stary 2011-02-27, 11:13   #157
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez BordAna Pokaż wiadomość
dziewczynki ja mam takie małe pytanko: czy któras z Was jak była w ciązy to chorowała?
temp mam też podwyższoną bo >37 do 38. Wczoraj wieczorem miałam nawet 38.4... wyczytałam na róznych forach i dowiedzizałam się od koleżanki która jest w bardziej zaawansowanej ciązy ode mnie że można brać paracetamol jeśli temp jest >38. Więc wzięłam... dopiero po godz troszke spadła... a rano obudziłam sie z 36.8. wiec niby ok..oby tak dalej...ale... doradzcie mi co stosowałyście w stanach przeziębienia.... jutro pójde do lekarze i zobaczymy..może da mi antybiotyk...bo podobno w syt kiedy trzeba to można go łykac... ale do jutra dalekooo... a jestem dzisiaj sama w domku i sama musze o siebie zadbać... od pt pije syropek z czosnku cebuli miodu i cytryny oraz syropek z cebuli. Za dużej poprawy to nie widzę...
no dobra.. koniec marudzenia... wskakuję dalej do łóżeczka
Ja też chorowałam dwa razy. Za pierwszym razem dostałam miejscowy bioparox, za drugim troche silniejszy antybiotyk. Lepiej wziąć leki, niz doprowadzić się do jakiegoś zapalenia płuc, nieleczona choroba to mnóstwo powikłań.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-27, 11:29   #158
BordAna
Zadomowienie

dziękuję za rady
poki co aldii to ja byłam na wizycie 21.02 i wszystko było ok...serduszko bije, żadnych zlych syg nie było. Teraz 7.03 ma gin ma mnie badać pod katem wad wrodzonych...

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

aldii: kawka, powiadasz??
gdzie??
Stary 2011-02-27, 12:36   #159
aldii
Zakorzenienie

BordAna najlepiej chyba w polowie drogi
Stary 2011-02-27, 18:58   #160
danika
Zakorzenienie

Cytat:
temp mam też podwyższoną bo >37 do 38.
Koniecznie zbijaj temperature. Wg mojego doktora przy temp 38 stopni koniecznie apap, nawet do 6 tabletek na dobę! Temperatura w ciąży jest bardzo niebezpieczna.
ja tez byłam chora, 2 tyg temu skonczylam brac antybiotyk, Rovamycine. Dzis bylismy na usg i wszystko w najlepszym porządku wiec nie martw sie, tylko zbijaj temperature i przejdz sie do lekarza, niech cie zobaczy.
Poza tym mozna brac tantum verde na to gardło i płukaj solą i szałwią bedzie dobrze

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

a nasz maluch ma 2,6 cm i macha rączkami i nóżkami, ma wszystkie paluszki i mózg i pęcherz i zawiązek żołądka aż nie moge uwierzyć, że to już taki człowieczek w miniaturze a stópkę mamy wielką - 0,5 cm doktor sie smiał, ze ma łokcie to sobie w życiu poradzi włączył nam na chwilę 4D ale młode obróciło się pupą więc obejrzeliśmy sobie tylko jego pupę, łydki i ucho :p
danika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-27, 19:11   #161
BordAna
Zadomowienie

a do jakiego lekarza mam iśc lepiej? gin czy ogolnego? Slyszałam te dwie wersje dlatego pytam Do gina chodzę prywatnie i wizytę mam umowioną na 7.03, poza tym tydzien temu u niego byłam...
rano chyba przedzwonię do połoznej i zapytam się co w takiej syt mam zrobić...? bo możliwe że jesli jutro będzie miał dużo pacjentek to mnie zwyczajnie nie przyjmie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-27, 19:26   #162
danika
Zakorzenienie

Bordana ja bylam akurat u gina przy okazji wizyty, ale mozesz normalnie pojsc do ogólnego, oni wiedza jakie antybiotyki mozna w ciąży w razie czego na pewno mozna penicyliny i rowamycynę. A jak mówisz ze cie boli przy kaszlu to lepiej do ogólnego żeby cie osłuchał
danika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-27, 19:40   #163
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Danika dla dzidziusia

BordAna ja polecam mleko ciepłe z czosnkiem , a na katarek jakbyś miała maść majerankową jest superowa

Aldii ja też chcę tej kawusi , no ale połowa drogi to chyba w Warszawie by wypadła

ja coś zmarzłam i chyba idę zagrzać się do łóżeczka i chyba to mleko zrobię na w razie w ... a i dziś sie dowiedziałam że bratówka pożyczy mi taka huśtawkę dla dzidzi
http://allegro.pl/hustawka-fisher-pr...463617092.html

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-27, 20:08   #164
aldii
Zakorzenienie

Danika
BordAna ja raz bylam u gina,a raz u ogolnego
Sloneczko mialam identyczna hustawke dla Lu.Zgadnij chyba tez ma taka
Moze kiedys wybierzemy sie do stolicy
Stary 2011-02-27, 20:21   #165
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Aldii dzieciaki mojego brata nie chciały tam siedzieć interesowało ich tylko przekręcaniem tych pokręteł .... a Twoja Lu chciała się bujać w niej? .... no do stolicy to się wybieram bo moja kumpela mieszkanko wykańcza i na pewno ja odwiedzę myślę że w maju i od razu na jakieś zakupy ... może wózio kupię

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-27, 20:48   #166
Anessa
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do Anessa Send a message via Skype™ to Anessa

Cytat:
długo się nie odzywałam
siedzę sobie w domku od kiedy dowiedziałam się że jestem w 7 tc. odrazu dostałam zwolnienie
nie jest łatwo... jak jeszcze nie było tak mroźnie to chodziłam sobie na spacery ale teraz od 3 dni siedzę, leżę w domu...bleee...
tak poza chorobą to samopoczucie ok chyba... czasami mnie w brzuchu "ciągnie" tak np mam teraz.. 2 ost tyg przeszlam bezbolowo, tak jakbym wogole nie była w ciązy..tylko szybko się męczę i dużo śpię
a ten ból to pewnie "poszerzanie się"macicy... ostatnio zrobiłam sobie prawie wszystkie badania i 7.03 idę z nimi do lakarza...
aaa.. zapomniałam dodać że 10.02 miałam obronę i zostałam Panią Inżynier... moja obrona była "wspomagana"... pewnie dlatego zaliczyłam
pani inzynier!!! I nie stresuj sie choroba, idz do lekarza i pij duuuuzzzzzzoooooo cieplego ale nie goracego! Mozesz sobie robic tez inhalacje z soli i wrzatku - bardzo pomaga pozniej odpluwac te paskudztwa zdrowka zycze

danika - wspaniale, ze wszystko z dzidzia ok

Ja ide spac Jestem polprzytomna juz tak od kilku dni, no ale jak tu sie klasc tak wczesnie? Wiec teraz juz odczekalam do 21 i ide

Moj Nino

02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!!
Anessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-27, 22:19   #167
Starlett
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anessa Pokaż wiadomość
Ja ide spac Jestem polprzytomna juz tak od kilku dni, no ale jak tu sie klasc tak wczesnie? Wiec teraz juz odczekalam do 21 i ide
Dobranoc wszystkim

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-28, 07:38   #168
aldii
Zakorzenienie

Sloneczko nie bardzo.Posiedziala chwilke,popatrzylana rybki i swiatelka,ale szalu nie bylo.Teraz ma tez hustawke z FP,ale taka wieksza i ja uwielbia ! o taka : http://allegro.pl/hustawka-bujaczek-...474563524.html

Edytowane przez aldii
Czas edycji: 2011-02-28 o 07:41
aldii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-28, 08:04   #169
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Aldii fajna ta huśtawka hehheee podobna troszkę do tamtej, .... no ale dzieci na pewno widzą większą różnicę

.... zastanawiam się nad karuzelką do łóżeczka, myślicie że warto kupić jakąś droższą np FP czy tańszą np. z canpol ..... doradźcie bo nie wiem czy to ma sens wydawać kasiorkę a czy dziecko się tym interesuje ( u mojej siostry to sie wcale nie sprawdziło a jak u Was?)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-28, 08:18   #170
aldii
Zakorzenienie

Sloneczko bo to ta sama kolekcja,tylko hustawka juz dla wiekszych dzieci
U nas karuzela nie byla jakism szalem.Lu bardzo lubi sie nia bawic dopiero jak zaczela sie przemieszczac.Teraz czesto ciaga ja za soba Gdyby jej nie miala,to tez by nie bylo roznicy.No i bardziej polecam plastikowe,niz szmaciane,bo latwiej utrzymac w czystosci.
Ale na moim mamusiowym wiele mamusiek pisalo,ze maluchy ja uwielbialy,wiec to zalezy od dziecka.Moze na poczatek kup jakas najzwyklejsza i zobaczysz,czy sie maluchowi podoba.Jak tak,to wtedy mozesz kupic cos drozszego
Stary 2011-02-28, 08:55   #171
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
Aldii fajna ta huśtawka hehheee podobna troszkę do tamtej, .... no ale dzieci na pewno widzą większą różnicę

.... zastanawiam się nad karuzelką do łóżeczka, myślicie że warto kupić jakąś droższą np FP czy tańszą np. z canpol ..... doradźcie bo nie wiem czy to ma sens wydawać kasiorkę a czy dziecko się tym interesuje ( u mojej siostry to sie wcale nie sprawdziło a jak u Was?)
Tez ostatnio myślałam na karuzelką. Strasznie podobają mi się Fisher price rainforest i tiny love wyspa marzeń. Ale kosztują ok. 150 zł :/ Więc chyba kupimy jakąś zwykłą, a kołysanki będziemy puszczać z płyt (mam ściągniętą kolekcje lovely baby - specjalnie dla maluszków), te karuzelki też mają 3 melodie + odgłosy lasu. Ale zamiast wydać 150 zł na karuzelke, wole kupić leżaczek, albo faniejszą mate
No ale to tylko moje przemyślenia.

Agatka jest już z nami
Stary 2011-02-28, 09:22   #172
aldii
Zakorzenienie

Scio u nas lezaczek tez sie nie sprawdzil.Jest praktycznie nowy,uzyty chyba z 5 razy Mata owszem

Dziewczyny zobaczcie http://www.albumfasolki.pl/galeria/2...91105pm332575/
Stary 2011-02-28, 09:32   #173
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Scio u nas lezaczek tez sie nie sprawdzil.Jest praktycznie nowy,uzyty chyba z 5 razy Mata owszem

Dziewczyny zobaczcie http://www.albumfasolki.pl/galeria/2...91105pm332575/
Ja chciałabym taki kupić
http://allegro.pl/fisher-price-m7930...461631270.html
najwyzej sie potem go sprzeda, bo widze, ze używane po 90 zł chodzą (no chyba ze upoluje okzje i sama kupie używany )

Agatka jest już z nami
Stary 2011-02-28, 10:08   #174
kretencja
Zakorzenienie

A u nas odwrotnie niż u Aldii Wszystko zależy od dziecka i chyba się tego nie przewidzi.
Leżaczek się sprawdza genialnie, bo ze wszystkich rozrywek mały najbardziej kocha obserwowanie nas I w ogóle naszą obecność. A przecież nie można non-stop nim się zajmować. Więc go wsadzamy w leżaczek i możemy spokojnie poprasować, pozmywać czy zjeść obiad, od czasu do czasu gadając coś do niego, a on siedzi obok cały zadowolony i patrzy
Natomiast mata u nas się nie sprawdziła. Tymek potrafi się sam na niej bawić 8 minut - sprawdziłam z zegarkiem w ręku A potem jest marudzenie, bo mu się nudzi.

Co do karuzelki, to my dopiero teraz, na 3 miesiące mu kupiliśmy (jakoś nie mogliśmy się zebrać wcześniej) - Tiny Love przenośną (jest mała i tak skonstruowana, że można obrotową część przyczepić np. do pałąka nad fotelikiem samochodowym lub na budce wózka). Na all 90zł razem z przesyłką. Gra bodajże 5 melodyjek (nawet są OK) i powolutku obracają się trzy zwierzaczki. Mały nawet dosyć zainteresowany, choć myślałam, że już jest za duży na to. Na pewno lepiej się sprawdza u nas niż mata

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-28, 11:05   #175
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Tez ostatnio myślałam na karuzelką. Strasznie podobają mi się Fisher price rainforest i tiny love wyspa marzeń. Ale kosztują ok. 150 zł :/ Więc chyba kupimy jakąś zwykłą, a kołysanki będziemy puszczać z płyt (mam ściągniętą kolekcje lovely baby - specjalnie dla maluszków), te karuzelki też mają 3 melodie + odgłosy lasu. Ale zamiast wydać 150 zł na karuzelke, wole kupić leżaczek, albo faniejszą mate
No ale to tylko moje przemyślenia.
no właśnie ta karuzelka FP , też ją chciałam ale nie wiem czy to mi się nie będzie bardziej podobać niż dzidzi ... a leżaczek przy tej huśtawce sobie odpuszczę, koleżanka ofiaruje się pożyczyć mi taki leżaczek FP ale nie wiem zobaczę, bo w pokoju nie będę miała się jak obrucić między tym wszystkim

aha i w biedrące od 10 marca będą body na promocji z Disneya z długim rękawkiem za 11 zł chyba jakby któraś miała ochotę to daję cynk ... są ładniusie

Stary 2011-02-28, 13:52   #176
aldii
Zakorzenienie

Scio poluj na uzywki,bo sa sporo tansze,a zazwyczaj te rzeczy sa jak nowe.
Kreti to u was wszystko odwrotnie niz u nas dlatego pisalam,ze to zalezy od dziecka.Najlepiej wyprobowac u kogos jak sie ma mozliwosc i jak sie zobaczy,ze dziecko zainteresowane,to dopiero kupowac
Stary 2011-02-28, 14:30   #177
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
no właśnie ta karuzelka FP , też ją chciałam ale nie wiem czy to mi się nie będzie bardziej podobać niż dzidzi ... a leżaczek przy tej huśtawce sobie odpuszczę, koleżanka ofiaruje się pożyczyć mi taki leżaczek FP ale nie wiem zobaczę, bo w pokoju nie będę miała się jak obrucić między tym wszystkim

aha i w biedrące od 10 marca będą body na promocji z Disneya z długim rękawkiem za 11 zł chyba jakby któraś miała ochotę to daję cynk ... są ładniusie
Ja tez doszłam do wniosku, ze taka karuzelka to chyba bardziej bedzie cieszyc moje oczy niz Agatki, bo i tak maluch na poczatku tylko czarne i białe. No chyba ze znajde jakiegos sponsora to czemu nie

Słoneczko czy ja dobrze pamiętam ze Ty zamawiałaś laktator tomme tippee? Ręczny?

Agatka jest już z nami

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-28, 15:57   #178
Tity
Zakorzenienie

Dziewczyny, jutro będziemy rodzicami Tak się zestresowałam, że się popłakałam jak dziecko....

L
J
Stary 2011-02-28, 16:36   #179
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny wczoraj widziałam się z kuzynką która ma syneczka 5 miesięcy niecałe i wypytuję się jakie rozmiary ciuszków zakłada i tam takie pierdółki ... a ona mówi że roz 74 jest akurat ale zakłada mu 80 żeby miał luźniej w ogóle zakłada mu większe rzeczy kombinezon miała na 18 miesięcy łłłłooooo zaskoczyło mnie to a wiem że ma mniejsze bo ciuchów ma całe pudła od szwagierki swojej i siostry , czy zakłada się tyle za duże rzeczy? ja już się przeraziłam bo aż tak w przyszłość nie mam zamiaru wybiegać i na zimę takich rozm kupować
Mój mały skończył dopiero co 5 m-cy i też nosi rozmiar 74 i 80 i wcale nie sa to rzeczy za duze. Niektóre bodziaki na 80 są mu dosłownie na styk. Wiadomo, że co firma to inna rozmiarówka, ale np z 5-10-15 nosi 74 a juz lada moment 80.

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Jezu, laski, ale Wam zazdroszczę tych ruchów, brzuchów itd Ostatnio coraz częściej wspominam ciążę - z wielkim rozrzewnieniem i tęsknotą. Jeśli tylko będzie nas stać, to na pewno zdecydujemy się na drugie dziecko. Choćby dla bycia znów w ciąży Choć nie był to łatwy czas - przez większą część ciąży miałam w domu bardzo uciążliwy remont - to wspominam go wspaniale. Czułam się bosko, świetnie wyglądałam z brzuszkiem, wszyscy się o mnie troszczyli, nic nie musiałam i te ruchy małego... Coś wspaniałego!
Też zazdroszczę. Popieram szczególnie to pogrubione. Cos pięknego!

Cytat:
Na pewno mozesz paracetamol a na katar mój gin zalecał wapno z wit C no i witaminki typu rutinoscorbin. Ale lepiej i tak iść do lekarza. Poszłabym do ogólnego.
Zdrowiej

Cytat:
Gratuluję!!!

Cytat:
Najważniejsze, zeby miała żywe kolory to dziecko będzie się nią interesowało.

Cytat:
Tez ostatnio myślałam na karuzelką. Strasznie podobają mi się Fisher price rainforest i tiny love wyspa marzeń.
My mamy tiny love, nie wiem jak sie nazywa, taka niebieska i wiszą 3 zwierzaczki i jest mała biedroneczka i żółwik, które zjeżdżają zygzakiem. Brałam pod uwagę jeszcze taką zieloną, miała takie jakby liście. Dla nas akurat to nie były pieniądze wydane na darmo. Krzysiu lubił pod nią leżeć, czasem nawet 30-40 minut pod rząd. Do tej pory lubi, ale już szybciej mu się nudzi, bo nie może tych zwierzątek złapać i posmakować

Cytat:
Ja chciałabym taki kupić
http://allegro.pl/fisher-price-m7930...461631270.html
najwyzej sie potem go sprzeda, bo widze, ze używane po 90 zł chodzą (no chyba ze upoluje okzje i sama kupie używany )
Leżaczek mam z tej serii, ale w innej wersji kolorystycznej. Powiem tak: nie wiem co bym bez niego zrobiła! Używamy codziennie, mozna małego bezpiecznie położyć i mieć wolne ręce, choćby po to zeby zjeść śniadanie czy obiad.

Cytat:
Wiem, wiem Będę na nie polować.

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jutro będziemy rodzicami Tak się zestresowałam, że się popłakałam jak dziecko....
To świetnie. To musi być cudowne uczucie...Piszę jakbym sama nie była w ciąży Ale ostatecznie ja nie wiedziałam kiedy Krzysiu się dokładnie urodzi a wy znacie dokładnie czas i miejsce. Super, super, super. Od jutra juz wszystko bedzie inne. Zazdroszczę już tych pierwszych chwil z maleństwem......

A w ogóle to wpadłam tylko napisać, że żyję, ale zawsze szkoda mi czasu na wizaż, bo za duzo wątków mam do czytania więc nie czytam żadnego A wolny czas poświecam na coś innego, zresztą to chyba wcale nie mam dużo wolnego czasu

abz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-28, 16:46   #180
Ollliwka
Zakorzenienie

tity super wieści o której h masz jechać? jak już będziesz w stanie to napisz eska jutro!

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości