|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
hej kochane
![]() caate musimy pojśc na piwo mi zwiazek tez się sypie
|
#3662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
az tak zle jest...? jakies przesilenie jest, ja juz ledwie wyrabiam z tej niepewnosci co i jak... nie, mam mame nawijajaca jak katarynke w pokoju, co mnei doprowadza do furii i napisania do TZta, ze wychodze i jade do niego, tak jak zawsze robilam, taka moja odskocznia byl, ale teraz przeciez tego nie zrobie...
|
|
#3663 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co za okropny okres może jeszcze się ułoży, bądź dobrej myśli i trzymaj się słońce szkoda, że wszystkie nie znamy się w realu, tak to byśmy się spotkały, pożaliły, ponarzekały na facetów i od razu humory by się poprawiły
|
|
#3664 | |
|
Zakorzenienie
|
tak
ja sie tylko w sob i niedz widze z narzeczonym---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
ale nie martwcie sie, idzie wiosna, slonko wychodzi robi sie weselej, mamy wiecej energii, bedzie tylko lepiej ![]() ja pije Karmi i jem czekolade patrzac na KK girls, uwielbiam to ogladac, odcinki powinny byc conajmniej 1,5h!
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2011-02-28 o 18:46 |
|
|
|
|
#3665 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak cos to pisz, wygadaj sie, to podobno pomaga zeby sie wyzalic ![]() No to sie ciesze ![]() Cytat:
rozumiem ze sie stresujesz swoim zdrowiem i tak, wszystko pasuje teraz do cukrzycy. I to od dluzszego czasu, kurcze. Od dluzszego tzn od jakiego? Kilka miesiecy? A czy ktos u Ciebie w rodzinie choruje na cukrzyce? W nadczynnosci nie byloby zdecydowanie tego uczucia zimnych dloni oraz zmeczenia, bylabys bardziej nadpobudliwa i mialabys klopoty z zasnieciem i wczesnym wybudzaniem sie a nie nadmierna sennoscia. Miejmy nadzieje ze to jednak nie to, nadczynnosc jest zdecydowanie lepsza do prowadzenia i przede wszystkim mniej uciazliwa dla pacjenta - odpada dieta cukrzycowa, pomiary glikemii. Miejmy nadzieje ze to nie cukrzyca a np nieprawidlowa tolerancja glukozy ![]() E.J. - jeszcze Tobie chcialam napisac i w koncu zamknac ten temat - strasznie sie przyczepiles tych anty. A tak naprawde kazda tabletka to ingerencja w organizm. Jak nie chcesz ingerowac i nie bawic sie w boga to - nie bierz witamin, nie lecz sie jak jestes chora, odstaw wtedy antybiotyk, jak Cie cos boli to nie bierz p/bolowych (bo one tez bardzo ingeruja, wyobraz to sobie) niech wszystko bedzie jak bog chce. Np preparaty na wzmocnienie wlosow i paznokci to ingerencja w organizm. Koniec. |
||
|
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
marta 85 u mnie od półtora roku żaden wieczór nie jest samotny
![]() Tallulah a Ty kiedy do nas zawitasz?
|
|
|
|
#3667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z moim TŻ też nadal się nie rozwiązało.. po X latach znajomości już nom zaczyna brakować tych "motyli" i emocji.. niestety dziś nie dam rady nadrobić, lecę zaraz do nauki |
|
|
|
|
#3668 |
|
zawsze mam racje
|
adriana_: a masz też nadmierne pragnienie?
|
#3669 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i tak mi sie wszystko skomplikowało, że szkoda słów teraz nawet nie wiem co mam zrobić ze studiamiCytat:
|
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
tak
tzn z książkami i przelotem z wizażem
|
|
|
|
#3671 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to u Ciebie tez to trwa widze... ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
to ja mowie jak najbardziej powaznie, jak bedziesz we Wro lub jak sie wybierasz i to samo do innych dziewczyn z okolic jak i samego Wro, mozemy sie spotkac, super by bylo ![]()
|
|
#3672 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() dziewczyny, ulozy sie zobaczycie ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- ojj takie spotkanie byłoby mega
|
|
|
|
|
#3673 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ja jestem dzis sama
Chociaz z TZ lepiej to jednak jeszcze trzeba ochlonac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tzn jak tylko mam czas, ostatnio nie mialam w ogole czasu wiec troche nadrabiam, ale jestem na 2 lutym... Chyba jednak na razie nie moge do Was zawitac bo nie mieszkam typowo z TZ aczkolwiek wiekszosc czasu w tyg i weekendy spedzamy razem, gotujemy itd ![]() Ale lubie Wasz watek bardzo, mozesz przekazac dziewczynom ![]() Dobre pytanie tylko pacjenci tego czesto nie zauwazaja ze chce sie im bardziej pic, nie lacza tego z choroba no chyba ze az tak ze wystepuje juz wielomocz. Cukrzyca jest niestety podstepna niekiedy bardzo ![]() Teraz to widze, tzn jej powiklanie - mamy duzo pacjentow niestety z retinopatia cukrzycowa wskutek zle prowadzonej cukrzycy ![]() Dobrze, ale teraz kosmetycznie - wykonczylam; odzywke do wlosow garnier avokado i karite odzywke do wlosow schauma kiwi odzywke bez splukiwania pantine loki i fale - ale kupie jeszcze raz koniecznie lakier do wlosow jakis "no name" kupiony na szybko - jak projekt denko to ide na calosc ![]() krem do ciala 5% urea z isany zel babydream 500 ml uniwersalny zel pod prysznic z ziaji cynamon i wanilia na wykonczeniu mam: glorie tonik aloesowy z ziaji plyn micelarny z maybelline washpeeling z eucerinu Powoli mi sie robi bardziej pusto w lazience
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-02-28 o 19:04 |
||
|
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
Tallulah pewnie, że pozdrowie dziewczyny
U nas też sporo dziewczyn mieszka osobno, a ostatnio to mało o oszczędzaniu, a więcej o plotkowaniu
|
|
|
|
#3675 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
caate mozesz pokazac jak te kolorki goldwella wyglądają? bo nie moge nigdzie palety odpowiedniej znaleźć, a chciałam zobaczyć jaki chcesz mieć kolor na włosach
|
|
|
|
#3676 |
|
zawsze mam racje
|
I jak Ci pasował? Bo jak lubię krem do rąk to ten krem do ciała tak nie do końca.
A ja mam coś takiego dziwnego (moja koleżanka też), że strasznie mnieubrania uwierają, aż do szału mnie to czasem doprowadza. Dlatego czasem, wolę siedzieć w domu w luźnym dresie niż siedzieć gdzieś w jeansach ( a nie nosze mega obcisłych, takie po prostu dopasowane). Włosy mi czasami tak strasznie ciążą (jakby 10 kg ważyły) I zagadką jest o co może chodzić i od czego to jest
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
Chora będę... Ja tylko się przywitać i zmykam, jutro mam 2 godziny religii z księdzem
] Kupiłam sobie wczoraj 2 pary kolczyków, takie kuleczki małe perłowe, jedne ecru a drugie złoto białe, ładne , może wkleję zdjęcia ![]() ![]() Nie zapomnijcie o mnie
|
|
|
|
#3678 |
|
Raczkowanie
|
caate PW
buahhot oj maja duzo....ale tu nie moge.
|
#3679 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale jestem dobrej myśli tak, ale dopiero od kilku dni, także sama już nie wiem czy to wszystko to zbieg okoliczności czy jednak coś poważniejszego ![]() Widzę że ostatnio wszystkie macie problemy ze swoimi TŻ-tami, coś jest chyba nie tak bo moja przyjaciółka też pokłóciła się ze swoim chłopakiem i to raczej dość poważnie.. Ja od paru miesięcy jestem singielką i w takich chwilach naprawdę to doceniam ![]() Byleby dotrwać do wiosny, teraz jest taki beznadziejny okres, jeszcze nie wiosna ale zimą też tego nazwać nie można .Trzymajcie się, życzę Wam wyrozumiałości i cierpliwości - Waszym TŻ również, szczególnie Tobie caate, bo z tego co czytałam to sytuacja jest poważna.. Ale jest w tym jakaś dobra strona - przynajmniej możesz się teraz przekonać na ile zależy mu na Tobie - na Was, nie powinnaś robić pierwszego kroku, niech on zadziała tym razem! Trochę mi lepiej jak tu z Wami popisałam, cieszę się że trafiłam na ten wątek
|
|
#3680 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a szkoda karmi mniaaam
|
|
#3682 |
|
zawsze mam racje
|
Zapomniałam dzisiaj dokupić skrzyp i pokrzywę
Będę to pić do końca marca, a potem przerwa i od maja się biorę za picie od nowa (tym razem naprawdę porządnie )
|
#3683 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zdrówka życzę, pokaż kolczyki, pokaż
|
|
#3684 |
|
zawsze mam racje
|
a jakie województwo?
|
#3685 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale za to my mieszkamy dość blisko siebie
|
|
#3686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpisalam Cytat:
ale mnie przerazilyscie z tymi objawami ![]() ja od urodzenia mam zimne stopy i lodowate rece, glowa boli mnie srednio 2x w miesiacu po 3-4dni non stop, mam problemy ze wzrokiem, w kazdych okularach i tak zle widze, wole bez, mimo, ze od 2r.ż nosze, teraz juz nie potrafie, potrafie w okularach nie trafic w schodek, mimo, ze zmieniam szkla co pol roku, mam astygmatyzm, kiedys mialam zeza, jestem dalekowidzem, moze ja tez jestem chora
|
|
#3687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
widzę tu kilka osób ze Śląska, ja również jestem z tego województwa
![]()
|
|
|
|
#3689 |
|
zawsze mam racje
|
I ja też
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam tylko ostatnie 2 strony :
Tallulah - też mam orbitrek, ale tylko leży i się kurzy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

szkoda, że wszystkie nie znamy się w realu, tak to byśmy się spotkały, pożaliły, ponarzekały na facetów i od razu humory by się poprawiły
ja sie tylko w sob i niedz widze z narzeczonym
Poza tym jestem nie w humorze, zobaczymy jak to będzie jutro 

moja mama od dawna podejrzewa u mnie jakieś choroby, ale jak chodzę na badania to zawsze wykazują że jestem zdrowa
mniaaam
)