Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18 - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-28, 09:51   #3091
gospella
Wtajemniczenie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

hej małżonki
wizyta spoko, nawet na luzie...

siedze jeszcze wdomku, jak to w poniedziałek, ale potem niezły mam zapierdziel...

i zimno znowu
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 09:58   #3092
agawoo
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny
Ja się dziś troszeczkę lepiej czuję, tzn.boli dalej, ale nawet śniadanie sama zrobiłam To chyba po tm grzaniu się w wannie wczoraj Dzisiaj musimy jechać do teściów, bo teść wczoraj miał urodziny, więc jakoś się doczłapię, a potem znowu do łóżeczka Może mi się poprawi do jutra
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 10:17   #3093
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
Ja się dziś troszeczkę lepiej czuję, tzn.boli dalej, ale nawet śniadanie sama zrobiłam To chyba po tm grzaniu się w wannie wczoraj Dzisiaj musimy jechać do teściów, bo teść wczoraj miał urodziny, więc jakoś się doczłapię, a potem znowu do łóżeczka Może mi się poprawi do jutra
Nie wiem czy dobrze kojarze, ale Ty masz z kręgosłupem/plecami takie problemy??

Mi rewelacyjnie pomogły pestki wiśni/czereśni , nie pamiętam dokładnie gdzie to kupiłam, to jest taka poduszka mniej więcej 25cm/25cm pełna pestek, grzejesz je normalnie w mikrofali i przykładasz na bolące miejsce, oczywiście są wielokrotnego uzytku, rewelacja! działa to na zasadzie temoforu plus jakies właściwości z tych pestek.

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 11:18   #3094
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Nie wiem czy dobrze kojarze, ale Ty masz z kręgosłupem/plecami takie problemy??

Mi rewelacyjnie pomogły pestki wiśni/czereśni , nie pamiętam dokładnie gdzie to kupiłam, to jest taka poduszka mniej więcej 25cm/25cm pełna pestek, grzejesz je normalnie w mikrofali i przykładasz na bolące miejsce, oczywiście są wielokrotnego uzytku, rewelacja! działa to na zasadzie temoforu plus jakies właściwości z tych pestek.
Agula, nigdy o tym nie słyszałam ..
Zaraz poszukam na necie
Stary 2011-02-28, 13:45   #3095
sjoanna
Zakorzenienie

No wiecie - ja czasu nie mam a wy 3 strony przez weekend piszecie! Jak tak mozna!

A ta rozgrzewajaca poduszka to nie z gorczycy?
No i podobno koty niezle dzialaja - zywe oczywiscie.

Mnie rozgrzewa moj maz - zawsze jest cieply - nawet jak jest zimno - po prostu sie przytulam do niego - bo ja zmarzluch jestem i juz mi dobrze.

Juz na kiklu forach wstawilam moje zdjecia hiacyncika z balkonu - mozna was podenerwowac troszke wiosna?

Jak tak to popatrzcie
Na zdjeciach przedstawiam - hiacynt, stokrotki na trawnikach i tak wyglada zima w Latinie - snieg widoczny na gorach - na szczytach dokladnie. Tam gdzie mieszkam - tylko raz na bardzo dlugi czas pada.

Jak nie - zamknac oczy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0083.jpg (57,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0078.jpg (171,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0068.jpg (60,6 KB, 16 załadowań)

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 13:50   #3096
bezaczek7
Zakorzenienie

ultra tak, jest górnikiem.
pozwolę sobie zwrócić ci uwagę, mam nadzieję nie będziesz mi tego miała za złe, nie ma z nami magnolii, jest magolina

a my robimy czyszczenie domu, teściowa mi właśnie portfel i jakieś paski na wymianę przyniosła
ps mam 8 przekupek i to nie wszystko

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

sjoanna ale jesteś
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 13:51   #3097
certina4
Wtajemniczenie

cześć,

agawoo
cieszę się, że lepiej się czujesz a więcej masz urlopu czy tyko dzisiaj, a jutro musisz już być w pracy?

ja już dzisiaj po praktykach, w końcu po pół roku je skończyłam i będę miała więcej czasu na naukę, po zakupach, zupkę pomidorową gotuję i szykuję się do nauki

sjoanna pieknie a u mnie też dzisiaj słoneczko świeciło i pięknie byłoby gdyby nie ten zimny wiatr ]

bezaczek gratuluję kolejnych przekupek, idziesz jak burza

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 14:02   #3098
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
ultra tak, jest górnikiem.
pozwolę sobie zwrócić ci uwagę, mam nadzieję nie będziesz mi tego miała za złe, nie ma z nami magnolii, jest magolina

a my robimy czyszczenie domu, teściowa mi właśnie portfel i jakieś paski na wymianę przyniosła
ps mam 8 przekupek i to nie wszystko
dziękuje za uwagę poprawie się żeby magolina się nie obraziła na mnie :P:P
gratuluje przekupek interes się rozkręca widzę

sjoanna no no tylko pozazdrościć chociaż ja dzisiaj nie mogę narzekać cały dzień pięknie słoneczko świeci aż się chce cos robic :P:P

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 14:15   #3099
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
No wiecie - ja czasu nie mam a wy 3 strony przez weekend piszecie! Jak tak mozna!

Mnie rozgrzewa moj maz - zawsze jest cieply - nawet jak jest zimno - po prostu sie przytulam do niego - bo ja zmarzluch jestem i juz mi dobrze.

Juz na kiklu forach wstawilam moje zdjecia hiacyncika z balkonu - mozna was podenerwowac troszke wiosna?

Jak tak to popatrzcie
Na zdjeciach przedstawiam - hiacynt, stokrotki na trawnikach i tak wyglada zima w Latinie - snieg widoczny na gorach - na szczytach dokladnie. Tam gdzie mieszkam - tylko raz na bardzo dlugi czas pada.

Jak nie - zamknac oczy.
Ja też chcę taką wiosnę

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
cześć,

agawoo
cieszę się, że lepiej się czujesz a więcej masz urlopu czy tyko dzisiaj, a jutro musisz już być w pracy?

ja już dzisiaj po praktykach, w końcu po pół roku je skończyłam i będę miała więcej czasu na naukę, po zakupach, zupkę pomidorową gotuję i szykuję się do nauki

sjoanna pieknie a u mnie też dzisiaj słoneczko świeciło i pięknie byłoby gdyby nie ten zimny wiatr ]

bezaczek gratuluję kolejnych przekupek, idziesz jak burza
Certi, na szczęście urlop mam do środy, w czwartek mam iść do pracy .. Mam nadzieję, że mi przejdzie, a jak nie to idę po L4 ...

Ale już dzisiaj pojechałam z mężem do sklepu, chociaż szłam jak paralityk, to jednak się przeszłam przynajmniej

Gratuluję zakończenia praktyk
Stary 2011-02-28, 14:27   #3100
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też chcę taką wiosnę

Certi, na szczęście urlop mam do środy, w czwartek mam iść do pracy .. Mam nadzieję, że mi przejdzie, a jak nie to idę po L4 ...

Ale już dzisiaj pojechałam z mężem do sklepu, chociaż szłam jak paralityk, to jednak się przeszłam przynajmniej

Gratuluję zakończenia praktyk

no to dobrze, że chociaż masz kilka dni, mam nadzieję, że do tego czasu lepiej się znacznie poczujesz, a tymczasem może nie lataj z mężem po sklepach tylko siedź w ciepełku

dziękuję za gratulacje, już się szczerze mówiąc nie mogłam doczekać, bo nic praktycznie tam nie robilismy, a jeździć trzeba było do innego miasta... tzn. coś tam robilismy, ale czasami takie pierdoły, że szkoda było czasu dla mnie, ale był mus, więc trzeba było jeździć

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-02-28, 14:27   #3101
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
cześć

jak tam dziewczynki chorowitki? Lepiej już troszkę, czy e tam? Ja dzisiaj super, spędziliśmy w końcu cały dzień z TŻ razem, pomagał mi, a teraz mi zostało jeszcze trochę do ogarnięcia. Piękna pogoda dzisiaj była

dziewczyneczka może nie warto się tak złościć, nie wiem czy z tym kiedyś można wygrać, mam znajomych którzy ciągle walczą ze sobą właśnie na imprezach, weselach, ona się gniewa na niego, że on pije i dobrze się bawi, a na drugi dzień ma kaca. Coś w tym jest, ale nie wiem czy warto tak ciągle o to się kłócić. Przecież to tylko faceci, oni nie rozumieją o co nam chodzi, często wydaje im sie, że wyolbrzymiamy problem. Na niektórych polach chyba warto dać sobie spokój
fajnie, ze sie lepiej czujesz

masz racje to tylko faceci, za dużo sie nie wymaga chyba trzeba sobie dac spokoj...
Cytat:

Taka już chyba uroda facetów.. Oj, ale mój by 5 dni z rzędu ni pił, bo chyba bym go

TZ mnie smaruje na noc, oprócz tego mam leki, ale nic nie działa ...

Certi, masz rację, ja to wiem, ale i tak zawsze mam mu to za złe, i wiem że robię źle, bo on naprawdę nie pije dużo, nie upija się i nawet kaca nie ma ... Ja się złoszczę nawet o kilka kieliszków i już I wiem, że nie powinnam .... Po prostu jakiś uraz i już ...

A wyrzuty sumienia mam tym większe, że jak ja piję na imprezie, to on mi nie powie nawet słowa .....
mój tz niestety duzo pije jak juz gdzies idziemy i czesto jest "zakręcony'' . To u mnie tak samo jest, ze on mi nic nie mowi jak ja pije, moze czasem cos powie ale potem sie usmiechnie
Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość

dziewczyneczka, my też często się z tż'tem kłócimy na imprezach, a to dlatego, ze jak tż wypije to sie potem o byle co obraża i te zmnie nie chce słuchać, było o to kilka małych wojen i teraz już jest lepiej, tzn tż pilnuje się zeby się tak bardzo nie upić. Rozumiem Cie, bo ja też czuje jakieś dziwne zdenerwowanie gdy alkoholu robi się za dużo z drugiej strony przypomina mi sie jak ja niekiedy przesadziłam, ale zdarzyło mi się jakieś 2-3 razy. Porozmawiajcie na spokojnie, spróbuj tż'towi wytłumaczyć jak się czujesz i może rzeczywiście odrobinke odpuść, może to pomoże
mam nadzieje, ze cos to da ta rozmowa.Jakby pił mniej i z umiarem to bym sie nie miala na co denerwowac .To widze , ze nie tylko my tak mamy ale moj Tz wlasnie wtedy powiedzial , ze tylko ja sie czepiam go , a inni maja spokoj ze swoimi dziewczynami ;/ cos w tym stylu . przykro mi sie zrobilo ..

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
witam po weekendzie

ale się wybyczyłam za wszystkie czasy cały weekendzik w łóżeczku z przerwa na obiad u rodziców i małe sprzątanie Szkoda ze te weekendy tak szybko lecą.

magolina ja wiem ze Ci jest źle jak nie ma TZ wiem co to znaczy to samo przechodziliśmy i czasem jeszcze się zdarza jakaś delegacja na 3 tyg albo praca na miejscu ale jesteśmy z tego zadowoleni bo zawsze jakaś kaska większa wpadnie. Choć nie powiem TZ wolałby być cały czas przy mnie ja tez tak samo bo wiadomo małżeństwo chciałoby ze sobą jak najwięcej czasu spędzać. Ale takie życie w naszym rejonie praca jest na poziomie najniższej krajowej wiec jak z tego wyżyć :/ a tam gdzie teraz pracuje ma fajne zarobki. Brat TZ szukał cały rok pracy i nic w końcu pojechał z TZ razem bo nie miał tez innego wyjścia. Kiedyś TZ jeździł na 5 tyg wracał na tydzień i znowu 5 tygodni i tak w kolko. W końcu wymusiłam na nim koniec wyjazdów i powiem ci ze taki przymus źle wpływa na faceta. Co chwile się kłóciliśmy bo kasy brak (bo dostał gorsza prace), o rożne błahostki - nie wpływało korzystnie to na nasz związek. No i po roku czasu znowu wspólnie zdecydowaliśmy aby wrócił do tej pracy i pracuje tam od miesiąca. Z tym ze jest więcej w domu i nie wyjeżdża tylko za granice. Bo jest to Polska firma. Puki nie mamy dzieciątka takie wyjście nam pasuje zapewnimy sobie lepszy start dla nas i dziecka. No nie stety nasz kraj jest taki pos....y ze trzeba szukać rożnych rozwiązań żeby było dobrze. Mam ogromna nadzieje ze z czasem coś z tym zrobią
no i się wyżaliłam Moim marzeniem tez jest bycie cały czas przy TZ Magnolia a zobaczysz cale życie to nie będzie trwało bo tez jestem zdania ze na dłuższa metę to nie jest życie No a kiedyś pojawi się dzieciątko to TZ będzie coraz ciężej Was opuszczać i sam podejmie decyzje o zmianie pracy No chyba ze na prawdę macie okazje taka teraz żeby TZ miał prace blisko to niech zmienia bez zastanowienia Głowa do góry kochana nie jesteś tu sama z taka sytuacja jestem z Toba

a twój TZ jest górnikiem ?? bo tak jakoś ta zmiana mi pasuje do tego zawodu chyba ze się mylę :P pamiętam jak TZ kiedyś pracował na kopalni to miał takie zmiany.
to nie za fajnie, ze tak Tz wyjezdza... u mnie na poczatku zwiazku Tz tez wyjechal za granice prawie na rok i wracal na moze 5 dni na 2 miesiace i z nim wtedy zerwalalam przez to bo juz nie moglam wytzrymac i dla mnie zrezygnowal z pracy. to bylo bardzo wzruszajace i na szczescie znalazl inna...

sjoanna: śliczne kwiatuszki

ja tez dziewczyny chce wiosne juz dzisiaj tak sobie marzyłam o takiej wiośnie ciepłej , błękitne niebo i piękne kwiaty na drzewach
Stary 2011-02-28, 14:29   #3102
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Dziewczyny
to super że jest jakaś poprawa oby całkiem przeszło

sjoanna, piękny kwiatek a jaki widok z okna

certina, za praktyke i za nauke

bezaczku za przekupki

agulaaabar, jak tam po wizycie?

ja właśnie po pracy, teraz musze szybko jakiś obiadek upichcić, potem prysznic i do lekarza
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 14:31   #3103
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
to super że jest jakaś poprawa oby całkiem przeszło

certina, za praktyke i za nauke

bezaczku za przekupki

agulaaabar, jak tam po wizycie?

ja właśnie po pracy, teraz musze szybko jakiś obiadek upichcić, potem prysznic i do lekarza
dziękuję to ja trzymam kciuki za Twoją wizytę u lekarza

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-02-28, 14:48   #3104
ultraradiola
Wtajemniczenie

jeszcze chwilka i zmykam do domku

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
to nie za fajnie, ze tak Tz wyjezdza... u mnie na poczatku zwiazku Tz tez wyjechal za granice prawie na rok i wracal na moze 5 dni na 2 miesiace i z nim wtedy zerwalalam przez to bo juz nie moglam wytzrymac i dla mnie zrezygnowal z pracy. to bylo bardzo wzruszajace i na szczescie znalazl inna...
wiesz dziewczyneczka89 no nie fajnie ze tak jeździ wiadomo ze każde małżeństwo chciałoby być razem. Znam strasznie dużo par co tak żyje i może to mnie tak troszkę pociesza. Właśnie staramy się o kupno mieszkania i to było naszym powodem żeby TZ zmienił prace tak to mamy jakieś perspektywy żeby je mieć bez tego moglibyśmy tylko pomarzyć. A jego praca nie polega wyłącznie na wyjazdach długoterminowych za granica także to jest dla mnie pocieszeniem ma tez zlecenia na miejscu

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 15:04   #3105
certina4
Wtajemniczenie

ultra a jak tam Twoje nowe hobby? może coś pokażesz?

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-02-28, 16:00   #3106
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
jeszcze chwilka i zmykam do domku

wiesz dziewczyneczka89 no nie fajnie ze tak jeździ wiadomo ze każde małżeństwo chciałoby być razem. Znam strasznie dużo par co tak żyje i może to mnie tak troszkę pociesza. Właśnie staramy się o kupno mieszkania i to było naszym powodem żeby TZ zmienił prace tak to mamy jakieś perspektywy żeby je mieć bez tego moglibyśmy tylko pomarzyć. A jego praca nie polega wyłącznie na wyjazdach długoterminowych za granica także to jest dla mnie pocieszeniem ma tez zlecenia na miejscu
ja tez znam takie pary, np. mój brat cioteczny od początku małżenstwa siedzi w Anglii czyli juz jakies 8 lat i maja dziecko i tak zyja. Ja nie wiem jak jego zona to wytzrymuje. tak naprawde nie mieszkaja ze soba w ogole...
Dasz rade moze Tz sie akurat cos trafi w przyszlosci tzn. inna praca... mój Tz tez pracuje dla zagranicznej formy, ale na szczescie z domu ....
Stary 2011-02-28, 16:50   #3107
magolina
Wtajemniczenie

Witajcie żoneczki
Ja tylko na chwilkę bo tż dzisiaj w domku, był u lekarza, chociaż tyle bo oczywiście l4 sobie nie wziął jutro znów jedzie do Wawy, teraz grzebie coś w samochodzie to ja nadrabiam bo dziś miałam taki zapiernicz w pracy że nawet przeglądarki nie otworzyłam

Cytat:
magolina ja wiem ze Ci jest źle jak nie ma TZ wiem co to znaczy to samo przechodziliśmy i czasem jeszcze się zdarza jakaś delegacja na 3 tyg albo praca na miejscu ale jesteśmy z tego zadowoleni bo zawsze jakaś kaska większa wpadnie. Choć nie powiem TZ wolałby być cały czas przy mnie ja tez tak samo bo wiadomo małżeństwo chciałoby ze sobą jak najwięcej czasu spędzać.
Głowa do góry kochana nie jesteś tu sama z taka sytuacja jestem z Toba
ultra no to życzę nam żeby kiedyś się zmieniło i tżci nie musieli wyjeżdżać

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Ja tylko się przywitać, żeby nie bylo, że się nie odzywam
Witojcież

Cytat:
Cześć Dziewczyny
Dobre agawoo że już lepiej się czujesz

Cytat:

Jak tak to popatrzcie
Zazdraszczam

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość

1.pozwolę sobie zwrócić ci uwagę, mam nadzieję nie będziesz mi tego miała za złe, nie ma z nami magnolii, jest magolina

2.ps mam 8 przekupek i to nie wszystko -----
1. A no faktycznie, ultra , żartuję nawet nie zwróciłam uwagi, dziękuje bezaczku że dbasz o moje dobre imię

2.

Cytat:
dziękuje za uwagę poprawie się żeby magolina się nie obraziła na mnie :P:P
Wybaczam
Cytat:
cześć,
Super że skończyłaś te praktyki, wiem że są męczące bo sama przez to przechodziłam

Cytat:

Daj znać kochana jak po wizycie, jak się ma fasolka i czy wszystko ok. Trzymam kciuki
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 17:03   #3108
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
no to dobrze, że chociaż masz kilka dni, mam nadzieję, że do tego czasu lepiej się znacznie poczujesz, a tymczasem może nie lataj z mężem po sklepach tylko siedź w ciepełku

dziękuję za gratulacje, już się szczerze mówiąc nie mogłam doczekać, bo nic praktycznie tam nie robilismy, a jeździć trzeba było do innego miasta... tzn. coś tam robilismy, ale czasami takie pierdoły, że szkoda było czasu dla mnie, ale był mus, więc trzeba było jeździć
Chociaż tyle, to fakt Szefa nie ma, więc spokojnie mogę siedzieć w domu A do sklepu wyszłam, bo już bym chyba zwariowała od tego siedzenia w domu A pogoda dzisiaj śliczna, słoneczko tak przygrzewa, że na oknie mam 27,5 stopnia Upał, normalnie

Ale nawet jak mi nie przejdzie to i tak muszę się wybrać najpóźniej w środę, przede wszystkim do banku, bo wyobraźcie sobie, że dalej mam nie zmienione nazwisko a wniosek o zmianę danych składałam w listopadzie Zamorduję te panie, jak tam wpadnę Dobrze, że mam potwierdzenie z nazwiskiem pani, która wniosek przyjmowała

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
ja tez znam takie pary, np. mój brat cioteczny od początku małżenstwa siedzi w Anglii czyli juz jakies 8 lat i maja dziecko i tak zyja. Ja nie wiem jak jego zona to wytzrymuje. tak naprawde nie mieszkaja ze soba w ogole...
Dasz rade moze Tz sie akurat cos trafi w przyszlosci tzn. inna praca... mój Tz tez pracuje dla zagranicznej formy, ale na szczescie z domu ....
Ja bym tak nie mogła Chyba za żadne pieniądze Rozumiem jeszcze, jak ktoś dzieci nie ma, ale jak są dzieci to Też znam takie małżeństwo, zresztą kuzynka mojego TZta też ma męża za granicą, a ona z synem w Polsce .. Co to za życie?
Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Witajcie żoneczki
Ja tylko na chwilkę bo tż dzisiaj w domku, był u lekarza, chociaż tyle bo oczywiście l4 sobie nie wziął jutro znów jedzie do Wawy, teraz grzebie coś w samochodzie to ja nadrabiam bo dziś miałam taki zapiernicz w pracy że nawet przeglądarki nie otworzyłam
Magolina, dobrze, że chociaz do lekarza poszedł Faceci to uparte stworzenia są ...
Stary 2011-02-28, 17:11   #3109
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cześć Witam się, ale zaraz znikam bo idę zrobic obiadek choć strasznie mi się nie chce
Stary 2011-02-28, 17:50   #3110
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja bym tak nie mogła Chyba za żadne pieniądze Rozumiem jeszcze, jak ktoś dzieci nie ma, ale jak są dzieci to Też znam takie małżeństwo, zresztą kuzynka mojego TZta też ma męża za granicą, a ona z synem w Polsce .. Co to za życie?

..
ja tez bym tak nie mogla, dziwie sie jeszcze , ze on tam siedzi, ale ok. Jeszcze jakby tam razem mieskzali albo cos... Masakra ;/ dla dziecka tez niedobrze , bo nie widzi taty i w ogole ...
Stary 2011-02-28, 19:10   #3111
acelinka
Zakorzenienie

hej kobitki

po wizycie cudownie maleństwo machało rączkami i nóżkami na wszystkie strony, dotykało główki ma dużą główke i widac mózg - chyba przez to jeżdżenie z mamusią na uczelnie ta główka taka duża tż jest oszołomiony i przeszczęśliwy, ja tez
Stary 2011-02-28, 19:33   #3112
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
hej kobitki

po wizycie cudownie maleństwo machało rączkami i nóżkami na wszystkie strony, dotykało główki ma dużą główke i widac mózg - chyba przez to jeżdżenie z mamusią na uczelnie ta główka taka duża tż jest oszołomiony i przeszczęśliwy, ja tez
Super Acelinka Gratuluję
No maleństwo jak się tak najeździ z Tobą to się takie mądre urodzi, że hoho Podobno dzieci słyszą wszystko, więc kto wie
Nic dziwnego, że szczęśliwi jesteście
Stary 2011-02-28, 19:55   #3113
sjoanna
Zakorzenienie

Ale to jest jeszcze zima - ten widok byl sprzed paru dni - od niedzieli paskudne chmury i deszcz. Ale wiosna nadejdzie juz niedlugo tylko patrzec. No i w koncu do Polski tez.

Cytat:
Widok jest nieciekawy - powinno byc - a jaki widok z okna
Na podworka i dachy garazy - bo takie okna sa w calych Wloszech - zasloniete zaluzje nawet w najciemniejszy, pochmurny dzien.
Ale gory w oddali ladne. Morza po drugiej stronie domu nie widac ale jest.

Cytat:
Ale nawet jak mi nie przejdzie to i tak muszę się wybrać najpóźniej w środę, przede wszystkim do banku, bo wyobraźcie sobie, że dalej mam nie zmienione nazwisko a wniosek o zmianę danych składałam w listopadzie Zamorduję te panie, jak tam wpadnę Dobrze, że mam potwierdzenie z nazwiskiem pani, która wniosek przyjmowała
Uwaga - baba nadciaga
Idz do banku z takim jak ona nastawieniem.

Cytat:
hej kobitki

Brawo dla maluszka!
Nie pamietam - dziewczynka czy chlopiec?

a LADY.”

Edith Head
Stary 2011-02-28, 20:07   #3114
bezaczek7
Zakorzenienie

mago 1.służę uprzejmie
2.

acelinka ślicznie
wishlista
18WRZESIEŃ2010
Stary 2011-02-28, 20:22   #3115
sjoanna
Zakorzenienie

Chwalilam sie kiedys ze pieke muffinki - oto moje niedzielne dzielo.
Kakaowe muffinki z kawalkami czekolady posypane orzeszkami ziemnymi.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0089.jpg (142,2 KB, 11 załadowań)

a LADY.”

Edith Head
Stary 2011-02-28, 20:45   #3116
bezaczek7
Zakorzenienie

sjoanna
no piękne to mosz...
ale jak mam teraz zasnąć?
wishlista
18WRZESIEŃ2010
Stary 2011-02-28, 20:58   #3117
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Widok jest nieciekawy - powinno byc - a jaki widok z okna
Na podworka i dachy garazy - bo takie okna sa w calych Wloszech - zasloniete zaluzje nawet w najciemniejszy, pochmurny dzien.
Ale gory w oddali ladne. Morza po drugiej stronie domu nie widac ale jest.

Brawo dla maluszka!
Nie pamietam - dziewczynka czy chlopiec?
chodziło mi właśnie o góry

póki co ono, junior, huncwotek nasz kochany, maleństwo płeć może poznamy za miesiąc, jak maleństwo pokaże swoje Skarby

piękne mufinki

dziękuję Wam kochane za gratki
Stary 2011-02-28, 22:47   #3118
silvyetta
Raczkowanie

Czesc kobietki u nas wszystko ok dzis mialam dzien wolny,a od jutro znowu harowka,poza tym kierowniczka na urlopie,wiec mam nadzieje,ze sama sobie poradze ze wszystkimi obowiazkami,3majcie kciuki,ciesze sie,ze podobaly Wam sie fotki,na zdjeciu faktycznie wieza wydaj sie prosta,ale z innej perspektywy widac ze jest krzywa i przez to zabraklo mi odwagi,zeby na nia wejsc

Cytat:

Jak tak to popatrzcie

Jak nie - zamknac oczy.
Slicznie,u nas tez bylo cieplutko,ale dzisiaj caly dzien pada snieg,zima wrocila brrrr
a co do widokow z okna to tez mam widok na gory,wrzucam fotke,ktora zrobilam kilka dni temu
Cytat:
hej kobitki

super Acelinka niech Skarbek rosnie zdrowy
silvyetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 22:54   #3119
silvyetta
Raczkowanie

zapomnialam wkleic fotke
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01886.jpg (56,8 KB, 23 załadowań)
silvyetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 23:02   #3120
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

Uwaga - baba nadciaga
Idz do banku z takim jak ona nastawieniem.
No tak zamierzam właśnie zrobić
Cytat:
Chwalilam sie kiedys ze pieke muffinki - oto moje niedzielne dzielo.
Kakaowe muffinki z kawalkami czekolady posypane orzeszkami ziemnymi.
Litości, kobieto, za daleko mam do Ciebie ...

Dziewczyny, góry za oknem macie piękne
Ale fakt, te dachy paskudne
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości