|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Caate a moze cos z Majirela? Tutaj wklejam palete popieli
1634_2.jpg popielate.jpg aha ale nie wiem czy wszystkie kolory są dostepne tak wklejam Loreala, bo go znam, innych firm farb profesjonalnych nie uzywalam, wiec nie mam porownania, ale moze akurat zobaczysz jakis kolor dla siebie ![]() albo tak jak mówisz, coś z Goldwella, ale lepiej zobaczyc jak wygladają niż tak całkowicie w ciemno |
|
|
|
#3692 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
mam wielką opryszczkę i masę pryszczy Cytat:
![]() Cytat:
jutro tam zajrzę, dzięki ![]() Też bo siedzę w Krakowie, nie mam wyboru ![]() Cytat:
trzymaj się, Kochana
|
||||
|
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, na ile Wam starcza buteleczka jedwabiu biosilk 15ml?
szkoda, że tak się wszystko ostatnio sypie trzymajcie się dziewczyny
|
|
|
|
#3694 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaaaa zgubilam prawie nowa soczewke
Ale sie zezloscilam. Pierwszy raz w zyciu mi sie cos takiego zdarzylo a nosze dluugo ![]() Zmykam bo jeszcze nic a nic nie ogarnelam, milego popoludnia
|
|
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam tylko ostatnie 2 strony :
Tallulah - też mam orbitrek, ale tylko leży i się kurzy Ariadna - nie martw się, jak ja się naczytam encyklopedii zdrowia to ja jestem chora na 90 procent rzeczy marta 85 - pewnie Ale ja się z tego powodu cieszę akurat czekoladowa1 - hmm, może to przepracowanie, stres, anemia...? Zrób hemoglobinę [ HGB chyba :p] no i OB. Jeszcze żelazo by się przydało party_girl7 - KK girls ? A co to ? Ariadna - dziękuję, idę po kabel od komórki, i muszę znaleźć kolczyki A co do związków, to miejmy nadzieję że to tylko taka pora, zobaczycie, wszystko się jeszcze ułoży ! A jak ja coś mówię, to chyba mówię, nie
|
|
|
|
#3696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
problem jest taki, ze w watku dziewczyny dla brunetek narzekaly na l'oreala, ze kolor plowieje, bez polysku, kolor maja poswiate ruda/zlota itp wiec juz go skreslilam z miejsca nie testujac go, ale chyba jeszcze poszukam o nim info, bo ja bym chciala takie cos jak 7.11, 6.1 ![]() mialam juz welle koleston, po niej mam mega rudosc mimo, ze w ogole nie powinien wyjsc taki efekt, po numerkach po przecinku, matrix color snc, so color to samo, wszystko rude... ostatnio farbowalam fantasia, ale niszczy wlosy i tez sa rude, chociaz juz mniej. mysle jeszcze nad alaparfem lub jakas drogeryjna, chcialabym wyrownac kolor dzieki za zainteresowanie
|
|
#3697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ekomonika Kardashianki
|
|
#3698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo ja nie zuzyje, przez alkohol ktory zle dziala na wlosy moje
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, nie znajdę tego kabla, ani kolczyków
Jak znajdę obydwie rzeczy to od razu wklejam fotki !
|
|
|
|
#3700 |
|
zawsze mam racje
|
party_girl: a nie uwierają Cię te 3 miesięczne? Dla mnie były za twarde, więc noszę miesięczne.
A i tak w końcu się zdecyduję na ten laser, bo mam dość zakładania i ściągania soczewek (i gratisowych zmarszczek od tego naciągania dolnej powieki ) Tylko sama już nie wiem przez jakiś czas po takim zabiegu trzeba nie przemęczać oczu. A nie dam rady ograniczyć komputera do np godzinny dziennie ponieważ przy nim pracuję Tak czy inaczej poważnie myślę, żeby zrobić z tym porządek.I tak się na te soczewki, płyny itp wydaje, to lepiej raz a porządnie wydać i mieć święty spokój.
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
party_girl7 - ahaa...
Nie zajarzyłam Mój niezwykle regenerujący 4-godzinny sen daje o sobie znać :P:
|
|
|
|
#3702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miesięczne? miłego ja zgubiłam soczewkę ze 3 razy, podczas zmywania makijażu
|
|
|
|
|
#3703 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, no ja już nie mogę
![]() zaczęłam już sobie wkręcać, że się pochoruję od wdychania tego, to jest niewyobrażalna trucizna, jak dla mnie wyprowadzę się od niej, ale dopiero w maju będę szukać mieszkania, na razie nawet nie miałabym z kim wynająć... Przepraszam, musiałam się wygadać, no. Po prostu mam już tego dość. Nawet cerę mam gorszą, taką szarą, jak tu jestem, tak mi ta kobieta zatruwa powietrze! |
|
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, a co do oczu : jestem przez krótki czas na kompie, np. 1 - 1,5 godziny i już mnie zaczynają oczy piec...
|
|
|
|
#3705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3707 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Spróbuj porozmawiac jeszcze raz z tą kobietą i daj jej do zrozumienia, żeby nie paliła w Twoim otoczeniu i tam gdzie Ty przebywasz, ponieważ szkodzi to Twojemu zdrowiu. Może poskutkuje ![]() ![]() powodzenia!
|
|
|
#3708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no jak tak mozna! uciekaj jak najszybciej sie da...
|
|
#3709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i poproś jeszcze raz.
|
|
|
|
|
#3710 | |
|
Zadomowienie
|
`
Cytat:
|
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
nie uwieraja wcale, tzn pod koniec dnia czasami je "czuje" ale to raczej od kompa wlasnie bo 7h w pracy i w domu na dodatek;/... i ja sobie chwale.
a operacja chyba duzo kosztuje z tego co sie orientuje wiec nie stac mnie bo mam inne wydatki na glowie i juz nie mam z czego odkladac... poza tym okulary sa w modzie i jesli nie beda niedlugo to potem znow wroca, a im jestem starsza tym bardziej znowu mysle o okularach, zeby wygladac powazniej np jak znajde dobra prace bo wygladam na nastolatke ...Shadii masakra! ja nienawidze tego dymu! to straszne i glowa mnie od tego boli...
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
wcinam cukierki czekoladowe i Was nadrabiam
porobiłam dzisiaj maseczki na twarz i peeling twarzy
|
|
|
|
#3713 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3714 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
No będę uciekać, będę, tylko teraz każdy gdzieś mieszka, ma umowę, będę szukać mieszkania od następnego roku akademickiego, że tak powiem. Więc od maja/czerwca już się będę rozglądać. Okno mam otwarte ciągle - bo nie wyrabiam. Jest mi zimno, ale nie mam innego wyjścia (siedzę w dresie i w szlafroku). Pokazuję jej to, że mi przeszkadza, otwieram okno kiedy wyciąga papierosa i zaczynam sobie kichać i kaszleć. Ostatnio mówiła, że i tak przeze mnie (?) pali mniej i musi się we własnym mieszkaniu ograniczać - zrozumiałam to tak, że mam docenić, że się dla mnie tak nieludzko poświęca. Ogólnie staram się okazywać na wszelkie możliwe sposoby, co ja przeżywam przez ten dym. Najgorsze jest to, że czasem np. uczę się w kuchni i ona przychodzi porozmawiać sobie ze mną i pali przy mnie a jak coś mówię, to "już kończę zaraz i idę, już". Cytat:
Niby płacę, ale czuję się taka obca tutaj, że nic mi nie wolno, bo to jest jej mieszkanie... Nie wiem, czy rozumiecie, nie potrafię tego przełamać w sobie. No i własnego pokoju nie mam, bo w tym niby moim jest telewizor - i siedzi tam, ogląda i pali sobie w najlepsze. Prosiłam, żebyśmy się zamieniły pokojami (w swoim pokoju ona nie ma nic, po bo miałaby tam wchodzić, gdyby był mój, więc mi by pasowało), ale nie, bo rzekomo w pokoju, w którym ja śpię, łóżko jej nie pasuje (za twarde czy coś tam takiego )Dziękuję, jeśli komuś będzie się chciało przeczytać ten wywód ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Mnie nie boli niby, ale to nie jest fajne, jak się ten dym tak unosi i mi śmierdzi, za przeproszeniem, bo zachwycającego zapachu to on nie ma. |
|||
|
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3716 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3717 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam chyba podobną wadę (ok-5) i też nieustabilizowaną
|
#3718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja okulistka mówiła, że po 20r. życia wada powinna się zatrzymać... a na jednym oku już mam -5,25
|
|
|
|
|
#3719 |
|
Zadomowienie
|
Hej
A my Krakowianki kiedy spotkanie robimy? Ja wieczory zawsze spędzam samotnie, jedynie jak na zjazdy jeżdżę, to mam towarzystwo. Po za tym w piątek muszę pokazać 1 rozdział pracy licencjackiej, a jeszcze nic nie napisałam.
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
zlinczujecie mnie, napisalam do TZta, dowiedzialam sie, ze nie planuje ze mna spotkania, chyba ze pod koniec week, ale nie jest pewny bo sam ma ze soba problemy, wiec tak jak myslalam to teraz wiem, ale nie wierze, ze konczymy zwiazek przez smsa, no w glowie mi sie nie miesci, no ale trudno, nie bede przeciez jechac do niego, zeby to uslyszec z ust. ale ciesze sie, ze napisalam obojetnie co otym mysliscie, bo wiem na czym stoje i wiem ze mam sie zebrac w garsc i nie rozpaczac
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.

tak wklejam Loreala, bo go znam, innych firm farb profesjonalnych nie uzywalam, wiec nie mam porownania, ale moze akurat zobaczysz jakis kolor dla siebie 

mam wielką opryszczkę i masę pryszczy 

bo siedzę w Krakowie, nie mam wyboru