Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerwcowe - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte 9 15,52%
Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. 5 8,62%
Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 13 22,41%
Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! 31 53,45%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-28, 20:17   #511
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Idę jeść żurek

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 20:18   #512
spice1985
Zadomowienie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
tłusty tydzień

vanes... jeśli chodzi o mnie to widzę w Twoich postach bardzo dużo nieścisłości. i nie zebym się czepiała, ale chciałabym żeby każda na forum była szczera bo jednak piszemy tu o sprawach ciążowych, więc każda by chciała jak juz troche sie otwiera przed resztą aby każdy tu pisał prawdę.
jeśli chodzi o Twój brzuch to wzbudza we mnie wątpliwości... nie obraź się, ale w 30 tc powinno być coś widać i nie jest to kwestia kompleków na tle naszych brzuchów. taka chyba jest anatomia kobiety ze jak jest bliżej końca ciąży to ten brzuch po prostu widać! chyba ze ktoś ma dużą nadwagę przed ciążą to można nawet do 9 miesiaca nie widzieć ciążowego brzucha. ale Ty przeciez taka chudzinka jesteś...
jest jeszcze kilka kwestii budzących moją wątpliwość...
zagrożona ciąża i to że lekarz nie zabronić Ci urpawiać seksu...
poród za 4 tygodnie i jakoś mało przejęcia z Twojej strony...
może bardzo dobrze znosisz świadomość, ze jest duże ryzyko przedwczesnego porodu, ale moim zdaniem to czy zrobią Ci się rozstępy nie jest tak wazne jak to czy Twoje dziecko w 34 tc urodzi się całe i zdrowe...
nie chce naskakiwać, ani nie chciałabym za to dostać bana co napisąłam
ale nie tylko ja, jak widać mam wątpliwości... więc musiałam to w końcu napisać.
zresztą zawsze jak o coś szczegółowo pytamy to nas zbywasz ogólnikową odpowiedzią...

dziewczynki jakbym dostała bana za atak na forumowiczke to chciałam powiedzieć ze bardzo mi tu z wami było miło

ps. martynka fajnie ze się pojawiłaś co u Ciebie??? pracujesz jeszcze? jak się czujesz?
Grazin Mam nadzieję że bana nie dostaniesz, w końcu na forum każdy powinien mieć możliwość wyrazić własne zdanie.

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 20:21   #513
Martulka000
Raczkowanie

GG do Martulka000 Send a message via Skype™ to Martulka000

A ja ni z gruszki ni z pietruszki
Martynko masz śliczne imię Jak jednak u mnie będzie dziewczynka (bo mam już mieszane uczucia. 2 lekarzy widziało chłopca, a mi się śnią dziewczynki) to będzie tak miała na imię

Za 2 dni wizytka I może zobaczę swoje maleństwo
24 kwietnia 2011 godz. 10:40
2900 gram i 54 cm

II kreseczki 09.05.2014
02.08.2014

Tylko ktoś kto rozumie i akceptuje Cię
Może być przyjacielem
Martulka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 20:22   #514
Eve1603
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spice1985 Pokaż wiadomość

To możemy sobie rękę podać Ja to tak trzepię tą nogą, że aż sama się śmieję z siebie Normalnie jakby mnie kto pod prąd podłączył
Co tam reke, nogi se podajmy Kurcze, moze to i smieszne, ale nie bardzo przyjemne

Grazin
podpisuje sie pod Twoim postem moja swedzaca od srodka noga Od siebie dodam tylko, ze jakbym miala perspektywe przedwczesnego porodu i ciaze zagrozona, to nie smucilabym sie brakiem imprez czy niemoznoscia pojechania do Ikei - lezalabym jak kloda zeby tylko dziecku nic sie nie stalo.

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 20:23   #515
Martulka000
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Idę jeść żurek
Smacznego
2900 gram i 54 cm

II kreseczki 09.05.2014
02.08.2014

Może być przyjacielem
Stary 2011-02-28, 20:23   #516
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
ps. martynka fajnie ze się pojawiłaś co u Ciebie??? pracujesz jeszcze? jak się czujesz?
Prcuje, ale w innych godzinach niz wczesniej. Jeszcze z poltora miesiaca pewnie popracuje jak dalej bede sie dobrze czula.

Bylam na USG polowkowym, dzidzia zdrowa, tylko w papierach z USG tam gdzie wpisuja sprawdzone narzady wpisali, ze nie sprawdzono twarzy i zastanawiam sie dlaczego bo z tego, co wiem to przeciez sprawdzaja twarz czy np rozszczepu wargi nie ma i innych tego typu rzeczy, ale moze poprostu za wczesnie na sprawdzanie takich rzeczy, nie znam sie na tym wiec nie wiem.
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 20:25   #517
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

widzisz grazin również jestem zaniepokojona tym jak wygląda moj brzuch i jesli myślisz że się tym nie martwię to się mylisz po prostu próbuje zagłuszyć to mysleniem czyms innym.i kiedy wstawiacie swoje zdjecia to na prawde wam zazdroszcze ze po was tak widac
jest mi ciezko bo jestem sama to forum dawało mi wiele informacji wiec korzystałąm ale atak na moją osobę z waszej strony jest niesprawiedliwy.
Jestem w ciazy i to jest nie uniknione
gin nie zabroniła mi uprawiać seksu dopiero teraz kiedy szyjka jest b krótka to dostałam kategoryczny zakaz zreszta to bez różnicy bo i tak nie miałąbym z kim
to że poród może być przedwczesny to wiem i zdaję sobie sprawę ale wszystko jest już gotowe na przyjscie mojego maleństwa torba do szpitala przygotowana rozmawiałam z ordynatorem szpitala i powiedział że mam sie nie denerwować na zapas bo to do niczego dobrego nie prowadzi mam odpoczywać co też czynie

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 20:26   #518
spice1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
Prcuje, ale w innych godzinach niz wczesniej. Jeszcze z poltora miesiaca pewnie popracuje jak dalej bede sie dobrze czula.

Bylam na USG polowkowym, dzidzia zdrowa, tylko w papierach z USG tam gdzie wpisuja sprawdzone narzady wpisali, ze nie sprawdzono twarzy i zastanawiam sie dlaczego bo z tego, co wiem to przeciez sprawdzaja twarz czy np rozszczepu wargi nie ma i innych tego typu rzeczy, ale moze poprostu za wczesnie na sprawdzanie takich rzeczy, nie znam sie na tym wiec nie wiem.
I będziesz miała córeczkę,tak?

Zęby Hanusi
Stary 2011-02-28, 20:27   #519
zlosnica22m
Raczkowanie

gusiagatko no to dobrze- juz zaczynałam myśleć, że przy takim rozroście brzuszka w 23 tc to może jednak 2 maleństw będę miała :P
Stary 2011-02-28, 20:28   #520
spice1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
widzisz grazin również jestem zaniepokojona tym jak wygląda moj brzuch i jesli myślisz że się tym nie martwię to się mylisz po prostu próbuje zagłuszyć to mysleniem czyms innym.i kiedy wstawiacie swoje zdjecia to na prawde wam zazdroszcze ze po was tak widac
jest mi ciezko bo jestem sama to forum dawało mi wiele informacji wiec korzystałąm ale atak na moją osobę z waszej strony jest niesprawiedliwy.
Jestem w ciazy i to jest nie uniknione
gin nie zabroniła mi uprawiać seksu dopiero teraz kiedy szyjka jest b krótka to dostałam kategoryczny zakaz zreszta to bez różnicy bo i tak nie miałąbym z kim
to że poród może być przedwczesny to wiem i zdaję sobie sprawę ale wszystko jest już gotowe na przyjscie mojego maleństwa torba do szpitala przygotowana rozmawiałam z ordynatorem szpitala i powiedział że mam sie nie denerwować na zapas bo to do niczego dobrego nie prowadzi mam odpoczywać co też czynie
Vanes, a co na to Twój mąż? Przyjeżdża,dzwoni? Wybacz jeżeli pisałaś o tym wcześniej,ale mało mnie było ostatnio na wątku,więc może nie doczytałam. Rozwiązaliście jakoś sprawę swojego małżeństwa, dziecka itp? Bo on to jak totalny palant się zachowywał z tego co pamiętam.

Zęby Hanusi
Stary 2011-02-28, 20:31   #521
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

paulizia tesciowa sie nie przejmuj, moja tez pieprzy te same farmazony, bez konca, chociaz i ja i tz mamy wlasne zdanie i w kolko to powtarzamy a ta swoje..... absolutnie sie z nia nie zgadzam ani ja ani on
Cytat:
tłusty tydzień

vanes... jeśli chodzi o mnie to widzę w Twoich postach bardzo dużo nieścisłości. i nie zebym się czepiała, ale chciałabym żeby każda na forum była szczera bo jednak piszemy tu o sprawach ciążowych, więc każda by chciała jak juz troche sie otwiera przed resztą aby każdy tu pisał prawdę.
jeśli chodzi o Twój brzuch to wzbudza we mnie wątpliwości... nie obraź się, ale w 30 tc powinno być coś widać i nie jest to kwestia kompleków na tle naszych brzuchów. taka chyba jest anatomia kobiety ze jak jest bliżej końca ciąży to ten brzuch po prostu widać! chyba ze ktoś ma dużą nadwagę przed ciążą to można nawet do 9 miesiaca nie widzieć ciążowego brzucha. ale Ty przeciez taka chudzinka jesteś...
jest jeszcze kilka kwestii budzących moją wątpliwość...
zagrożona ciąża i to że lekarz nie zabronić Ci urpawiać seksu...
poród za 4 tygodnie i jakoś mało przejęcia z Twojej strony...
może bardzo dobrze znosisz świadomość, ze jest duże ryzyko przedwczesnego porodu, ale moim zdaniem to czy zrobią Ci się rozstępy nie jest tak wazne jak to czy Twoje dziecko w 34 tc urodzi się całe i zdrowe...
nie chce naskakiwać, ani nie chciałabym za to dostać bana co napisąłam
ale nie tylko ja, jak widać mam wątpliwości... więc musiałam to w końcu napisać.
zresztą zawsze jak o coś szczegółowo pytamy to nas zbywasz ogólnikową odpowiedzią...

dziewczynki jakbym dostała bana za atak na forumowiczke to chciałam powiedzieć ze bardzo mi tu z wami było miło

hahaha grazin, nie zegnaj sie,
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 20:31   #522
andziot
Zakorzenienie

anula dzięki za przepis na zupkę, zrobię jak będzie szpinak świeżutki

Lolka1212 chusty używałam jak szłam gdzieś na krótko, czyli do sklepu osiedlowego bo mi się wózka nie chciało ciągać na dół, więc wiązałam chustę,
czasami też na spacerek jak mała była wyspana i żeby sobie świat podziwiała ...
parę razy do CH też chyba wzięłam na jakieś krótkie zakupy

agus87 przeżycia na poczcie - jak zwykle niezapomniane

Martulka000 jaka ty zgrabna jesteś pięknie wyglądasz z tych brzucholkiem krąglutkim

agnieszka_pe25 za hemoglobinkę nie drgającą no i widzę że w urzędach skarbowych jak na poczcie normalnie
co do toxo to ja robiłam już dwa razy, ale teraz mi nie zlecał

Dziewczonka każdą śrubkę umyłaś ??????????? to sterylny ten wózeczek będzie

migotka03 świetnie że nereczka lepiej cieszę się straszecznie bo u nas też poprawa
ciuszki słodkie !

Eve1603 heheh, Zosia ma swojego ukochanego pieska więc taka samotna nie jest,
ostatnio mężul mój powiedział że dziwnie tak kazać dziecku spać samemu w łóżku jak my sobie śpimy razem w sumie ma racje !
Olek jeszcze karuzeli używa ?????? ZOcha to chyba nie pamieta że miała w ogóle

mierzyć się nie będę bo mi się nie chce dupska podnieść z kanapy
ale mam nadzieje że mi wierzycie że Gabrychę noszę
dziś jakoś przeturlała się inaczej i mnie denerwuje bo kopie w dziwnych miejscach i mi się macica stawia

byłam z Zosią dziś u "dzieci"
czyli na takich zajęciach dla maluchów (w innym miejscu niż ostatnio)
i Zocha była zachwycona,
normalnie jej nie poznawałam
robiła wszystko co Pani kazała, biła co chwilę bravo,
przytulała się do dzieci,
no po prostu cudnie było na nią patrzeć
tylko ja się strasznie zmachałam, bo rodzice niestety musieli brać udział w tych wygibasach i teraz leżę plackiem bo mnie wszystko boli
ale warto było

czeka mnie jeszcze góóóóóóóóóóóóra prasowania
nie wiem czy dam radę .......

zjadłabym coś dobrego
nic nie mam

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 20:31   #523
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spice1985 Pokaż wiadomość
I będziesz miała córeczkę,tak?
Tak, jesli jej nic nie urosnie miedzy nozkami do porodu a mam nadzieje ze nie

A gdzie sie podziewalam? Ostatnio pochlonieta jestem kompletowaniem wyprawki (kupilam juz wozeczek) no i praca i w domu cos troszke porobie, ale staralam sie was podczytywac
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 20:37   #524
Eve1603
Zakorzenienie

Andziot
Olus jest uzalezniony od karuzeli Tzn. sama ta czesc krecaca nie bardzo go obchodzi, ale jak tylko wrzucam go do wyrka, to od razu wlacza sobie muze w srodku nocy tez mu sie zdarza i rano jak sie obudzi, to tez muza i czyta sobie ksiazeczki, dzieki czemu mamusia moze dluzej pospac.
Znalazlam ostatnio takie karuzelki bez karuzelki czyli wlasnie sama muza i moze cos takiego kupie dla niego, tym bardziej ze to chyba tez byl fischer price i rain forrest, wiec pewnie i ta sama muzyka.

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 20:37   #525
Zytus
Rozeznanie

Cytat:
Zytuś masz jakieś ale co do mnie to napisz wprost a nie jakieś ciche sugestie w moim kierunku
Napisałam tylko to co myślę, a z wypowiedzi innych dziewczyn widać że nie tylko ja mam "wątpliwości"
I tak jak wczesniej napisałam mam nadzieje że się wszystko wyjaśni.
Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 20:39   #526
matallewar
Zakorzenienie

andziot Nie wymawiaj dziś przy mnie słowa "prasowanie"
Cały dzień nic innego nie robiłam normalnie ręce mi odpadają, plecy bolą, dobrze, że sobie serial włączyłam, to chociaż nudno nie było...

Idę z małżem oglądać social network
Normalnie od dwóch dni zachowuje się porządnie, aż go nie poznaję, zero denerwowania mnie

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 20:41   #527
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

a jeszcze zapomnialam sie wyzalic....
dzisiaj sie dowiedzialam ze niestety nie wprowadze sie w weekend rece mi opadly. musze czekac do nastepnego tygodnia
Stary 2011-02-28, 20:49   #528
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
Andziot
Olus jest uzalezniony od karuzeli Tzn. sama ta czesc krecaca nie bardzo go obchodzi, ale jak tylko wrzucam go do wyrka, to od razu wlacza sobie muze w srodku nocy tez mu sie zdarza i rano jak sie obudzi, to tez muza i czyta sobie ksiazeczki, dzieki czemu mamusia moze dluzej pospac.
Znalazlam ostatnio takie karuzelki bez karuzelki czyli wlasnie sama muza i moze cos takiego kupie dla niego, tym bardziej ze to chyba tez byl fischer price i rain forrest, wiec pewnie i ta sama muzyka.

rainforest mam na macie edukacyjnej
wywieziona do dziadków narazie- jak tam byliśmy to Zośka odnalazła wciśniętą w kąt i trzeba było rozłożyć,
leżała pod motylkami i słuchała "lalala"

Stary 2011-02-28, 20:49   #529
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
Andziot

widac dziecko lubi muzyke fajnie ze potrafi sie zainteresowac, moj juz na tym etapie ze albo bawil sie w swoim pokoju sam i mnie nie budzil albo szedl wlaczyc tv i wie na ktorych sa bajki

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Idę z małżem oglądać social network
Normalnie od dwóch dni zachowuje się porządnie, aż go nie poznaję, zero denerwowania mnie
matal zycze jak najlepiej, ale pamietaj, to tylko facet a porzadne zachowanie moze sie okazac znow tylko pozorami (zartuje oczywiscie, przypomnialo mi sie jak ostatnio pisalas ze ci sie zdawalo )
Stary 2011-02-28, 20:50   #530
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
a jeszcze zapomnialam sie wyzalic....
dzisiaj sie dowiedzialam ze niestety nie wprowadze sie w weekend rece mi opadly. musze czekac do nastepnego tygodnia

może przez te kilka dni zrobi się mniej do sprzątania

Stary 2011-02-28, 20:51   #531
Weredka
Zadomowienie

Ufff, pół dnia mnie nie było i tyle postów Byłam u diabetologa i w środę muszę powtórzyć glukozę z 75 g, tym razem w laboratorium i z żyły. Jak wyjdzie wynik powyżej 140, to dietka W piątek mam się ponownie pojawić u pana doktora, tym razem z wynikami...
Tak więc jeszcze nic się do końca nie okazało.

Aaa
I muszę się pochwalić. Mąż wczoraj okazyjnie kupił nową wanienkę za 13 zł. O taką: http://allegro.pl/disney-wanienka-z-...466465388.html
Tak więc maleństwo będzie miało swoją nową, a Anula jeszcze zostanie w starej dopóki nie wymienimy kabiny na taką z głębokim brodzikiem
Weredka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 20:51   #532
Martulka000
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
anula dzięki za przepis na zupkę, zrobię jak będzie szpinak świeżutki

Lolka1212 chusty używałam jak szłam gdzieś na krótko, czyli do sklepu osiedlowego bo mi się wózka nie chciało ciągać na dół, więc wiązałam chustę,
czasami też na spacerek jak mała była wyspana i żeby sobie świat podziwiała ...
parę razy do CH też chyba wzięłam na jakieś krótkie zakupy

agus87 przeżycia na poczcie - jak zwykle niezapomniane

Martulka000 jaka ty zgrabna jesteś pięknie wyglądasz z tych brzucholkiem krąglutkim

agnieszka_pe25 za hemoglobinkę nie drgającą no i widzę że w urzędach skarbowych jak na poczcie normalnie
co do toxo to ja robiłam już dwa razy, ale teraz mi nie zlecał

Dziewczonka każdą śrubkę umyłaś ??????????? to sterylny ten wózeczek będzie

migotka03 świetnie że nereczka lepiej cieszę się straszecznie bo u nas też poprawa
ciuszki słodkie !

Eve1603 heheh, Zosia ma swojego ukochanego pieska więc taka samotna nie jest,
ostatnio mężul mój powiedział że dziwnie tak kazać dziecku spać samemu w łóżku jak my sobie śpimy razem w sumie ma racje !
Olek jeszcze karuzeli używa ?????? ZOcha to chyba nie pamieta że miała w ogóle

mierzyć się nie będę bo mi się nie chce dupska podnieść z kanapy
ale mam nadzieje że mi wierzycie że Gabrychę noszę
dziś jakoś przeturlała się inaczej i mnie denerwuje bo kopie w dziwnych miejscach i mi się macica stawia

byłam z Zosią dziś u "dzieci"
czyli na takich zajęciach dla maluchów (w innym miejscu niż ostatnio)
i Zocha była zachwycona,
normalnie jej nie poznawałam
robiła wszystko co Pani kazała, biła co chwilę bravo,
przytulała się do dzieci,
no po prostu cudnie było na nią patrzeć
tylko ja się strasznie zmachałam, bo rodzice niestety musieli brać udział w tych wygibasach i teraz leżę plackiem bo mnie wszystko boli
ale warto było

czeka mnie jeszcze góóóóóóóóóóóóra prasowania
nie wiem czy dam radę .......

zjadłabym coś dobrego
nic nie mam
Tobie również dziękuję
A Zosia przecudna . Mam siostrzyczkę co jutro skończy rok i 8 miesięcy. Kochane są dzieciaki jak się tulą z innymi . Ucałuj ją ode mnie
2900 gram i 54 cm

II kreseczki 09.05.2014
02.08.2014

Może być przyjacielem
Stary 2011-02-28, 21:03   #533
Aliczka88
Zadomowienie

Ale wrzawa

Grazin nie żegnaj się powiedziałaś co myślisz i za to raczej nie dostaje się bana

Vanes mamy tylko nadzieje ze nie bedzie takiej sytuacji jak u Styczniowo -Lutowych ze dziewczyna pozorowała ciąże, następnie przedwczesny poród i w końcu własną śmierć Harlequin by tego lepiej nie wymyślił

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 21:03   #534
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

spice z mezem zyjemy w stosunkach poprawnych czyli telefonicznych. mieszkam sama z rodzicami

Stary 2011-02-28, 21:05   #535
kasia1361
Zadomowienie

GG do kasia1361 Send a message via Skype™ to kasia1361

obiecane bodziaki i malusie skarpetki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN0465.jpg (91,8 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0467.jpg (89,3 KB, 29 załadowań)

https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=2422

Kacperek
27.05.2004r,
34 tc,2650 i 51 cm

Igorek
04.07.2006r
39 tc,3520 i 57 cm

Martynka
31.05.2011r
38 tc,3600 i 53 cm

kasia1361 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 21:05   #536
spice1985
Zadomowienie

Cytat:
spice z mezem zyjemy w stosunkach poprawnych czyli telefonicznych. mieszkam sama z rodzicami
ale to juz nie malzenstwo jak tak dluzej?

Zęby Hanusi
Stary 2011-02-28, 21:08   #537
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość

to dobrze ze nie pracujesz na nockach!
nie przejmuj się to że nie wpisali nie musi świadczyć o czymś złym, może to niedopatrzenie. moj gin to mi w ogole nic w karcie nie wpisuje po zrobinieu usg troche mnie to irytuje, ale wierze mu ze wszystko ok.
Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Ale wrzawa

Grazin nie żegnaj się powiedziałaś co myślisz i za to raczej nie dostaje się bana

Vanes mamy tylko nadzieje ze nie bedzie takiej sytuacji jak u Styczniowo -Lutowych ze dziewczyna pozorowała ciąże, następnie przedwczesny poród i w końcu własną śmierć Harlequin by tego lepiej nie wymyślił
to taka akcja była??? to nie w temacie jestem a szkoda vchyba bed emusiała odszukac to gdzies na forum haha a jak mozna pozorowac własną śmierć?
i to jeszcze na forum???
trzeba mieć wyobraźnie

co do vanes to dla mnie temat jest zamknięty. kropka.
Stary 2011-02-28, 21:09   #538
zlosnica22m
Raczkowanie

dziewczyny a ja tak z innej beczki- czy któraś z Was zakłada firmę przed ciążą w związku z tym macierzyńskim wyższym ?
Stary 2011-02-28, 21:09   #539
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

on jest tam a ja tu jak to nazwać może separacja???

Stary 2011-02-28, 21:10   #540
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
własną śmierć ???????
i ja nic o tym nie wiem ??????
super historia normalnie

Cytat:
Napisane przez kasia1361 Pokaż wiadomość
obiecane bodziaki i malusie skarpetki
jak dla bliźniaczek

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości